Siz değerli okurlarımız için, Sevgilinize alabileceğiniz birbirinden renkli, yıl dönümünün ruhuna ve anlamına uygun en güzel yıldönümü hediyelerini seçtik.

sevgiliye yıldönümü hediyesi
Bir kişiye aşık olursunuz, O'na duygularınızı açarsınız ve aşkınıza karşılık bulmanız halinde sevgililik ilişkisi de başlamış olur. Duygusal anlamda her şeyin ortaya konulduğu bu tarih, sevgililer için çok özel ve önemlidir! Yani bir milat olarak kabul edilir. Karşılıklı olarak her şeyin başladığı yıl dönümünde, sevgilinize en güzel sürprizleri yapmak, O'na en güzel yıl dönümü hediyesini vererek Ona olan aşkınızı yeniden alevlendirmek istersiniz. Sevgililer arasında hediyeleşme geleneğinin en yoğun yaşandığı bu özel güne yaklaştıkça, iki taraf da iç dünyalarında kendilerine şu soruyu sorar; "Acaba yıldönümü hediyesi olarak kız/erkek arkadaşıma ne hediye edebilirim?". Çünkü yıl dönümü sevgililer açısından, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi diğer önemli günlerden çok daha özel ve ayrıcalıklı bir gündür. Sevgililer için takvim yapraklarının en önemli tarihlerinden biri olarak işaretlenen yıl dönümüne uygun, o tarihin ruhuna denk ve sevgiyle anlamını tamamlayan özel yıl dönümü hediyeleri seçmek gerekecektir.

Eğer siz de aşkınızın yıl dönümünü güzel bir hediye ile kutlamak ve sevgilinize anlamlı bir hediye vererek yıl dönümünzde O'na sevginizi daha güçlü bir şekilde hissettirmek istiyorsanız, yıl dönümüne özel hazırladığımız hediye fikirlerimize göz atabilirsiniz. Hediyegurmesi.com olarak siz değerli okurlarımız için, birbirinden renkli, yıl dönümünün ruhuna ve anlamına uygun en güzel hediyeleri seçmeye çalıştık. Yazımızın tamamını baştan sona okuyup, seçmiş olduğumuz hediyeleri dikkatlice incelediğinizde, üzerine aşkınızın başladığı tarihi, sevgi dolu mesajlarınızı, size özel fotoğrafları üzerine taşıyabileceğiniz kişiye özel hediyelerin ne kadar bol ve fazla olduğunu fark edeceksiniz. Çünkü istedik ki, yıl dönümü gibi "asla akıldan çıkartılmaması ve unutulmaması gereken tarih" unsurunun çok önemli olduğu bu anlamlı günde, sevgilinize vereceğiniz yıl dönümü hediyesinin de bu yönü güçlü olsun! Eğer yıl dönümünde sevgilinize ne hediye alabileceğinize karar vermiyorsanız, ürün fotoğraflarıyla detaylarını geniş tuttuğumuz bu yazımızda, inanıyoruz ki sevgilinize en güzel yıl dönümü hediyesini rahatlıkla seçmiş olacaksınız. İşte karşınızda erkek ve bayan sevgili için ayrı ayrı oluşturduğumuz en güzel yıl dönümü hediyeleri.

Sevgililere Özel Yıldönümü Hediye Fikirleri

konu çizgisi

sevgiliye yıldönümü hediyesiBayan Sevgiliye Romantik Yıldönümü Hediyeleri & İstiridye İçinde Gerçek İnci Gümüş Kolye


İlk tanışma, ilk seni seviyorum ilanı ya da ilk buluşma! Sevgilinizle aşkınızın başlangıç tarihini hangi gün olarak belirlediyseniz, işte o tarih, sizin için özel anlamları olan, hatırası bulunan en güzel günlerden biri olur. şte yıldönümü için sevgilinize verdiğiniz değeri en güzel şekilde yansıtacak olan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye! Şık hediye kutusu ve son derece anlamlı bir kolye modeli olan bu özel kolye ile bayan sevgilinize en güzel yıldönümü hediyesini verebilirsiniz. 
konu çizgisi
yıldönümü hediyesi

Kız Arkadaşınıza Kalpli Sonsuzluk Gümüş Kolye Hediyesi


Yılda yalnızca bir defa kutladığınız yıldönümü için önemli olan ufak bir hediyeyle bile olsa aşkınızı sevgilinize gösterebilmektir. Kız arkadaşınıza ya da evliyseniz eşinize yıl dönümlerinizde vereceğiniz hediye, yaşamınızdaki diğer normal arkadaşlarınıza/dostlarınıza veya aile bireylerine vereceğiniz hediyelerden daha özel ve daha anlamlı olmalıdır. Yani sevgilinize aşkınızın 1. ya da diğer yıllarında mutlaka ama mutlaka romantik hediyelerden hediyenizi seçmelisiniz. İşte hediyegurmesi.com olarak binlerce yıldönümü hediyesi arasından sizin için seçtiğimiz en romantik hediyelerden biri olan sonsuzluk kolyesi. Sonsuzluk temalı 925 ayar gümüş kolye de yine sevgiliniz için en değerli hediyelerden biri olabilir.
konu çizgisi
sevgiliye alınabilecek yıldönümü hediyeleri

Sevgilime Ne Hediye Alabilirim? Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti


Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti, beyaz renk hasır sepet içerisinde bulunan birbirinden romantik hediyelerle sevgilinize yıl dönümünde en şahane mutluluklardan birini yaşatabilirsiniz. İçerisinde Seni Seviyorum yazılı çikolatalar, kalbinizden gelen en duygu yüklü mesajlar, 365 adet seni seviyorum çünkü bir sürü nedenim var sözleri, istiridye inci kolye ve daha bir sürü derinden sevgi mesajları taşıyan hediyeler bulabilirsiniz. Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti, eşinize evlilik yıldönümü hediyesi olarak verebileceğiniz kusursuz güzellikte armağanlardan biri. 
konu çizgisi
bayan sevgiliye yıldönümü hediyeleri

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


Aşkın belli bir günü ya da kesinleşmiş bir saati yoktur. Ansızın gerçekleşir ve bir anda tüm kalbi çepeçevre sarar. O an kapılarınızı açtınız açtınız, açamadığınız takdirde treni çoktan kaçırmış olursunuz. O zaman da "ah" etmenin "vah" çekmenin hiçbir anlamı kalmıyor. Bir kere gönlünüzü sevdiceğinize kaptırdığınız an, bu özel duygu tüm bedeninize ve hücrelerinize yayılarak dağılıyor. Size aşkların en güzelini yaşatan sevgilinize yıldönümü için romantik bir hediye önerimiz daha var! Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi. İçerisinde yer alan duygu yüklü hediyelerle sevgilinize aşkınızı en anlamlı şekilde göstermeniz mümkün!
konu çizgisi
sevgiliye alınabilecek yıldönümü hediyeleri

Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Sepeti




Sevgili olunduktan sonra, çiftler arasında hediye trafiği de başlar. Doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü ya da her hangi bir özel neden olmaksızın alınan hediyeler. Sevgilinize hediye vererek sadece O'nu sevdiğinizi göstermiş olmuyor, aynı zamanda O'na verdiğiniz değeri de yansıtmış oluyorsunuz! Gerçi hediyenin küçüğü büyüğü olmaz denir ama siz sevgilinize yıldönümünde bir hediye verecekseniz bu duygu dünyanızın yansıması olabilecek bir armağan olmalı! İşte kız arkadaşınıza sevginizi romantik yağmur taneleri gibi sunabileceğiniz Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Sepeti! "Seni Seviyorum temalı onlarca hediye bu sepet içerisinde daha ne olsun! 
konu çizgisi
sevgiliye yıldönümü hediyesi ne alınır

Sürpriz Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi


Birine bağlandıktan sonra yatar kalkar sadece O'nu düşünürsünüz. Artık günün 24 saatin tamamında yalnızca O vardır. En sevdiğiniz, en çok değer verdiğiniz, kılına bile zarar gelmesini istemediğiniz kişiye dönüşüverir. Derken, düşüncelerinizde O'nu sevmek yetmemeye gelir. İşte büyük final; duygularınızı aşık olduğunuz kişiye açarsınız. Aşkınızın ilan şekli sevgilinizi etkileyen en önemli anlardan biridir. Bunu başarılı bir şekilde yerine getirdiğiniz takdirde, sevgilinizi derinden etkilediğiniz takdirde kabul edilme olasılığı da o kadar yüksek olur. İşte yıl dönümü için sevgilinize sürpriz bir şekilde aşkınızı ilan edebileceğiniz sürpriz mesaj şişesi. 
konu çizgisi
sevgiliye yıldönümü hediyesi

Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı


Aşkla ve mutlulukla geçen koskoca bir yıl! İnsan düşününce sanki güzel bir aşk filmi izliyormuş hissine kapılıyor öyle değil mi? Ancak bu sefer izlediğiniz filmde bir başkası değil, baş rollerinde sadece sizin ve sevgilinizin olduğu en güzel film! İşte karşınızda yıl dönümünde sevgilinize O'nunla geçirdiğiniz güzel günleri en güzel şekilde hissettirebileceğiniz kalıcı bir hediye seçeneği olan Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı! Üzerine fotoğraflarınızı ve isminizi bastırabileceğiniz bu anlamlı hediye ile sevginizi unutulmayacak bir şekilde O'na sunabilirsiniz. 
konu çizgisi
bayan sevgiliye yıldönümü hediyesi

Yıldönümüne Özel Mesaj ve Tarih Yazılı Yastık


Bundan böyle her yıl o tarih geldiğinde kendinize hep şu soruyu soracaksınız! "Sevgiliye yıl dönümü hediyesi ne alınır?" diye. Ama bunu kendinize hiç dert etmeyin! Çünkü burada kendinizi harika hediyelerin yer aldığı adeta bir cennet köşesinde bulacaksınız:) O'na aşkla baktığınız o özel tarihi dekoratif bir yastık üzerine taşımaya ne dersiniz? Konuuza giriş yaptığımızda söylediğimiz gibi, sizlere daha çok üzerine yıl dönümü tarihini taşıyabileceğiniz kişiye özel hediyeler tavsiye edeceğimizden bahsetmiştik! İşte bunlardan bir tanesi! Yıldönümüne Özel Mesaj ve Tarih Yazılı Yastık üzerine sizin için anlamlı olan tarihi, sevgilinizin her an okuyup kendisini mutlu hissedeceği mesajınızı ve isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz. 
konu çizgisi
sevgiliye yıldönümü için sürpriz hediye

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti


Hani dedik ya, yıldönümü ne doğum gününe, ne yılbaşına, ne de sevgililer gününe benzer diye, gerçekten de öyle! Çünkü 14 Şubat'ta kutlanan sevgililer günü global çapta kullanan ve bu gezegende yaşayan tüm sevgililer için özel gün olarak kabul edilen bir tarih! Yılbaşı da keza öyle denilebilir. Sevgilinizin doğum gününe gelince, o da elbette çok önemli bir tarihtir ama bir yıl dönümü gibi tam olarak aşk yaşamınız için kutsal görebileceğiniz bir tarih olarak da sayamazsınız! Yıl dönümü ise tüm diğer özel günler içinde sevgilinize "Seni Seviyorum", "Aşkımızın sonsuza kadar süreceği" mesajının ve romantizmin en güçlü şekilde hissettirilmesi gereken günlerin başında gelmektedir. İşte hem tasarımsal açıdan, hem de içerisinde yoğun aşk barındıran en güzel yıl dönümü hediyelerinden biri olan Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti! 
konu çizgisi
yıldönümüne özel hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata ve Kupa Bardak


Ve ilişki devam eder. Ardından evlilik vakti ile karşı karşıya gelirsiniz. Sonrasında yıl dönümü biçim değiştirir ve adı evlilik yıldönümü olur. İşin en zor yanı ise ister yıl dönümünüzde, isterseniz de eşinize evlilik yıldönümümüzde ne hediye alsam sorularıdır! Ancak bu noktada size tavsiyemiz hiç telaşa kapılmayın! Hayatınıza anlam katan, güzellikler yaşatan kişiye hediye seçmek size sıkıntı yaşatan bir şeye dönüşmemeli. .Mesela sevgilinize içinde 24 adet çikolata bulunan bu kupa bardağı hediye etmeye ne dersiniz? Üstelik hem çikolataların hem de kupa bardağın üzerinde fotoğraflarınız basılı olarak! Kişiye özel çikolata ve bardak kız arkadaşınıza yıl dönümü hediyesi olarak verebileceğiniz en güzel armağanlardan biri. 
konu çizgisi
yıldönümü hediyeleri

Erkek Arkadaşa Yıldönümü Hediyesi & Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti


Belki ufak tefek tartışmalar, belki tatlı kıskançlıklar, belki de kısa ya da uzun süren özlem veya küçük ayrılıklarla geçirdiniz! Daha da önemlisi aşkla geçen kocaman bir yılı devirdiniz! En güzeli ise, paylaşımın başladığı o ilk an duygularınız neyse, bugün de yarın da devam edecek olması! An itibari ile duygularınızın çağlayana dönüştüğü erkek arkadaşınıza yıldönümü için kalıcı bir hediye vermek isterseniz, tüm ürinlerin üzerinde göndereceğiniz fotoğraflarının baskısıyla hazırlanacak Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti tam size göre. 
konu çizgisi
sevgiliye yıldönümü hediyesi

Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi Sihirli Kupa Bardak


Karşılık bulamadığınız takdirde, Ona olan hislerinizin derinliğine bağlı olarak uzun bir süreliğine aşkın olumsuz etkisi altında kalırsınız. Ancak bir de O'nun da sizi sevdiğinizi öğrendiğiniz an gönül bayram yerine döner. Bu, mutlulukların en büyüğüdür fakat bu her şeyin de sonu değildir ya da hiçbir şey o an bitmez! Aslında bir çok şeyin başlaması da tam bu anda gerçekleşir. Mesela o an artık aşkınızın başlama miladıdır. Bundan böyle her yıl bu günde aşkınızın yıl dönümüdür.  Aşkınızın start almasıyla birlikte günler haftaları, haftalar ise ayları kovalamaya başlar. İlişkinizin birinci yıldönümü için sevgilinize fotoğraf baskılı sihirli kupa hediye etmek ister misiniz?
konu çizgisi
sevgiliye hediye

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Kalp kutu içerisinde size özel fotoğrafla hazırlanacak 24 fotoğraflı kişiye özel çikolatalarla erkek arkadaşınıza en sürpriz yıldönümü hediyesini verebilirsiniz. Üzeri kırmızı tülle sarılı, en güzel hediye notunuzla anlamına anlam katacağınız, isminize ve sevgilinize özel mesajınızla romantizmi zirvelere taşıyacak kişiye özel çikolatalar yıldönümü için en güzel hediye seçeneklerinden biri. 
konu çizgisi
Sevgiliye hediye

Yıldönümüne Özel Karakalem Hediye Seti


Yıldönümü için orijinal bir hediye düşünüyorsanız, sevgilinizle birlikte çekildiğiniz fotoğrafı karakalem portre resim olarak çizdirmeye ne dersiniz? Ham kalıcı hem de son derece orijinal bir yıldönümü hediyesi olacak olan karakalem resim, sevgilinizi mutluluktan havalara uçuracak! Yıldönümüne Özel Karakalem Hediye Seti içerisinde size özel profesyonel bir resim çalışması, onunla haırlanacak bir kupa bardak ve masa saati yer alıyor! Gerçekten de karakalem resim, evliyseniz eşinize, değilseniz de sevgilinize yıldönümü için benzersiz bir hediye fırsatı sunuyor. 
konu çizgisi
Konuşan Kalpler Duvar Saati

Konuşan Kalpler Duvar Saati


Aşkınızı kusursuz güzelikte ve son derece romantik bir duvar saati üzerinde ölümsüzleştirmek ister misiniz? O'nunla geçirilen güzel dakikaları en güzel şekilde sevgilinize ifade edebileceğiniz Konuşan Kalpler Duvar Saati, hem mesajlarınıza, hem yıl dönümü tarihine, hem de fotoğrafınıza özel olarak hazırlanıyor. Erkek arkadaşa yıl dönümü hediyesi ne alınır diyorsanız, bu saati kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 
konu çizgisi
Sevgiliye sürpriz yıldönümü hediyesi

Sürpriz Yıldönümü Hediyesi & Aşkınıza Özel Puzzle


Varlığıyla size bu hayatoın en güzel sürprizi olan sevgilinize sürpriz bir yıldönümü hediyesi vermek istiyorsanız, her parçası size özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Puzzle tam size göre. Mesajınıza ve size özel fotoğrafla hazırlanacak olan puzzle üzerine sevgilinizle birlikte aşkınızın hatırası olan en sevdiğiniz fotoğrafınızı taşıyabilirsiniz. Her parçasında aşkınızın izleri bulunan bu bulmaca gibi hediye ile sevgilinize yıl dönümünüzde en güzel sürprizlerden birini yapmış olacaksınız. 
konu çizgisi
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz