Erkek ve bayan sevgililere en güzel hediye fikirleri. Sevgiliye doğum günü hediyesi ve sevgililer günü hediye fikirleri.

sevgiliye ne hediye alınabilir
Sevgiliye en güzel hediyeler ve sevgiliye hediye fikirleri... Erkek ve bayan sevgililere doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı ve yıl dönümü gibi, özel günlerde sevgiliye özel alınabilecek hediye fikirlerimizi sizlerin beğenisine sunmak istiyoruz. Pek doğaldır ki, sevgilinize hediyelerin en güzelini almak istersiniz. Çünkü O, kalbinizi kaptırdığınız ve belki de şu dakikalarda geleceğinizi birlikte geçireceğinizin planlarını kurduğunuz çok özel kişi. Buraya kadar her şey çok güzel. Ama sevgiliniz için en güzel, en ideal, en özel hediyeyi seçme çabaları, gerçekten de insanı bazen berbat bir ruh hali içine sokabiliyor. Bu tip anlarda hediye kararsızlıkları yaşar ve hatta içinizden belki de "Birisi çıksa da, benim adıma karar verse ve güzel bir doğum günü hediyesi seçip gelse keşke!" dediğiniz bile olur. Belki de ne alınacağı konusunda ufacık bir fikrinizin dahi olmadığı bir hediye, sizin ruh kimyanızı bozmaya yeter. Belki iştahınız kesilir, belki de uykularınız kaçar. "Sevgilime ne hediye alsam acaba?" Bu durum bir vakit sonra size bir paranoyaya dönüşür! Sevgiliye minnacık bir hediye seçmek bu kadar zor muydu? Bu işin bu kadar zor olabileceği, yaklaşan doğum gününün bir kaç gün öncesinden belki de aklınızın ucundan bile geçmemiştir. Oysa ki alt tarafı sevgilinize doğum günü hediyesi alacaktınız? Bu durum sizi germek yerine mutlu etmeliydi. Elbette ki mutlusunuz ama, henüz cevap bulamamış sevgilinize almayı istediğiniz o, özel doğum günü hediyesi ne? Bunun cevabını bir bulabilseniz zaten, bu gergin olma ruh halleri kendisini gevşemeye bırakacak! Olayı belki biraz dramatize etmiş sayılabiliriz ama, gerçekten de sevgiliye hediye almak, hediye seçmek, öyle sanıldığı gibi de kolay değil.

Sevgiliye Alınabilecek Hediye Fikirleri


Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon

Kız Sevgiliye Hediye & Kişiye Özel Madalyon


Kişiye Özel madalyon kız arkadaşınızı inanılmaz derecede mutlu edecek şıklıkta ve parlaklıkta. Bu madalyonun en üzerinde sevgilinizin fotoğrafı yer alıyor. Hemen altında ise gönlünüzün yıldızına iletmek istediğiniz ve O'nu onurlandırcak sözleriniz yer alacak şekilde hazırlanıyor. Kişiye özel olarak hazırlanan madalyonu hayatınıza yaptıkları ile ya da yapacakları ile anlam katan, sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri. altın sarısı parlaklığa sahip, süblimasyon metodu ile yazılan yazılar zamana karşı dirençlidir. sevgiliniz böylesine anlamlı ve özel bir hediyeyi uzun yıllar belki çalışma masalarının baş köşesinde, belki evinin vitrinlerinde ya da TV Ünitesinde sergilemekten gurur duyacaklardır. 

Sürpriz Mesaj Konservesi

Sevgiliye Hediye Ne Alınır- Sürpriz Mesaj Konservesi


Sevgilinizi çok şaşırtacak en ilginç ve romantik hediyelerden biri olan sürpriz mesaj konservesi işte karşınızda. Hediye gerginliği kendisini sadece sevgilimize alacağımız hediyelerde göstermez, tüm sevdiklerimize özel günlerde hediye seçerken yine benzer şekilde yaşadığımız bir durumdur. Gerçi bu gerginlik en şiddetli hali ile sevgiliye hediye seçmede kendisini gösterir ama dediğimiz gibi diğer kişiler için de benzer sıkıntılar baş gösterir. Çünkü, birincisi; çok kıymet verdiğiniz bir insana hediye alıyorsunuz ve istiyorsunuz ki, bu hediye, çok özel olsun ve O'na hakkettiği değeri gösteren bir hediye olsun. 

Erotik Konserve Kutusu

Sevgiliye Heyecan Verici Hediye - Erotik Konserve


Partnerinizi heyecanlandıracak ve aşk yaşamınıza lokomotif olacak tutkulu bir aşk oyunu arıyorsanız, Erotik Konserve tam size göre. İkincisi, malum kısıtlı bir bütçeniz vardır ve bu bütçeye uyabilecek, hem kaliteli, hem de ucuz hediyeler olsun! Üçüncüsü ise, bu iki kriter yerine gelmiş olsa bile, bu sefer de "Hangi hediye daha güzel?","Ne hediye alabilirim acaba?","X bir hediyeyi alsam ne anlama gelir, ne düşünür acaba?","Erkek için hediyeler neler","Bayanlar için hangi hediyeler daha iyi olur?" şeklinde daha arttırabileceğimiz bir sürü düşünceler beyninizi kemirmeye başlar.

sevgiliye alınabilecek güzel hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı


Sözü uzatıp, daha fazla can sıkıntısı yaratmadan gelelim konunun özüne! Belki de sevgilinize ne hediye alınacağı konusunda yaşadığınız kararsızlıklar için, size fikir verebilecek birilerinin yanınızda olması sizi rahatlatır. Öyle ya, Atalarımızın dediği gibi "Bir elin nesi var, iki elin sesi var!" Siz kendi hediye fikirlerinizi aklınızdan teker teker geçirin, biz de bu esna da size sevgiliniz için alınabilecek kendi hediye fikirlerimizi sunalım. İşte karşınızda tıpkı evlilik cüzdanı şeklinde tasarlanmış olan ve tamamen size özel olarak hazırlanacak hem esprili, hem de romantik sevgili cüzdanı!

sevgiliye hediye fikirleri

Sevgililere Özel İsim Yazılı Vosvos Oyuncak


İnanıyoruz ki, bu birliktelikten sevgiliniz için alınabilecek en güzel hediye seçeneği zaten kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Bu sebeple size, sitemiz içerisinde yer alan hediyelik ürünler arasından erkek ve bayan sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeleri bir araya getirdik. Umuyoruz ki, bu sevgiliye hediye fikirleri arasından belki aklınıza daha önce hiç gelmeyen özel bir hediye gözünüze ilişir ve "Tamam aradığım hediye bu!" dersiniz.Plakasının size özel hale getirileceği süslü ve çift halde satılan sevgili Vosvos'ları ile erkek arkadaşınıza şahane bir hediye verebilirsiniz.  

İşte Benim Mükemmel Sevgilim Hediye Seti

Sevgiliye Hediye Ne Alınır- Mükemmel Sevgili Hediye Seti


Erkek sevgiliye hediye ne alınır? Kişiye Özel Mükemmel Sevgili Hediye Seti, aslında bir nevi başarı ödülü de sayılabilir. Çünkü genellikle bu tipten armağanlar herhangi bir konuda başarı gösteren kişileri gururlandırmak ve takdir etmek için verilir. Siz de hayatınızın en parlayan yıldızına, ışığı hiçbir zaman sönmesin diye içerisinde birbirinden anlamlı hediyelerden oluşan bu hediye setini armağan edin! Kişiye Özel Mükemmel Sevgili Hediye Setini ister sevgilinize yıldönümü hediyesi olarak, isterseniz de sevgililer günü hediyesi olarak verebilirsiniz!

Kişiye Özel Siyah Erkek Gömleği

Erkek Sevgiliye Hediye - Kişiye Siyah Gömlek


Zaten fazla kıyafet alternatifleri bulunmayan erkeklere alınabilecek en ideal hediyelerden biri de erkek gömleğidir. Hele hele bu gömlek bir de kişiye özel olarak düzenlenebiliyorsa o zaman hediyenizin hem anlamı hem de kullanılırlığı artacaktır. Erkek hediyeleri konusunda bayanların en çok şikayet ettikleri konu Erkek hediye seçeneklerinin az olmasıdır. Ancak şimdi önermiş olduğumuz Kişiye Özel Erkek Gömlek, kesinlikle erkeklerin çok beğeneceği türden bir hediye olacaktır. Sevgilinize doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, yılbaşı hediyesi kısacası tüm özel günler için erkeğe özel bir hediye arıyorsanız, Kişiye Özel Gömlek erkek için en iyi hediye seçeneklerinden biridir. 

Kişiye Özel Gömlek

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi - Kişiye Özel Gömlek


Yakasına değer verdiğiniz ya da hayatınızda özel bir yeri olan erkeğe iletmek istediğiniz sevgi dolu mesajınızı da yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Gömlek bir erkeğe verilebilecek en özel hediyelerden biri. Ayrıca bu erkek gömleğinin beyaz olması da başlı başına bir tercih nedeni olabilir. Çünkü Beyaz rengi ile tasarlanmış olan Kişiye Özel Erkek Gömlek tüm klasik erkek kıyafetleri ile de son derece uyumludur. Kişiye Özel Gömleğin yakasına ister erkek sevgilinizin ismini yazdırın, isterseniz her bu özel gömleği her sırtına geçirdiğinde sizi hatırlatacak özel bir sözünüzü yazdırın. Üstelik Kişiye Özel Gömleğin ceplerine ve kol manşetlerine de istediğiniz ismin baş harflerini yazdırmak da mümkün.

gümüş sonsuzluk kolyesi

Sonsuz Aşkınızı İlan Edin & Sonsuzluk Kolyesi


Sonsuzluk Kolye tasarımı itibariyle aşkınızın Sonsuza kadar devam etmesini simgeleyen "Sonsuzluk" sembolü yer alıyor. 925 Ayar Gümüş Sonsuzluk Kolye ile özel saydığınız insana olan aşkınız ölümsüzleşiyor. Her aşkın fitilinin parladığı bir özel tarih mutlaka vardır! Sizin de aşkınız belki bir bakış, belki çok özel bir tebessüm belki de müthiş bir espri ile başladı! Şurası kesinki bu tarih, her ikiniz için de çok özel ve çok değerli. İlk buluşmanız, ilk kez "Seni Seviyorum..." dediğiniz an, ya da nişan veya evlilik tarihinizde sevgilinize bu anlamlı kolyeyi hediye edebilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Önerileri

Kişiye Özel Sonsuz Aşk Yastığı 2'li 


Son derece zarif ve özgün tasarımı, aynı zamanda taşıdığı anlam ile bu yastık, sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek! Eşiniz veya sevgiliniz Tarih Yazılı ve mesajınızın yazılı olduğu bu yazstığı evinin her köşesinde sergilemekten keyif ve onur duyacak! İster evlilik yıl dönümünüzün tarihini, ister sevgilinizin doğum günü tarihini bu özel yastık üzerine işleyebilirsiniz. Yastık üzerinde yer alan tarih, içinde bulunduğu ayı gösterecek şekilde tasarlanmış ve o özel gün, minik bir kalp ile sembolize edilmiş! Eşinize ya da sevgilinize yıllarca unutamayacağı ömürlük bir hediye için, aşkınızı sonsuza kadar simgeleyecek olan Tarih Yazılı Sonsuzluk 2'li yastık armağan edebilirsiniz.

Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık

Sevgiliye Özel Hediyeler & Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık


Şipşirin ve romantik tasarıma sahip olan bu özel yastıkla sevgilinize olan aşkınızı bir kez daha pekiştirmiş olacaksınız! Özel tasarıma sahip olan hediyelik aşk yastığını sevgiliniz çok beğenecek çok! Üstelik üzerinde isimlerinizin yer alacağı bu özel yastıkla aşkınızı herkese karşı ilan etmiş olacaksınız! Çok iyi anlaşan çiftler için ve birbirine çok yakıştıkları, anlaştıkları düşünülen sevgililer için genellikle "Çifte Kumrular" yakıştırması yapılır. Siz de hayatınızın aşkını bulduysanız ve O'nunla hayata dair her konuda mükemmel bir uyum yakaladıysanız, adeta bir dalda baş başa kalan kumrular gibi olursunuz! Hayatınızın aşkına özel ve değerli bir sevgililer günü hediyesi mi almayı düşünüyorsunuz? Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık aradığınız o özel hediye olabilir mi? 

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgiliye Hediyeler & İstiridye Gümüş İnci Kolye


Sevgilinizi çok mutlu edecek özel bir hediye önerisi ister misiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. Sevgilinize doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü gibi özel günlerde unutulmaz ve yıllarca kullanabileceği özel bir hediye için İstiridye kabuğunu andıran özel tasarıma sahip bu gümüş inci kolye mükemmel bir hediye fikri olacaktır. 925 ayar gümüş olan bu inci kolye ile sevgilinizi çok mutlu edeceğinizi garanti ederim:) Üreticisi bu harika kolyenin teneke olmadığı konusunda size güvence vermek adına ürün özel hediye kutusu içerisinde Ürün Sertifikasını da göndermektedir.


sevgiliye ne hediye alınır

Sevgiliye Hediyeler & Sevgili Tişörtleri


Üzerinde isim yazılı tişörtleri bayanlar çok tuttu ve beğendi. İsim yazılı sevgili tişörtleri, ise bayanların bu beğenisine daha fazla cevap verebilecek nitelikte. Üzerinde sevgilinizle birlikte isimlerinizi yazdırabileceğiniz bu özel tişörtleri yaz süresince üzerinizden hiç çıkartmak istemeyeceksiniz. Bey ve bayan sevgili tişörtleri sipariş etmeniz halinde 2'li olarak adresinize gönderilecektir. İsme özel sevgili tişörtleri hem kendiniz için; hem de sevgilinize armağan edebileceğiniz çok şirin bir tiört!

sevgili için hediyeler

Sevgiliye Yıl Dönümü Hediyesi - Kişiye Özel Tişörtler


Bir aşkın hikayesi iki kişi ile yazılır. Erkek ve bayan sevgililer! King And Queen Sevgili tişörtleri üzerine sevgilinizin ve kendi isimlerinizi yazdırarak yıllarca üzerinizde gururla taşıyabileceğiniz harika bir tişörte sahip olabilirsiniz. Erkekler için de eşlerine Evilik Yıl Dönümü Hediyesi olarak armağan edebileceği bu zarif tişörtler kaçırılmaması gereken harika bir ürün! İster yıldönümü hediyesi olarak; ister doğum gününde sevgilinize bu şahane tişörtü mutlaka armağan etmelisiniz.

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi - Seni Seviyorum Çünkü... Hediye Sepeti


Sevginize illa da bir neden arıyorsanız, bırakın sizin yerinize hediye sepetiniz sevginizin nedenlerini anlatsın. Özel günler için sevgilinize hediye edebileceğiniz bu son derece romantik hediye sepeti ile aşkınızı sevgilinize dolu dolu ifade edebileceksiniz. Çünkü bu hediye sepetinin içerisinde "Sizin O'nu neden bu kadar sevdiğinizi" anlatan 100 tane romantik mesaj yer alıyor. Evet yanlış duymadınız bu hediye sepeti sevgilinize duyduğunuz o müthiş sevgiyi işleyen tamı tamına 100 tane aşk mesajı işliyor. Bir hediye sepeti düşünün ki, içerisinde bu kadar yoğun bir şekilde sevgiyi anlatabilsin. "Seni Çok Seviyorum Çünkü nedenlerim var..." hediye sepeti ile sevgilinizin ayakları yerden kesilecek ve kendisini son derece mutlu hissedecek. 

aşk konservesi

Sevgiliye Sürpriz Hediye & Aşk Konservesi


Aşkınızı ifade etmenin en şık yolu "Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var" Hediye Sepeti içerisinde "Seni Seviyorum Çünkü..." ile başlayan 100 romantik aşk cümlesi var. Bu kadar mı? Elbette ki hayır! Ayrıca bu özel hediye sepeti içerisinde gül ve çikolatalar da bulunuyor. Aşkı ifade eden en güzel şekil olan Kalp şeklinde tasarlanmış ve yüzeyi kadife ile kaplı, yine aşkı sembolize eden kırmızı ile bezenmiş bir hediye kutusu! Bu hediye kutunun içinde aşkın simgesi bir adet kırmızı gül, iki adet kalp şeklinde çikolata ve kalp not kağıtlarının üzerinde tam 100 adet sevgilinizi çok özel hissettirecek sevgi sözcüğü bulunuyor. Sevgilinizi ne denli çok sevdiğinizi "Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var" Hediye Sepeti sizin için , sizin yerinize O'na anlatıyor. Sevgilinize ancak ve ancak böylesine şık ve anlamlı bir hediye yakışırdı

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


Dünya'nın en tatlı sevgilisi ancak bu kadar tatlı bir hediye ile ödüllendirilebilirdi. Hatta, bu hediye için sadece bir hediye demek yanlış olur. Şirin kırmızı kalp kutularından oluşan tam 4 katlı bir hediye kulesi. Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, büyükten küçüğe doğru sıralanmış kırmızı kalp kutularından oluşan, son derece romantik bir hediyedir. Bu kalp kutuları içerisinde enfes çikolatalar ve drajeler yer almaktadır. Sevgilinizi böylesine şık ve romantik hediye ile, gerçek anlamda mutlu edebileceksiniz. Büyükten küçüğe doğru sıralanan kırmızı kalp kutularının üzerinde; 1. kalp kutu üzerinde "Seni", ikinci kalp kutu üzerinde, "Her şeyden", Üçüncü Kalp kutu üzerinde "Çok", ve nihayet dördüncü kalp kutu üzerinde ise "Seviyorum" yazıyor. 

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti


Adeta kule haline getirilmiş olan ve ismini de buradan alan, Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, sevgilinize muhteşem bir doğum günü hediyesi olacaktır. Dolu dolu aşk temasının işlenmiş olduğu Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, sevgilinize armağan edebileceğiniz en özel hediyelerden biri. Bu hediye kulesi tamamen aşka özel tasarlandı. Birincisi aşkın rengi olan kırmızı renk kullanıldı, ikincisi yine aşkın en sevimli sembolü olan Kalp Kutular kullanıldı, üçüncüsü ise bu kalp kutular üzerine son derece romantik bir söz olan "Seni Her şeyden Çok Seviyorum" yazısı yazıldı. Tüm bu bahsettiklerimizin hepsi, Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi'nde bir araya geldi. Aşkınızı sağlamlaştırmak için siz de çikolatanın gücünden yararlanın. Çikolata o kadar enfes bir lezzete sahiptir ki, hiçbir bayan çikolataya hayır diyemez ve karşı koyamaz. Siz ise, sevgilinizi gerçek anlamda enfes lezzetlerden oluşan böylesine bir hediye kulesi ile çikolatalara boğacaksınız. 

Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililere Hediye Fikirleri- Kalpli Duvar Saati


Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati üzerindeki yelkovan ile akrep, aşkınızın etrafında adeta pervane oluyor. Duvar Saati üzerinde sol tarafta yer alan şirin rakamlar ve sağ tarafında yer alan kalbin sağ yarısı bu saati son derece şirin kılıyor. Daha da önemlisi Cam Duvar Saatinin hemen altında ise Aşkınızı İlan edebileceğiniz size özel bir alan yer alıyor. Bu alana istediğiniz sevgi mesajlarını yazdırabiliyorsunuz. Yaklaşan sevgililer gününde kız arkadaşınıza güzel bir hediye sürprizi yapmak isterseniz, aşkınızı temsil eden bu harika saat sizin için iyi bir hediye tercihi olabilir. Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati üzerine sevgilinize sevgililer günü için iletmek istediğiniz özel mesajı da kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bir de bu saat üzerine sevgilinizin ismi de eklenince ortaya inanılmaz güzel bir hediye çıkıveriyor.

Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati

Sevgiliye Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati


Dillere destan aşkınızı Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati ile daha da güçlendirmek ister misiniz? Bu duvar saati son derece şık ve doğal! Ahşap malzemeden yapılmış olan Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati üzerine sizin ve sevgilinizin isimleri yazılıyor, bunun yanında isimlerinizin arasında da sevimli bir kalp figürü ile aşkınız belgelenmiş oluyor. Son derece dekoratif ve şık Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati'ne her baktığınız da içinizdeki aşkın daha da alevlendiğini söylemek hiç de abartılı sayılmaz! Çünkü bu duvar saati üzerinde biricik aşkınız ile birlikte sizin isimleriniz ölümsüzleşiyor. Sevgilinize özel günler için kalıcı, doğal ve dekoratif, ömürlük bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati hediye fikirleriniz arasına girmeyi fazlası ile hak ediyor. kare şeklinde tasarlanmış olan bu ürün, duvarlarda son derece şık ve güzel duracaktır. Sevgilinizin sizden kendisine hediye edilmiş olan Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati'ni evinin veya iş yerinin baş köşesine asacağından kimsenin şüphesi yok.

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati

Sevgiliye Hediye Fikirleri - Sevgiliye Özel Duvar Saati


Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati kalbinizdeki aşkı duvarlara taşıyor. Bu özel duvar saatinin üzerinde sevgi var ve dolu dolu aşk var! Bir yanda sizin ve sevgilinizin isimleri ve fotoğrafınız, diğer yandansa sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınız bu duvar saatini öteki sıradan duvar saatlerinden ayırıyor! Harika ve aşk dolu teması ile son derece güzel tasarlanmış olan Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati özel günlerde sevgilinize hediye ed,ilmek üzere sizi bekliyor.

En Güzel Varlığımsın Masa Saati

Sevgiliye En Güzel Varlığımsın Masa Saati


Yaklaşan sevgililer gününde kız arkadaşınıza güzel bir hediye sürprizi yapmak isterseniz, her saat başının kırmızı kalp ile temsil edildiği bu harika saat sizin için iyi bir hediye tercihi olabilir. Sevgiliye Özel En Güzel Varlığımsın Masa Saati üzerinde görmeyi en çok arzuladığınız fotoğrafınız yer alacak şekilde hazırlanıyor. Ayrıca, sevgilinize sevgililer günü için iletmek istediğiniz özel mesajı da kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bir de bu saat üzerine isimleriniz de eklenince ortaya inanılmaz güzel bir hediye çıkıveriyor.


Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas

Sevgiliye Hediye Seçenekleri - Sevgiliye Özel Kanvas Tablo


Sevgiliye Özel Kanvas ile Sevgilinizi inanılmaz derecede mutlu edebilir, kendisini çok değerli hissettirebilirsiniz. Üzerinde dilediğiniz 7 özel fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz kişiye özel kanvas tablo mükemmel bir duvar aksesuarı! Sevgilinize kanvas tablo hediye etmek belki de daha önce aklınızın ucundan bile geçmemiştir. Ama inanıyoruz ki siz de böylesine şık, sevgiliye özel ve dekoratif tabloyu görünce, onun büyüsüne kapılmaktan kendinizi alı koyamayacaksınız! Sevgiliye Özel Kanvas Tablo ile, yıllarca kız arkadaşınızın, eşinizin unutamayacağı çok anlamlı bir hediye hazırlamış olacaksınız! İster masa üstünde, isterse duvara asılı olarak kullanılabilen Sevgiliye Özel Kanvas ile duygularınızı çok şık bir aksesuar üzerine taşımış olacaksınız!

Sevgiliye Özel Çerçeve Plaket

Sevgiliye Hediye Seçenekleri - Sevgililere Özel Çerçeve Plaket


Ürün, birbiri üzerine yapıştırılmış 4 tane akrilik plaka parçadan oluşur. En üstte yer alan plaka parlak ve siyah renktir. Duvara rahatlıkla asılabilmesi için çerçevenin arkasına özel yapıştırıcısı ile bağlı beyaz kornişi yer almaktadır. Mesajınız ve isimleriniz en üstteki siyah yüzeye lazer baskı yöntemi ile uygulanır. Ürün üzerinde yer alan yazılar tamamen kalıcı ve uzun yıllar dayanıklıdır.

Bayan Sevgiliye Hediyeler

Bayan Sevgiliye Hediyeler - 925 Ayar Fotoğraflı Gümüş Kolye


Kişiye Özel 925 Ayar Fotoğraflı ve İsim Yazılı Oval Gümüş Kolye bayanların çok beğeneceği zariflik ve güzellikte! Özel bir baskı tekniği ile metal kolye içerisinde işlenen fotoğraflar, zamana karşı hiç bozulmadan ve deforme olmadan yıllarca aksesuar olarak kullanılabiliyor. Kadınlar için kolyenin yeri bambaşkadır. Kolye hanımlar için sadece sıradan bir takı olmayıp, kendilerini şık ve güzel gösterme yolunda en lazım gelen aksesuarlardan biridir. Bir de böylesine şık ve anlamlı bir kolye olunca, hiçbir bayanın bu kolyeye kolay kolay hayır diyebileceğini zannetmiyoruz. Bu kolyeyi diğerlerinden farklı ve özel kılan tarafı nedir diye sorarsanız, cevabı son derece basit!

sevgiliye hediye seçenekleri

Bayan Sevgiliye Hediyeler - 925 Ayar Seninle Aşkımız Kolye


Birincisi 925 Ayar Gümüşten üretilmiş değerli bir kolye. İkincisi ve en önemli özelliği ise, özel bir baskı teknolojisi ile kolye içerisine fotoğraf bastırılabiliyor. Bu kolyeyi özel kılan üçüncü önemli özelliği ise kolyenin arka yüzüne de isim yazdırılabiliyor. Bu harika ve son derece orijinal ürünü sipariş etmeniz halinde, gümüş kolyesi ile birlikte ve hediye kadife Kesesi içerisinde adresinize gönderiliyor. Kişiye Özel 925 Ayar Fotoğraflı ve İsim Yazılı Oval Gümüş Kolye, kız arkadaşınıza, eşinize Sevgililer günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi, annenize ise harika bir Anneler Günü Hediyesi olacaktır.

sevgili hediyeleri

Kız Arkadaşa Hediyeler - Kişiye Özel Sevgili Plaketi


Kişiye Özel Fotoğraflı Şık Plaketle kız arkadaşınıza ya da eşinize mükemmel bir sürprize hazır olun! Çünkü bu pırıl pırıl ve son derece şık özel plaket içerisinde kendi fotoğrafını gören sevgiliniz mutluluktan havalara uçacak! Özel günler için düşünülebilecek en güzel hediye, sevgilinizin ta kendisidir! Evet yanlış duymadınız ta kendisi! İçerisine istediğiniz fotoğrafı yüklüyorsunuz, ve hediyeniz tamamen kişiye özel hale geliyor. Sonuçta ise ortaya inanılmaz güzellikte şık bir aksesuar çıkıyor! Kişiye Özel Sevgili Plaketi sevgilinize tüm özel günlerde armağan edebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri. Kadife kutusu içerisindeki bu masaüstü dekor, özel süblimasyon baskı teknolojisi ile hazırlanmış olup, uzun yıllar zamana karşı ilk günkü hali ile meydan okur! 

sevgiliye hediye seçenekleri

Sevgiliye Hediyeler - En Tatlı Aşıklar Çikolataları


Sevgilinize çok lezzetli ve son derece şirin bir armağan vermeyi düşünüyorsanız, Kişiye Özel En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu mükemmel bir hediye fikri olacaktır. Bu harika hediye ile sevgilinize adeta bir lezzet şöleni sunacak ve duygularınızı Ona en tatlı şekilde geçirmiş olacaksınız! Plaketler de sevgiliye en güzel hediyelerden. Aynı zamanda TV ünitesi üzerine yada evde yine vitrin üzerine düşünülebilecek Kişiye Özel Fotoğraflı Yuvarlak Kristal Aksesuar hediyesi ile sevdiklerinizi çok özel hissettirebilirsiniz. Bu harika dekor ürünü ister kendi aileniz için hazırlatın, ister erkek ya da kız arkadaşlarınıza, dostlarınıza ofis hediyesi ya da ev hediyesi olarak armağan edin! 

erkek sevgiliye hediye

Erkek Arkadaşa Hediyeler - Kişiye Özel Fotoğraflı Çakmak


Kişiye Özel Fotoğraflı Çakmak ile en sevdiğiniz fotoğraflarınız her an ve sevgilinizin yanında duracak! Fotoğraflar geçmiş anlarımıza ait en önemli delilleridir. Bazen çok eski ve hatta çok kötü çekilmiş bir bir fotoğraf karesi bile bir çok şeyi tekrar hatırlamamıza ve o anı yeniden yaşamamıza neden olur! Siz de fotoğrafların büyüsüne kapılanlardansanız, Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak Aksesuar tam sizlik! Metal malzemeden yapılmış olan bu çakmak, özel baskı teknolojisi ile hazırlanmış olup, uzun yıllar zamana karşı ilk günkü hali ile meydan okur! Erkek sevgilinize ömürlük ve son derece anlamlı bir armağan düşünüyorsanız, Kişiye Özel Fotoğraflı Çakmak mükemmel bir hediye fikri olacaktır. 

Erkekler İçin Özel Hediye Sepeti

Erkek Sevgiliye Hediyeler - Erkekler İçin Özel Hediye Sepeti


Erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize ya da sevgilinize spesifik ve özel bir hediye sepeti mi arıyorsunuz? Erkek için veya erkeğe özel hazırlanmış olan bu şık hediye sepeti tam da sizin için bir hediyelik! Üstelik erkekler için hazırlanmış olan bu hediye sepeti içerisinde yer alan, Gömlek, Deri Cüzdan gibi ürünleri de küçük bir fark ödeyerek tamamen kişiye özel isim yazılı hale getirebiliyorsunuz. Erkekler için hediye seçmek her zaman için hanımların en büyük kabusu olmuştur! İyisi mi siz sevgiliniz için tek tek hediye seçmek yerine böylesine şık bir hediye sepeti içerisinde erkeğeözel hazırlanmış bir hediye sepeti armağan etmeyi düşünün! Erkeğe Özel Şık hediye Sepeti içerisinde bir erkeğin en sıklıkla kullandığı aksesuar ve ürünler bir araya getirilmiş. 1 Adet Frenzy marka Kişiye Özel Gömlek, 1 Adet %100 gerçek deriden imal edilmiş kahverengi Kişiye Özel Cüzdan ve son olarak 1 adet de gerçek deriden üretilmiş Kahverengi Erkek Kemeri. Tüm bu 3 aksesuar ve ürün aynı hediye sepeti içerisinde bir araya toplanmış. Sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, ya da babanıza özel Babalar Günü Hediyesi düşünüyorsanız bu harika hediye sepetini kesinlikle kaçırmamalısınız!

İsme Özel Nikel Kaplama Kartvizitlik

Erkek Sevgiliye Hediyeler - İsme Özel Nikel Kaplama Kartvizitlik


Siz de, küçük bir kartvizitin hiç beklenmedik bir anda kariyerinizde veya iş yaşamınızda önemli sıçramalara neden olabilecek kadar etkili olabileceğini mi düşünüyorsunuz? O halde, İsme Özel Paslanmaz Nikel kaplama Kartvizitlik ile artık daha havalı ve karizmatik olacaksınız. Muhteşem parlak görüntüsü ile farkınızı her yerde kolayca fark ettirebileceksiniz. Yaşadığımız çağda imaj, fark edilebilirlik ve etiket yaşamın en önemli unsurları arasına girmiştir. Yeni nesil ekonomi ve ticaret anlayışı tamamen reklam, network ve iletişim üzerine kuruludur. İşte böylesine imaj gerektiren bir dünyada, özellikle iş adamı, çalışanlar için kendilerini karşısındakilere tanıtacak materyaller bulundurmak son derece önemlidir. Müşteri portföyü oluşturmak, fark edilebilmek için üzerinde kişilerin kim olduğu, pozisyonu, iletişim bilgileri, kısacası adına "Kartvizit" denilen küçük kartlar taşımak kaçınılmaz olmuştur. Paslanmaz Nikel Kaplama İsme Özel Kartvizitlik ile hem kartvizitlerinizi eğilme bükülme gibi sorunlar yaşamadan rahatlıkla yanınızda taşıyabilecek, hem de cebinizden daha ilk çıkardığınız anda bile tüm hayran bakışları üzerinizde toplayacaksınız. Son derece orijinal Nikel Kaplama Parlak Kartvizitlik, çalışan erkek ve bayanlar için ideal hediye ürünlerden biridir. Üzerinde isim yazılı olan bu şahane ürünü, kendiniz için düşünebileceğiniz gibi, patronunuza, erkek sevgilinize, ofis hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.

Gümüş Kaplama İsimli Anahtarlık

Bayan Sevgiliye Hediyeler - Gümüş Kaplama İsimli Anahtarlık


Kişiye Özel Gümüş Kaplama İsim Yazılı Anahtarlık, her an çantanızda en parlak ve şık hali ile hep fark edilecek! Gümüş kaplama ve son derece şık bu anahtarlık tamamen sizin adınıza özel! Bu anahtarlığı çekmecenizden, çantanızdan artık bambaşka ve müthiş bir keyifle çıkartacaksınız. İsme Özel Gümüş Kaplama Anahtarlığı, kendiniz için düşünebileceğiniz gibi sevdiklerinize armağan olarak da düşünebilirsiniz. özel bir baskı metodolojisi (Pantograf) tekniği ile hazırlanan bu zarif anahtarlık, size özel tüm anahtarlarınızı bir yerde toplayacak! Ürün üzerinde yazılı olan isimler uzun yıllar solmadan ve deforme olmadan bu özel baskı tekniği ile kalabilir. Artık çantanızdan tek tek anahtar arama derdiniz kişiye özel bu anahtarlık ile son buluyor! Ucuz fiyatı ile de dikkat çeken İsme Özel Gümüş Kaplama Anahtarlık, sevgilinize, sevdiklerinize özel günler için alınabilecek minik ama çok güzel hediyelerden biri.

Kişiye Özel Fotoğraflı Anahtarlık

Sevgiliye Hediye Önerileri - Kişiye Özel Fotoğraflı Anahtarlık


Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Anahtarlık, devamlı bakmak istediğiniz, özlemini duyduğunuz kişilerin fotoğrafı ile hayat buluyor! Sevgilinizin fotoğrafına bakmaya doyamayanlardan mısınız? O'nun gül cemalini her an karşınızda görmek mi istiyorsunuz? O halde sevgilinizin en güzel fotoğraf karesini, en çok kullandığınız ve her an yanınızda taşıdığınız anahtarlık üzerine bastırmak sizce de harika bir fikir sayılmaz mı? Kişiye Özel Fotoğraflı Anahtarlık, bir yanda iş yeri, araba, kasa, ev anahtarları gibi tüm anahtarlarınızı üzerine toplarken, diğer yandan sevgilinizin fotoğrafını üzerine taşıyacak! Sevgilinizden ayrı kaldığınız her an, anahtarlık üzerşinde yer alan fotoğrafı ile bir nebze de olsa hasret gidermiş olacaksınız! Kişiye Özel Fotoğraflı Anahtarlık, üzerinde yer alan fotoğraf 5,5 Cm. ebatlarındadır. Özel bir baskı yöntemi ile hazırlanan bu şık anahtarlık üzerinde yer alan fotoğraf, uzun yıllar adeta ilk günkü gibi görünümünden hiçbir şey kaybetmez! Bu harika anahtarlığı kendiniz kullanabileceğiniz gibi, sevgilinize de hediye edebilirsiniz. Ucuz fiyatı ile dikkat çeken Kişiye Özel Fotoğraf baskılı Anahtarlığı kişiye özel hale getirebilmek için, fotoğrafınızı yüklemeyi unutmayınız!

Kişiye Özel Kredi Kartlık Gerçek Deri

Sevgiliye Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Kredi Kartlık Gerçek Deri


Madem Kredi Kartları bu kadar elzem ve önemli, o halde sevdiklerinize %100 gerçek deriden imal edilmiş olan Kişiye Özel Kredi Kartlık hediye edebilirsiniz! Kredi kartı günümüzün en önemli ödeme araçlarından biri! Hatta banknot ve madeni paranın da ötesinde çok büyük bir ödeme aracı! Özellikle son 10 yılda kredi kartları erkek ya da kadın hiç fark etmez, hemen hemen herkesin cüzdanına girmeye başladı! hatta öyle bir tane falan da değil! En az 2-3 tane kredi kartı! İşte bu durum size güzel bir hediye fikri verebilir. Kişiye Özel Gerçek Deriden Kredi Kartlık, üzerine özel bir baskı tekniği ile isim ve soy isim yazılır! Deri üzerine işlenen isimler kalıcıdır ve uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. 3 Tane arka, 1 tane de ön tarafta olmak üzere toplam 4 adet kredi kartı gözü bulunmaktadır! Bu özel ürünü sipariş etmeniz halinde, özel hediye paketi içerisinde tarafınıza gönderilir. Babalar günü hediyesi olarak, sevgili Babanıza, Sevgililer Günü Hediyesi olarak da biricik Aşkınıza farklı ve orijinal bir hediye vermek isterseniz, Kişiye Özel İsim Yazılı Gerçek Deri Kredi Kartlık tam size göre bir hediyelik!

Kişiye Özel Harf ve İsimli Deri Cüzdan

Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Harf ve İsimli Deri Cüzdan


Deri cüzdan bir erkeğin günlük yaşamında zorunlu olarak vazgeçemediği aksesuarlardan biridir! Siz de bu ihtiyacı çok şık bir hediye fırsatına çevirebilirsiniz! Sevgili babanız için Babalar Günü Hediyesi, biricik aşkınız Erkek Arkadaşınıza Sevgililer Günü Hediyesi ya da Doğum Günü Hediyesi olarak Kişiye Özel Harf ve İsim Yazılı Deri Cüzdan hediye etmeyi düşünebilirsiniz! Bir deri cüzdan düşünün ki, hem mükemmel bir şıklıkta olsun, hem üzerinde son derece şık ve kalıcı yazı karakterleri ile erkeğin ismi, soy ismi ve isminin baş harfi yazılı olsun! Bir erkeğe armağan olarak düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri. Kişiye Özel Harf ve isim Yazılı Deri Cüzdan kaliteli ve uzun yıllar kullanılabilir bir %100 deriden imal edilmiş olup, içerisinde 6 tane kredi kartı bölmesi, Nüfus Cüzdan bölmesi, 1 tane fotoğraf koyma yeri, 2 adet Kağıt para bölmesi, yanınızda taşıdığınız yedek sim kart bölmesi ile son derece kullanışlı ve fonksiyonel!

Kişiye Özel Dekoratif Kelebekli Ayna Saat

Bayan Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Dekoratif Kelebekli Ayna Saat


Kelebekleri kim sevmez! Benek benek kelebekler doğada var olan en güzel varlıklardan biri. Hediyelik eşya olarak tavsiye edeceğimiz bu dekoratif ürün, kelebekleri referans olarak almış son derece şık bir ürün. Güzelliğin simgesi kelebeklerden esinlenilerek tasarlanmış olan İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat sevdiklerinize ev hediyesi olarak alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Bu ürün aynı zamanda kişiye özel bir ürün! Yani üzerine istediğiniz iki ismi yazdırabiliyorsunuz. İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat tamamen size özel bir duvar saati haline geliyor. Bulunduğu ortama bambaşka ve çok güzel bir hava katacak olan İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Evinde şıklığı ön planda tutan sevdiklerinize İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saati gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat özel akrilik malzemeden üretilmiştir ve klasik diğer cam aynalar gibi kırılma, çatlama gibi problemler yaşatmaz.

Suçlusu Sensin Sihirli Kupa Bardak

Sevgiliye Sürpriz Hediye - Suçlusu Sensin Sihirli Kupa Bardak


Kalbinizin tartışmasız tek sahibi olan sevgilinize, hem eğlenceli, hem komik ve hem de sitemkar ilginç bir hediye vermek ister misiniz? Neden sitemkar? Çünkü, kalbinizdeki ağrıların, sancıların, kıskançlıkların tek müsebbibe sevgiliniz de ondan! İnsan en çok sevdiğine, alınır ve kırılır. Suçlusu Sensin Kupa Bardak işte tam da bu yaraya parmak basıyor. Kalbinize kimi zaman ağır gelen, kimi zaman kalbinizi üzen sevgiliye ancak böylesine anlamlı bir hediye ürün verilebilirdi. Suçlusu Sensin Kupa Bardak ilk etapta tamamen siyah bir görünüme sahip! İşin sürpriz kısmı işte tam da bundan sonra başlıyor. Sevgiliniz, bu bardak içerisine sıcak bir içecek koyduğu anda, simsiyah olan bu sürpriz kupa bardak yavaş yavaş beyaz renge dönüyor ve hemen ardından, üzerinde kırmızı bir kalp, altında ise "Suçlusu Sensin" yazısı beliriyor. Çay ve kahve içmekten hoşlanan sevgilinize, böylesine manidar ve sitem içeren kupa bardak hediye ederek, hem bundan sonrası için sizi üzmemesini sağlayabilir, hem de son derece kullanışlı bir ürün armağan etmiş olursunuz. Daha önce sihirli kupa bardaklar ile tanıştıysanız, Suçlusu Sensin Sihirli Kupa Bardağı da çok beğeneceğinizi düşünüyoruz.

Sihirli Kupa Bardak İki Fotoğraflı

Sevgiliye Sürpriz Hediye - Sihirli Kupa Bardak İki Fotoğraflı


Sevgilinize, eşinize, annenize kısacası tüm sevdiklerinize özel ve güzel bir sürpriz yapmaya hazır mısınız? Bunun için tek ihtiyacınız olan şey Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak! Fotoğraf eklenebilen Sihirli Kupa Bardak ilk etapta siyah ve sıradan bir kupa iken, içine koyduğunuz kahve, çay veya sıcak su, siyah kupanın içindeki saklı resmi ortaya çıkartacak. Sihirli Kupa ile sevdiklerinizi şaşırtıp, güzel sürprizler yaşatıp ve en önemlisi inanılmaz derecede mutlu edeceksiniz. Kupa üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz bu Fotoğraflı Sihirli Kupa’lar başta siyah sıradan bir kupa. İçine Çay, Kahve veya Sıcak herhangi bir içecek koyduğunuzda yavaş yavaş siyah renk gidip yerine daha önceden bastırmış olduğunuz özel fotoğraf geliyor. Sihirli Kupa soğumaya başladığında da ise yavaş yavaş tekrar eski siyah haline dönmeye başlıyor. Sevgiliye doğum günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi için güzel bir sürpriz düşünenler Sihirli Kupa Bardağı kesinlikle kaçırmamalı. Sihirli ve iki fotoğraf eklenebilen Sihirli Kupa porselenden üretilmiş olup 8x10 cm boyutlarındadır. Sihirli Kupalar üzerindeki baskı kalıcı ve uzun ömürlüdür. Ancak özellikle kaynar suda yıkamamalısınız, yıkama suyu ılık olmalıdır. Yüksek derecede sıcak su pompalayan bulaşık makinesi veya elde çok yüksek sıcaklıkta yıkarsanız kupanın üzerindeki fotoğraf baskıları zarar görebilir. Sihirli Kupaların üzerine iki adet fotoğraf bastırabilirsiniz.

Kişiye Özel Matara Seti

Erkek Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Matara Seti


Eşinize, erkek arkadaşınıza, babanıza, kısacası değer verdiğiniz, hayatınızda önemli olan bir erkeğe verebileceğiniz şık ve anlamlı bir hediye arıyorsanız, üzerinde yalnızca o erkeğin isiminin yazılı olacağı Kişiye Özel Matara Seti çok ideal bir hediye olacaktır. Krom kaplı ve ışıl ışıl, Kişiye Özel Matara 2 adet bardağı ve doldurma hunisinden oluşuyor. Uzun yıllar kullanılabilecek ve değerinden asla bir şey kaybetmeyecek Kişiye Özel Matara Seti paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu ürünün özellikleri: 1 adet şık ve parlak 228 ml matara, 2 adet shot bardağı ve 1 adet doldurma hunisinden oluşur. Sipariş edilmesi halinde son derece şık bir hediye kutusu içerisinde dilediğiniz adrese gönderilir. Kişiye Özel Matara Setindeki mataranın üzerine hediye edeceğiniz kişinin ad ve soy adını yazdırarak ona çok mükemmel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Özel erkek hediyesi arayan sevgili bayanlar, Kişiye Özel Matara Setini çok beğenecek.

Kişiye Özel Aşkpirin

Sevgiliye İlginç Hediye - Kişiye Özel Aşkpirin


Kız arkadaşınıza, eşinize, mükemmel bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Hem de görmeye çok aşina olduğunuz bu Aspirin Kutusu ile! Görmekte olduğunuz Aspirin Kutusu aslında klasik ağrı giderici Aspirin Kutusu değil. Çok özel ve romantik bir sürpriz yapabileceğiniz Kişiye Özel bir İlaç Kutusu. Kişiye Özel Aşkpirin aşka dair en özel, en esprili, en romantik hediyelerden biri. Kutusunun üzerine sevilinizin ve kendi isimleriniz yazılıyor. Akabinde ise, içerisinde yer alan prospektüse de sevgilinize olan bağlılığınızı, aşkınızı ifade edebileceğiniz özel bir mesaj barındırıyor. Nasıl Son derece orjinal bir hediye öyle değil mi? Aşkpirin içerisindeki birbirinden renkli drajeler ver ve her tablet sonsuz huzur, sevgi, aşk ve mutluluğu simgeliyor. Aşkınızın dermanı Aşkpirin orijinal ve çok şık bir ilaç kutusu şeklinde tasarlanmıştır. Sevgilinize özel ve keyifli bir sürpriz yapmak için tek yapmanız gereken şey, sizi, sevgilinizi en iyi ifade eden sevgi dolu mesajınızı ve isimlerinizi son olarak da tarihi ilgili kutucuklara yazmak. Endikasyonları: Küresel ısınma, mevsim değişiklikleri, susuzluk gibi stres olgularının, maddi ve manevi bütün sıkıntıların birebir ilacıdır. Yan Etkileri: İleri derecede bağımlılık ve bulutların üzerinde uçma hissi yaratabilir. Ayakları yerden kesebilir. Kullanım Şekli ve Dozu: 2 tablet bir defada alınır. Etkisi ömür boyu sürer. Prospektüsün alt kısmında ise sizin özel mesajınız yer alacaktır. Örnek mesaj: Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan… Kalbim hep seninle… Önemli not: Aşkpirin mutlu çiftler kadar kırık kalplerin, umutsuz aşkların da ilacı olabilir.

Şirin Aşıklar Duvar Saatleri

Sevgiliye Romantik Hediyeler - Şirin Aşıklar Duvar Saatleri


Aşkınızın içerisine bir tutam espri katsak ve bunu son derece sevimli bir duvar saatine dönüştürsek nasıl olur? Şirin Aşıklara Şirin Duvar Saati yakışır. Bu son derece sempatik ve şirin duvar saatini kız arkadaşınıza armağan edip, yüzünde tatlı bir tebessümün oluşmasını sağlayabilirsiniz. Sevgilinize yaklaşan doğum günü için benzersiz ve tamamen kişiye özel şirin bir hediye için Şirin Aşıklar Duvar Saati mükemmel bir hediye seçimi olacaktır. Bu şirin hediyelik duvar saatinin üzerinde yer alacak kısa mesajı, tamamen siz belirliyor ve hediyenizi daha özel ve anlamlı kılabiliyorsunuz. Saat üzerinde yüzleri mutluktan gülen, el ele tutuşmuş, çok sevimli erkek ve bayan figürleri bulunuyor. Sevgilinize hediye edebileceğiniz çok şirin bir arman... Sevgilinize hem sıra dışı, hem de özel bir hediye armağan etmenizi sağlayabilecek çok şirin bir duvar saati. Sevgililer günü hediyesi olarak da önerdiğimiz bu şirin duvar saati, özel bir baskı tekniği ile hazırlanıyor ve uzun yıllar görünümünden ve şirinliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Sevgilinizin her baktığında yüzünde tebessüme neden olacak ve sizi hatırlayabileceği, uzun yıllar kalıcı ve kişiye özel sevimli bir hediye... Şirin Aşıklar Duvar Saati'nin iki farklı boyda modellerinin olduğunu da hatırlatalım.

İstiridye İçinde Gerçek İncili Gümüş Kolye

Sevgiliye Romantik Hediyeler - İstiridye İçinde Gerçek İncili Gümüş Kolye


Hediyelerin en güzel hiç şüphesiz ki, anlamı olan ve sevdiklerinize değerli olduklarını hissettiren hediyelerdir. Şimdi özellikle bayanlara yönelik olarak alınması yönünde tavsiyede bulunduğumuz hediye ürün, Denizlerden bin bir zahmet ile çıkarılan gerçek "inci" den yapılmış Bayan Gümüş Kolye. Kız arkadaşınıza emsalsiz ve çok anlamlı bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye tam aradığınız hediyelik ürün. Bayan sevgilinize bu kadar kıymetli ve anlamlı bir hediye almaya karar verdiğinizde elbette ki, bu hediyenin sunumu da son derece önemli olacaktır. Bunun için İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye şık kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Gerçek incinin içerisinde yer aldığı kolye ucu 925 ayar gümüştür. Tıpkı az ve değerli olan inciler gibi, sevdiklerimiz de bizim için hem değerli hem de özeldirler. Kalbimiz de tıpkı İstiridye Kabukları gibidir. Biz istemediğimiz sürece oraya kimsecikleri sokmayız. Sadece ama sadece değer verdiğimiz kişiler kalbimizin içerisine girebilirler ve oracıkta gerçek inci tanelerine dönüşürler. Kalbinizin incisi sevgilinize, özel bir hediye düşünüyorsanız, İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye mükemmel bir hediye tercihi olacaktır. 925 ayar saf gümüşten üretilmiş olan zincir ve kolye ucuna sahip bu sen derece şık kolyeyi, evlilik yıl dönümünüzde eşinize, anneler gününde ise annenize hediye edebilirsiniz. Bayanlara hediye edilebilecek en güzel hediyeliklerden biri olan İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye'nin kadife kutu ve kırmızı kalp peluş kutu olmak üzere 3 farklı modeli bulunmaktadır. Seçmiş olduğunuz kutu ile birlikte bir adet içinde gerçek inci olan konserve, gümüş zincir ve kolye ucu gönderilecektir. İnciler karışık renklerde gönderilmektedir. Beyaz-Sağlık, Krem-Mutluluk, Şeftali -Sevgi, Altın-Servet, Siyah-Bilgelik sembolüdür. Şansınıza bu 5 renkten biri gelecektir.

Sevgiliye Doğum Günü HediyesiSevgililer Günü HediyesiSevgililer Günü Hediyesi
Yıl Dönümü HediyesiKişiye Özel Yuvarlak Foto Kristal AksesuarKişiye Özel Fotoğraflı Kristal Aksesuar
sevgiliye hediyeler
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz