Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Defteri, tüm sayfalarıyla, tüm içeriği ile tam bir şaheser. Bu defter içerisine sevgilinizin en beğendiğiniz, en sevdiğiniz, en unutamadığınız ve sizi etkileyen en önemli şeyleri yazabiliyorsunuz.

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı
Sevgilinizle ilgili olan ve aklınıza geldiğinde kendinizi mutlu hissettiğiniz sevdiğiniz özellikleri neler? Hiç kimsede eşi ve benzeri olmayan o tatlı gülümsemesi mi? Kendinizi çaresiz hissettiğinizde size verdiği o cesareti mi? Yoksa yalnızlığınızı mutluluğa boğan ve kendinizi sığınmak istediğinizde her daim size açtığı kolları mı? İşte tüm bu ve buna benzer sorulara Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı içerisinde cevap vererek, sevgilinize gurur verici bir hediye verebilirsiniz.
fiyat
Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı Arka Kapağı
Yıldönümü hediyesi olarak sevgilinize akıl almaz orijinallikte bir hediye hazırlayabilirsiniz. Evet yanlış duymadınız, sevgilinizi mutlu edecek en güzel hediyelerden birini kendi el yazınızla hazırlayacaksınız. 96 sayfadan oıluşan ve her sayfasında anormal güzellikte resimlerin kullanıldığı Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı içerisindeki boşlukları doldurun ve sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz hediye hazırlayın!
Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Defteri, tüm sayfalarıyla, tüm içeriği ile tam bir şaheser. Bu defter içerisine sevgilinizin en beğendiğiniz, en sevdiğiniz, en unutamadığınız ve sizi etkileyen en önemli şeyleri yazabiliyorsunuz. Son zamanlarda sevgililer arasında oldukça tercih edilen Aşkımıza Dair Her Şey Kitabından sonra, şimdi de muadili olan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı var karşınızda.
Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı
Seni sevmemin 52 nedeni, Seni Özel Kılan En Önemli Şeyler kitaplarıyla hemen hemen aynı özellikteki bu defter, hem sunumu itibari ile, hem de sevgilinize kendisini çok özel hissettirmesi sebebi ile sayfa sayfa mutluluk saçıyor. İçerisindeki sorulara içinizden gelen en samimi cevapları vererek doldurabileceğiniz Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı tüm özel günlerin en etkili hediyelerinden biri olmaya aday! 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz