İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye şık kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Gerçek incinin içerisinde yer aldığı kolye ucu 925 ayar gümüştür.

Bayan Sevgiliye çok anlamlı bir hediye; Gerçek İncili Gümüş Kolye

Hediyelerin en güzel hiç şüphesiz ki, anlamı olan ve sevdiklerinize değerli olduklarını hissettiren hediyelerdir. Şimdi özellikle bayanlara yönelik olarak alınması yönünde tavsiyede bulunduğumuz hediye ürün, Denizlerden bin bir zahmet ile çıkarılan gerçek "inci" den yapılmış Bayan Gümüş Kolye. Kız arkadaşınıza emsalsiz ve çok anlamlı bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye tam aradığınız hediyelik ürün. Bayan sevgilinize bu kadar kıymetli ve anlamlı bir hediye almaya karar verdiğinizde elbette ki, bu hediyenin sunumu da son derece önemli olacaktır. Bunun için İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye şık kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Gerçek incinin içerisinde yer aldığı kolye ucu 925 ayar gümüştür.
satın al
İstiridye nasıl bir canlıdır? İstiridye deniz tabanında yaşayan ve son derece hassas yapısı bulunan, ancak zorluklarla baş etmeyi başaran ender canlılardan biridir. İstiridye üzerinde yer alan kabuk taş gibi serttir ve istiridye izin vermediği sürece açılması son derece güçtür.

İnci taneleri nasıl oluşur? İstiridye kabuklarını sadece beslenmesi için açar ve bu esnada kabuk içerisinde deniz kumu yerleşir. Deniz kumu ise milyonlarca yılda oluşmuş Planktonlar (Ölmüş deniz canlılarının parçaları)dır. İşte İstiridye içerisinde oluşan İnciler bu deniz kumlarından meydana gelir. İstiridye özel yetenekleri sayesinde kabuk içerisine yerleşen deniz kumlarının üzerini kendi geliştiridiği özel bir salgı sayesinde, kamufle eder ve zaman içerisinde salgılar ve deniz kumları "İnci" tanelerine dönüşür. Bir incinin oluşumu ve parlak bir yapıya kavuşması için uzun yıllar gerekecektir. İncilerin oluşması ve çıkartılması oldukça meşakkatli bir süreç olduğu ve doğada az bulunduğu için, inciler son derece değerli ve özeldir.

Tıpkı az ve değerli olan inciler gibi, sevdiklerimiz de bizim için hem değerli hem de özeldirler. Kalbimiz de tıpkı İstiridye Kabukları gibidir. Biz istemediğimiz sürece oraya kimsecikleri sokmayız. Sadece ama sadece değer verdiğimiz kişiler kalbimizin içerisine girebilirler ve oracıkta gerçek inci tanelerine dönüşürler. Kalbinizin incisi sevgilinize, özel bir hediye düşünüyorsanız, İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye mükemmel bir hediye tercihi olacaktır. 

925 ayar saf gümüşten üretilmiş olan zincir ve kolye ucuna sahip bu sen derece şık kolyeyi, evlilik yıl dönümünüzde eşinize, anneler gününde ise annenize hediye edebilirsiniz. sevgiliye yılbaşı hediyesi edilebilecek en güzel hediyeliklerden biri olan İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye'nin kadife kutu ve kırmızı kalp peluş kutu olmak üzere 3 farklı modeli bulunmaktadır. Seçmiş olduğunuz kutu ile birlikte bir adet içinde gerçek inci olan konserve, gümüş zincir ve kolye ucu gönderilecektir.  İnciler karışık renklerde gönderilmektedir. Beyaz-Sağlık, Krem-Mutluluk, Şeftali -Sevgi, Altın-Servet, Siyah-Bilgelik sembolüdür. Şansınıza bu 5 renkten biri gelecektir.

Bayanlara Hediyeler - İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


sevgiliye özel hediyeler
incili gümüş kolye
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz