İçerisinde tavşanından, kuzusuna, Ayısından Penguenine kadar model model oyuncakların yer aldığı Sevimli Peluş Oyuncaklar ile, siz de kız arkadaşınıza en şirin hediyelerden birini verebilirsiniz.

oyuncak peluş hediyeleri

Galiba, erkekler ne kadar kafa patlatırsa patlatsın, kızların peluş oyuncak sevgisini anlamak pek de kolay olmayacak! Gerçeğini gördüğünde avazı çıktığı kadar bağıran kızlar, söz konusu aynı hayvanın (Ayı, Penguen, Tavşan, Kedi, Köpek, Eşek v.b.) oyuncağı olduğunda, sevinç çığlıkları atarak onu kalbşne basıyor; kendine en iyi dost olarak görüyor veya yatağının baş ucundan kesinlikle ayırmak istemiyor. Bu, her ne kadar erkeklere çelişkili bir durum gibi gelse de, "Kızları anlamak zor..." deyip işin içinden çıkmak yapılabilecek en güzel şey:) Her neyse, olayın özü ve vermek istediğimiz mesaj kısaca şöyle; Sevdiğiniz ya da aşık olduğunuz bir kız hediye arıyorsanız, işte size sevimli mi sevimli, şirin mi şirin Hediyelik Peluş Oyuncaklar! Bazı kızlar sevgilisinden duygusal ve romantik hediyeler beklerken; bazı kızlar da sevimli hediyelerle kendilerini daha mutlu hissediyorlar! Şayet sizin de hayatınızdaki bayan, içi içine sığmayan, çocuk ruhlu, hareketli biriyse, Ona vakit kaybetmeden aşağıda modellerini sunduğumuz Oyuncak Peluşlar içinden birini seçerek hediye edebilirsiniz. İçerisinde tavşanından, kuzusuna, Ayısından Penguenine kadar model model oyuncakların yer aldığı Sevimli Peluş Oyuncaklar ile, siz de kız arkadaşınıza en şirin hediyelerden birini verebilirsiniz. Peluş Oyuncaklar, bayan sevgilinize sevgililer gününde, yıl dönümünüzde veya doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biri! Hadi o zaman sizin için seçtiğimiz peluşlara göz atın!
konu çizgisi

Yumoş Peluş Ayıcık 75 cm


kızlara hediye oyuncak
satın al
Şunun sevimliliğine bir bakar mısınız? Patisi kalp şeklinde olan kahverengi Dev Peluş Ayıcık, kız arkadaşınızı ziyadesiyle mutlu edeceğe benziyor. Şipşirin tasarımıyla tüm kızların beğeneceğini düşündüğümüz Yumoş Peluş Ayıcık 75 cm, kız arkadaşınıza sevgililer gününde hediye edebileceğiniz en sevimli oyuncaklardan biri. 
konu çizgisi

DEV Peluş Eşek Oyuncak 50 cm

kız arkadaşa hediye
satın al
Sevgilinizden özür dilemek için Ona hediye edebileceğiniz en esprili hediyelerden biri (Maalesef ki eşeklik ettim anlamına gelecek ) Peluş Eşek Oyuncak 50 cm! Shrek Filmindeki eşşeği anımsatan bu cici oyuncakla, kim bilir belki de kız arkadaşınızın gönlünü geri kazanabileceksiniz!
konu çizgisi

Kuzu Peluş Oyuncak 25 cm.

oyuncak hediyesi
satın al
Duruluğu, güzelliği simgeleyen beyaz renkteki tüyleri, saf ve şirin bakışlarıyla kuzu peluş oyuncağa ne dersiniz? Şirinlikte sınır tanımayan Kuzu Peluş Oyuncak, "Kuzum" diye sevdiğiniz kız arkadaşınıza verebileceğiniz en şirin sevgililer günü hediyesi
konu çizgisi

Çiçek Tutan Dev Peluş Ayıcık 80 cm

Hediye Oyuncak
satın al
Sevgilinizi şımartacak bir hediye düşünüyorsanız, işte o belki de arayıp bulamadığınız hediye seçeneği Çiçek Tutan Dev Peluş Ayıcık 80 cm! Hatırı sayılır bir büyüklüğe sahip olan Dev Ayı Peluş, sevgilinizin en iyi arkadaşı olmaya geliyor. Oyuncaklar için belirlenmiş bir çok güvelik sertifikasına sahip olan Dev Peluş Ayıcık kaliteli malzemelerden üretilmiştir. 
konu çizgisi

Peluş Oyuncak Ayıcık 28 cm

Oyuncak ayı
satın al
İşte karşınızda, sevgilinizi şımartacak en şirin oyuncaklardan bir tanesi daha! 28 cm boy ve Pembe renkte şirin YUMOŞ peluş ayıcık! 
konu çizgisi

Oyuncak Peluş Sevimli Tavşan

hediyelik sevimli oyuncaklar
satın al
Masmavi gözleri, pembe fiyongu, şirin patileri ile Sevimli Oyuncak Tavşan karşınızda. Üzerine şirin bir hediye notu yazarak kız arkadaşınıza hediye ettiğinizde eminim ki, kendisini çok ama çok özel hissedecek! 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz