Sevgilinize olan hislerinizi özel bir hediye ile anlatmak istiyorsanız, bu yazımızda yüreğinize su serpecek en romantik 25 hediye önerisi var!

Sevgiliye alınabilecek hediyeler
O'na olan sevginizi kelimelerle anlatmak yerine üzerinde aşk sözcüklerinizin yer alacağı romantik hediyelerle anlatmak her zaman için çok daha iyi bir yoldur! Peki sevgiyi anlatan, aşkı içine alan ve sevgilinize aşkınızı gösterecek romantik hediyeler hangileridir? Sevgilinize olan hislerinizi özel bir hediye ile anlatmak istiyorsanız, bu yazımızda yüreğinize su serpecek en romantik 25 hediye önerisi var! 

Doğum Gününde Kız Arkadaşınıza "Seni Seviyorum" demenin en romantik yolunu arıyorsanız, O'na duygu yüklü romantik hediyeler seçmelisiniz! Erkek arkadaşınıza Sevgililer Gününde, kalbinizde ne kadar büyük bir yere sahip olduğunu hissettirmek istiyorsanız, sizin de ihtiyacınız yine romantik hediyelerdir. Sıklıkla vurguladığımız ve altını kalın çizgilerle çizdiğimiz sevgiliye romantik hediyeler işte bu yazımızın konusu! Özel günlerde sevgilinize olan duygularınızı en duru, en güzel şekilde yansıtabileceğiniz 25 en romantik hediye tavsiyesi ile karşınızdayız! Burada yer alan hediyeleri, ister erkek sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, ister bayan sevgilinize, sevgililer günü hediyesi olarak, isterseniz de canınızdan çok sevdiğiniz eşinize yılbaşı hediyesi olarak verin! Buradan seçeceğiniz herhangi bir hediye ile, kalbinizin kapılarını sevgilinize sonuna kadar açmış olacak, ve içerisindeki o çok önemli hazine olan sevginizi en şık şekilde göstermiş olacaksınız! O halde, zaman kaybetmeden sevgiliye romantik hediye fikirlerimize giriş yapalım!

Sevgililer İçin En Romantik 25 Hediye Önerisi


Kırmızı Gül Yaprakları

Romantizmin Olmazsa Olmazı Kırmızı Güller


Gül olmadan romantizmden bahsetmek ne mümkün! Sevgilinizin yoluna güller serin ve O'na olan aşkınızı kollarınızı iki yana açıp, sesiniz solunuz çıktığı kadar haykırın! Tüm özel günlerde sevgilinize yapabileceğiniz en güzel sürprizler içerisinde mutlaka gül olsun istiyorsanız, Özel kutusu içerisinde her zaman kullanabileceğiniz Kırmızı Gül Yaprakları sizin için mükemmel bir seçim olacaktır.

Sevgiliye en romantik hediyeler

Kişiye Özel Şarap Kadehi Seti


İçinde romantik kelimesi geçen her düşünce içerisinde mutlaka, gül yaprakları, romantik mum ışıkları, şarap sözcükleri ardı sıra gelmeye başlar! Sevgilinizle baş başa romantik bir akşam yemeğinde Kişiye Özel Şarap Kadehi Seti olsa hiç de fena olmaz öyle değil mi? İsminizin baş harfine özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Şarap Kadehleri ile O'na romantik sürprizler hazırlayabilirsiniz.

My name is İsimli Kalp Kolye

My name is İsimli Kalp Kolye


Kalbinizi adadığınız sevgilinize romantik bir hediye sürprizi mi yapmak istiyorsunuz? O halde bu üzeri 14 ayar altın kaplama bu romantik kolye, aşkınızı en güzel şekilde temsil edecek özel bir aksesuar! Kalbinizde O'nun ismi nasıl altın harflerle yazılı ise, "My name is" İsimli Kalp Kolye ile, O'nun ismini altın kalp kolye üzerine yazdırın! Sevginizin apaçık delili olacak olan My name is İsimli Kalp Kolye, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en romantik armağanlardan biri! 

Sonsuzluk Tek İsimli Kolye

Sonsuzluk Tek İsimli Kolye


Ruhunuzu kaplayan sevgi bulutu O'nunla birlikte sonsuzluğa akıyor! Sonsuzluk Tek İsimli Kolye, sonsuz sevgiyi en romantik ve olabilecek en kusursuz şekilde tasarımına taşıyan özel kolyelerden biri! Doğum gününde sevgilinin boynuna kendi eli ile böylesine şık ve sevgi yüklü bir kolyeyi kim takmayı istemez? Sonsuzluk Tek İsimli Kolye, romantik tasarımı ve altın kaplamasıyla sevgilinize verdiğiniz değerin en güzel kanıtı! Doğum günü hediyesi veya yıl dönümü hediyesi olarak özel bir şeyler arıyorsanız Sonsuzluk Tek İsimli Kolye tam size göre! 

My name is - Kalpli İsim Yazılı Kolye

My name is - Kalpli İsim Yazılı Kolye


Sevgilinize doğum gününde en romantik sürprizleri hazırladınız ve bu özel günün en özel anına sıra geldi! Bunun için hangi hediyeyi alsam diye günlerce düşündünüz ve tesadüfen hediyegurmesi.com sitesine girdiniz! Daha My name is - Kalpli İsim Yazılı Kolyeyi görür görmez onun büyüsüne siz de kapıldınız ve bu romantik kolyeyi mutlaka doğum gününde sevgilinize hediye etmeniz gerektiğine bir çırpıda karar verdiniz! Aslında olabilecek en romantik ve en mükemmel hediye tercihini böylelikle yapmış oldunuz! Kalpli İsim Yazılı Kolye, sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanıyor!   

Kişiye Özel İki İsimli Kalp Kolye

Kişiye Özel İki İsimli Kalp Kolye


Sevgiliye romantik hediye fikirlerimize yine özel bir kolye tasarımı ile devam ediyoruz! Kendi isminizin yanına O'nun ismini yazmadan size hayat bom boş geliyorsa, deli divane aşıksınız demektir. Gelin bu aşkınızı sevgililer gününde Kişiye Özel İki İsimli Kalp Kolye ile O'na gösterin! Ortasında kalp sembolü ve her iki yanında isimlerinizin yer alacağı Kişiye Özel İki İsimli Kalp Kolye, sevgiliye verilebilecek en romantik hediyelerden biri! 

Sevgiliye Özel İki İsimli Ahşap Çerçeve‏

Sevgiliye Özel İki İsimli Ahşap Çerçeve‏


Büyük bir aşkın büyük hatıraları olur! Sevgiliniz ile dolu dizgin giden aşk hayatınızı fotoğraflarla taçlandırmayı başardıysanız, şimdiki romantik hediyemizi çok takdir edeceksiniz! Çünkü Sevgiliye Özel İki İsimli Ahşap Çerçeve‏, size ait en güzel fotoğraflarınıza talip! Dört bir yani çiçek motifleri ile süslenmiş olan Sevgiliye Özel İki İsimli Ahşap Çerçeve‏ üzerine isimlerinizi de yazdırdığınıza, erkek arkadaşınıza en güzel doğum günü hediyesini böylelikle hazırlamış olacaksınız! Sevgiliye Özel İki İsimli Ahşap Çerçeve‏, romantik hediyeler kategorisinde her kesin mutlaka sevgilisine armağan etmesi gereken ürünlerden biri!

Kişiye Özel Kalp Resimli Yastık

Kişiye Özel Kalp Resimli Yastık


Güzel düşünülmüş romantik sözler, aşkı anlatan en güzel şiirler, kalbi titreten en romantik aşk şarkıları... Tüm bunlar sevgilinizin kalbini ısıtacak en romantik hediyelerdir! Eğer aşkımı nasıl bir hediye ile O'na anlatabilirim diye bize bir sorunuz olsaydı, hiç tereddüt etmeden size üzerine aşk mesajınızı ve fotoğrafınızı bastırabileceğiniz Kişiye Özel Kalp Resimli Yastık öneririz! Mutluluktan sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek Kişiye Özel Kalp Resimli yastı, romantizmin zirvelerinde gezen çok zarif bir hediye seçeneği!

Kişiye Özel Gömlek

Erkek Arkadaşınıza Romantik Hediyeler


Romantizmi sadece çiçeklere, kalplere ya da mum ışığına sıkıştırmak istemeyenlerdenseniz, size harika bir hediye önerimiz olacak! Erkek arkadaşınıza, yıl dönümü hediyesi olarak üzerine dilediğiniz romantik mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Gömleğe ne dersiniz? Sevgilinizin yıllarca kullanabileceği, şık, anlamlı ve aynı zamanda zarif bir hediye! Kişiye özel gömlek hakkında bilgi ve fiyat öğrenmek için ürün resmi üzerine tıklamanız yeterli. 

Erkek sevgiliye romantik hediyeler

Erkek sevgiliye romantik hediyeler


Acayip derecede şık deri hediye kutusu içerisinde erkek sevgilinizin günlük hayatında her an kullanabileceği deri ürünler, kişiye özel hazırlanıyor! Erkek arkadaşınızın kendi ismine özel olarak hazırlanacak deri Kişiye Özel Deri Hediye Seti, kalıcı ve değim yerindeyse ömür boyu kullanılabilecek aksesuar ürünlerden oluşuyor! 

En Büyük Aşkları Akrilik Ödül

Dünya'nın En Büyük Aşkları Akrilik Ödülü


Her aşk kendi çapında büyük bir efsane! Büyük bir aşkın efsane sayılabilmesi için bunun bir başkası tarafından duymasının, kitaplaştırılmasının ya da bilmesinin hiçbir önemi yok! Sevgililer bunu biliyor ya, gerisi hikaye! Tüm kalbinizle bağlı olduğunuz, hayallerinizi süsleyen kız arkadaşınıza, anlamlı ve aynı zamanda aşkınızın büyüklüğünü gösterecek romantik bir hediye düşlüyorsanız, Dünya'nın En Büyük Aşkları Akrilik Ödül tam sizin için tasarlanmış bir ürün! Üzerinde yeryüzünde gelmiş geçmiş en tanınmış aşıkların isimlerinin yer aldığı bu ödül üzerinde sizin de isimleriniz yazılsın!

Kız arkadaşa romantik hediyeler

Pırlantalı Melek Kanadı Kolye


Varlığı ile size yaşama daha sıkı sarılma gücü veren biricik Meleğiniz kız arkadaşınıza anlamlı ve romantik bir hediye için Pırlantalı Melek Kanadı Kolyeye bakmanız yeter! Temsili melek kanadı şeklinde tasarlanmış olan bu özel kolye, iyiliğin ve güzelliğin en önemli timsali! Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş sevgilinize, doğum günü için pırıl pırıl romantik bir hediye isterseniz, üzeri 14 ayar altın kaplama olan ve son derece şık hediye kutusu ile satışa sunulan Pırlantalı Melek Kanadı Kolye kaçırılmaması gereken aksesuarlardan biri! 

My name is - Kalpli İki Harfli Yüzük

My name is - Kalpli İki Harfli Yüzük


Sevgilinizin ismini de en az kendisi kadar özel ve önemli buluyorsanız, Divas Pırlanta'nın "My name is" koleksiyonu içerisinde yer alan Kalpli İki Harfli Yüzüğü çok beğeneceksiniz! Sıra dışı bir tasarıma sahip kalpli yüzüğün bir kalbine sevgilinizin isminin baş harfini, diğer kalbine ise kendi isminizin baş harfini yazdırarak sevgiliye verilebilecek en romantik hediyelerden birini hazırlayabilirsiniz!  

Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu

Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu


Hayatınıza sevgiliniz girdikten sonra "Aşk" kelimesi daha çekici ve daha özel geldiyse, size bu duyguları en yoğun haliyle yaşatan sevgilinizi romantik bir hediye ile mutlu edin! Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu, içerisinde birinin diğerine üstün olmadığı, tek başına ise her birinin çok şey ifade ettiği en romantik hediyelerden biri! Sevgililer günü hediyesi olarak ne hediye alabilirim diye aklınızda soru işaretleri varsa, Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu bu sorularınızı giderebilir.

Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

Çok Seviyorum Aşk Drajeleri


Sevgiliye hem romantik, hem eğlenceli, hem de komik unsurlar içeren kaç tane hediye sayabilirsiniz? Çok Seviyorum Aşk Drajeleri, işte bu üç kriteri de başarıyla bir araya toplamış tesir gücü son derece yüksek bir armağan! Erkek sevgilinize güzel ve romantik bir sürpriz yapmak isterseniz, Çok Seviyorum Aşk Drajelerinden yararlanabilirsiniz! Orijinal ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan bu ürünün, prospektüsünü de kendiniz hazırlıyorsunuz! Bu arada Çok Seviyorum Aşk Drajeleri sadece boş bir kutu ve içerisindeki prospektüsten ibaret değil! İçerisinde rengarenk drajeler de bulunuyor!

Romantik hediyeler

İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları


Şirin ve eğlenceli olduğu kadar aşk dolu İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları ile, sevgilinize romantik bir sürpriz yapabilirsiniz! Üzerinde aşkını kalp balonlarla ifade eden bir erkek çöp adam ve bu aşktan bir hayli mutluluk duyan kız figürü aşkınızı temsil ediyor! İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları, sıradan her hangi bir günde bile kız arkadaşınıza verebileceğiniz ve O'nunla birlikte nasıl mükemmel bir takım olduğunuzu hissettirebilirsiniz!   

Romantik hediye önerileri

Sevgiliye Özel Hediye Kutusu


Aşkınızı büyük bir hevesle sevgilinize bıkmadan yılmadan yıllarca anlatacak bir dolu romantik hediye Sevgiliye Özel Hediye Kutusu içerisinde sizi bekliyor! İçerisinde peluş ayı, çikolatalı bonbonlar, kalp sembolü bulunan kupa bardak ve son derece şık puantiyeli hediye kutusu ile Sevgiliye Özel Hediye Kutusu, sevgililer gününün en romantik armağanlarından biri! 

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu


İçinizden Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi söylemek mi geldi? Bu dürtü zaten her zaman içinizde vardı ama bu sefer başka! O'na en güçlü, en şiddetli şekilde O'nu sevdiğinizi söylemek istiyorsunuz! Hatta öyle ki, bunu bir ömür boyu aklından hiç çıkartamasın istiyorsunuz! O halde, bunu sağlamanın en kolay yolunu şimdi size izah edeceğiz! Seni Seviyorum sözleri daha önce hiç bu kadar romantik bir hediye ile anlatılmamıştı! Sevgilinize, O'nun bu hayatta sizin için ne kadar önemli ve özel olduğunu Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu ile gösterebilirsiniz! Acayip derecede romantik hediyeliklerin olduğu bu hediye sepeti, sevgilinizi mutluluktan bulutların üzerine taşıyacak! Ürün hakkında detaylı bilgiyi, resim üzerinde tıkladıktan sonra görebilirsiniz!

Fantezi Setleri

Aşkınıza Renk Katacak Fantezi Ürünleri


Aşk hayatınızı kırmızı ve siyah heyecanlar katmaya var mısınız? Evlilik yıl dönümünde eşinize Fantezi seti armağan ederek, içinizdeki heyecanın fitilini ateşleyin! İçerisinde beş duyunuzu da harekete geçirecek heyecanlı ürünlerden oluşan Fantezi seti, 6 farklı modeli ile kusursuz geceler vaat ediyor! Fantezi seti içerisinde aşk kelepçelerinden, ilişkinizi çeşitlendirecek pozisyon zarlarına kadar uçuk ürünler bulunuyor!

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları 


Bu dünyaya bir birini çok seven mükemmel bir çiftin nasıl olabileceği dersini veriyorsanız, yastığınız da size özel olsun! Biricik hayat arkadaşınıza evlilik yıl dönümü hediyesi olarak Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları armağan edin ve aşkınızı gece uyurken bile başınızın altındaki yastıklarla yaşayın! 4 farklı modeli bulunan Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları, aşkın en sevimli hallerini üzerine taşıyor! Üzerine isim de yazılabilen Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları ile, mutlu ve saadet dolu bir ömür dileriz! 

Romantik Hediyeler

Altın Kolyeli Sevgili Sepeti


Gönlünüzde, sevgilinize içerisinde dolu dolu romantik hediyeliklerin olduğu ve üzeri tüllerle sarılı şık bir hediye sepeti almak varsa Altın Kolyeli Sevgili Sepeti büyüleyici görüntüsüyle size bu imkanı fazlasıyla sağlıyor! İçerisinde, kız arkadaşınızın boynunda bir ömür boyu taşıyabileceği altın kolye, ona sarılıp uyumaktan son derece keyif ve güven duyabileceği peluş oyuncak ayıcık, kalp baskılı kupa bardak, 2 adet ağzınıza lezzet getirecek kalp çikolata ve "Seni Seviyorum" yazılı kırmızı kalp yastık bulunuyor! Sevgilinize romantik bir doğum günü hediyesi isterseniz, Altın Kolyeli Sevgili Sepeti bunun için ideal bir seçenek!

romantik hediyeler

Melek Sevgilime Hediye Kulesi 


Sevgilim için gece gündüz hediye araştırmak bile benim için keyiflerin en büyüğü diye düşünüyorsanız, maalesef romantik hediye arayışı serüveninize bir son verecek Melek Sevgilime Hediye Kulesi ile karşı karşıyasınız! Melek Sevgilime Hediye Kulesi, tasarımı ile, taşıdığı anlam itibari ile onu satın alanların gönüllerini sarıyor! Kırmızı tül giydirilmiş 4 adet üst üste kalp kutu aşkınızı dolu dolu anlatıyor! Üzerinde "Seni her şeyden Çok Seviyorum" cümlesinin yer aldığı Melek Sevgilime Hediye Kulesi içersinde ayrıca, çikolatalar, bonbon şekerler, kolye ve 2 adet kalp çikolata bulunuyor! Sevgilime doğum günü hediyesi hem romantik olsun hem de göz doldursun diyorsanız Melek Sevgilime Hediye Kulesini asla kaçırmamalısınız!   

Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım

Sevgiliye Özel Romantik Çerçeve


Önünüzde yazı yazılabilecek her yere O'nun adını yazmak size tarifsiz mutluluklar yaşatıyorsa Sevgiliye Özel Çerçeveyi çok seveceksiniz! Romantizmi çağrıştıran deniz yıldızı, kum, çakıl taşları ve kalp şeklindeki Deniz Taşına isminizin yazılmasıyla anlamına anlam katan Sevgiliye Özel Çerçeve, aşkınızın en somut kanıtı olmaya geliyor! Yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü yada yılbaşı! Tüm bu özel günler için aşkınızı anlatan bir hediye isterseniz Sevgiliye Özel Çerçeve her zaman size en iyi hediye seçeneği! 

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati

Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati


Günün 24 saati aşkınızın üzerinde dönsün! Her rakamının kalple süslendiği, ortasında sizin göndereceğiniz fotoğrafın, sevgi mesajınızın ve isimlerinizin yer alacağı Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati, sevgiliye romantik bir hediye nasıl olur sorusunun en somut kanıtı! 

Sevgiliye romantik hediyeler

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak


Sevgiliniz kahve içerken de hep sizi mi hatırlasın istiyorsunuz? Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile bu sandığınızdan da kolay! Üzerine sevgilinizin ve sizin fotoğraflarınızın geleceği ortasında "Love" yazısı yer alan Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak isimlerinize özel hazırlanıyor! Sevgiliniz, Ofiste, evde, piknikte, vapurda kısacası her yerde size olan özlemini Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile giderecek! Çizgiler
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz