Yaklaşmakta olan Anneler Günü için halen daha annenize alacak bir hediye bulamadıysanız, sizlere birbirinden farklı hediye fikirleri vereceğiz.

anneyi özel hissettirecek hediyeler
Anneye Özel Hediyeler
Yaklaşmakta olan Anneler Günü için halen daha annenize alacak bir hediye bulamadıysanız, sizlere birbirinden farklı hediye fikirleri vereceğiz. Anneye ne hediye alınır, Anneler Günü nasıl kutlanır diye düşünmeyi bir kenara bırakın ve arkanıza yaslanarak sizlere vereceğimiz hediye fikirlerini okuyun ve değerlendirin. Sonucunda en az birinin size uygun olduğunu siz de göreceksiniz ve endişeleriniz ortadan kalkacak. Bu özel günde annelerinizi özel kılacak bir hediye vermek istiyorsanız ve bu hediyelerin annenize özel olarak tasarlanmasını istiyorsanız, tercih edeceğiniz hediye modelleri mutlaka kişiye özel hediyeler olmalıdır. Bu sayede annenize hem onu özel hissettirecek hem de ona ne kadar çok değer verdiğinizi gösterebileceksiniz.

Kişiye özel hediyeler manevi açıdan daha anlamlı olmaktadır. Anneler Günü için tercih edeceğiniz hediyeler bu nedenle şahsına özel nitelikte olmalıdır. Tamamen kişiye özel olarak tasarlanan hediyelerde tercih yaparken annenizin sevdiği kokuları, sevdiği renkleri, çiçekleri veya desenleri göz önünde bulundurmak da sizlere yardımcı olacaktır. Bu sayede hediyeniz daha anlamlı ve hoş bir hale gelmektedir. Ayrıca Anneler Günü için özel olarak tasarlanan hediyelerde kendinize de ait bir parça katarak hediyelerinizi daha anlamlı bir hale getirmek sizin elinizde olacaktır. Örneğin birlikte çekildiğiniz bir fotoğraf ekleyerek annelerinizin her daim sizi görecekleri bir hediye sunmanız sonucunda hediyenize çok daha özel anlamlar katmış olursunuz. 

Annenize Sevginizi Canım Annem Kitabı ile Gösterebilirsiniz

anneler günü için anlamlı hediyeler
Yazı yazmayı seviyorsanız, annenize kendi yazılarınız ile dolduracağınız bir kitap hediye edebilirsiniz. İçerisinde birçok soru ve fotoğraf alanı bulunan bu kitabı kendi el yazınızla doldurarak annenize hediye edebilirsiniz. Eğer okumayı çok seven bir anneniz varsa Anneler Günü hediyeleri olarak bu kitabı ona hediye edebilirsiniz. Her bir cümlede annenizi kendisine anlatacak ve ona kendisini özel hissettireceksiniz. Her sayfada yılların emeğini vermiş olan annenize yazacağınız notlar ile annenizi duygulandıracak ve onu fazlasıyla mutlu edeceksiniz. Kendi el yazınız ile dolduracağınız bu kitap Anneler Günü için en güzel ve anlamlı hediyelerden biri olacaktır. 


Annelere Nostaljik Bir Hediye - Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

anneler günü hediyeleri
Bizleri yemeden, içmeden büyüten ve aynı zamanda kendi hayatıyla ilgilenmeye çalışan emektar annelerimize vereceğimiz en güzel hediyelerden biri de nostaljik dikiş makinesi müzik kutusu hediyesi olacaktır. Bizlere hiçbir zaman emeğini esirgemeyen, hayatımızın her anında yanımızda olan ve her acımızı, sevincimizi bizimle paylaşan annelerimize vereceğimiz bu hediye oldukça anlamlı olacaktır. Dikiş kutusu şeklinde üretilen bu hediyeyi internet sitelerinden bulabilirsiniz. Model açısından oldukça ince düşünülmüş bu hediyeyi terzi mesleğini edinmiş annelerinize de verebilirsiniz. Her çevirdiğinizde müzik çalacak olan bu kutuyu çok sevdiğiniz annenize, Anneler Günü hediyesi olarak verebilirsiniz. 

Bir Kahvenin 40 Yıllık Hatırı Var Diyen Annelere Hediye
anneye özel hediyeler
Anneler Günü’nde kahve içmeyi çok seven annenize ona özel olan bir kahve bardağı almak istemez misiniz? Kişiye özel hediye fikirlerinden biri olan bu kahve bardaklarından yaptırarak, annenize çok anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Bir ömür boyu mutlu ve huzurlu kahve keyiflerini sizin sevginizle yaşaması için alacağınız bu bardak ile annenizi fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Bir kahvenin 40 yıllık hatırı vardır diyen annelerinize özel olarak yaptıracağınız bu kahve bardağı hediyesinde annenizin ismini yazdırabilir veya “Seni çok seviyorum annem.” gibi özel mesajları da yazdırabilirsiniz. Hayat dolu ve sabırlı annelerimize bir kahve molasında güzel anlar yaşatmak için bu hediye fikri oldukça güzel olacaktır. 

Mis Kokulu Annelere Hediye

anneler gününe özel kokulu taşlar
Anne kokusu başka hiçbir kokuya benzemez. Onun yanı, onun kokusu dünyanın en güzel yanı ve kokusudur. Mis kokan annelerinize özel olarak yaptıracağınız Anneler Günü sürprizleri arasında yer alan “Annem” yazılı bu kokulu taş hediyesini alarak fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Annenize özel olarak yaptıracağınız bu hediyede isim de yazdırabilirsiniz. Kokulu taş seçimi yaparken annenizin sevdiği çiçek kokusunu tercih edebilirsiniz. Böylece hediyenizi daha anlamlı ve güzel kılmış olursunuz. İçerisine küçük bir not ekleyebilirsiniz. Bu notta “Senin kokun hiçbir kokuya benzemez canım annem.” yazabilirsiniz. 
anneye hediye
Birbirinden farklı kokular ile bezenmiş bu taşları özel kutularda hediye edebilir ve annenizi dünyanın en özel insanı olarak hissettirebilirsiniz. Her ne kadar anne kokusunun bir başka olduğunu anımsatacak bir hediye olsa da anneniz bu hediyeyi salonunda, banyosunda veya mutfağında kullanabilecektir. Kutu tasarımını yapmak size aittir. Kutunuzun rengini annenizin en sevdiği renkten tercih edebilirsiniz. Kırmızı, beyaz, mor, kahverengi veya siyah kutu renklerinden birini tercih edebilirsiniz. Önemli olan annenizin en sevdiği kokuyu ve rengi bilmeniz olacaktır. 


Canım Annem Sevgi Kavanozu

anneler günü hediyesi
Gerek konserve kutusu gerek kavanoz kutuları olsun annelerimiz hep içlerinde bir şeyler saklamayı severler. Kimi zaman mercimek, kimi zaman arta kalan yemekleri koydukları bu kavanozların Anneler Günü için bir hediye olabileceğini düşündünüz mü? Düşünmediyseniz, hazır olun. Anneler Günü’ne özel onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatan kalpli kartların bulunduğu bu cam kavanozu, annenize özel olarak yaptırabilir ve onu fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Anneler Günü hediyesi olarak verebileceğiniz bu hediyeyi verdiğinizde anneniz oldukça duygulanacaktır. Bir şeyleri saklamayı seven ve kavanoz biriktiren annelerinize özel yaptıracağınız bu hediyeyi ona vererek, en değerli ve en anlamlı hediyeyi seçmiş olacaksınız. İçerisinde 100’den fazla kağıdın bulunduğu bu kavanozda, annenizi ne kadar sevdiğinizi anlatan kalpli kartlar bulunacaktır. Bu kalpli kartların arka kısmı boştur. Kalpli kartların arkasına dilerseniz kendi el yazınız ile küçük notlar yazabilirsiniz. Dilerseniz bu kavanozu bir kutuya koyabilir ve kutunun içerisini annenizin en sevdiği çiçeklerin yaprakları ile kaplayabilirsiniz. 


Tablo Seven Annelere Hediye

Süslü annelere özel olarak tasarlanan kanvas tablolar her yıl bir yenisi ile karşımıza çıkmaktadır. Nostaljik hediyeler kategorisine giren kanvas tablolar kişiye özel olarak tasarlanabilmekte ve hediye edilebilmektedir. Süs eşyalarını ve duvarlarına tablo asmayı seven annelere özel olarak tasarlanan bu hediye, annenizin en değerli eşyalarından biri olacaktır. Anneler Gününe özel tablo hediyesi ile annenizi dünyanın en mutlu annesi ilan edebilirsiniz. Üzerine yazı yazdırabileceğiniz ve annenizin ismini koyabileceğiniz tabloyu duvara asabilirsiniz. Dilerseniz masa üzerinde de durabilen bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. Anneler Günü için özel olarak tasarlanmış bu hediyede annenizin sevdiği renkleri tercih ederek, daha anlamlı bir hediye haline getirebilirsiniz. 


Her Yıl Bir Ödülü Hak Eden Annelere Hediye

anneye ödül
Her aile bir ağaçtır, bu ağaçta kimi zaman yapraklar dökülür kimi zaman ise çiçekler açar. Her yıl tazelenen bu ağaçta annelerimiz birçok olay ile mücadele etmek zorunda kalır. Sevinçlerimizde, üzüntülerimizde, acılarımızda ve mutluluklarımızda yanımızda olan annelere özel olarak tasarlanmış olan “Yılın En iyi Annesi” ödülünü, Anneler Günü için annenize hediye olarak verebilirsiniz. Her yıl birçok olayla karşılaşan, kah gülen kah ağlayan anneler için tasarlanmış olan bu hediyenin içerisine isterseniz çiçek de koyabilir ve çiçek ile birlikte hediye edebilirsiniz. Yılın en iyi annesi hediyesi ile tüm zorluklara baş geren ve tüm mutluluklarda bizimle gülen annelerinize bir teşekkür edebilir ve onunla gurur duyduğunuzu hissettirebilirsiniz. 

Annenize Duyduğunuz Büyük Sevgiyi Anlatan Hediye

anneye hediye
Okumayı seven annelerimize özel olarak tasarlanan farklı hediyelerden biri de Annem hakkında sevdiğim şeyler kitabı olacaktır. Bu hediyenin her sayfasında farklı sorular yer almaktadır. Sorulara vereceğiniz cevaplar ile anneniz hakkında sevdiğiniz her şeyi anlatabilirsiniz. Hediye ile birlikte gelen özel bir kalem ile annenizin en sevdiği özelliklerini istediğiniz şekilde ekleyebilirsiniz. Sabrını mı seviyorsunuz, yoksa her şeye rağmen güçlü duruşunu mu? Kendi el yazınız ile süsleyeceğiniz ve her sayfasına duygu yüklü kelimeler ile cümleler oluşturacağınız bu kitabın içerisinde fotoğraf alanları da bulunmaktadır. Anneniz ile çekilmiş olan fotoğraflarınızı bir fotoğrafçıdan veya bir tarayıcıdan çıkartarak hediyenize ekleyebilir ve annenizi fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. 

Manevi değeri oldukça yüksek olan bu hediyeyi, okumayı seven annelerinize Anneler Günü için hediye edebilirsiniz. Kitap içerisinde yer alan sorulara cevap alanı oldukça büyüktür. Cevaplarınızı kısa kısa tutmanıza gerek yoktur. Duygularınız, sevginizi ve annenize hissettiğiniz tüm güzellikleri anlatmakta tamamen özgürsünüz. 

Annenizin hoşlanmadığı şeyleri de yazabilecek ve böylece onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterebileceksiniz. Çocukları tarafından ne kadar çok sevildiğini anlayan ve ne kadar da iyi tanındığını hisseden anneler bu hediyeye bayılacaktır. Tüm bu olumlu yanları sebebiyle kesinlikle annenizin en değerli ve en sevdiği kitaplardan biri olarak her daim baş ucunda olacaktır. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz