Sevgilinize etkileyici bir şekilde "Beni Affet" diyebileceğiniz En iyi 15 Özür Dilerim Hediyesini sizin için seçtik. Özür dilemek için seçilebilecek hediyeler listemizde, hata yapıp kendini affettirmek isteyenler için önerilerimizi paylaştık.

sevgiliye özür hediyeleri
Çok Özür Dilerim Aşkım
Sevgilinize etkileyici bir şekilde "Beni Affet" diyebileceğiniz En iyi 15 Özür Dilerim Hediyesini sizin için seçtik. Özür dilemek için seçilebilecek hediyeler listemizde, hata yapıp kendini affettirmek isteyenler için önerilerimizi paylaştık. Her insan hata yapar ancak, önemli olan affedilmeyecek hatalar yapmamaktır. Bu yüzden, affedilmeyecek bir hata yaptıysanız, hangi hediyeyi alırsanız alın kolay kolay affedilmeyebilirsiniz. Özür hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bir çok farklı alternatif mevcut. Bu alternatifler arasından sizin için en uygun olanını seçmelisiniz.
sevgiliye özür dilerim hediyeleri
Özür Hediyesi Ne Alınır
Affedilmek için bazen küçük bir özür yeterli olurken, bazen ise çeşitli hediyeler ile affedilmeyi sağlamanız gerekebilir. Özellikle de kadınlar için hediyelerin önemi büyüktür. Yaptığınız hata affedilebilecek nitelikteyse, güzel bir hediye ile sevdiğinizin gönlünü alabilirsiniz. Aslında, kadınlara hediye almak için herhangi bir hata yapmanız ya da özel bir günü beklemeniz gerekmiyor. İçinizden geldiği her zaman küçük hediyeler alabilirsiniz. Hediye seçimi yaparken de bütçenizi aşmamaya dikkat etmelisiniz. Bütçenizi sarsacak hediyeler ile sevdiğiniz de mutlu olmayacaktır. Gönlünüzden geçen ve bütçenize uygun bir hediye seçimi yaparak, sevdiğiniz kişiyi mutlu edebilirsiniz.

Özür Dilemek için Alınabilecek Hediyeler

sevgiliye özür dilerim çiçeği
Özür Dilerim Çiçeği
Özür dilemek için tercih edebileceğiniz hediye seçenekleri oldukça geniştir. Özür hediyeleri olarak bayan ve erkekler için farklı ürün seçenekleri yer almaktadır. En güzel özür hediyeleri olarak kesinlikle içinizden geçen bir şeyi tercih etmeniz önerilmektedir. Özür dilemek için alabileceğiniz hediyenin ne olacağını bilemiyorsanız ve yardıma ihtiyacınız varsa, aşağıda yer verdiğimiz öneri listesine göz atabilirsiniz.
sevgiliden özür dilerim hediyesi
Özür dilemek için ne hediye alınır konusunda aklınıza takılan her sorunun cevabını bu satırlarda bulabilirsiniz. Hediye seçimi yaparken, bütçenizi sarsmamaya özen gösterin. Ayrıca, hediye alacağınız kişinin zevklerine ve tarzına da önem vermeniz gerekiyor. Tarzına uygun olmayan bir hediyeyi almak hiçbir bayan için mutluluk verici bir durum olmaz. Erkekler için ise, kullanışlı ürünler arasından seçim yapmak gerekmektedir.

EN ETKİLEYİCİ ÖZÜR DİLERİM HEDİYELERİ


beni affet hediyesi

Sevgilim Çok Özür Dilerim Kitabı


Sevgilinize karşı bir hata mı yaptınız? Ve bunun için nasıl özür dileyeceğinizi düşünüyorsanız, sizin için harika bir üründen söz etmek istiyoruz. Eğer yaptığınız hata çok büyük ve affedilmeyecek kadar kötü değilse, bu hediye ile sevgilinizin kalbini geri kazanmanız mümkün. Özür dilemek isteyenler için özel olarak hazırlanan bu el kitabı, sevgilinize karşı esprili bir dille özür dilemenizi sağlayacaktır. Kitabın her sayfasında, sevgilinizden özür dilediğinizi belirten cümleler yer almaktadır. Bu güzel cümleler ile siz de sevgilinizden özür dileyebilirsiniz. Ekonomik fiyatıyla da bütçenize zarar vermeyecek, güzel bir hatıra hediye olacaktır.

özür dilerim hediyeleri

Beni Affet Sevgilim Hediye Sepeti


Erkekler genellikle çok sık hata yapmaktadırlar. Yaptıkları her hatada da özür dilemenin yollarını ararlar. Siz de sevgilisinin kalbini kıran ve onu üzecek bir hata yapan kişiler arasında yer alıyorsanız, bu hediye sepeti ile sevgilinizin gönlünü yeniden kazanabilirsiniz. Hediye sepeti içinde yer alan ürünler, bayanların hayır diyemeyeceği eşyalardan oluşmaktadır. Kolye, kupa bardak, özür dileme kitabı ile birlikte, beyaz renk bir peluş ayının bulunması da hediyeyi daha şirin ve ilgi çekici kılmaktadır. Sevgilinizin sizi affetmesini sağlayacak çok güzel bir hediye olacağından emin olabilirsiniz.

Mesajlı Özür Dilerim Çikolatası

Mesajlı Özür Dilerim Çikolatası


Kadınların her yaş grubu çikolataya hayır diyememektedir. Bu yüzden, kadınlara alınabilecek en güzel hediyelerin başında çikolatalar gelmektedir. Çikolata yerken mutluluk hormonu salgılandığı bir çok araştırma sonucunda kanıtlanmıştır. Özellikle de kadınların bu yönteme çok sık başvurdukları da bilinen bir durumdur. Siz de sevgiliniz, eşiniz ya da arkadaşınızdan özür dilemek için farklı ama bir o kadar da anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, bu özel çikolataları tercih edebilirsiniz. Çikolatalar, özür dilemek isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. Çikolata paketleri üzerindeki özür dileme mesajı ile birlikte, kutunun içinde yer alan küçük özür mesajları da sevdiğiniz kişinin ilgisini çekecektir. 

Sevgiliye özür dilerim hediyeleri

Sevgiliden Özür Dileme Sözleri


Sevgilinizi üzdünüz ve özür dilemenin yollarını araştırıyorsunuz. O halde bu özür dileme sözlerinden yardım alabilirsiniz. Hangi cümlelerle özür dileyebileceğinizi bilmiyorsanız, bu özel özür dileme kutusu içinde yer alan küçük sözcük kağıtlarından faydalanabilirsiniz. Sevgilinizden özür dilemek için bu hediye kutusunu sipariş vererek, sevgilinizin adresine kargolayabilir ve kutuyu açtığında şaşırmasını sağlayabilirsiniz. Kadınlar bu tür ince düşünülmüş hediyelerden her zaman hoşlanırlar. Bu yüzden de özür dilemek için tercih edebileceğiniz en iyi hediyelerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Kelimeler ile aranız pek iyi değilse, bu özür dileme sözlerini kullanarak siz de kendinizi affettirebilirsiniz.

özür dilerim çikolatası

Ayıcık Etiketli Özür Dilerim Çikolatası


Sevgilinizden özür dilemek için bazı sevimli davranışlar sergilemeniz gerekebilir. Bu davranışlardan birisi de, küçük ve anlamlı hediyeler olmaktadır. Sevdiğiniz kişiden özür dilemenize yardımcı olan bu özel çikolata sayesinde, siz de kendinizi affettirebileceksiniz. Çikolatanın lezzeti kadar, ambalajının da öze olarak tasarlanmış olması büyük bir ilgi çekmektedir. Bayanlar için alınabilecek en iyi hediye alternatifleri arasında yer alan bir üründür. Bayandan özür dilemek için fikir arayışındaysanız, bu ürünü tercih edebilirsiniz. Çikolata ambalajında yer alan ayıcık figürüyle de yaptığınız hatayı hafifletebilir ve sevdiğinizin yüzünü güldürebilirsiniz.

Çok Üzgünüm Hediyesi

Çok Üzgünüm Beni Affet Emoji Yastık


Kızların en çok sevdiği eşyalardan birisi de yastıklardır. Odalarını her çeşit tasarım ve desende yastıklar ile donatmaktan çok keyif alırlar. Sevgiliniz için de ilgisini çekecek ve yüzünü güldürecek bir özür hediyesi düşünüyorsanız, bu yastığı tercih edebilirsiniz. Yastık üzerinden pişmanlık duyan emoji tasarımı yer aldığı için de ayrıca anlamlı olmaktadır. Sevgilinize karşı işlediğiniz hatayı hafifletmek, kendinizi affettirmek ve onun yüzünü güldürmek için harika bir hediye seçimi olacaktır. Bu hediye ile çok kısa sürede sevgilinizin kalbini yeniden çalabileceksiniz. Yaptığınız hata çok büyük değilse, bu hediye ile ne kadar masum olduğunuzu ortaya koyabilirsiniz.

Beni Affet Çikolatası

Çok Üzgünüm Lütfen Beni Affet Çikolatası


Hata yapıp kendisini affettirmeye çalışanlar için bir çok farklı hediye seçeneği yer almaktadır. Bu hediye seçenekleri arasında çikolatalar da büyük yer edinmektedir. Kadınların vazgeçemediği bir alışkanlık olan çikolatalar, özel ve anlamlı günler için de iyi bir hediye seçeneği oluyor. Özür dilemek isteyenler için özel olarak tasarlanmış olan çikolata paketleri ile siz de sevdiğinizden özür dileyebilir ve kendinizi affettirebilirsiniz. Çikolata paketi üzerinde yer alan özel özür mesajı ve ne kadar üzgün olduğunuzu belirten tanımlamalar sayesinde, siz de sevgilinizin kalbini yeniden kazanabilirsiniz. Unutmayın! Bu hediyelerin her biri, çok büyük hata yapmamış olanlar içindir. Eğer çok büyük bir hata yaptıysanız, sizi tek bir hediye kurtaramayabilir.

Özür Dilerim Kupa Bardak

Erkeğe Çok Pişmanım Kupa Bardak


Hep kadınlara özel hediyelerden örnekler verdik ancak, genellikle olmasa da kadınların da yaptığı hatalar vardır. Bu hatalar sonucu erkekler de üzülebilmektedir. Siz de erkek arkadaşının kalbini kıran, onu üzen birisi iseniz, bu küçük hediye ile kendinizi affettirebilirsiniz. Erkekler için özel olarak tasarlanan bu kupa bardak üzerinde, kendinizi affettirmek için gerekli olan cümleler yer almaktadır. Kişiye özel olarak hazırlandığı için kendi isminizi ve üzdüğünüz erkek arkadaşınızın ismini bardak üzerine baskı yaptırabiliyorsunuz. Bu sayede daha anlamlı ve özel bir hediye olarak karşımıza çıktığını söyleyebiliriz.

sevgiliye özür dilerim hediyesi çiçek

Sevgiliye Özür Dilerim Hediyesi Çiçek


Eşşeklik edenler genellikle erkekler olmaktadır. Bazen düşünmeden hareket eden ve kızların kabini kırmayı çok iyi başaran erkekler için, özür dilemeye yönelik hediyeler de bir hayli fazla tasarlanmaktadır. Siz de kız arkadaşını üzen erkeklerden birisiyseniz, bu özel çikolata torbası ile sevgilinizin kalbini geri kazanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi üzerek ne kadar büyük bir eşşeklik yaptığınızı, esprili bir dil ile ifade edeceğiniz bu çikolata torbası, sevgilinizin ilgisini çekecek ve sizi affetmesine olanak sağlayacaktır. Çikolataya hayır diyemeyen bayanlar için alınabilecek en güzel ve tatlı ürünlerden birisi olan çikolata paketleri arasından, özür dilemek isteyenlere yönelik olarak tasarlanmış bu paketi tercih edebilirsiniz.

sevgiliye özür dilerim hediyesi

Kalbini Kırdım Özür Dilerim Hediye Kutusu


Ah bu erkekler… Kadınların kalbini kırmayı çok iyi başaran erkekler için çeşitli özür hediyeleri de tasarlanmaktadır. Kalp kırmayı çok sık gerçekleştiren bu erkekler, özür dilemeyi de genellikle bilmezler. Eğer siz de nasıl özür dileyeceğinizi bilmiyorsanız, bu içerikte yer verdiğimiz özür hediyesi önerilerini dikkate alabilirsiniz. En çok tercih edilen özür hediyelerinden birisi de, bu özel hediye kutusu olmaktadır. Kalp kıranlar için tasarlanmış olan hediye kutusu içinde, bayanların beğenisini toplayacak ürünler yer almaktadır. Özellikle de küçük peluş ayı sayesinde affedilme olasılığınız epey yükselecektir. Siz de, kalbini kırdığınız sevgilinizi yeniden geri kazanmak istiyorsanız, bu güzel hediye kutusunu satın alabilirsiniz.

Bu Eşek Seni Çok Seviyor Hediye Kutusu

Bu Eşek Seni Çok Seviyor Hediye Kutusu


Sevgilinizin kırdığınız kalbini onarırken, onu ne kadar çok sevdiğinizi de anlatmak ister misiniz? Cevabınız evet ise bu hediye kutusunu incelemenizi öneriyoruz. Hem özür dilemek için hem de ne kadar çok sevdiğini anlatmak için özel olarak tasarlanmış olan hediye kutusu sayesinde, siz de kendinizi affettirebilirsiniz. Affedilme oranı çok yüksek olan bu hediye kutusu ile siz de sevgilinizin gönlünde tatlı bir yer edinebilirsiniz. Hediye kutusu içinde yer alan peluş eşek, paketin en dikkat çeken ürünü olmaktadır. Kadınların çok sevdiği eşek fİgürü, özellikle de özür hediyelerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Eşeklik ederek sevgilisinin kalbini kıran erkeklerin tercih edebileceği bu özel hediye seti, uygun fiyatıyla da bütçeyi sarsmayan bir hediye olarak karşımıza çıkmaktadır.

sevgiliye özür dilerim hediyesi

Kişiye Özel Beni Affet Emoji Kupa Bardak


Çay ve kahve tüketmekten hoşlanan bir sevgiliniz varsa, kendinizi affettirmek için tercih edebileceğiniz hediye çeşidini de bu yönde araştırabilirsiniz. Çay ve kahve tiryakileri için alınabilecek en güzel hediyelerin başında özel kupa bardaklar gelmektedir. Özür dilemek için ise tamamen özel olarak hazırlanan bu kupa bardak tasarımı, tam da kendini affettirmek isteyen erkeklere uygun bir hediye olmaktadır. Kupa bardak üzerinde yer alan emojiler ve beni affet sözleri ile çok dikkat çekici bir hediye hazırlamış olacaksınız. Kupa bardağı anlamlı kılan bir diğer özelliği ise, kişiye özel isim baskılı yapılabiliyor olmasıdır.

özür dilerim hediyeleri

Üzgün Emoji Mesajlı Kurabiye


Sevgilinizden özür dilemek için şirin ve lkezzetli bir hediye alternatifi düşiünüyorsanız, yabancı bir sitede rastladığımız ve çok beğendiğimiz Emoji Kurabiye modelini sizlerin beğenisine sunuyoruz! Türkiye'de başka bir yerde satışı veya üretimi var mıdır bilemiyoruz ama bu şirin kurabiye hem sevgilinizin gönlünü yumuşatacak, hem de yaşadığınız olumsuz şeyleri bir kez daha gözden geçirmesini sağlayacak. El Yapımı Emoji Kurabiye Yumbles sitesinde sizleri bekliyor.

fotoğraflı çikolata

Kabahatliyim Beni Affet Çikolatası


Kabahatli olanların kendini affettirmesine yardımcı olan bu özel çikolata kutusu, özellikle de kendini affettirmeye çalışan erkeklerin tercih edebileceği bir ürün olmaktadır. Özür dilemek istediğiniz sevgiliniz, çikolata kutusu içinde yer alan özel ambalajlı çikolatalar ile hem keyifli zaman geçirecek hem de sizi affetmesi için düşünmüş olacaktır. Genellikle olumlu sonuçlar elde edilen bu hediyeler sayesinde, siz de yaptığınız hatayı affettirebilir ve sevgilinizin kalbine yeniden giriş yapabilirsiniz. Affedilme oranınız, yaptığınız hatanın boyutuna göre değişebilmektedir. Eğer çok büyük bir hata yapmadıysanız, kolaylıkla affedilebilirsiniz.

özür hediyesi

Bu da Kulağınıza Küpe Olsun 


El yapımı hediyeler her zaman ilgimizi çeken ve son derece anlamlı bulduğumuz hediyelerden. Hatalıysanız ve hatanızdan ders çıkamayı biliyorsanız, eminiz ki sevgilinizin sizi affetmesi yönünde bu olumlu bir puan olacaktır. Ancak yine de bir daha hatalı davranmam ve bu da kulağıma küpe olsun diyorsanız, sevgilinize el yapımı bu harika küpelerden armağan edebilirsiniz. Hem anlamlı, hem de kinayeli bir hediye seçeneği olan el yapımı küpeler, kız arkadaşınıza özür dilemeniz yolunda düşünebileceğiniz en güzel aksesuarlardan biri.


Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz