Doğum günü, yıldönümü ya da sevgililer günü için sevgilinizin de çok beğeneceği, bol seçenekli ve benzersiz sürpriz fikirleri bu yazımızda.

yıldönümü sürprizleri
Sevgilinizle birlikte, güzel ve aşkla dolu bir yılı daha huzurlu, mutlulu, heyecanlı bir şekilde gerinizde bırakmanızın mutluluğu içerisindesiniz. İşin en güzel tarafı ise, birlikte geçirilen her gün, Ona olan bağlılığınız ve aşkınızın da hiç azalmadan artarak devam ediyor olmasıdır. Elbette ki, bu durum, adına yıl dönümü denilen bu özel anı birlikte geçireceğiniz romantik dakikalarla kutlamayı fazlasıyla hak ediyor. İster yıl dönümüne özel olsun, ister sevgililer günü, isterseniz de sevgilinizin doğum günü için, sevgiliye hediye kadar, Ona romantik sürprizler yapmayı da herkes gibi siz de çok isterseniz! Bu yüzden biricik sevgilinize unutamayacağı, geriye dönüp baktığında sevgiyle anacağı, gelecekte hatırası olabilecek romantik bir sürpriz yaşatmak istiyorsunuz! Bir ilişkinin en özel ve en değerli günleri tabiki de en başta; yıl dönümü olmak üzere, doğum günü, sevgililer günü ve yılbaşı tarihleridir. Özellikle yıldönümü, büyük aşkınızın başladığı ve sizi sevgili kılan en değerli günlerdendir. Tabiki de bu özel günü, neşeli, romantik ve eğlenceli bir şekilde sevgilinizle geçirmek, Ona yıl dönümü hediyesi vererek aşkınızı daha da pekiştirmek istiyorsunuz! Her şey buraya kadar iyi ve güzel! Peki ama doğum günü, sevgililer günü veya yıl dönümünde acaba sevgilinize romantik ve unutulmaz ne gibi sürprizler yapabilirsiniz? İşte bu yazımızda sizlere sevgilinize yapabileceğiniz romantik sürprizler, anlamlı kutlamalar ve duygu yüklü aktiviteler üzerine fikir jimnastiği yapmaya çalıştık! Kabul edelim ki siz de birinci yıldönümünüzden başlayarak, ikinci, üçüncü ve daha sonraki yıllar için sevgilinize hep benzer sürprizleri yapmaktan ya da sürprizinizi daha tamamlamadan, sevgilinizin "İşte bunun devamını tahmin edebiliyorum" dedirtmeyecek, en orijinal veya en şaşırtıcı yıl dönümü sürprizleri arıyordunuz! O halde tüm kontrolü kendi elinize alarak, A'dan Z'ye tüm aşamalarını kendinizin planlayabileceği, romantik yıldönümü sürprizleri için en doğru yazıyı okuyorsunuz! Çünkü bu yazımızda sevgilinizin de çok beğeneceği, bol seçenekli ve benzersiz sürpriz fikirleri bulabileceksiniz. Eğer hazırsanız, sürpriz önerilerimize hemen geçelim;

Sevgiliye Yapılacak En Romantik Sürprizler

konu çizgisi

Romantik Mekanlarda Yıldönümü Kutlama


sevgiliye yıldümü sürprizleri
Yıl dönümü herhangi bir gün asla değildir! Düşünebiliyor musunuz, O'nunla aşkınızın başladığı ve şu an çok mutlu olduğunuz anları, aslında o özel tarihe borçlusunuz! Ya, o gün bir aksilik olsa ve sevgilinizle görüşememiş olsaydınız? O yüzden bu tarih kesinlikle çok ama çok önemli. Dolayısıyla bu anlamlı günü, diğer sıradan günlerden farklı kılacak daha özel mekanlar seçmekte yarar var! Mesela sevgilinizle ilk tanıştığınız mekana davet edebilir Onunla boğaz manzaralı ya da nehir manzaralı bir restoranda romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Bu olmadı, gün batımında sahilde el ele, omuz omuza romantik bir akşam yürüyüşü yapabilirsiniz. Yıldönümü hediyesini de bu romantik anlarda Ona verebilirsiniz.
konu çizgisi

Sevgilinizle Birlikte Şehirden Uzaklaşın!


sevgiliye yıldönümü sürprizleri
Sevgilinize yıldönümünüzde yapabileceğiniz diğer sürpriz önerimiz ise, yaşadığınız şehrin dışında, sevgilinizle başbaşa farklı bir yeri gezmeniz yönündedir! Planlamanızı en az bir hafta öncesinden yapın! Nerede konaklayacağınızı, nerede yemek yiyeceğinizi, Onunla romantik anlarınızı nerede paylaşacağınızı iyice hesaplayın! Sonrasında sabahın erken saatlerinde alın sevgilinizi arabanıza gidin gidebildiğiniz yere! Tamam anladık romantik olacaksınız da; aman!!! araba  kullanırken çok dikkatli olun! :))))
konu çizgisi

İçinde İsimlerinizin ve Tarih Yazılı Yüzük Hediye Edin!


yıldönümü sürprizleri

Sevgilinize, bu yıl dönümünde, içinde tanışma yıldönümü tarihinin ve isimlerinizin yazılı olacağı yüzük hediye edip, Onu çok şaşırtabilir, tarifi imkansız bir mutluluk yaşatabilirsiniz. Bu da yine sevgilinizin tahmin edemeyeceği ve bu özel anları yaşamı bpyunca kesinlikle unutamayacağı en özel sürprizlerden biri. Hem sevgilinize aşk dolu bir hediye vermiş olacak, hem de bu özel günde aşkınızı bir kez daha pekiştirmiş olacaksınız!
konu çizgisi

Sevgilinize Yazabildiğiniz Kadar Aşk Mektubu Yazın


sevgiliye sürprizler
Alın elinize kağıt kalem, yazın aşkınızı yazabildiğiniz kadar! Saçmalayın, sayfalar dolusu seni seviyorum yazın, hayallerinizi anlatın, şiir yazın, güzelliğinden bahsedin, gözlerini, ellerini, gülüşünü, konuşmasını, bakışlarını anlatın! Canınız ne istiyorsa mektuplarınızda Onu yazın! Daha sonra yazdığınız her mektubu ayrı zarflar içine koyup kurdele ile bağlayın ve sevgilinize yıl dönümü hediyesi olarak armağan edin! Eğer uzunca vaktiniz varsa 365 adet mektup yazabilirsiniz. Yılın her günü için sevgiliniz bir mektubunuzu okusun ve Ona olan aşkınızın büyüklüğünü daha iyi kavrasın) Mektup zarflarından birinin içine de ister el yapımı küçük bir hediyenizi, isterseniz kolye, yüzük, bileklik gibi ufak şeylerden koyabilirsiniz.
konu çizgisi

Telefon veya Bilgisayarınızdaki Tüm Fotoğrafları Albüm Yapın


sevgiliye yıldönümü sürprizleri
Eminim ki şu an elinizdeki akıllı telefonunuzda sevgilinizin ve sizin birlikte çektirdiği yüzlerce güzel fotoğraf vardır. İşte şimdi önereceğimiz romantik sürpriz ise bu fotoğraflardan hazırlanacak! telefonunuzda veya bilgisayarınızda kayıtlı olan tüm güzel fotoğraflarınızı seçin ve bunları kaliteli bir yazıcıdan dökün! Daha sonra bu fotoğraflardan sevgilinize aşkınızın albümünü hazırlayın! Sevgilinize belki her zaman olmayabilir ancak mutlaka bazı zamanlar El yapımı hediyeler hazırlamaya bakın! Çünkü sevgilinize el emeği ile hazırlayacağınız bir hediye, hem de sürpriz açısından, hem de kalıcılık ve hatırası açısından daha anlamlı ve özel olacaktır. 
konu çizgisi

Aşkınızın Ağacını Dikin


Sevgiliye yıldönümü sürprizi
Hem aşkınız, hem de insanlık için faydalı bir şey yapmaya ne dersiniz? Mesela sevgilinizle sizin bir aşk ağacınız olsa hiç de fena olmaz öyle değil mi? Günden güne ağacınızın yetiştiğini, büyüdüğünü görmek ya da çiçek açtığını görmek size de sevgilinize de inanılmaz büyük bir keyif yaşatacaktır. Hem belki de ilerde evlenip çoluk çocuğa karışırsınız ve çocuklarınıza aşk ağacınızı gösterirsiniz:) Sevgilinize sürpriz olarak ağaç dikme fikrine sıcak bakıyorsanız, bunu hiç zaman geçirmeden, mesela bu yıldönümünüzde gerçekleştirebilirsiniz. 
konu çizgisi

Sevgilinize Foto Kitap Sürprizi Yapın


sevgiliye yıldönümü sürprizi
Sevgilinize birinci yıldönümünüzde yapabileceğiniz en güzel ve en orijinal sürprizlerden biri de O'na Fotoğraflarınızdan oluşacak bir kitap hazırlamak olacaktır. Kitabınızın her sayfasına aşkınızı en güzel şekilde yansıtacak fotoğraflarınıza, altına ise duygularınızı anlatan şiir ya da sözlerinizi yazabilirsiniz. Dilerseniz foto kitap hazırlama işini profesyonellere de bırakabilirsiniz. Google'da sevgili kitabı diye arattığınızda eminim ki bu hizmeti veren onlarca hediye sitesi ile karşılaşacaksınız! 
konu çizgisi

Sevgilinize Aşkınızı Anlatan Video Klip Hazırlayın!


sevgiliye yıldönümü sürprizleri
Daha önce sevgilinizle telefonunuzdan ya da fotoğraf makinenizle çektirdiğiniz videolarınızdan Ona harika bir aşk filmi hazırlayabilirsiniz. İnternette küçük bir arama yaptığınızda bir çok farklı video işleme ya da birleştirme programı bulabilirsiniz. "Ben program filan anlamam ve bu sürprizi sevgilime yapamam" diye gözünüzde bu olayı sakın büyütmeyin! Bir çok program, resimli veya videolu şekilde nasıl klip hazırlamanız gerektiği konusunda detaylı bilgiler içeriyor zaten! Yotube'da video birleştirme konusunda yüzlerce video bulabilirsiniz. Dolayısıyla sevgilinize video sürprizi yapmak adeta bir çocuk oyuncağı! Her videonun arasına da romantik mesajlarınızı, şiirlerinizi koymayı ve arka planda sevgilinizin sevdiği bir müzik eklemeyi de ihmal etmeyin! İsterseniz hazırladığınız videoyu Yotube'da yayınlayabilirsiniz de:) 
konu çizgisi

Sevgilinize eğlenceli ve Çılgınca Sürprizler de Yapabilirsiniz


sevgiliye yıldönümü sürprizleri
Hadi bakalım içinizdeki eğlenceli çocuğu serbest bırakın! İlişkinizin birinci, ikinci veya sonraki yıl dönümlerinde sevgilinize romantik sürprizler yapıp, bu sefer daha eğlenceli bir şeylerle Ona sürpriz yapmak istiyorsanız, mesela PaintBall ilginizi çekebilir. Ya da isterseniz Vialand benzeri eğlence merkezlerine gidip, neşeli dakikalar geçirebilirsiniz. 
konu çizgisi

Aşkınıza Özel Bir WEB Sitesi Açın

sevgiliye yıldönümü sürprizleri
Bilgi ya da internet çağında yaşıyorsak, bu dijital çağda sevgilimize yapabileceğimiz farklı ve orijinal başka sürprizler de mutlaka olmalı diye düşünebilirsiniz! Aslında çok var! Mesela Aşkınıza Özel bir web sitesine ne dersiniz? İster Google'nin ücretsiz bir hizmeti olan Blogger ile, isterseniz de tasarımsal zenginlikleri ile WordPress ile aşkınıza özel bir web sitesi, kurabilir ve sevgilinize inanılmaz etkileyicilikte bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgilinize özel web sitesi en orijinal sürprizlerden biridir.
konu çizgisi
sevgiliye sürprizler
incele
Esprili bir hediye ile de sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Örnek olarak mesela Kişiye Özel sevgili Karikatürleri ile kız arkadaşınızı güldürüp, aşkınızı neşeli bir şekilde Ona gösterebilirsiniz. "Karikatürünüz nasıl çizilsin?" sorusuna vereceğiniz cevapla hazırlanacak olan sevgili karikatürleri, ile hayal gücünüzün ve romantizm sınırlarını zorlayabilirsiniz Kendinizi ister balayına çıkmış bir çift, ister ıssız bir adaya düşmüş sevgililer, isterseniz de süper kahramanlar şeklinde çizdirebilirsiniz. Kişiye Özel Karikatür, sevgilinizin evinde ya da ofisinde her zaman gururla sergileyeceği, her baktığında tebessümle anacağı en eğlenceli sevgililer günü sürprizlerinden biri. %100 el emeği ile hazırlanan Kişiye Özel Karikatür hakkında detaylı bilgiyi "Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın" butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz.
konu çizgisi
sevgiliye sürpriz yapmak
incele
Kara kalem portre resim çizdirmek de sevgilinize yapabileceğiniz en mükemmel sürprizlerden biri. Göndereceğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanacak portre çalışması, hem kalıcı bir hediye, hem de sevgilinizi şaşırtacak en güzel sürprizlerden biri!
konu çizgisi
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz