Kız arkadaşınızın kalbini fethetmek için, bayan sevgiliye yapılabilecek romantik sürpriz fikirleri istiyorsanız, bu yazımızı incelemenizi öneriyoruz.

sevgiliye sürpriz yapmak
Doğum gününde, sevgililer gününde ya da yılbaşında veyahut sıradan her hangi bir günde kız arkadaşınıza, Onu heyecanlandıracak özel sürprizler yapmayı mı istiyorsunuz? Sevgilinizi çok seviyor ve Ona aklından hiç çıkartamayacağı romantik sürprizler mi yapmak istiyorsunuz? O halde aşağıda yer verdiğimiz, bayan sevgilinize yapabileceğiniz özel sürpriz fikirlerimizden yararlanabilirsiniz! Sürprizsiz aşk mı olurmuş? Hakikaten de sürprizlerin aşka hayatında çok özel ve kesinlikle ihmal edilmemesi gereken çok önemli bir yeri vardır. Sevgililer arasında yaşanan bir aşk, ancak güzel sürprizlerle daha cazip ve heyecanlı hale getirilebilir. Hele hele bir erkek olarak, sizden her an ilgi ve alaka bekleyen, kız arkadaşınıza mutlaka ama mutlaka romantik sürprizler yapmayı ihmal etmeyin! Çünkü kadınlar, değerli ve özel olduklarını ya kendilerine romantik hediyeler uzatıldığında ya da romantik sürprizler yapıldığında en iyi şekilde hissederler. Bu yüzden bir kadının kalbinde sağlam bir şekilde yer edinebilmek için, sevgililer günü, doğum günü ya da yıl dönümünde sevgilinize romantik sürprizler yapmanız kaçınılmazdır. Eğer siz de özel günlerde kız arkadaşınızın kalbini fethetmek için, bayan sevgiliye yapılabilecek sürpriz fikirleri istiyorsanız, bu yazımızı incelemenizi öneriyoruz. Çünkü bu makalemizde özellikle bayanların son derecede mutlu olacakları, kendilerini özel hissedebilecekleri şahane sürpriz fikirleri yer alıyor. 

Bayan Sevgiliye Sürpriz Fikirleri



Sevgiliye Sürpriz

1-Kız Arkadaşınıza Aşk Mektubu 


Eminiz ki daha bu maddeyi görür görmez, "Bu ne yahu? Çok klasik bir şey" diyebilirsiniz. Ancak, kız arkadaşınıza yapabileceğiniz belki de en etkileyici sürpriz, duygu yüklü bir aşk mektubu yazmaktır. Şimdi hiç vakit kaybetmeden önünüze bir kağıt ve bir kalem alın! Daha sonra derin hayallere dalın! Elbette ki bu hayallerin baş rollerinde siz ve sevgiliniz olacak:) Onu tüm benliğinizle hissedin ve düşünün! Onunla nasıl tanıştığınızı, ilk defa "Seni Seviyorum" sözlerini hangi heyecan ya da duygularla söylediğinizi, O an neler hissettiğinizi, Onunla ilgili tüm düşüncelerinizi, Onun tarifi imkansız güzelliğini, kısacası kız arkadaşınızla ilgili her şeyi yeniden gözden geçirin ve bu düşüncelerinizi kağıda aktarın! Sevgiliniz için hazırladığınız aşk mektubunu, doğum günü hediye kutusu içerisinde kız arkadaşınızın adresine postalayın! İçerisinde aşkınıza yer verdiğiniz mektubunuz Ona ne kadar özel olduğunu hissettirmekle kalmayacak, aynı zamanda sonraki yıllarda üzerinde sıklıkla konuşacağınız çok da özel bir hatıraya dönüşmüş olacak...


sevgiliye sürprizler

2-Minik Aşk Notları


Sevgilinize içerisinde romantik mesajların yer alacağı minik aşk notları ile harika sürprizler yapabilirsiniz! Kendi el yazınız ile hazırlayacağınız aşk notlarında, Ona bol bol iltifatlar yağdırın! Örneğin gözlerinin güzelliğinden bahsedin. Onu ne kadar güzel bulduğunuzu söyleyin! Hayallerinizi süslediğinizi anlatın! Bu mesaj kağıtlarını da sevgilinizin çekmecesine atın, arabasının torpidosuna koyun, gardırobuna koyun veya ayakkabısının içine yerleştirin! bu konuda hayal gücünüzü zorlayın:)

kız arkadaşa sürpriz

3-Kırmızı Güller Elbette 


Bayanları her daim en çok etkileyen şey kırmızı güllerdir. Sevgilinize çiçek almak için özel günlerin gelmesini kesinlikle beklemeyin! Ona hiç beklemediği anlareda, kırmızı güllerle sevginizi sunmaya çalışın! Sıradan bir günde sevgilinize vereceğiniz kırmızı gülün etkisi, diğer özel günlerden çok daha etkileyici olacaktır. Neden derseniz, çünkü bu sevgiliniz için beklenmedik bir sürpriz olacaktır. Eğer sevgilinize her zaman çiçek göndermeyi geleneksel buluyorsanız, kimsenin karşı koyamayacağı bir lezzet olan çikolatalar da sürpriz yapmak için iyi bir fikir olabilir.   

sevgiliye sürpriz

4-Sevdiği Bir Gösteriye Bilet Alın


Kız arkadaşınıza, yapabileceğiniz bir diğer etkileyici sürpriz önerimiz, sevdiği bir oyuna, beğendiği bir sanatçının konserine, keyif duyabileceği bir tiyatroya oyununa ya da sinemaya bilet almak.

sevgiliye sürprizler

5-Sevgilinize Özel Sofra Hazırlayın


Sevgilinize güzel ve aynı zamanda romantik bir sofra hazırlayarak Ona hoş bir sürpriz yapabilirsiniz! İster yemek yapın, isterseniz de sevgilinizin sevebileceği bir tatlı! Ancak sofranıza romantizm katacak mum ışıklarını kesinlikle ihmal etmeyin! 

sevgiliye sürpriz

6-Pikniğe Çıkın


Sevgilinizle baş başa güzel piknik yapmaya ne dersiniz? Yorucu iş yaşamından bir gün bile ayrı kalmek, hem size hem de sevgilinize çok iyi gelecektir. Şimdiden hafta sonu çıkacağınız pikniğin hazırlıklarını yapmaya başlayın! Hem şehir bunaltıcı ortamından uzaklaşacak, hem de sevgilinizle başbaşa güzel bir gün geçireceksiniz! 


sevgiliye sürprizler

7-Sevgilinizle Baş başa en Sevdiğiniz Bir Filmi İzleyin


Bazen Onunla yalnız olabilmek bile başlı başına en büyük sürprizlerden biri olabiliyor. Eğer bayan sevgilinizle yeterli zamanı ayıramadığınızı düşünüyorsanız, bu hafta sonu Onunla birlikte zaman geçirmeyi düşünebilirsiniz! İkinizinde izlemekten keyif alacağı güzel bir film seçin ve Onunla baş başa film izleme keyfi yaşayın!      

sevgiliye sürpriz

8-Ona Macera Dolu Bir Sürpriz Yapın 


Özellikle İstanbul-Ankara-İzmir gibi büyük bir kentte yaşıyorsanız, hafta sonu için yapılabilecek onlarca etkinliğe sevgilinizle katılabilirsiniz! Misal, sevgilinizi alıp, boğaz turuna çıkabilirsiniz. Ya da helikopter turu, adalar turu, balon turları, tırmanma, dalma, gibi aktivitelere birlikte katılabilirsiniz:) Bu tip organizasyonlara sevgilinizle katılmak Ona yapabileceğiniz en hoş sürprizlerden olacaktır. 

sürpriz fikirleri

9-İpucu Oyunları & Minik Sürprizler Yapın!


Kız arkadaşınıza romantik bir hediye satın aldıysanız, bu hediyeyi Ona değim yerindeyse bulmaca çözer gibi sunmayı düşünebilirsiniz! Mesela sevgilinize doğum günü hediyesi olarak bir kolye satın aldığınızı düşünelim. Şimdi bu hediyeyi nasıl güzel bir sürprize dönüştürebileceğimizi konuşalım! Hediyenizi ilk önce evinizde gizli bir yere saklayın. Kız arkadaşınızın bu romantik hediyeye ulaşabilmesi sağlamak için ise 25-30 tane kısa romantik mesajla birlikte onu hedefe yönlendirecek mesajlar hazırlayın! Bu kağıtları da örneğin buzdolabınıza, TV ünitesi üzerine, halının altına, fırın içerisine, yatak odanıza v.s. yerlere dağıtın. Sevgiliniz tüm mesajları tek tek okuduktan sonra, satın aldığınız hediyeye ulaşacak ve bu sürprizden dolayı yaşayacağı mutluluk tarif edilemez!

sürpriz fikirleri

10-Aşkınıza Özel Fotoğraflı Anı Defteri Hazırlayın


Eğer uzun süren bir ilişki yaşıyorsanız ve bu ilişkiye dair bol miktarda fotoğraflarınız varsa, şimdi bu fotoğraflardan sevgilinize nasıl bir romantik sürpriz yapabileceğinizin ayrıntılarına geçelim! İçersinde Aşk mesajlarınız ve size özel fotoğraflarınızla aşkınızın hikayesini anlatabileceğiniz bir Anı Defteri hazırlayabilirsiniz. Biricik eşinize romantik bir evlilik yıldönümü hediyesi aldınız ve bu hediyeyi Ona daha özel bir şekilde sunmak istiyorsanız, Ona içerisinde fotoğraflarınızın eşiliğinde hatıralarınızın olduğu bir Anı Defteri hazırlayın. 

sevgiliye sürprizler

11-Kız Arkadaşınıza Radyodan İstek Parçası Çaldırın


Kız Arkadaşınıza doğum gününde romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız, bu sürpriz de oldukça etkili ve popüler. Sevgilinizin en sevdiği şarkıyı radyodan istek parçası olarak Ona dinletebilirsiniz. Ancak en az şarkı kadar önemli bir şey var sa o da yapılacak anons! İstek parçası sürprizi kız arkadaşınızı heyecanlandıracak ve özel olduğunu hissettirecek en önemli romantik jestlerden biri! 

yılbaşı hediyesi
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz