Erkeğe doğum gününde verilebilecek en güzel hediyeler nelerdir? Bir erkeğe doğum günü hediyesi olarak ne alınır? İşte sizin için seçtiğimiz ilginç hediye fikirleri.

erkek için doğum günü hediyeleri
Bugün yapacağım değerlendirme de sadece erkeklere doğum günün de alınabilecek hediyeleri inceleyeceğim. Belki hepiniz düşünmüşünüzdür erkekler hediyelere o kadar dikkat etmez diye. Aslında öyle değil biliyor musunuz? Veya bu kişiden kişiye göre fark etmektedir. O yüzden hediye seçimi yaparken araştırmacı olmanızı öneriyorum. Çünkü hediye alırken kadın-erkek diye bir ayrım yapmak çok yanlış. Emin olun öyle erkek var ki kadınlardan daha çok önem veriyor böyle konulara. Kötü anlamda demiyorum, aksine bu çok güzel bir şey! Öyle ruhlu erkeklerin olması gayet güzel. O erkek hediye alırken de çok inceleyip seçer, zor beğenir ve bu da ayrıca güzel bir şeydir. Eminim 1 defa bile olsa erkeğe doğum günü hediyesi ne alabilirim diye google üzerinde araştırma yapmışsınızdır. Ve şuan tekrar böyle bir arayış içerisindeyseniz kesinlikle doğru yerdesiniz. Şunu söylemeliyim ki bir hediyeyi verirken sürpriz yaparak vermek her zaman o hediyeye anlam ve değer katacaktır. Yani erkeğe doğum günü sürprizleri konusunda da değerlendirmemiz içerisinde ufak da olsa ipuçları vereceğim. Toparlayalım. Erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır ile ilgili emin olun ki kafanızda soru işareti kalmayacak. Tüm erkeğe doğum günü hediyesi fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Böylelikle aradığınız öneri ve ürünlerini bu konunun sonuna kadar çoktan bulmuş olacaksınız.

Erkeğe Alınabilecek Doğum Günü Hediyeleri


erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır

Kişiye Özel Antika Model Araba


Erkeğe doğum günü hediyesi el yapımı ürünleri ile ilgili de araştırmam mevcut. Yine bu yazım içerisinde mutlaka aradıklarınıza ulaşacaksınız. Erkekler daha çok kullanışlı hediyelerden hoşlanmaktadırlar. Yani görselcilikten çok kullanışlılık onlar için daha önemlidir. Bayanlar daha çok görsele önem verir, nasıl gözüktüğüne. Erkekler de görsele önem verir ancak kullanışlı olması onu daha ilgilendiren kısımdır. Zaten erkeklerin de bayanlarında doğası böyledir. O yüzden bu derlemem de daha çok kullanışlı hediyelerden bahsedeceğim. Tabi ki kullanışlı hediye derken görsel anlamda kötü mü olacak? Kesinlikle hayır. Son derece görsel anlamda da hoşunuza gidecek bu ürünleri şimdi inceleyebilirsiniz!

Kişiye Özel Asker Künyesi

Asker Erkeğe Doğum Günü Hediyesi & Resimli Künye


Askerlik güzel, yapılması gereken bir o kadar da zor olan bir kutsal görevdir. Görev şartlarının zorluğu yanı sıra uzak da olmak, memleketten, sevdiklerinden ayrı kalmak en önemlisi de aşık olduğun insandan uzak olmak çok zor gelir. Bu nedenle her erkek askere giderken az da olsa, çok da olsa ilişkisinin zarar görüp-görmeyeceğini düşünür ve bundan korkar. Çünkü en az 6 ay uzakta kalınacaktır. Sorunlar çıkabilir. Uzak da olmak sıkıntı yaratabilir. Gibi birçok konuda kafasında soru işaretleri bulabilir. Bu yüzden erkeğiniz askerdeyse emin olun ki hediyelere, güzel sözlere çok ihtiyacı var. 

Kişiye Özel Siyah Deri Cüzdan

Kişiye Özel İsimli Cüzdan Hediye Edin


Bu nedenle ona doğum günün de alabileceğiniz en güzel hediye Kişiye Özel Asker Künyesi olacaktır. İçerisine fotoğrafınızı koymanız da ayrıca değer katacaktır. Uzak da olan insanlar en çok fotoğraflar ile haşır neşir olurlar. Bu yüzden hiç elinden düşürmeyecek bir künye olacaktır. Sadece doğum günün de değil, askerdeyse her zaman bu özel künyeyi yaptırabilirsiniz. Fotoğraf üzerine yazacağınız bu güzel yazı da hediyeye ayrı bir değer ve önem katacaktır. Fazlasıyla mutlu edecektir! Erkeğe doğum günü için başka ne hediye alınabilir? Sevgiliniz veya erkek arkadaşınız için daha kalıcı bir doğum günü armağanı düşünüyorsanız, siyah & Taba renk seçenekleri bulunan ve %100 hakiki deriden imal edilmiş İsim Yazılı Cüzdan Hediye edebilirsiniz.

Resim Baskılı İsme Özel Çakmak


Sevgim Seni Sıcak Tutsun Çakmak eğer sevdiğiniz sigara kullanıyorsa veya çakmak taşımayı-kullanmayı seviyorsa çok hoşuna gidecek bir hediye olacaktır! Özellikle bu güzel tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkat çeken güzel çakmak doğum günü hediyesi olarak alınabilir. Güzel tasarım içerisine isimlerinizi ve ona özel yazınızı yazabilmeniz onu daha çok etkileyecek ve hiç yanından ayırmayacaktır. Aşkınızı iyice alevlendirmek için bu çakmak ilaç gibi gelecektir.

Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti

Sigara Kullanan Erkeğe Doğum Günü Hediyesi


Daha önceki konularım da hediye setlerini daha çok beğendiğimi söylemiştim. Nedeni elbette birden çok hediyeyi barındırması. Ayrıca sadece bu değil, hediye setin de bulunan hediyeler arasında bir bağ ve uyum olması. Bu da hediyeyi güzelleştiren yönlerden bazıları. Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti Sigara kullanan erkeklere alınabilecek en güzel doğum günü hediyelerinden birisi! İçerisinde 1 adet kişiye özel çakmak, 1 adet sigara tabakası ve 1 adet seramik küllük barındıran bu setin fiyatı da tasarımı gibi çok hoş! Çok uygun fiyata sahip olabileceğiniz bu zarif, kaliteli hediye seti karşısında o şanslı kişinin ağzı açık kalacak! Mutluluk garantili bir hediye adeta. Tavsiyemizdir.

Kişiye Özel Siyah Erkek Gömleği

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır? Mesajlı Gömlek


Erkeklere sadece doğum günlerinde değil, normal zamanlarda alınan hediyeler arasında bile gömlekler sanki klişe olarak nitelendiriliyor artık. Ancak ben bu konunun böyle olmadığını düşünüyorum. Gömlekler geçerliliğini her zaman koruyan hediyelerdir. Ve ne zaman olursa olsun erkeği mutlu edebilecek ürünler arasında kesinlikle yer almaktadır. Kol manşeti ve Cep kısmına baş harfleri, yakaya da isim soy isimi de yazabiliyorsunuz. Zaten bu gömlek kişiye özel bir gömlek. Bu nedenle kesinlikle tereddüde düşmeden almanızı öneririm. Kişiye Özel Siyah Erkek Gömleği fiyatı ile de son derece cazip bir ürün.

Erkeğe Özel Karizmatik ve Havalı Yastık

Etkileyici Doğum Günü Hediyesi & Karizmatik Erkek Yastık


Erkekler şımartılmaktan hoşlanırlar. Bunu belli etmek istemeseler de durum böyledir. O yüzden birisi ona sen çok yakışıklısın, bu ne karizmatiklik gibi cümleler kurduğunda inanılmaz mutlu olurlar ve havaya girerler. Özellikle bunu en değer verdiği, biricik sevdiği söylerse işler o zaman tam anlamıyla değişir. Daha da mutlu olurlar. Peki, onun en özel gününde, doğum günün de az da olsa şımarmaya hakkı yok mu? Sevdiceği tarafından şımartılsa fazlasıyla mutlu olacak ve bu Erkeğe Özel Karizmatik ve Havalı Yastık ile kolaylıkla gerçekleşebilecek!  Fotoğrafınızı eklediğiniz şanslı kişi bu hediye karşısında nutku tutulacak ve havaları girip sevinecektir. Şımartılmaktan hoşlanıyorsa düşünmeden bu hediyeyi alabilirsiniz.

erkek için doğum günü hediyesi

Erkekler İçin  Güzel Doğum Günü Hediyeleri


Aslında set sayılır evet. Biran kararsız kalsam da set demek istiyorum çünkü takım halinde olan bu Hep Beni Hatırla Kupa ve Bardak Altlığı set niteliğinde bir hediye. Güzel bir kahve kupası ve bardak altlığına sahip bu takıma yazacağınız mesaj ile de tamamen kişiye özel bir hale çevirebiliyorsunuz. O şanslı kişi içeceğini her yudumlayışında, öncesinde ve sonrası sizi hatırlayacak. Bardak altlığı ise buna güzel bir takım arkadaşı olacak. Tasarımı cıvıl cıvıl, şık ve zarif bu Hep Beni Hatırla Kupa ve Bardak Altlığını doğum günlerinde ve normal zamanlarda da hediye olarak alabilirsiniz.

Siyah Akıllı Kol Saati

Akıllı Telefonla Ona Farklı Bir Doğum Günü Hediyesi Verin


Evet, derleme yazımızın ilk giriş kısımlarında erkeklerin daha çok kullanışlı hediyeleri beğendiği daha sonra görselliğe baktığından bahsetmiştik. Şimdi sizlere bu tanıtacağım ürün kullanışlılık ve görsel açısından 10/10’luk bir hediye olacak. Smart Watch - Siyah Akıllı Kol Saatinde Telefon ile bağlantı kesildiğinde uyarı, Stopwatch fonksiyonu, Hands free arama özelliği, Telefonunuzdaki müzikleri kontrol edebilme gibi daha sayamayacağımız birçok özellik yer almakta! Ürün linkinden başka başka özelliklerini inceleyebilir ayrıca siparişinizi verebilirsiniz! Erkekler bu hediyelere bayılır! Zaten hayatımız da artık akıllı telefonlar her yerde. Ancak hayat hızımıza onlar bile yetişemiyor. O yüzden tavsiye ediyoruz. Çok beğeneceği bir hediye olacaktır.

Kişiye Özel Usta Aşçı Mutfak Önlüğü

Erkek İçin Kişiye Özel Mutfak Önlüğü Modelleri


Erkek arkadaşınız, abiniz, babanız veya sevdiğiniz yemek yapmayı seviyorsa; yemek yapmak ve onu sunmak onun için bir zevk ise Yılın En İyi Mutfak Şefi Mutfak Önlüğünü almak da sizin için bene bir görev olmalı. Onun en lezzetli yemekleri yerken her şey güzeldi değil mi? Şimdi ödeme zamanı! Şaka bir yana bu önlük üzerine isim soy isim yazabilmeniz, ayrıca tasarımının son derece güzel olması hediyenin ne kadar güzel olduğunu ortaya koymakta. Uygun fiyatı ile bu zamana kadar mideniz de gülücükler açtıran bu erkeğin yüzünde gülücükler açtırma zamanı!

Erkeğe Sürpriz Konserve Kutusu

Erkeğe Sürpriz Doğum Günü Hediyesi & Sürpriz Konservesi


Hediye de mutlaka fiyata bakılır. Maddi olarak uygun olup olmadığı, bu hediyenin bu fiyatı hak edip etmediğinin analizi yapılır. Ben sizler için bu yazımda tüm kriterleri uygulamadım. Ve birkaç hediye seti tavsiyesinde de ayrıca bulundum. Yine bir hediye seti ve gerçekten bu hediye setinin fiyatı çok ama çok uygun! Erkeğe Sürpriz Konserve Kutusu içerisinde bulunan 1 Adet İsme Özel Metal Sigara Tabakası, 1 Adet İsme Özel %100 Hakiki derinden imal edilmiş Kartvizitlik Cüzdan, 1 Adet İsme Özel Metal Çakmak ve 1 Adet hem kol saati, hem de çakmak olarak kullanılabilen kaliteli çakmaklı kol saati sadece ama sadece 149,90 TL! Gerçekten tek tek alınmaya kalksa çok fazla tutacak bu hediyeler tek bir set haline getirilmiş ve tamamen kişiye özel olarak uygulanabiliyor! Bu hediye setini aldığında inanın daha sonra başka hediye tanımayacak diyebilirim!

Erkeğe Özel 4'lü Hediye Seti

Erkeğe Doğum Gününe Özel Hediye Seti


Bugün evet biraz fazla hediye seti inceledik. Bunun nedeni doğum günü hediyelerinin benim gözümde daha önemli ve değerli olduğu için. O yüzden doğum günleri her zaman diğer günlerden daha önemlidir. Doğum günlerine hediye setleri çok daha iyi gidecektir. Özellikle o erkek çok yakınınız ise. Bu nedenle başka bir hediye seti olan Erkeğe Özel 4'lü Hediye Setini tavsiye ediyorum. Ürün içerisinde Kişiye özel gömlek, deri kemer, çakmaklı kol saati ve kişiye özel cüzdan bulunmaktır. Tam bir hediye bombası olan bu ürünü alacak şanslı kişi yüzündeki şaşkınlığı ve mutluluğu saklayamayacaktır! Çok güzel bir ürün bombardımanı olan bu güzel hediyeyi uygun fiyata alabilir ve şanslı erkeğe verebilirsiniz!

Sesli Araba Lastiği Alarm Saati

Erkeğe İlginç Doğum Günü Hediyesi


Her erkek demesem de çoğunda vardır araba tutkusu. Bu tutku bize çocukluğumuzdan gelen oyuncaklar ile yerleşir zaten. Alınan hediyeler daha çocukken bizi arabalara bağlar. Onlarla arasında duygusal bağ kuran birçok erkek var. Hal böyle olunca erkeklere araba motifli ve anımsatıcı hediyeler almak daha cazip ve etkileyici hale geliyor. O yüzden şimdi Sesli Araba Lastiği Alarm Saatini sizlere önereceğim. Eminim ki araba sesiyle uyanmak fazlasıyla hoşuna gidecek! Zaten motor sesi, araç sesi araba tutkunu erkeklerin hoşuna gitmektedir fazlasıyla. Özellike Formula yarışlarında çıkan o vınnnn sesi gibi bir sesle uyanması daha da etkileyecek ve mutlu edecek! Ayrıca tasarım olarak da bayılacağı bu ürünü ona çok uygun fiyat ile hediye edebilirsiniz!

Hobilerine Yönelik Bir Doğum Günü Hediyesi


Motorculara Özel Duvar Saatini Motor sever erkekler için inceledik. Çok kaliteli ve zarif bir tasarımı sahip olan bu duvar saatini motor tutkunu erkekler için alabilirsiniz. Tasarım konusunda çok etkilenecektir. 

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz