Herhangi bir neden ya da Özel bir gün dolayısıyla bir “erkeğe hediye” almak düşüncesindeyseniz bu yazımız tam size göre!

erkek için hediye fikirleri
Herhangi bir neden ya da Özel bir gün dolayısıyla bir “erkeğe hediye” almak düşüncesindeyseniz bu yazımız tam size göre! Kalbinizde özel bir yeri bulunan Erkek arkadaşınıza den romantik en özel hediye önerilerimize geçmeden önce erkek arkadaşınızın sizin görmediğiniz ama onların sizin için yaptığı bazı gerçekleri öğrenme zamanı geldi. Bu gerçekleri birkaç minik örnekle hemen açıklayalım. Mesela kız arkadaşı sırf gülsün diye “kedi, köpek, araba” taklidi yapan erkek sonrasında kendine “ Ne yapıyon sen ya…’’ diyip kendine kızıp, lanet okusa da bu taklitleri ihtiyaç duyulan her zaman çeşitlendirerek yapabilir! Sonrasında da yaptıklarını unutmaya çalışarak yaşamına devam eder. Bunu yapmanın erkek dünyasında nasıl travmalar yarattığını bayanlar bilmez. Misal Erkekler, sevgilisi haricinde karşı cinsin tacizlerini hiç sevgilisine yansıtmaz. Mesela bayanlar hiç erkek arkadaşından şöyle bir cümle duymuşlar mı acaba? ‘’ İş yerinde ki Sinem var ya… Bana yaklaşımından rahatsız oldum. Gerçi iyi bir kız, kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama…’’ diye başlayan, hani hem kendini kıymete bindiren hem de kıskandıran bir erkek gördünüz mü? Göremezsiniz… Çünkü öyle bir kız olsada erkekler söylemez. Ve ya Erkeğin sevgilinin elini sıkı sıkıya tutup, karşıdan karşıya geçerken, araç sürücülerin gözlerinin içine sert bir bakış fırlatıp, çelik vücuduyla arabalara karşı nasıl korumaya çalıştığını bayanlar bilemez! Örneklere devam. Soğuk ve karlı bir gecede, ıssız bir sokakta, sırf sevgilisinin romantik bir an yaşama isteğini geri çeviremediği için, gecenin ikisinde bir erkeğin korktuğunu belli etmeyip romantik görünme çabalarını bayanlar bilemez. Bu ve benzeri erkeklerin yaşadığı ama bayanlara anlatamayacağı bir çok “fedakârlık “ hikâyeleri vardır.

Erkeğe Alınabilecek Hediyeler


Erkeğe Sihirli Kupa Bardak Hediyesi

erkeğe hediyeler
tıkla
Özel bir sebeple ya da özel bir gün dolayısı ile bir erkeğe hediye arıyorsunuz ama bir türlü aradığınız hediyeyi bulamıyor musunuz? O halde yazımızı okumaya devam edin! çünkü, Bu yazıyı okumayı tamamladığınızda dünyalar yakışıklısı prensinize ona yakışır çok özel bir hediye bulabileceksiniz. 

Erkek Arkadaşınıza Çakmak Hediye Edin!

Erkeğe alınabilecek hediyeler
tıkla
Evet, Sevgilisi için bu kadar çok ‘’fedakârlıklar” yapan erkek arkadaş için ne kadar hediye alsanız azdır! Şaka bir tarafa da sizin için özel bir yeri bulunan, sevgiliniz, eşiniz veya erkek arkadaşınız için hediye seçmekte zorlanıyorsanız sizin için derlediğimiz erkeğe özel hediye çeşitlerimizden biri mutlaka erkek arkadaşınıza göredir. 

Erkeğe En Güzel Hediyelerden Biri de Çikolatalardır

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar
tıkla
Zira sizi gözünden bile sakınan erkek arkadaşınıza en özel hediyeleri bir araya getirdik! Erkekler her ne kadar hediye istemez gibi dursalar da siz onlara inanmayın. Her insan hediye almaktan hoşlanır. Erkek için sitemizde birbirinden romantik, biribirinden ilginç hediye çeşitlerimiz bulunmakta. İşte gizli kahramanınızı mutlu etmek için bir fırsat!

Erkek Sevgiliye Hediye Vosvos İsim Yazılı

sevgiliye hediye vosvos
tıkla
Bilirsiniz bir erkeğe ne hediye alınır? Sorusuna cevap vermek çok kolaydır. Sebebine gelince erkeğe hediye edilecek ürün yelpazesinin hediye sektöründe fazlaca yer bulamamasından kaynaklanmaktadır. Durum böyle olunca erkeğe alınacak hediyeler sürekli birbirini tekrar eder durur. 

Yakışıklı Erkeklere En Güzel Hediye Yastık

Erkeğe Özel Karizmatik ve Havalı Yastık
tıkla
Gerçekten söz konusu hediye olunca erkek olmayı kimse istemez. Neyse durumu fazla dramatize etmeden Erkek için hediyeler yazımıza devam edelim. Bu yazımızın asıl amacı Sevdiğiniz erkek birine ( eşiniz, babanızı, sevgilinizde hatta bir arkadaşınızda olabilir) klasik ve birbirini tekrar eden hediyeler vermekten artık gına gelmiş siz değerli ziyaretçilerimiz için yeni bir pencere açmak, sizlere farklı alternatifler sunmaktır.

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi Kanvas Tablo

Doğum Gününe Özel Kanvas Tablo
tıkla
Şimdi derin bir nefes alın ve rahatlayın. Şöyle ki sizlere çok kaliteli resimler, detaylı anlatımlar ve uygun fiyatlar eşliğinde erkek için alabileceğiniz bir birinden farklı ve güzel hediye çeşitlerimizi incelemeye davet ediyoruz. Bu hediyeler bir erkeğe doğum gününde yıldönümlerinde, sevgililer gününde, yılbaşında ve diğer özel günlerde de hediye edebileceksiniz.

Size Özel Masasını Süsleyecek Resimli Masa Saati

Kişiye Özel Resimli Masa Saati
tıkla

Erkeğe Hem Romantik Hem de Kullanışlı Kupa Bardak Hediyesi

erkekler için hediye önerileri
tıkla

Erkeğe Esprili Hediye & Aşkımın Tapu Senedi

erkek sevgiliye hediye
tıkla


Evlilik Cüzdanı varsa Sevgili Cüzdanı da Var:)

erkeğe romantik hediye
tıkla


Erkeğe Özel Prestijli Cüzdan Hediyesi

erkek için hediye
tıkla

Erkeğe Romantik Çikolata Kavanozu Hediyesi

erkek için hediye
tıkla

Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz