Sizin için 2014 Babalar Gününde alınabilecek güzel, anlamlı, orijinal ve en ilginç hediyeleri mercek altına aldık! Burada Babaları mutlu edecek bir dünya hediye var!

Babaya Hediyeler15 Haziran 2014 Pazar Günü Babalar Günü olarak kutlanıyor. Eğer bu anlamlı gün için sevgili babanıza güzel bir hediye almayı düşünüyor ancak, ne alacağınız konusunda kararsızlığınızı yenemiyorsanız, önereceğimiz birbirinden güzel hediyeler ile sizleri fazlasıyla cesaretlendirmeyi umuyoruz! Çünkü bu yazımızda Babalar Gününde alınabilecek en güzel, en anlamlı, en orijinal ve en ilginç hediyeleri mercek altına aldık! İçerisinde kişiye özel ürünler, aksesuarlar, kalemler, gömlekler, cüzdan modelleri, anlamlı ödüller, plaketler ve daha bir çok Babalar Günü Hediyesi ile babanızı gerçek anlamda şımartacaksınız... Babalar Günü için geri sayım başladı! Bu özel gün için Babalara anlamlı sürprizler hazırlamak başlı başına bir telaş konusuyken, bir de işin içerisine hediye seçme telaşı da eklendi. Siz Babanıza yapacağınız sürprizi en güzel şekilde planlamaya koyulun, biz ise en iyi yaptığımız şeyi; yani sizin için "En güzel babalar günü hediyeleri neler olabilir?" bunu önünüze serelim. Yakışıklı, cömert, sevecen ve çocuklarına karşı daima sevgi dolu Babalara en güzel hediyeler yakışır. Aşağıda sizin için seçmiş olduğumuz birbirinden güzel armağanlarla, hem sevgili Babanızın kalbine bir kez daha sokulacak, hem O'nu fazlasıyla gururlandıracak, hem de belki de günlerdir hediye yorgunu düşen kararsız düşüncelerinizi aydınlığa kavuşturacaksınız! Hadi o halde hemen hediye fikirlerimize hızlı bir giriş yapalım!

Babalar Günü için Anlamlı Bir Plaket

Babalar Günü için Anlamlı Bir Plaket
Zannediyoruz ki, sizin de fazlasıyla bize hak vereceğiniz üzere, Babalar Günü için hediyelerin en anlamlısı böyle plakettir. Baba sevgisi, saygısı anlatılsa anlatılsa ancak bu denli anlamlı bir armağan ile anlatılabilirdi. Üzerine Babanıza söylemek istediğiniz en samimi mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Babaya Özel Plaket, Babalar Günü Hediyesi olarak listemize ilk sıradan giriş yapan armağanlardan biri.

Babanızın İsmine Özel Bir Cüzdana Ne Dersiniz?

Anlamlı Babalar günü hediyesi
Babanıza, üzerinde kendi isminin yer alacağı, siyah ve kahverengi seçenekleri ile Kişiye özel kaliteli bir cüdan hediye etmeye ne dersiniz? Kaliteli ve yumuşacık dokusuyla, uzun yıllar kullanabileceği bu cüzdan ile, Babanıza son derece prestijli bir armağan vermiş olursunuz! 

Çalışan Babalar İçin Kullanışlı Bir Armağan

Kişiye Özel Kahverengi Set
Vaktinin önemli bir bölümünü iş yerinde/ofiste geçiren Babalar için, kahve rengi hediye seti yine çok ses getirecek ve Babalar tarafından beğenilecek bir armağan! İçerisinde 1 adet defter, 1 adet USB Bellek, 1 Adet Kartvizitlik ve son olarak da 1 adet kalem bulunuyor! Saydığımız bu dört özel ürünün üzerine Babanızın değerli ismini yazdırabiliyorsunuz!

Babalar Günü İçin Özel Hediye Seti

Babalara Özel Prestijli Set
Her Babalar Gününde, Babanıza güzel bir hediye seçmek sizin için Çin İşkencesine dönüşüyorsa, bu problemi en azından bu yıl için bu özel armağan ile atlatacağınızı şimdiden müjdelemek istiyoruz! Babalara Özel Prestijli Set, içerisinde çalışan babalar için birbirinden prestijli ürünler barındırıyor! Bizden söylemesi özellikle lacivert renkten hoşlanan Babalar bu ürüne bayılacak! Kalem, çakmak, defter ve son derece şık bir mavi gömlek! Babalara Özel Prestijli Set de yine kişiye özel hazırlanan güzel hediyelerden biri! Çünkü, Defter, çakmak ve kalem üzerine Babanızın güzel ismini yazdırıp, daha da anlamlı bir hediye haline getirebiliyorsunuz! 

Özel Babalar Günü Hediyeleri & Kişiye Özel Ahşap Set

Kişiye Özel Ahşap Set
Yine özellikle çalışan Babaları çok memnun edecek, güzel bir ofis hediyesi ile sizleri bir kez daha buluşturuyoruz! Babanızın ofis yaşamında her zaman kullanacağı ve her kullandığında da sizi sevgi ile anacağı birbirinden doğal ahşap ofis ürünleri! Kişiye Özel Ahşap Set, tamamen babanızın ismine özel olarak hazırlanıyor. Ahşap kaplı defter, 2 adet ahşap kalem ve 1 adet de üzeri ahşap kaplı USB Bellek! Bize kalırsa, kaçırılmaması gereken en güzel Babalar Günü Hediyelerinden biri!

Esprili Bir Babalar Günü Hediyesi İster misiniz?

Babaya Özel Mutfak Önlükleri
Her çocuğun gözünde Babası en yakışıklı, en sevecen adamdır! Sanki yeryüzünde Allah tüm güzellikleri O'na bahşetmiştir... Sadece yakışıklılık mı? Elbette ki hayır! Öyle Babalar vardır ki, iş yerinde başarılı olduğu yetmiyormuş gibi, mutfağa girdiğinde de inanılmaz özel lezzetler çıkartırlar! İşte böyle Babalar için çok esprili bir Babalar Günü Hediyesi var! Babaya Özel Esprili Mutfak Önlükleri, O'na unutamayacağı, çok ilginç bir Babalar Günü hediyesi verebilirsiniz! Ürün ile ilgili detayları görmek ve daha farklı modellere ulaşmak için "Özellikleri İncele" butonuna tıklayınız!

Babaya Siyah Kişiye Özel Aksesuar Seti

Kişiye Özel Aksesuar Seti - Siyah
Babanıza, içerisinde harika aksesuarlardan oluşan ve aynı şekilde ofis malzemelerinin de bulunduğu bu harika seti de hediye edebilirsiniz! Kol düğmeleri, çakmak, kişiye özel kalem, anahtarlık tüm bu ürünler Kişiye Özel Siyah Aksesuar Seti içerisinde
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz