Araba şeklinde tasarlanmış olan bu sevimli Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sigara içmediğiniz zamanlarda da dekoratif etkisini evinizde ya da ofisinizde hemen gösterecek.

duman çeken araba küllük
Araba gibi küçük ortamda içilen sigara sonrası göz gözü görmez ve ortam değim yerindeyse duman altı olur. Sadece araba değil ev veya iş yerlerinde de durum aynen böyledir. Sigara içmek zaten çok sağlıksız birşey bir de bunun üzerine ortamda biriken dumanı tekrar tekrar solumak hepten zarar verici bir durum oluştururç Ancak, Smokeless Car Ashtray sayesinde artık sigara içerken etraf duman altı olmayacak.

Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sayesinde sigaranın çevredekilere olan zararını en azından bir nebze de olsa hafifletmiş olacaksınız. Smokeless Car Ashtray bünyesinde yer alan karbon filtre özelliği sayesinde hem sigara dumanının kötü etkilerinden kurtulacak hem de kötü kokuların üzerinize sinmesine engel olacaksınız. Araba şeklinde tasarlanmış olan bu sevimli Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sigara içmediğiniz zamanlarda da dekoratif etkisini evinizde ya da ofisinizde hemen gösterecek. Bu ilginç ve aynı zamanda sevimli ürünü dilerseniz mutfak veya banyonuzdaki kötü kokuları çekmesi için de kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan Sigara Dumanını Çeken Araba Küllüğün sarı, kırmızı, yeşil ve mavi renk seçenekleri bulunmaktadır.
fiyat bilgisi
Seçmiş olduğunuz renkte bir adet küllük gönderilecektir. Sigara Dumanını Çeken Araba Küllüğü İster 2 adet AA pil ile isterseniz de bilgisayarınızın USB girişinden alacağınız elektrikle kullanabilirsiniz. 
Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz