Sevgililer günü için güzel hediye önerileri ister misiniz? 14 Şubat sevgililer gününe özel birbirinden romantik sevgililer günü hediye fikirleri bu yazımızda.

sevgiliye hediye
Sevgililer gününün yaklaşması bireylerin özel hediyeler aramasına neden olmaktadır. Bizlerde sizler için Sevgililer Günü hediyelerini bir araya getirerek işinize yarayacak fikirleri sizlerle buluşturmaya çalıştık Sevgililer günü sürprizi hazırlamak oldukça zor bir süreci beraberinde getirdiği için bireylerin zor bir seçim sürecine girmesine neden olmaktadır. Bu özel gün için ilişkinin uzunluğu seçilecek olan hediyeyi de etkilemektedir. Sevgilinize alacağınız bu özel hediyeler hem bu özel günün hem de birbirinize olan aşkınızın ölümsüzleşmesine yardım edecektir. Dünyanın her yerinde aynı anda kutlanan bu özel gün aşkın ve kırmızının daha çok ortaya çıktığı bir gün olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kişiye Özel Hediye Köstekli Saat

Erkeklere hediye almak oldukça zor olsa da bir erkeği mutlu etmek oldukça kolaydır. Genellikle ağır hediyelerden daha çok etkilenen erkekler için tercih edilebilecek değerli bir hediye olarak karşımıza çıkan köstekli saatler son zamanlarda da çok fazla rağbet görmektedir. Bu köstekli saatlerin genellikle dede ya da babadan yadigar kaldığı düşüncesi günümüzün aksine son zamanlarda eski objelerin zamanımıza taşındığı göstermektedir. Kişiye özel olarak alabileceğiniz bu köstekli saatlerin üzerine alacağınız kişinin ismini işletebilirsiniz. Nostaljik bir hediye olması Sevgililer günü hediyesi olarak daha da farklı bir anlam katmaktadır. Erkeklerin nostaljik ürünlere olan zaafını özel günler içinde değerlendirmek bayanların alabileceği hediye seçeneklerini çeşitlendirmektedir. 

Seni Seviyorum Kalp Taşıyan Peluş Ayıcık

Sevdiğiniz kadına aşkınızı en sevimli şekilde yansıtmak istiyorsanız bunu hem sempatik hem de şirin olan bir ayıcık yardımıyla yapmak mümkündür. Bir bayanı mutlu etmek çok kolay olduğu için bunu yaparken sevimli pelüş ayıcıklardan faydalanmak oldukça basit bir seçenektir. Ayrıca sevdiğiniz için hazırlayacağınız bu özel hediye sevimli ayıcığın yanına onu çok fazla etkileyecek güzel notları düşerek yüzünü güldürmenizi sağlayacaktır. Alacağınız ayıcığın yanında alternatif olarak kullanabileceğiniz bir başka şeyde sevginizi ve aşkınızı yansıtabileceğiniz ve onu etkileyebilecek oldukça hoş bir takı olabilir. Bu hediyeler sevgilinizi çok mutlu edecek bir hediye olarak hediye seçenekleri arasında yerini alabilir. Aşkınız için seçeceğiniz ayıcık tercih edeceğiniz hediyelerden sadece bir tanesidir. 

İsme Özel Cüzdanlar

Erkeklere alınabilecek hediyelerden olan özel olarak tasarlanan isme özel cüzdanlar sevgililer günü hediyesi olarak da farklı bir fikir şeklinde karşımıza çıkıyor. İstediğiniz renklerden oluşturabileceğiniz kişiye özel olarak hazırlanmış isme özel cüzdanlar, erkek arkadaşınızın her an her dakika aklında bulunmanız için de büyük bir fırsat yaratacaktır. Erkekler kadınlar gibi duygusal hediyelerden daha çok işlerine yarayacak hediyeleri daha çok beğendiği için bayanların tercih edecekleri hediyeler onlar için en kullanışlı eşyalardan oluşmalıdır. Özel bir gün olan Sevgililer günü içinde en cazip hediyeler arasında isme özel cüzdan bayanların gözüne çarpmaktadır. Özel günler için değerlendirilebilecek hediyelerin arasında olan bu Özel hediyeyi görmek mümkündür.

Kol Düğmesi ve Kravat Setleri

erkeğe sevgililer günü hediyesi
Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz şık, zarif ve kişiye özel olarak tasarlanan kol düğmeleri ve şık bir kravat ile sevdiğinize özel bir sürpriz yapmaya hazırsanız yapmanız gereken onun İçin seçtiğiniz bu hediyeyi almanızdır. Sevdiğiniz için Kişiye Özel Kol Düğmesi ve Kravat Seti bu özel gün İçin tam aradığınız bir üründür. Sevdiğiniz için özel olarak tasarladığınız bu seti gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz bu set sayesinde ona ne kadar çok değer verdiğinizi anlayacaktır. Sizin seçmiş olduğunuz ve kendisine özel olarak tasarlanan bu hediyeleri üzerinde gördüğünüzde hem siz çok mutlu olacaksınız hem de sevdiğiniz kendini oldukça özel hissedecektir. 

Harika Çikolatalar

Kadınların vazgeçilmezi olarak hediyeler arasında yerini alan çikolatalar son zamanların trendler arasında yerini almıştır. Sevgililer günü için çikolatanın da yeri ayrıdır. Sevdiğinin yüzünü güldürmek için birçok şekilde farklı tatlarda ve özelliklerde çikolatanın hediye olarak kullanılması farklı bir atmosfer oluşmasına da sebep olmaktadır. Sevdiği insana vermek istediği mesajı çikolatalar aracılığıyla yapan beyler butik çikolatanın üzerine notlarını yazarak bu özel günde farklı bir jest yapacaklardır. Bu çikolatalar üzerine birçok not yazdırılabilmektedir. Bu yazılar arasında çok farklı kelimeler yer alabilmektedir. Bu hediye basit gibi algılansa da çikolatayla buluşunca dünyanın en güzel hediyesi olarak bireyler tarafından tercih edilerek sevdiklerinin yüzünü güldürmektedirler.

Kişiye Özel Pipo

erkeğe sevgililer günü hediyesi
Erkekler için pipo içmek özel bir zevktir bu sebeple isme özel pipodan tütün içmek ise onlar İçin paha biçilmez bir durumdur. Her iki tarafında da iki adet harf yazılı olan Özel Pipolar sevgilinize verebileceğiniz en özel hediyelerden birisidir. Kişiye Özel Pipolar ahşap malzemeden üretilebilmektedir. Ahşap gövde üzerine harfler lazer işleme yöntemi ile yazılıp çıkması mümkün değildir. Özel Pipoyu sevdiklerinize özel hale getirmeniz oldukça kolaydır. Sevdiğiniz erkeği böyle ilginç bir hediye ile mutlu etmeniz çok kolaydır. Hem kullandıkça zevk almasını sağladığı gibi her gördüğünde de sizi hatırlamasına yardımcı olacak farklı bir hediyedir. Hediye fikirleri arasına kişiye özel pipoyu da eklemek mümkündür. 

Taraftar Ürünleri 


Erkekler bayanlara göre daha çok taraftar ürünlerine ilgi duymaktadır. Dünyada en popüler sporlardan birisi de futboldur. Türkiye’de büyük bir tutkuyla takip edilen futbol günümüzde her yerde... Futbol tutkunu olan sevgilinize hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Taraftar Ürünleri ile özel günde yüzünü güldürebilirsiniz. Kişiye Özel Taraftar Ürünleri arasında masa çerçevesi, seramik kupa, sihirli kupa, yapboz, mouse pad tercih edilebilir. Bu sizin zevkinize kalmış bir tercih olacaktır. Seçeceğiniz ürün fanatik sevdiğinizi oldukça memnun edecektir. Kişiye Özel Taraftar Ürünleri üzerine isim yazdırabilir ya da not düşebilirsiniz. Özel gün İçin özel hediyelerden birisi olarak sevdiğiniz için taraftar ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

Hediye Takı Seti 
Bayanları etkilemek zor olmadığı için onları etkileyecek ve oldukçada gösterişli olacak hediyelerden birisi olarak ona takı seti hediye edebilirsiniz. Alacağınız takı seti onun bu hediyesini oldukça özel günlerde kullanmasına yardımcı olacaktır. Gösterişli hediyeler her zaman bayanların ruhunu okşamış ve kendileriniz özel hissetmelerine yardımcı olmuştur. Sizlerde sizin için değerli olan sevgilinizin kendini değerli ve özel hissetmesini sağlayacak şık ve gösterişli takılardan yana seçiminizi kullanmalısınız. Takı seçiminde sevgilinizin de zevkini göz önünde bulundurmanızda fayda vardır. Onun sevebileceği ve kullanabileceği model ve özelliklerdeki setleri seçmeye çalışınız. Kız arkadaşınıza alacağınız set seçiminde başka bir bayandan da yardım almanız sizin için doğru bir seçim yapmanıza yardımcı olacaktır. 

Erkek Sevgiliye Deri Bileklik

Erkeklerinde bayanlar gibi aksesuarları bulunmaktadır. Daha çok bileklik kullanmayı tercih eden sevgiliniz varsa onun İçin deri bileklik tercih edebilirsiniz. Gönül rahatlığıyla kullanacağını bildiğiniz için sizin seçtiğiniz bir parçayı üzerinde taşıması sizi de mutlu edecektir. Bilekliğin kaliteli olması uzun süre onu kullanacağı anlamına gelmektedir. Bu sebeple deri bileklik seçerken oldukça dikkatli olmak gerekmektedir. Erkeklerin bileklik kullanması ne kadar çok yadırgansa da bilekliği kullanan erkek sayısı günden güne artmaktadır. Bu yüzden de bilekliklere verilen önem arttı ve daha kaliteli, zevklere uygun bilekliklerin üretimi gerçekleşmektedir. Sevgililer günü İçin sevgilinize bileklik hediye alabilirsiniz.

Sevgililer Gününde Ona Sürpriz Yapın & Portre Resim

Sevgililer günü İçin klasik hediyelerden sıkılan bireylerin tercih edebileceği birçok farklı hediye bulunmaktadır. Sevgilinize klişe hediye yerine sonsuza dek saklayabileceği özel bir hediye arıyorsanız en güzel alternatiflerden biri tamamen el emeği verilerek çizilen kara kalem portre resimler hediye edebilirsiniz. Hem kalıcı olan hem de romantik olan bu hediyeyi sevgilinizin ömür boyu saklayacağından emin olabilirsiniz. Seçeceğiniz bir fotoğrafını ya da fotoğrafınızı tamamen portreresimin uzman ressamları tarafından çizdirebilirsiniz. Oldukça farklı bir hediye olarak sevgilinizi şaşırtacaktır. Ayrıca ilerleyen zamanlarda hediye ettiğiniz bu portre tabloyu evinizde kullanabilirsiniz. Kalıcı ve bir o kadarda farklı olan bu hediye tercih edebileceğiniz bir seçenek olarak yerini almaktadır.

Kişiye Özel Romantik Yastık Modelleri

Birlikte kutlayacağınız Sevgililer günü için farklı bir hediye arayanlar için değişik kılıflar arasından seçim yapabilecekleri birbirinden farklı birçok yastık bulunmaktadır. Ayrıca sevgiliniz uykuyu çok seviyorsa onun için yastık tercih etmeniz tam isabet bir seçenek olacaktır. Aşk yastığı olarak adlandırabileceğiniz bu yastıkları sevgilinizin de çok severek kullanacağı düşünüyoruz. Bu yastıkların üzerine kendi tarzınızda ve hoşunuza gidebilecek bir dizaynda baskılar yaptırmanız mümkündür. Yastıkların üzerine yaptıracağınız baskılar yazılar ve resimlerden oluşabilir. Sevdiğiniz insana unutulmaz ve bir o kadar da farklı sevgililer günü hediyesi olacaktır. Tercih edeceğiniz bu hediye aşkınızı sevimli bir obje ile şekillendirmenize yardımcı olacaktır.

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Erkek arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi olarak bir kitap dolusu aşk ve mutluluk hediye etmeye ne dersiniz? Kitabın içinde yer alan sorulara kendi yazınızla vereceğiniz cevaplarla hazırlayacağınız bu kitap, son derece güzel bir sürpriz hediye olarak karşımıza çıkmaktadır. Erkek arkadaşınızın en sevdiğiniz özelliklerini kitabın içerisine yazarak, onun okuduğunda mutlu olmasına ve şaşırmasına neden olacağına eminiz. Kaç kere okursa okusun her defasında ilk defa okumuş gibi güzel duyguları besleyecektir. Hatıra defterine benzer özelliklere sahip olan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabının içeriğini nasıl dolduracağınızsa tamamen size kalmış. Resimlerle, çizimlerle dolduracağınız bu kitap sevgilinize en anlamlı hediyelerden biridir.

Sevgililer Günü Sürprizi & Aşk Çeki

Alacağınız Aşk Çeki sayesinde sevgilinizle birlikte geçireceğiniz zamanları daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz. Her iki tarafta birbirinden farklı isteklere sahip olduğundan dolayı birbirlerini idare etmeleri ve birbirlerinin isteklerini anlamaya çalışmalıdırlar. Fakat bu isteklerin sürekli yerine getirilmesi ne kadar mümkün olmaktadır. Şimdi ise alacağınız bu Aşk Çeki sayesinde verilen tüm bu sözleri garanti altına alabilirsiniz. Bu çekin içerisinde hem kadınları hem de erkekleri ilgilendiren 40 adet aşk çeki bulunuyor, çeklerde yazan sözler bulunmaktadır. Bunun dışında da 8 adet çek boş, yani tam 8 adet de açık çekiniz bulunmaktadır. Bunları da dikkatlice kullanmanızı önerir ve ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmemenizi tavsiye ederiz.

El Yapımı Ahşap Arabalar

Günümüzde özel günlerde tercih edilen hediyeler arasında oldukça sık rastlananlardan birisi de ahşap arabalardır. Genellikle nostaljik modellerin tercih edildiği bu arabalar erkek arkadaşınıza verilebilecek güzel hediyelerden birisidir. Bu arabalar dekoratif bir süs eşyası olarak tercih edildiği için boyutları çok büyük olmadığı gibi çok küçükte de değildir. Tercih edeceğiniz arabaların modelini seçmede oldukça geniş bir seçeneğe sahip olduğunuzdan sevgilinizin zevkleri doğrultusunda hareket etmeniz daha güzel bir sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır. Ahşap arabalar yapısı sayesinde aşkınızı tazeleyeceğiniz özel günde tercih edeceğiniz ufak hediyelerden biridir. Ayrıca git gide anlamını yitiren birçok hediye yanında bu arabalar sevgiliye alınabilecek en güzel sevgililer günü hediyeleri arasında yerini almaktadır.

Aşk Hapları Oldukça İlginç

Sevgililer günü için klasik hediyeler yapmak yerine oldukça farklı ve ilginç bir hediye tercih etmek mi isteyen bireylere farklı bir hediye fikri sunmaktayız. Son zamanların oldukça farklı hediyelerinden biriside aşk hapları olarak karşımıza çıkar. Sevgiliniz için unutulmaz bir hediye olarak tercih edeceğiniz bu hapları verirken sevdiğinize reçete yazarak da farklı bir jest yapabilirsiniz. Aşırı dozda aşk içerdiği için günde bir kere içmesi gerektiğini söyleyerek hediyenin de anlam kazanmasına yardımcı olabilirsiniz. Değişik bir hediye olması sebebiyle ilginç bir sevgililer günü geçirmenize de yardımcı olacaktır. Bol esprili ve eğlenceli diyaloglara da imza atacağınız bu günü sevgiliniz de sizde uzun bir süre unutamayacaksınız.

Esprili ve Romantik Sertifika Modelleri

Birlikte mutluluğunuzu peşinizde sürüklediğiniz bir ilişkiye sahip olduğunuz eşiniz çok güzel bir sertifikayı hak etmektedir. İçinizde bulunan romantik cümleleri dışarı çıkarıp hediye edeceğiniz sertifikaya tüm içtenliğinizle yazabilirsiniz. Aşkınızın ve evliliğinizin ne kadar önemli ve değerli olduğunu sertifikanızla herkese gösterebilirsiniz. Üzerinde hem sizin hem eşinizin adının yazıldığı sevgililer günü için hazırlanan sertifika aşkınızın sembolü olacak. Bu sertifika ilerde çocuklarınıza göstereceğiniz güzel bir anı olarak evinizde kalacaktır. Sevgililer Günü İçin hazırlayacağınız bu Mükemmel Eş Sertifikası sevgililer gününde eşinize verilebilecek en güzel ve özel hediyelerden biridir. Bu romantik hediye sizi sevdiğinizin hayran bakışlarıyla karşılaştıracak ve birlikte mutlu olmanızı sağlayacaktır. 

Sevgiliniz İçin Puzzle

Hem yapboz olarak birlikte oturup yapabileceğiniz hem de yaptıktan sonra çerçeve olarak kullanabileceğiniz bu puzzle’ler sevgililer gününde unutulmaz bir hediye olarak sevgilinize verebileceğiniz bir parçadır. Yapboza birlikte çekindiğiniz bir fotoğrafı bastırarak unutulmaz bir jestle onu mutlu edebilirsiniz. Dekoratif bir hediye olan bu puzzle çok eğlenceli bir hediyedir. Daha çok evde kullanılacak bir yapıya sahiptir.

Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Kitap Ayracı

Sevgilisinin en büyük hobisi kitap okumak olan bireyler, sevgilinize her kitap okuyuşunda aşkınızı hatırlatacak bir sevgililer günü hediyesi vermek için ne duruyorsunuz. Sevgiliniz için üzerine isimlerinizin baş harfini ve fotoğrafınızı bastırabileceğiniz sizin için özel kitap ayracı, maneviyatını yıllarca koruyabilecek güzelliğe sahiptir.

Nostaljik Müzik Kutuları

Kadınlar ne kadar yaşlansa da bir yanları hep çocuktur. Her çocuğun küçükken oldukça çok sevdikleri müzik kutuları kaç yaşına gelirlerse gelsin hediye edildiği zaman onları çok mutlu etmektedir. Sevdiğinizin içindeki çocuğun dışına çıkmasını sağlayacak bu özel hediye bu özel günde çocuğa dönüşmesine yardımcı olacaktır. Sevdiği tarafından aldığı müzik kutusunu odasının en güzel yerine koyup onunla mutlu olmasını bilen bu özel kişi o özel gün olan sevgililer gününün en değerli hediyesini almış olacaktır. Müzik kutuları nostaljik bir hediye kategorisine girse de son günlerde oldukça fazla şekil ve özellikte bir çok müzik kutusunun raflarda bulunması hala eskimeyen bir hediye olduğu gerçeğini değiştirmemektedir.

Kişiye Özel Aşk Filmi

sevgililer günü hediyeleri
Sevgilinize verebileceğiniz oldukça farklı hediyelerden birisi de onun için çekilmiş bir film olacaktır. Ona olan aşkınızı yansıtacağınız ve bu özel günde onu şaşırtacak bir hediyeyle karşısına çıkmanız sizi gururlandırırken onu mutlu edecektir. Güzel karelerin yer aldığı bu film oldukça farklı bir seçenek olarak sevgililer günü hediyesi arayan bireylere bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Aşk filmi son zamanların çok popüler hediyeleri arasındadır. Sevdiğinize verebileceğiniz en güzel ve mükemmel hediyelerden birisi olan bu film ona olan en büyük sevginizi güzel bir şekilde ifade edebilmeniz için bir fırsattır. Sevgililer gününüz için seçeceğiniz en farklı ve ilginç hediyelerden biriside bu filmdir. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz