Sevgilinizi inanılmaz derecede şaşırtacak, uzun yıllar hafızasından asla silinmeyecek, her baktığında Onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirecek çılgınca hediye fikirleri ister misiniz?

sevgiliye çılgın hediyeler
Sevgilinizi inanılmaz derecede şaşırtacak, uzun yıllar hafızasından asla silinmeyecek, her baktığında Onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirecek çılgınca hediye fikirleri ister misiniz? Fakat, yeri gelmişken söylemeden geçemeyeceğiz, burada yer alan hediye fikirlerinin bazıları uçuk kaçık, haşarı ve manyaklık derecesinde öneriler içermektedir. Bu yüzden evde tek başınıza denememenizi tavsiye ediyoruz:) İşin esprisi bir yana, biraz eğlenmek için klasik hediyelerin ötesine çıkmak istedik! Aslına bakarsanız hediyegurmesi.com sitesi içerisinde sevgiliye hediye başlıklı yüzlerce farklı kategorilerde hediye örnekleri görmek mümkün! Ancak biz bugün biraz basma kalıp, hediye fikirlerinin dışarısına kendimizi atmaya çalıştık! Siz değerli okurlarımız için eğlencelik, komik ve ilginç hediye fikirleri oluşturmaya çalıştık. Bu yazımızda neler bulabileceksiniz? Sevgiliye özel günler için daha çok merkezine duygu yoğunluğunu alan, çılgınca hediye önerileri! Sevgilinizi etkileyebileceğiniz unutulmayacak hediye fikirleri bulacaksınız! Bazıları, yılbaşı, bazıları sevgililer günü, bazısı da doğum günü ve evlilik yıldönümü için geçerli olabilecek uçuk, kaçık hediye seçenekleri Eğer fikirlerimizi merak ediyorsanız, ee o zaman başlayalım! 

Sevgiliye Çılgın Hediye Fikirleri


sevgiliye hediye1- 500 Tane Gül

Tüm kızlar çiçeklere karşı son derece hassastır. Eğer bir kızı etkilemek isterseniz, şartlarınızı zorlayarak elinizden geldiğince ona bol miktarda çiçek hediye edin! Bu Onun asla geri çeviremeyeceği en güzel hediye olacaktır. Mesela, Ona evlilik teklifi mi yapacaksınız? Çiçeklerin büyüleyici romantizminden kesinlikle yararlanmalısınız! Romantik Çılgınca Örnek Olay; 14 Şubat Sevgililer gününde kız arkadaşınıza güzel bir sürpriz yapmak istiyorsanız, rol yapma gücünüzü kullanarak, sanki bu günü ıskalamış unutmuşsunuz gibi davranın! Bütün gün sevgiliniz sizden bir telefon ya da bir mesaj bekleyeceği aşikar! İşte saatler ilerledikçe umudu azalmaya başlayacak ve işte can alıcı sürpriz burada başlıyor! Ona sevgililer gününde kapısını açtığında 500 tane kırmızı gül ile karşılaşmasını sağlayın! Her bir çiçeğin üzerine de "Seni Seviyorum..","Sen Benim Bir Tanemsin" tarzda romantik notlar iliştirin!

2- Aşık Olduğun Erkeğin Her şeyini Seversin...


Kız arkadaşınızn size olan duygularını, belki de kendinizin bile tahammül edemeyeceği bir yöntemle test etmek isterseniz, O'na halı sahada top oynarken giyindiğiniz ve iyice kokudan dayanılamaz noktaya gelmiş çorabınızı hediye edin. Kıza çok yazık olacak ama eğer bu hediyenizi kabul ederse, hiç vakit kaybetmeden Ona evlenme teklif edin:) Demek ki, sizi her halinizle seven bir kız arkadaşınız var! Bu arada kokmuş çoraplarınızı güzel bir hediye paketi içerisine koymayı da unutmayın!

Sevgiliye ilginç hediyeler

3-Yeteneğinizi Konuşturun


Sevgilinize sevgililer gününde etkileyici bir sürpriz yapmak isterseniz, kendinizi mutfağa atın, elinizden geliyorsa, tatlı, kurabiye, salata türü bir şeyler hazırlayın! Tesir gücü açısından kız arkadaşınıza Dünyanın en pahalı hediyesinden daha değerli bir armağan vermiş olacaksınız! Çünkü bu yemek, sizin elinizden çıkma ve her zerresinde emeğiniz var! Yemek masası üzerine de güzel bir not yazmayı da unutmayın; "Bu yemek kalbimin kraliçesi içindir. Afiyet Olsun Aşkım...) 

4- Erkeğe Çılgınca Bir Hediye


Bu madde tamam kabul ediyorum ki, çok çılgınca! Ama siz de kabul edin ki acayip derecede orijinal. Eğer bir bayan olarak cesaretinizi toplayıp, erkek arkadaşınıza böyle bir çılgınca hediye verirseniz, ilah olursunuz ilah:) Şöyle yapacaksınız; Erkek arkadaşınıza ister esprili, isterseniz de klasik bir boxer alın! Bir hafta boyunca bunu giyin ve sevgililer gününde kokunuzun iyice sindiği bu boxer'i erkek arkadaşınızın iş yerine postalayın:)

5-Sevgiliye Yastık Sürprizi


Onu düşünerek, hayallere daldığınız ve kafanızı üzerine koyduğunuz yastıktan da pek ala sevgiliniz için etkileyici bir armağan çıkabilir:) Sevgililer gününde kafanızı koyduğunuz yastığınızı güzel bir hediye paketi haline getirerek, kız arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Üzerine de "İşte seni düşünerek uyuduğum yastık" şeklinde bir not yazın:)

6-Acıdan Değil, Mutluluk Gözyaşları


Son derece çılgınca bir fikir daha!  Sevgilinize şişe içerisinde biriktireceğiniz göz yaşlarınızı hediye etmeye ne dersiniz? Bence süper manyakça bir şey:) Eğer ağlamaya zorlanıyorsanız, soğan ne güne durmuş? Alın karşınıza 8-10 tane soğan kesebildiğiniz kadar kesin ve gözleriniz iyice sulanmaya başlasın:) Ya da sizi çok etkileyen acıklı bir filmi yeniden izleyin! Bu arada elinizde şişe olsun ki göz yaşlarınız kesinlikle boşa gitmesin ama!

Sevgiliye çılgınca hediyeler

7- Dişinizden Tırnağınızdan Hediye


Sevgiliye en çılgın hediye önerilerinden biri de bu! Nasıl? tırnaklarınızı kemiren birisi misiniz? Eğer cevabınız evet ise, bu sıra dışı hediye size hitap ediyor. Onu düşünürken kemirmeye çalıştığınız tırnaklarınızı bir zarf içerisine koyun ve üzerine de anlamlı bir not yazın! "İşte seni düşünürken, kemirdiğim tırnaklarım. Anla ki seni ne kadar çok seviyorum!" şeklinde bir not düşebilirsiniz. 

Sevgiliye hediyeler

8- Kabuk Bağlamış Yaranızı Hediye Edin. 


Eğer kazara bir yere çarptıysanız ve bir şekilde kendinizi yaraladıysanız, işte size süper bir fırsat! Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak kabuk bağlamış yaranızı armağan edin!

Sevgiliye çılgınca hediyeler

9-Çay & Kahve Kupası Hediye Etmek


Çılgın ve aynı zamanda romantik bir hediye önerisi de, sevgilinize çay içtiğiniz kupa bardağı ya da kahve fincanını hediye etmektir. Tabi bu hediyeyi de anlamlı bir hale getirmek için üzerine mutlaka romantik bir not eklemeyi unutmayın! "İşte ikimiz için hjayaller kurduğum, ve her yudumda seni içtiğim kahve fincanım."

10- Onunla geçirdiğiniz her ay için bir romantik hediye kutusu


Evet size biraz pahalıya patlayacak kabul ediyorum ama yaratacağı etkiyi göz önüne alınca, son derece etkileyici bir armağan olacağı da kesin! Sevgilinizle ilişkiniz süresince, her ay için bir özel hediye kutusu hazırlamaya ne dersiniz? İlla pahalı şeyler olmasına gerek yok! İsterseniz içerisine el yapımı romantik ve yapımı basit hediyeler de koyabilirsiniz! Mesela kalp şeklinde biçimli çakıl taşları olabilir, deniz kabukları olabilir, kendi el yazınızla romantik sözler olabilir, resim çizimleri olabilir. Amaç, sevgililer gününde sevgilinizin kalbine dokuna bilmek! Dediğim gibi pahalı hediyeler olmasına gerek yok!

Sevgiliye hediyeler

11- Sevgilinize Kitap Yazın 


Oturun sevgiliniz için ilişkinizi  anlatan bir kitap hazırlayın! Ben yapamam edemem filan hiç demeyin! Yani kimse sizden bir Orhan Pamuk gibi romanlar yazmanızı ya da Shakespeare gibi tarihe geçecek sözler yazmanızı beklemiyor. Nihayetinde sade, duru bir şekilde, kız arkadaşınız için neler hissettiğinizi , ilişkinizden neler beklediğinizi, onunla ilgili hayallerinizi ister mektup tadında, isterseniz de roman tadında hazrılayabilirsiniz! Yazacağınız romantik aşk kitabı ile, kız arkadaşınıza sevgililer gününü en güzel hediyesini vereceğinizi garanti ediyorum!

Sevgiliye sürpriz yapma

12-Kız Arkadaşınıza CD Doldurun


Ona olan sevginizi ve aşkınızı CD ile de gösterebilirsiniz! Bu bir şiir de olabilir, şarkı da ya da bir mektup da! Oturun sevgilinize güzel bir mektup veya şiir yazın ve bunu kendi sesiniz ile CD'ye kaydedin! Bu da bana kalırsa son derece romantik ve çılgınca bir hediye olacaktır.

Sevgiliye çılgın hediyeler

13- Sevgilinizin  Karikatürünü Yaptırın


Sevgilinize orijinal bir hediye vermek için fellik fellik hediye arıyorsanız, alın size son derece etkileyici bir armağan önerisi! Kız arkadaşınıza, sevgililer günü hediyesi olarak Onun karikatürünü çizdirebilirsiniz! Hatta hazır yaptırmışken kız arkadaşınıza tek başına bırakmayın, yanına bir de kendi resminizin karikatürünü çizdirin. Bence oldukça hoş bir hediye sürprizi olacak. Veya eğer elinizden geliyorsa kız arkadaşınızın portre resmini de çizip Ona armağan edebilirsiniz! Unutmayın kimse sizde sanatçı biri olmanızı beklemiyor. Önemli olan bu çabanızı sevgilinize hissettirebilmek! Yani, çizdiğiniz resim sevgilinize hiç benzemese de, elinizden sadece  "Çöp Adam" resmi çizmek geliyor olsa da, sakın vazgeçmeyin! Oturun sevgilinizin resmini çizin. Neden bu hediye çok kıymetli olacak biliyor musunuz? Bir kere, kendi el emeğinizi işin içine katmışsınızdır. Bu yüzden sevgiliniz için acayip derecede kıymetli bir hediye olacaktır.


Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz