Yeni doğan kız bebeklere ne hediye alınabilir? Kız bebeklere özel hediye sepetleri nelerdir? İşte karşınızda kız bebek hediye seçenekleri.

kız bebeğe ne hediye alınır
Ah! Ne güzel ki eğer bu yazımı şuan okuyorsanız. Ne güzel duygudur o. Bebeğinizin olması. Umarım bende o duyguyu yaşayabilirim. Gerçekten muazzam bir şey olması gerek. Özellikle kız çocuklarını daha çok seven birisi olarak en büyük isteğim kız bebeğimin olması. Duygulanmadan sizlere kız bebeklere ne hediye alınır temalı yazımı yazmak istiyorum. Bugün kız bebeklere hediye seçeneklerini araştırdım ve yazımı okumanız üzerine bu konuda kafanızda soru işaretlerinin kalmayacağı yönündeyim. Ben insanların bebekken ne öğrenirse, ne algılarsa ileri ki yaşantısında onu çok etkileyeceğini düşünen insanlardanım. O yüzden ‘’ağaç yaş iken eğilir’’ sözü gerçekten çok doğru. Bu nedenle hayata neşe dolu, sevimli, ileri de sürekli yüzü gülen bir insan yetiştirmemiz için daha bebekken ufak ufak hediyeler almalıyız. Çünkü bu gelip geçici dünya da hediyeler önemli bir yerdedir. Bakın ben size burada hediye almalıyız dediğim de kesinlikle yüksek fiyatlı hediyelerden bahsetmiyorum. Zaten kız bebeğinize yüksek fiyatlı bir hediye önermeyeceğim. Çünkü o daha bebek. Bir hediye alırken bir sonraki hediyeyi düşünmeniz gerekir. Örneğin ben bugün kız arkadaşıma elbise, ayakkabı, yüzük, küpe aldığımda mutlu olabilir. Çok farklı bulabilir. Ancak diğer hediye de sadece elbise aldığımda bu klişe gelecektir. Ya üstüne biraz daha farklı bir şeyler koymalıyım, ya da farklı hediyeler aramalıyım. O nedenle lütfen sizler de bebek hediyeleri konusunda dikkatli seçimler yapın. Bebeğinizi mutlu edecek hediyeler alın. Dediğim gibi zaten önerisinde bulunacağım hediyeler yüksek fiyatlı, büyük hediyeler değil. Büyük hediyeden kastım çok çeşitli olmasın. Bu konuda sizlere önereceğim hediyeler gerçekten araştırıp, seçtiğim ürünler. Umuyorum ki aralarından güzel bir hediye bebeğiniz için seçersiniz.

En Farklı Bebek Sizin Bebeğiniz Olsun

kız bebekler için hediye
incele
Bir diğer dikkatimi çeken hediye ise Kız Bebekler İçin Fotoğraflı Mama Önlüğü hediyesi oldu. Özellikle bebeklerde en çok olan şeylerden birisi ise mama yerken üstüne mama dökülmesi veya bebeklerimizin istifra etmesidir. Bu eylemden sonra bebekler genelde üstlerine bakar şaşırmış bir şekilde. Bu Mama Önlüğü hediyesi ile her baktığında kendisini görecek. Ve daha çok şaşıracak. Ayrıca sadece bebeğiniz için değil başkaları için de şaşırtıcı olacak. Çünkü mama önlüğü hediyesi üstünde doğum tarihi veya bebeğinize bir mesaj yazabiliyorsunuz. Ayrıca bebeğinizin ismi ile birlikte fotoğrafı da bulunuyor! Biz çok ama çok beğendik. Gerçekten güzel bir hediye olacaktır.

Bebeğinizin Fotoğrafına ve Mesajınıza Özel Taş Baskı

incele
İnsanlar çocukluktan sonra geçmişte neler olduğunu merak ediyor ve arayış içerisine giriyor. Eski Fotoğraflara bakıyorlar, Eski oyuncaklarına, giysilerine her şeylerine! Ve düşünün ki sizin de kızınız iler de araştıracak. Benim nelerim varmış? Hangi fotoğraflarım varmış? Neler alınmış diye merak edecek. Ve emin olun ki ne kadar şey bulursa o kadar mutlu olacak. O yüzden bebeğiniz ile ilgili bol bol fotoğraf çekilin, anlarını ölümsüzleştirin. Bu ürün Kız Bebeklere Özel Fotoğraflı Taş Baskı tam bunun için. Bebeğinizin fotoğrafı ile ilgili bir mesaj yazın. ‘’hoş geldin Prensesim’’ gibi. O artık size kalmış. Bebeğinizin adını da yazın. Ve güzel bir fotoğrafını ekleyin. Taş Baskı gerçekten çok şirin olmuş. Tasarım olarak bayıldım ve kız bebeğe hediye önerileri arasında en güzel hediyelerden biridir diye düşünüyorum. Ancak bebeğiniz bu hediyeyi daha sonraları anlayacak olsa bile başkaları gerçekten çok beğenecek. Bebek odasında böyle bir hediyenin güzel olacağı kanısındayım. 

Odasında Böylesine Şirin Bir Saati Mutlaka Olmalı

kız bebeğe hediye
incele
Kız çocukları başka değerlidir. Başka özeldir. O nedenle onların odası da özeldir ve gerçekten odalarına çok dikkat ederler. Bu nedenle odaları daha çok pembe motiflerle dolu olsun isterler. Şimdi Kız Çocuklara Özel Doğum Günü Duvar Saati hediyesini gördüğüm için bunları yazdım arkadaşlar. Gerçekten çok güzel bir hediye. Ayrıca Doğum günü hediyesi için de iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum. Saat renk olarak çok güzel olmuş. İsminin yazması ve mesaj yazabilmeniz de çok güzel yönleri. 

Bebeğinize Özel Bir Masa Saatine Ne Dersiniz?

kız bebek hediyeleri
incele
Kız bebeklere Özel Masa Saati ile karşınızdayız. Benzeri ürünleri daha önceki yazılarımda yazmıştım. Bu tarz ürünler gerçekten bebek odası için çok çok güzel. Özellikle masasında böyle bir saat olması gelen misafirlerinizin dikkatini çekecek ve bebeğinizin hoşuna gidecektir. Pembe rengi, tasarımı ve uygun fiyatı ile güzel bir hediye olacaktır.

Banyo Vakti Eğlence Vakti Olacak

kız bebekler için hediye
incele
Bu hediye ile gerçekten banyo yaptırmak artık çok kolay olacak. Bebekler bu tarz ufak şeylere çok önem verirler. Ne kadar sempatik ve renkli olması da önemli tabi. O kadar dikkatini çekecektir. Bebek Banyo Şapkası hediyesi ile bebeğinizin keyifli bir banyo yapmasını sağlayabilirsiniz.

Salonunuz Bebeğinize Özel Tablo ile Şenlensin

yeni doğan bebek hediyeleri
incele
Kanvas tablolar son dönemlerde fazlasıyla rağbet görüyor. Bu artık kişiye özel kanvas tablolarına kadar yükseldi demem mümkün. Siz de kız bebeklere özel kanvas tablo hediyesi alarak bebeğinizin salonunuzu güzelleştirmesine neden olabilirsiniz. Ayrıca bebek ziyareti için gelecekler bu tablo karşısında büyülenecektir. Bebeğinizin fotoğrafını, isim soy ismini ve doğum tarihini de tabloya ekleyebilirsiniz. Fiyatı da boyutuna göre çok ama çok uygun.

Kaplumbağa Müzikli Gece Lambası ile Bebeğiniz Mışıl Mışıl Uyusun

incele
Kız bebekleriniz için hediye araştırmam sonucunda ışıklı pek bir hediye göremediğim dikkatimi çekse de sonunda sizler için gece lambası hediyesi buldum. Sevimli Twilight Turtle - Kaplumbağa Müzikli Gece Lambası ile bebeğinizin odasına geceleyin güzel tonda bir ışık bulundurabilirsiniz. Eğer ki bebeğiniz sizinle aynı oda da kalıyorsa daha güzel bir hediye seçimi olabilir.

İyi ki Doğdun Güzel Kızım Hediye Sepeti

İyi ki Doğdun Güzel Kızım Hediye Sepeti
incele
Gerçekten kız bebeklere hediye sepetleri arasından en çok beğendiğim hediye sepeti bu oldu diyebilirim. Sevimli kız bebeğiniz için güzel bir hediye olacaktır. Ayrıca sepet gerçekten çok tatlı olmuş. İyi ki doğdun yazı fontu da ayrı bir güzel. İçerisinde ayı oyuncak, el havlusu ve tulumla birlikte birçok şeker, süs yer almakta.

Minik Hediyeler ile Bebeğinizi Eğlendirin

kız bebeğe hediye ne alınır
incele
Bebeklere hediye bakarken en çok dikkat ettiğim nokta ne kadar şirin olduğu. Yani şirinlikten kastım boyutları, aksesuarları ve renkleri. Gerçekten çok önemli. Bu güler yüzlü Yeni Nesil Küçük Çim Adamlar bebekleriniz için çok ama çok güzel bir hediye olacaktır. Fiyatları aşırı uygun bu Çim Adamları hediye olarak alabilirsiniz. Ayrıca sadece tek bir modeli bulunmuyor. Âşık Çim Adam, Külhan Beyi Çim Adam, Melek Çim Adam, Ninja Çim Adam, Öğrenci ve Taçlı Gelin Çim Adam modelleri ile kız bebeğinize en güzelini seçebilirsiniz. Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak bizim Melek Çim Adam çok hoşumuza gitti ama tercih sizin.

Kız Bebeklere Özel Yastık Modelleri

kız bebekler için Hediye
incele
Umuyorum sizler için hazırladığımız kız bebeklere hediyeler bulma konulu yazımız içerisinde beğendiğiniz hediyeler olmuştur. Yine umuyorum kız bebeğiniz sağlıklı-sıhhatli bir şekilde hayatına devam eder ve onun yüzündeki tebessüm kaynağı olursunuz.. Bebeğiniz ile ilgili hediyeler konusunda verdiğimiz adresler içerisinde başka hediyeler bakabilirsiniz. Daha güzel hediye tavsiyeleri ile tekrar görüşmek üzere. İyi günler, iyi alışverişler.

yeni doğan bebek hediyeleri
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz