Profesyonel şekilde el yapımı şekilde hazırlanan hediyelik çikolata dolu kavanozlar; sevgilinizi şımartmakla kalmayacak, kendini inanılmaz derecede de özel hissetmesini sağlayacak.

hediye çikolata kavanozu
Şahsen kavanoz şeklindeki hediyeleri çok beğeniyorum. Neden derseniz, ne bileyim bana çok daha doğal, çok daha şık ve samimi geliyor. Hele bir de içinde lezzetli bir şeyler varsa (Örneğin kurabiye, bonbon renkli drajeler, kek, çikolata gibi.) of ki ne of! Bayılırım böyle hediyelere. Eğer Siz de benim gibi düşünüyorsanız, tüm özel günlerde sevgilinizi mutlu edecek bir kaç lezzetli kavanoz modeli önereceğim. Beğendiğim hediye kavanozların her ikisi de kişiye özel! Hem şık bir sunuma sahip, hem de bol bol çikolatalı. Sevgililer Gününde, yılbaşında veya sevgilinizin doğum gününde şöyle tatlı ve lezzetli bir şeyler olsun diyorsanız, Sevgililer için tasarlanmış olan bu romantik kavanozlara bayılacaksınız! Profesyonel şekilde el yapımı şekilde hazırlanan hediyelik çikolata dolu kavanozlar; sevgilinizi şımartmakla kalmayacak, kendini inanılmaz derecede de özel hissetmesini sağlayacak. Kapağı kurdele ile bağlanmış şık hediye kutusu içerisindeki kişiye özel hediye kavanozların her ikisi de birbirinden şık ve etkileyici. Kapıda ödeme kolaylığının olması ve aynı gün kargoya veriliyor olması da bu 2 kavanoz modelini tercih etmeniz için güzel sebeplerden!


Hediyelik Çikolata Dolu Kavanozlar

sevgiliye hediye kavanoz
fiyat bilgisi
Şık sunumuyla benden 10 tam puan alan film şeridi şeklinde tasarlanmış bu kavanozla sevgilinizi inanılmaz derecede etkileyebilirsiniz. 2 adet fotoğrafınızla hazırlanacak 24 lezzetli çikolatalar ve isimlerinizin yan yana yazılmasıyla anlamına anlam katacak olan Kişiye Özel Film Şeridi Çikolata Kavanozu ile sevgilinize en güzel 14 Şubat Sürprizlerinden birini yapabilirsiniz. 
satın al
Hediyelik çikolata kavanozunun bu modelinde ise, içerisinde 24 tane kalp çikolata bulunuyor. Şahsen ben tattım ve gerçekten de acayip lezzetli çikolatalar bulunuyor. 4 yanında Sevgilinizi ve Sizi temsilen çöp adam resimleri ve hemen üzerinde de isimlerinizin yazılı olacağı full çikolata dolu romantik bir kavanoz. 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz