Üzerinde akrilik boya ile kalp sembolleri bulunan dekoratif taşlar aradan milyonlarca yıl geçmesine rağmen hala sevgililer üzerinde çok ama çok etkili!

taşlarla sevgi gösterme
Sevgilinizi bu sevgililer gününde mutlu ve özel hissettirecek basit ama çok özel bir hediye fikriyle karşınızdayız. Aslına bakarsanız detaylarınız az sonra göreceğiniz bu hediye, en az insanlık tarihi kadar eski. Bu hediyenin ne kadar eski bir hediye olduğunu anlatmak için sizlere ilkel çağlardan, taş devrinden bahsetmeliyiz. Özelikle yontma taş devrinde sevgili olan kişiler, sevgililer gününde birbirlerine en güzel taşları seçip, şekillendirip birbirlerine hediye ederlerdi. O dönmeler altın, pırlanta gibi madenler olmadığı için haliyle de herhangi bir kıymeti yoktu. O çağlarda muhtemelen kadınlar yolda altın bulsa, "bu ne ya!!!" deyip bir kenara fırlatır. Ancak yakın zamanlara gelindiğinde altın, gümüş pırlanta gibi eşyalara değer-kıymet verilmeye başlandı. Neyse konumuzdan uzaklaşmayalım. O çağlarda birbirlerine aşk duyan erkek ve bayanların kendi aralarında bir sevgi ifadesi olarak sundukları taşlardan nostaljik ve romantik hediye türünü günümüze uyarladık. Üzerinde akrilik boya ile kalp sembolleri bulunan dekoratif taşlar aradan milyonlarca yıl geçmesine rağmen hala sevgililer üzerinde çok ama çok etkili! 
sevgiliye romantik basit hediyeler
Bu taşları yaz tatillerinde gittiğiniz sığ deniz veya akarsu yataklarında bulabilirsiniz..Doğanın şekillendirdiği bu taşlara dikkatlice bakarsanız hayeretler içinde kalabilirisiniz.Zira milyonlarca muhteşem taş var ve hepside birbirinden farklı şekillerde.Tabi hepsini toplayamazsınız ama zevkinize uygun olanları toplayın. 
kolay sevgililer günü hediyesi
Ve seçtiğiniz taşların üzerine istediğiniz şekilleri çizin. Hayal gücünüze kalmış. Resimlerde gördüğünüz gibi farklı renklerde kalp şekilleri çizilmiş ve kalbin içi değişik renklerde boyanmış. Bu şekilde çizim yaptığınız taşları güzel bir kavanoz içinde sevgilinize sunduğunuzda. şundan emin olun ki o taşlar her zaman sizinle beraber yaşayacak.Nasıl olsa kokmaz ya da bozulmaz.:))
sevgiliye el yapımı hediye
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz