sevgilinize güzel bir hediye mi arıyorsunuz? Sizin için sevgiliye hediye fikirleri veriyoruz. Sevgililer günü hediyesi, doğum günü hediyesi ve yılbaşı hediyeleri.

sevgiliye hediye fikirleri
Sevgiliye hediye fikirleri
Erkek ve bayan sevgililer için hediye fikirleri sayfamıza hoş geldiniz! Bu başlık altında özel günlerde sevgilinize alabileceğiniz hediyelerin bir listesini bulacaksınız! Hediye Gurmesi olarak, sürekli güncellenen hediye arşivi ile birbirinden güzel hediyeleri sizlerin beğenisine sunmak istiyoruz. Burada yer alan hediyeler, tamamen sevgilileri ilgilendiren ve sevgililerin birbirlerine alabilecekleri hediyelerdir! Sevgililer günü, doğum günü, yıl dönümü, evlilik yıl dönümü, yılbaşı gibi özel günlerde sevgilinize verebileceğiniz, romantik, ilginç, özel, değişik ve hatta sıra dışı bir çok hediye önerisi bu başlık altında görmeniz mümkün! Google gibi arama devlerine genellikle sevgiliye hediye seçmek konusunda şu tarz sorular yazılarak hediye aramaları yapılır; Örneğin, "Sevgiliye ne hediye alınır?","Erkek sevgiliye hediye seçenekleri nelerdir?","Kız arkadaşa romantik hediyeler hangileridir?","Erkeklere hediye seçenekleri nelerdir?","Sevgiliye doğum günü hediyeleri?" gibi sorular sorulur. Arama sonucunda ise, belki de sizi hiç ilgilendirmeyen sonuçlar ile karşılaşırsınız! Örneğin bir gazetede haber olarak geçen "Filanca ünlü kişi sevgilisine doğum günü hediyesi olarak araba hediye etti" gibi! Biz işte bu sebeple sizi hediye keşmekeşi içerisinden çıkartıp, gerçekten sevgiliye alınabilecek özel, romantik ve mümkün mertebe ucuz hediyeler ile buluşturmak istiyoruz.

İnsanoğlu'na bahşedilen en güzel duygulardan biridir aşk! Aşk o kadar güçlü bir duygu ki, tarihin akışı aşk ile değişmiştir, bir çok sanat dalı aşk ile yükselmiş ve ortaya paha biçilmez senet eserleri çıkmıştır. Sevmek ve sevilmek de her canlının ihtiyaç duyduğu bir duygu! Çünkü sevilen insan kendini çok özel ve değerli hisseder! Bir insanın kalbini kazanmak için ise, "hediye" en şık ve en etkileyici yoldur! Erkek ve bayan sevgililer arasında ilişkinin yönünü tayin eden, aşkın kaderine tesir eden en önemli şey hediyelerdir! Elbette ki hediye sadece para ile ölçülebilen şeyleri kapsamaz! Bazen O'nun için hazırlamış olduğunuz güzel bir yemek, dünyanın en güzel hediyesi yerine geçer. Ya da, sevgilinizi düşünerek yazmış olduğunuz bir şiir, bir şarkı, bir beste, O'nun için topladığınız çiçekler! Yani iyi bir hediye demek,  tonla para harcanan hediye demek değildir! Zoraki Aşk olmayacağı gibi, zoraki hediye de olmaz! Hediye gönülden gelen bir eylemdir! Sadece özel günlerde değil, sıradan günlerde de sevdiğiniz kişinin kalbini hediye vererek kazanabilirsiniz! Hediye, sevgiyi ve aşkı çoğaltan en güzel şeydir ve sevgilinize vermiş olduğunuz değeri en somut hali ile O'na göstermiş olursunuz! 

Sevgiliye Hediye Fikirleri


Kişiye Özel Instagram Yastık

sevgiliye hediye fikirleri
Sevgiliye hediye
Günümüzde artık herkesin en az bir sosyal paylaşım sitesinde hesabı var! Facebook, Twitter ve Instagram ise en ünlü paylaşım sitelerinden. Sevgimizi, aşkımızı, mesajlarımızı, fotoğraflarımızı, kısacası her şeyimizi artık bu tip mecralar üzerinden paylaşır noktaya geldik. Peki siz, sevgilinize, doğum gününde sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Instagram Profil Sayfası ile güzel bir sürpriz yapmak ister misiniz? İşte karşınızda üzerine 8 tane fotoğraf bastırabileceğiniz, dekoratif Kişiye Özel Instagram Yastık!

Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık

sevgiliye özel hediye
Sevgiliye özel yastık
Bir diğer kişiye özel yastık modeli Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık, sevgilinize alabileceğiniz yine en güzel hediyelerden biri. Aşkın en romantik halini tasarımına taşıyan bu özel yastık, hem fotoğraflarınıza, hem de isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. Büyüleyici görüntüsü, romantik mesajları ve tamamen size özel hazırlanmasıyla Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık, hem yıldönümü, hem sevgililer günü, hem de doğum günü için sevgilinize verilebilecek en güzel hediyelerden biri olmaya aday!

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

sevgiliye hediye fikirleri
İstiridye içinden çıkan inci kolye
Işıl ışıl parlaklığı ve göz kamaştırıcı güzelliği ile İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, kız arkadaşınıza en fantastik hediyelerden biri! Kendi ellerinizle kız arkadaşınızın boynuna İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye asın ve Onu ne kadar çok sevdiğinizi bu anlamlı hediye ile gösterin.

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

sevgiliye hediye fikirleri
sihirli Kupa bardak
Sevgilinize özel günlerde etkileyici bir sürpriz yapmak için Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak karşınızda. Soğuk haldeyken simsiyah bir görüntüye sahip olan bu bardağın içerisine sıcak bir içecek koyduğunuzda, rengi açılarak beyaza dönüşüyor ve içerisindeki saklı fotoğrafı dışarı veriyor. Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı ve yıl dönümü gibi özel günler için erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en sürpriz dolu hediye seçeneği.

Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti

sevgiliye anlamlı hediye
Sevgiliye hediye 2'li yastık
Aşka dair en romantik 2'li yastık seti karşınızda. Bir damat ve bir gelin resmi bulunan, isimlerinizle birlikte anlamını daha da arttıran Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti, sevgiliye ne hediye alınabilir sorusunun da en muhteşem cevabı. Kız arkadaşınıza evlilik teklifi yapmak için sıra dışı bir fikir isterseniz, Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti ile romantik bir evlilik teklifi yapmaya ne dersiniz. 2'li set olarak satışa sunulan Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti, evlilik yıldönümü hediyesi olarak de sevgili eşinize en güzel hediye alternatifi.

Sevgiliye Hediye Fikirleri - 130 Parça Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle

sevgiliye ne hediye alınır
sevgiliye hediye fikirleri
Sevgiliye hediye olarak alınabilecek en güzel ve sürpriz hediyelerden biri olan Puzzle şimdi Kişiye Özel seçeneği ile karşınızda. Size ait fotoğrafınız 130 farklı parçaya bölünüyor ve parçalar bir araya geldiğinde inanılmaz güzel bir sürpriz sevgilinizi bekliyor. Bu sürpriz hediyeyi oluşturmak ise son derece kolay. Size ve sevgilinize ait en favori fotoğrafınızı seçip gönderiyorsunuz hepsi bu kadar. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle’ı sevdiklerinize hediye edin, hediyeniz içine biraz bulmaca, biraz da eğlence katın. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle ile, istediğiniz herhangi bir fotoğrafı 130 farklı parçadan oluşacak şekilde yapboz haline getirebilirsiniz. Son derece orijinal bir doğum günü hediyesi olan 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle sevgilinizin çok beğeneceği bir hediye ürün. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle’ı sevgililer günü, yılbaşı, yıl dönümü, anneler günü gibi tüm özel günlerde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Siz böylesine güzel bir hediyeyi almaya karar verdikten sonra gerisi son derece kolay! Bundan sonrası için tek yapmanız gereken "Satın Al" butonuna bastıktan sonra karşınıza çıkacak olan pencereden “Resim eklemek için” butonuna basmak ve puzzle’ınızı oluşturacak fotoğrafı yüklemek. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle, değer verdiğiniz ve sürpriz yapmak istediğiniz tüm sevdikleriniz için çok orijinal ve kişiye özel, sıra dışı bir hediyedir.

Sevgiliye Özel Hediye Fikirleri - Pırlanta Aşk İzi Yüzük

bayan sevgili için hediye
sevgiliye hediye fikirleri
Sade ve şık tasarımlı yüzüklerden hoşlanan bayanlar, Pırlanta Aşk izi Yüzük ile kendilerinden geçecek. Mükemmel şıklıktaki aşk izi yüzüğü ile gerçek aşkınızın ayaklarını mutluluktan yerden keseceksiniz. Pırlanta Aşk İzi Yüzük belki aşkınızı evliliğe götürecek olan bir "evlilik sözü" için hediye edilecek, belki sevgililer gününde sevgilinize duyduğunuz o muhteşem sevgiyi ifade etmek için armağan edilecek ve belki de hayat arkadaşınız eşinize evlilik yıl dönümü hediyesi olarak verilecek. Şüphesiz ki, bu denli anlamlı ve özel bir yüzüğe hiçbir bayan kayıtsız kalamayacak! Pırlanta Aşk İzi Yüzük'ü sipariş etmeniz halinde, özel kutusu içerisinde ve içinde pırlanta sertifikası ile birlikte adresinize gönderiliyor. Üzerinde yer alan Pırlanta taşı 0,02 karat olup, 925 ayar gümüşten yapılmıştır. Bu yüzüğü diğer sıradan yüzüklerden farklı kılan en önemli yanı, parmağa geçirildiğinde, parmak üzerinde "Love" yazısı ile adeta dövme şeklinde iz bırakıyor. Herhangi bir şekilde parmağınızdan yüzüğünüzü çıkartmak zorunda bile kalsanız, yüzüğünüzün dolayısı ile aşkınızın izi parmağınızda kalmaya devam ediyor! Pırlanta Aşk İzi Yüzük sevgililer günü hediyesi ya da sevgiliye doğum günü hediyesi olarak kaçırılmaması gereken çok şık bir yüzük!

Bayana Sevgililer Günü Hediyesi - Kişiye Özel Harfli Yüzük

erkek sevgiliye hediye
Erkek yüzüğü fotoğraflı
Özel hediye kutusu içerisinde Kişiye Özel Harf Yüzük, sevgilinizi mutlu etmek için en özel hediyelerden. Divas kalite ve güvencesi ile şık hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Harf Yüzük 14 Ayar altından imal edilmiştir. Üzerinde sevgilinizin isminin baş harflerini taşıyacak olan bu yüzük ile sevgiliniz kendini hem çok özel hissedecek; hem de parmağında sizden hediye olarak almış olduğu çok özel bir yüzüğü taşımış olmanın mutluluğunu yaşayacak. Kişiye Özel Harf Yüzük, özel günler için eşinize, annenize, sevgilinize ya da kız kardeşinize armağan edebileceğiniz son derece şık bir yüzük. "Ahmet, Mehmet Arda","Yasemin, Özgül, Filiz" bu ve buna benzer erkek ve bayan isimleri, insanları birbirinden ayırt etmek için kullanılır. 5-10 harften oluşan isimler harflerin de çok ötesinde anlamlar taşır. Hayatınızda örneğin "Gamze" isminde bir sevgiliniz, eşiniz ya da kardeşiniz varsa bundan böyle "Gamze" ismi sizin için salt bir isimden çok öte bir şey haline gelir. Bundan böyle bu isim her kulağınıza çalındığında, hatıralarınız gözünüzde canlanır, belki hüzünlü belki mutlu hissedersiniz kendinizi. Bu durumda demek ki, isimler gerçekten de insanlar için çok şeyler ifade ediyor.

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi - Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

erkek sevgili için hediye
Erkek sevgili için şık hediye seti
Muhteşem ve kıpkırmızı bir hediye seti içerisinde yer alan, üzerinde isim yazılı 2 adet kalem ve yine isim yazılı 1 adet son derece şık kırmızı çakmak. Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti'ni hayatınızdaki özel erkeğe hediye etmek için aslında bir çok bahaneniz olabilir! Mesela; erkek sevgiliniz yaptı iş dolayısı ile eli fazlaca kalem tutan biri olabilir ve siz de sevgilinize böylesine göz alıcı bir kalem hediye etmek isteyebilirsiniz. Ya da sevgiliniz sigara kullanan birisidir ve kendisine klasik ve sıradan çakmaklardan çok farklı, üzerinde kendi isim yazan böylesine şıkır şıkır bir çakmak hediye etmek isteyebilirsiniz. Nihayetinde siz, erkeklerin en çok ihtiyaç duyduğu kişisel eşyalardan özel bir hediye oluşturmak istediniz! Ki, son derece isabetli bir karar verdiniz. Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti sevgilinize, eşinize, babanıza ve hatta patronunuza özel günler için hediye edebileceğiniz en şık ve özel hediyelerden.

Sevgiliye Ucuz Hediyeler - Sevgiliye Özel Sihirli Kupa

karikatürlü kupa bardak
Komik kupa bardaklar
Sevgilinize, eşinize, annenize kısacası tüm sevdiklerinize özel ve güzel bir sürpriz yapmaya hazır mısınız? Bunun için tek ihtiyacınız olan şey Sevgiliye Özel isim ve Mesaj Yazılı Muck Sihirli Kupa. Sihirli Kupa Bardak ilk etapta siyah ve sıradan bir kupa iken, içine koyduğunuz kahve, çay veya sıcak su, siyah kupanın içindeki saklı mesajı ortaya çıkartacak. Sihirli Kupa ile sevdiklerinizi şaşırtıp, güzel sürprizler yaşatıp ve en önemlisi inanılmaz derecede mutlu edeceksiniz. Kupa üzerine istediğiniz mesajı bastırabileceğiniz bu Sevgiliye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Muck Sihirli Kupa'lar başta siyah sıradan bir kupa. İçine Çay, Kahve veya Sıcak herhangi bir içecek koyduğunuzda yavaş yavaş siyah renk gidip yerine daha önceden bastırmış olduğunuz özel mesajınız ve öpücük geliyor. Sihirli Kupa soğumaya başladığında da ise yavaş yavaş tekrar eski siyah haline dönmeye başlıyor. Sevgiliye doğum günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi için güzel bir sürpriz düşünenler Sihirli Kupa Bardağı kesinlikle kaçırmamalı.

Erkeğe Nostaljik Hediyeler - Kişiye Özel Köstekli Saat

sevgili kol saatleri
sevgili kol saatleri
Köstekli saatleri sizin için tarihin derinliklerinden çekip aldık. Hatta almakla kalmadık, üzerini bir güzel parlattık ve süsledik kişiye özel hale getirdik. Artık etrafınızda dede yadigarı Köstekli Saatini size gösterenlere siz, üzerinde isminiz yazılı olan bu şık Köstekli saati gösterebileceksiniz. Kişiye Özel Köstekli Saati dilerseniz kendiniz kullanın, dilerseniz erkek arkadaşınıza, babanıza hediye edin. Üzerinde bu saati kullanacak erkeğin ismi yazılı olacak olan Kişiye Özel Köstekli Saat mükemmel bir doğum günü hediyesi. Nostaljik ve ilginç hediyeler arayanlar Bu özel saati gördüklerinde adeta büyülenecekler. Ön bölümünde demir yolu deseni ve logosu bulunan Kişiye Özel Köstekli Saatin arka bölümünde ise hediye edeceğiniz kişinin ismi yer alacak. Kişiye Özel Köstekli Saat şık görünümlü be krom kaplamadır ve 37 cm uzunluğunda bir zinciri bulunmaktadır. Kişiye Özel Köstekli Saat üzerine lazer işleme yöntemi ile sizin belirttiğiniz isim yazılmaktadır. Köstekli saati kişiye özel hale getirmek için isim yazmayı unutmayınız.

Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel isim Yazılı Deri Cüzdan

erkek sevgiliye güzel hediye
erkek deri cüzdan
Deri Cüzdan, erkekler için olabilecek en ideal hediyelerden biri. Siz de erkek sevgilinize, babanıza ya da erkek eşinize, özel günlerde verilmek üzere deri cüzdan hediye etmeye karar verdiyseniz; bu karardan sonra dikkat etmeniz gereken en önemli nokta şunlar olmalıdır; Birincisi, hediye cüzdanın uzun yıllar kullanılabilmesi için kaliteli bir deriden imal edilmiş olması, ikincisi ise hediye deri cüzdana değer katacak şekilde üzerinde erkeğin isminin yazıyor olmasıdır! Bu saydığımız iki özelliği de bünyesinde barındıran son derece şık ve kaliteli bir erkek cüzdan hediyesi önerimiz olacak! Kişiye Özel isim Yazılı Deri Cüzdan! Kahverengi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Kişiye Özel isim Yazılı Deri Cüzdan modellerinin her ikisine de, hediye vereceğiniz erkeğin isminin ve soy isminin tamamı ile isminin baş harfleri işlenebiliyor. Üzerinde kendi ismi yazılı olan deri cüzdan ise son derece özel ve anlamlı bir hediye haline geliyor. Erkek Sevgilinize özel ve uzun yıllar kullanabileceği bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel isim Yazılı Deri Cüzdan aklınızda bulunması gereken çok güzel erkek hediyelerinden biri. Bayanlar için erkeğe hediye seçmek bazen bir kabusa dönebiliyor! Çünkü gerçekten de erkeklere aksesuar hediye etmek isteyen kadınların hemen hemen tamamı, erkek için hediyelik aksesuarların ne kadar kıt olduğunu gördüklerinde hayal kırıklığına uğruyorlar. Bu yüzden kadınların büyük bir çoğunluğu erkeğe aksesuar hediyesi fikri, akıllarına geldiğinde ilk düşünülen hediye aksesuar; Erkek Cüzdanlarıdır. Hatta biz bu durumu biraz daha ileri taşıyalım ve bir iddiada bulunalım; Erkeğe hediye seçmeye çalışan sevgili bayanları bir sınıfa toplasak ve bu hanımları erkek hediyeleri konusunda bir sınava tabi tutsak sorumuz da şu olsa; "Erkeğe hediye aksesuar olarak ne alırdınız?" diye. Eminiz ki, kadınların büyük bir bölümü erkeğe aksesuar olarak ya, deri kemer, ya da deri cüzdanı ilk sıraya koyar. Bu sebeple erkek sevgilinize şayet gönülsüz olarak ya da mecburiyetten bir deri cüzdan hediye etmeye karar verdiyseniz, içiniz rahat etmeli. Çünkü gerçekten de erkek için şuan en ideal, en güzel hediyelerden birini seçmiş durumdasınız. Üstelik dediğimiz gibi hem şık bir deri cüzdan, hem de üzerinde isim ve harf yazılı...Kişiye Özel isim Yazılı Deri Cüzdan'ı erkeğe sevgililer günü hediyesi, doğum günü hediyesi ya da evlilik yıl dönümü hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Fikirleri - Kelebek Ayna Duvar Saati

sihirli ayna
sihirli ayna
Şahane ve çok zarif tasarımı ile Kelebek Ayna Duvar Saati, bayan sevgilinize, annenize, eşinize hediye edebileceğiniz mükemmel bir hediye seçimidir. Doğadaki en narin canlılardan biri olan Kelebeklerden ilham alınarak tasarlanmış olan Kelebek Ayna Duvar Saati, tıpkı kelebekler kadar zarif ve güzel bayan sevdiklerinize hediye edilmek üzere sizleri bekliyor. Böylesine göz alıcı ve şık bir ürün seçmiş olmak ile aslında bir çok özelliği bir arada barındıran bir hediye vermiş olacaksınız. Bu şahane ürün, hem bir ayna görevi görüyor, hem şık bir duvar saati, hem de aynı zamanda duvarlara dekoratif aksesuar olacaktır. Bildiğiniz gibi kelebekler son derece süslü ve güzel canlılardır ancak ne var ki, Kelebeğin ömrü bir gün gibi bir zaman aralığında geçer ve insan yaşamı ile kıyaslandığında bu süre çok kısadır. Ancak siz üzerinde kelebek teması olan böylesine şık bir duvar saati ile, kız arkadaşınıza, eşinize, annenize olan en güzel duygularınızın bir gün değil, "bir ömür boyu" süreceğini ifade etmiş olacaksınız. Kelebek Ayna Duvar Saati ile süslenmiş olan duvarlar, mükemmel bir görünüme kavuşacaktır. Kelebek Ayna Saat, diğer sıradan cam aynalar olmayıp, akrilik malzemeden üretilmiştir ve bu özelliği ile son derece dayanıklıdır. Kelebek Ayna Saat 29 x 24 cm boyutlarındadır, bir adet AA boy pil ile çalışmaktadır. Uzun yıllar birlikte olmak istediğiniz arkadaşlarınıza bu duygunuzu ifade etmek isterseniz Kelebek Ayna Saat bu görevin üstesinden kolayca gelecektir.

Sevgiliye Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler

sevgili için güzel hediyeler
sevgiliye hediye
Bazı insanlar için Sinema ve sinemaya dair her şey çok büyük tutku olabiliyor! Favori yönetmenlerinin filmleri, favori oyunculardan filmler daha gösterime girmeden film fragmanları büyük bir merak ile takip edilir. Siz de gerçek bir sinema meraklısıysanız, film şeridi şeklindeki Kişiye Özel Ürünler dikkatinizi cezbedecektir. Mükemmel bir şıklıkta tasarlanmış olan Kişiye Özel Film Şeridi Ürünleri kendiniz tasarlayabiliyorsunuz! Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler içerisinde isme özel hazırlanan kupa bardaklar, iPhone ve Samsung Galaxy cep telefonları için Kılıflar bulunuyor. Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak üzerine 3 adet kendinize özel fotoğraf baskısı yapabiliyor ve kupa bardak üzerine filminizin adını yazabiliyorsunuz! Örneğin "İşte Benim Ailem" ya da "Benim Canım Sevgilim" Gibi... Aynı şekilde Kişiye Özel Film Şeridi Cep Telefonu Kılıfı üzerine de 3 adet film şeridi içerisinde yer alacak 3 adet fotoğrafınız ve kendi isimleriniz eklenebiliyor. Sevdikleriniz için ucuz ve son derece kullanışlı hediyelerden bakıyorsanız Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler gerçekten de sevdiklerinize hediye mutluluğu aşılayacak en özel hediyelerden!

Sevgiliye Hediyeler - 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad

fotoğraflı mouse pad
erkek sevgili çiin hediye
Mouse Pad, özellikle günlük çalışma yaşamımızda elimizin en çok temas ettiği eşyalardan biri. Yani sürekli elimizin altında, bize yardımcı bir ürün! Onun üzerinde mouse'mizi daha rahat gezdirir ve bilgisayar kullanmayı daha kolay bir hale getiririz. Peki o halde sürekli elimizin altında duran bu ürünü, sevgilimize şık bir hediyelik haline neden getirmeyelim? Üstelik üzerinde 100 farklı dilde "Seni Seviyorum" sözleri ile! 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad sevgiliye hediye edilebilecek en şık ve en kullanışlı hediyelerden biridir. Sevgilinizin eli ne zaman mouse'ye ulaşmak istese, gözü sizin ona hediyeniz olan 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad ilişecek ve kendisini çok şanslı, çok mutlu hissedecek! Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı veya sıradan diğer günlerde kendi kendinize Sevgiliye hediye ne alınır diye soruyorsanız, 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad bu sorunun en güzel cevabı olacaktır. Üzerinde yer yüzünde popüler olan ve en çok kullanılan dillere ait "Seni Seviyorum" Sözleri yazılı bulunan 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad'in ortasında ise sevdiceğinizin ismi yazılı olacak! Bu harika hediyelik, hem son derece ilginç, hem de çok şık!

Bayan Sevgiliye Hediyeler - Pırlantalı Sonsuzluk Bileklik

sevgili bileklikleri
sevgili bileklikleri
Bayanlar için düşünülebilecek bu ilginç tasarımlı Sonsuzluk bileklik, altın kaplama sonsuzluk işareti şeklindedir. Ortasındaki pırlantası ile de sevgilinizin, eşinizin veya annenizin şıklığını tamamlayacak. Sonsuzluk simgesi şeklindeki figürü ise aşkınızın sonsuz olduğunu simgeleyecek. Mavi renk tasarımı ile de sizi nazarlardan koruyacak.

Sevgiliye Hediye Tavsiyeleri - Saatli Tablolar

kişiye özel kanvas
sevgili hediyeleri
Bir yandan evinize bir duvar saati, diğer yandan güzel bir tablo mu arıyorsunuz? Aradığınız iki şey de bir üründe bir araya geldi. Saatli Tablolar, üzerindeki resimler ile duvarınızda son derece şık dururken aynı zamanda tıkır tıkır işleyen bir duvar saatidir. Özel bir baskı ile hazırlanan Saatli Tabloların tüm çeşitleri birbirinden güzel ve son derece modern. Saatli Tablo üzerinde bakın hangi resimler var; Marilyn Monroe'dan Eyfel Kulesi'ne, Chevrolet marka otomobil çeşitlerinden İstanbul'un incisi Kız Kulesi'ne... Saatli Tablolar herkesin zevkine göre tasarlandı. Bu özel Duvar saatinin bir güzel diğer yanı ise solmayan mürekkepli baskıları sayesinde yıllarca capcanlı renklere sahip olması. Üstelik ufak tefek bir boyutta olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Saatli Tablolar tam 50 x 34 cm boyutlarında. Saatli Tablolar duvarınıza hem son derece dekoratif bir görüntü kazandıracak, hem de aynı zamanda duvar saati olarak işlev görecek. Saatli Tablolar ev içerisinde çalışma odasında, salonda, yatak odasında, mutfakta, kısacası siz nereyi uygun görürseniz o duvara asabileceğiniz çok şık bir ürün. İlginç ev hediyesi düşünenler bu ürünü kaçırmamalı.

Erkek Sevgiliye Hediye - Futbol Topu Duvar Saati

sevgiliye ilginç hediye
futbol topu saat
Futbol fanatiği sevdiklerinize armağan edilebilecek en güzel hediye herhalde bir futbol topundan başka bir şey değildir. Futbola meraklı ve hiçbir karşılaşmayı kaçırmayan eşiniz, arkadaşınız, çocuğunuz veya sevgilinize son derece dekoratif görünüme sahip Carla Mara Futbol Topu Cam Duvar Saati hediye edebilirsiniz. 35 cm çapındaki Carla Mara Futbol Topu Cam Duvar Saati ev veya ofisinize sportif ve modern bir hava katacak. Carla Mara Futbol Topu Cam Duvar Saatini ister evde ister ofiste kullanın, futbol sever olduğunuzu her yerde ispat edin. Carla Mara Futbol Topu Cam Duvar Saati sevdiklerine ilginç hediyeler arayanların kaçırmaması gereken bir ürün.

Sevgiliye Hediye Plaket - Kişiye Özel Plaket

sevgiliye anlamlı hediye
sevgili plaketi
Uzun zamandır özel bir hediye arıyordunuz! Ama bunun nasıl bir hediye olacağı hakkında kafanızda bir hediye düşüncesi belirmemişti. Ta ki, Kişiye Özel Plaketi görünceye kadar. Sevdiklerinizin ismine özel olarak düzenlenecek olan Kişiye Özel Plaket hediye ederek onları mutlu etmenin şimdi tam zamanı. Kişiye Özel Plaket üzerine istediğiniz mesajı yazdırıp dilediğiniz kişiye hediye edebilirsiniz. Çevrenizde değer verdiğiniz kişilerin bir başarısını ödüllendirmek ve bu başarılarının devamını dilemek için nasıl bir hediye verilebilirdi? Bir başarıyı ödüllendirmek için en güzel hediye Kişiye Özel Plaket'tir. Sevgilinize, eşinize, babanıza, annenize, arkadaşlarınıza başka bir neden aramaksızın, sırf sizin hayatınızı renklendirdikleri için bile gönlünüzden koparak bir plaket hediye edebilirsiniz. Tamamen sizin cümleleriniz ile oluşturulmuş olan ve çok romantik Kişiye Özel Plaket üzerine yazılacak mesajlar tamamen sizin eseriniz. Üzerine isim tarih ve dilediğiniz özel mesajı yazabileceğiniz Kişiye Özel Plaketi kişiye özel hale getirebilmek için gerekli bilgileri yazmayı unutmayınız. Kişiye Özel Plaket kırmızı kadife kutulu olup metal plaka üzerine sublimasyon baskı tekniği ile hazırlanmaktadır.

Sevgiliye Hediye Çikolata - Mesajlı Çikolatalar

sevgiliye hediye çikolata
sevgili çikolataları
Sevginizi, aşkınızı veya özrünüzü çok tatlı bir hediye ile ifade etmek ister misiniz? "Seni Seviyorum" demek sözler ile yeterli bir etki yaratmadığını mı düşünüyorsunuz? Bunu yazılı kelimelere dökmek ister misiniz? O zaman sevdiklerinize bir de mesajınızı Mesajlı Çikolatalar ile iletmeyi deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz kişi mutluluktan havalara uçacak. Sevgiliniz üzerinde kendisini ne kadar sevdiğinizin yazılı olduğu Harfli çikolatayı yemeğe kıyamayacak! Sevgilinize, annenize, babanıza kısacası tüm sevdiklerinize artık mesajınızı nasıl vereceğinizi dert etmenize gerek yok! Bunu sizin için yapacak enfes lezzetlere sahip Harfli ve Sütlü Çikolatalar yapacak! Eğer siz de kelimelerin sevginizi ve aşkınızı anlatmakta kifayetsiz kaldığını düşünüyorsanız o zaman bu çikolatalar tam size göre olacak. 2,5 cm x 2,5 cm lik harflerden oluşan Mesajlı Çikolatalar ile sevgi ve aşk mesajlarınız en etkileyici şekilde hayat bulacak! Çikolatanın enfes tadı ile yazdıracağınız Seni Çok Seviyorum, I love you, Dünyanın en güzeline gibi mesajlar hiç unutulmayacak. Harfli Çikolatalarınız kırmızı paketinde jelatinli ve kurdeleli olarak şık bir şekilde adresinize gönderilmektedir.

Sevgiliye Ucuz ve Romantik Hediyeler -Sihirli Kupa Aşk Bardak

Google kupa
Google kupa bardak
Gelin bu defa sevgilinize sevginizi bambaşka bir şekilde Sihirli Kupa Bardak ile ifade edin. Sevgilinize belki de çok defa O'nu ne kadar sevdiğinizi dile getirdiniz ama bu sefer bu sevgi sözcüklerinizi daha dikkat çekici halde ve de sürekli olarak ifade etmeye ne dersiniz? Sevgiliye Sihirli Kupa Bardak ilk etapta simsiyah bir görüntüde. Ancak ne zaman ki, içerisine sıcak bir içecek konsun, işte o zaman ortaya inanılmaz güzel bir sürpriz çıkıyor. Sevgiliye Hediyelik Kupa biricik aşkınıza olan sevginizi dile getirmenin en kısa ve net yolu. Kişiye özel hazırlanan Sevgiliye Sihirli Kupa Bardak üzerine siz istediğiniz mesajınızı ekleyebiliyorsunuz. Sevgilinizin iş yerinde veya evde rahatlıkla kullanabileceği bu kupa bardak, sürekli olarak üzerinde sizin mesajınızı taşıyor olacak. Sevgiliniz çay ya da kahve içmek istediğinde sizin o şirin mi şirin sevgi dolu mesajınız ile keyiflenecek ve kendini özel hissedecek. Sevgiliye Sihirli Kupa Bardağın alt kısmına dilediğiniz mesaj ekleyebiliyorsunuz. Sihirli kupa içerisine sıcak su çay veya kahve gibi bir içecek konulduğunda sihirli bir şekilde beyazlamaya başlar ve gizli olan görüntü ortaya çıkar.

Sevgiliye Hediyeler - Love Matter - Aşk Ölçer

anı kutusu
sevgiliye sürpriz anı kutusu
Kız arkadaşına, erkek arkadaşına, kısacası sevgilisine sevgisini aşkını ifade etmekte zorluk çeken bay ve bayanlar bu ilginç ürün tam da size göre! Aşk ölçer ile artık aşkınızı en yalın hali ile ifade edebileceksiniz. Aşk Ölçer ile kalbinizden geçen duygularınızı kolay ve net bir şekilde O'na gösterebileceksiniz. Love Matter - Aşk Ölçer ile kalbinizdeki sıcaklığı avuçlarınızda sevdiğiniz insana gösterebileceksiniz. Sevdiğiniz kişiye "Seni Seviyorum" gibi mucizevi iki kelimeden oluşan sözlerin dışında belki de sevginizi bir de farklı bir yol ile anlatmak istersiniz? O'na duyduğunuz o mükemmel sevginizi Aşk Ölçer ile gösterin. Love Matter ile hem sevginizi gösterebilecek hem de karşınızdaki kişinin de size karşı olan duygularını öğrenebileceksiniz. Aşk Ölçer, ilginç hediyeler kategorisi içerisinde sevgilinize verebileceğiniz en ideal hediyelerden biri.

Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati

led lamba
Romantik LED lamba
Nostalji meraklıları müjde! Evinizde ya da iş yerinizde geçmiş dönemlerden kalma taş plak koleksiyonu yapıyor ve bu plak üzerindeki sanatçılara içten içe hayranlık duyuyorsanız, şimdi artık sizin de bir plağınız var. Üstelik duvara asabileceğiniz, zamanı öğrenebileceğiniz çok şık ve en önemlisi tamamen kişiye özel bir duvar saati. Üzerinde isminizin yazılı olacağı ve aynı zamanda dilediğiniz şekilde albüm ismi verebileceğiniz Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati ile kendinizi inanılmaz şekilde çok özel hissedeceksiniz. Şık ve orijinal görünümlü bir plak tasarımına sahip Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati şimdi artık tamamen size özel. Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati, MDF malzeme üzerine özel bir baskı ile hazırlanmaktadır. 27 cm. çapındaki duvar saati sadece 1 adet AA pil ile çalışmaktadır. Orijinal hediye bir hediye olan, Dekoratif, Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saatini sevdiklerinize armağan ederek onları çok mutlu edebilirsiniz.

Sevgiliye Hediyeler - Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler

senin hakkında sevdiğim şeyler
sevgiliye romantik bir hediye
Bildiğiniz üzere her yıl Holywood'da yılın en iyi filmi, en iyi oyuncusu, en iyi yönetmen, en iyi efekt, en iyi film müzik ve benzeri dallarda oscar ödülleri dağıtılır. Bizler de bu ödül törenlerini evimizde büyük bir heyecan ile izleriz. Belki de o an kendimizi bir film aktristi yerine koyup, bu ödülü kendimizin aldığını hayal ederiz. Şimdi sizlere gerçek Oscar Ödülüne %100 sadık kalınarak üretilmiş olan çok şık bir hediyelik üründen bahsedeceğiz. Bildiğiniz Orijinal Oscar Ödülü artık sevdiklerinize hediye edilmek üzere sizleri bekliyor. Tamamen kişiye özel olarak hazırlanabilen Oscar Heykelciğini tüm sevdiklerinize armağan edip, Onları gururlandırabilirsiniz. Kız arkadaşınıza çok tatlı bir sürpriz yapmak isterseniz Oscar Heykelciği tam size göre bir hediye üründür. Her ne kadar Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı ödülü sevgiliye hediye edilmek üzere tasarlanmış olsa da, bu ürünü diğer sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz. Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı'nı kalbinizde önemli bir yere sahip, annenize, babanıza, öğretmeninize veya arkadaşlarınıza hediye edip, kalbinizde çok özel bir yere sahip olduklarını hissettirebilirsiniz. Sevgilinize veya eşinize iletmek istediğiniz en güzel sevgi mesajlarını Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarının üzerine yazdırabilirsiniz. Bu şekilde O’na kendisinin sizin için ne kadar özel bir kişi olduğunu hissettirmiş olacaksınız. Orijinal Oscar Ödülüne sadık kalınarak hazırlanmış olan bu Oscar Ödülü, altın sarısı renktedir ve pırıl pırıl bir görünüme sahiptir. Ürün üzerine yazdıracağınız yazı yaklaşık 7 cm x 3.5 cm’lik bir alana uygulandığı için kısa cümlelerin tercih edilmesi daha hoş bir görüntü sağlamaktadır. Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı üzerine işlenecek özel mesajınız için yazı karekter sınırı 40 olup, buna göre bir özel bir mesaj hazırlamanız gerekmektedir. 27cm x 10cm x 10cm ebatlarında ve 300 gram ağırlığındaki Oscar heykelciğinin ön yüzündeki plakaya yazdıracağınız yazı tamamen sizin isteğinize göre belirlenir.

Sevgiliye Ucuz Hediyeler - Kişiye Özel Aşk Oyunu Sihirli Kupa

fotoğraflı kalp kolya
sevgiliye hediye kolye
Sevgilinize, eşinize, annenize kısacası tüm sevdiklerinize özel ve güzel bir sürpriz yapmaya hazır mısınız? Bunun için tek ihtiyacınız olan şey Kişiye Özel Aşk Oyunu Sihirli Kupa. Kişiye Özel Aşk Oyunu Sihirli Kupa ilk etapta siyah ve sıradan bir kupa iken, içine koyduğunuz kahve, çay veya sıcak su, siyah kupanın içindeki saklı mesajınız ve aşk oyununuz ortaya çıkartacak. Sihirli Kupa ile sevdiklerinizi şaşırtıp, güzel sürprizler yaşatıp ve en önemlisi inanılmaz derecede mutlu edeceksiniz. Kupa üzerine istediğiniz mesajı bastırabileceğiniz bu Kişiye Özel Aşk Oyunu Sihirli Kupa başta siyah sıradan bir kupa. İçine Çay, Kahve veya Sıcak herhangi bir içecek koyduğunuzda yavaş yavaş siyah renk gidip yerine daha önceden bastırmış olduğunuz özel mesaj geliyor. Olay tamamen budur! Çok acayip ve sürprizlerle dolu Kişiye Özel Aşk Oyunu Sihirli Kupa, klasik X.O.X oyununa almış size özel aşkı dahil etmiş. İçine sıcak içeceğinizi koyduğunuzda ise kalplerle bezeli aşk oyunu ile karşılaşıyorsunuz. Bu hediyenin en güzel tarafı, bu kupayı hediye eden de, alan da nihayetinde aşkta kazanmış olacak. Sevgiliye doğum günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi için güzel bir sürpriz düşünenler Sihirli Kupa Bardağı kesinlikle kaçırmamalı.

Sevgiliye Ucuz Hediyeler - Sihirli Yastık

sihirli yastık
sihirli yastık
Sürekli kullandığınız eşyalardan olan bir kupa bardak düşünün ki, sizin o anki ilişki durumunuzu dosta düşmana göstersin. Bu ilginç ve dahiyane tasarımlı kupa bardak üzerine medeni durumunuzu ya da özel ilişki durumunuzu herkese gösterebilirsiniz. İlişki Durumu Kupa Bardak ile özel hayatınızı net bir şekilde ifade ediyor ve etrafınızdaki karşı cinse durumunuzu çok açık bir şekilde gösterebiliyorsunuz. Kim bilir belki de ilişki durumunuzu gösteren bu kupa bardak sayesinde yeni aşklara yelken açacaksınız. Üzerinde çeşitli ilişki durumlarının yazılı olduğu İlişki Durumu Kupa Bardak ile artık her şey net ve ortada. Etrafınızda size açılmak isteyen ama ilişki durumunuz hakkında fikir sahibi olamayan kişiler bu kupa bardağa bayılacak. Bu ilginç ürünü kıskanç bayan eşler, erkek eşe hediye edebilir. Bu şekilde tüm bayanlar eşninin ilişki durumunu görür ve buna göre hareket eder. Eşinizin olası hayranlarının önüne geçmek isterseniz de ona hediye edebileceğiniz İlişki Durumu Kupa Bardak kesin işe yarayacaktır. İlginç hediye ürünler listesinde İlişki Durumu Kupa Bardak özel bir yere sıraya girmeyi fazlası ile hak ediyor.

Sevgiliye Farklı Hediyeler - Kişiye Özel Mumlar

kişiye özel mum
kişiye özel mumlar
Sinema Klaketi şeklinde tasarlanmış olan ve orijinal sinema klaketi ile tıpa tıp benzerlik gösteren bu paspas, sinema meraklısı sevdikleriniz için düşünülebilecek çok güzel hediyelerden biri. Aynı zamanda Klaket Görünümlü Paspas, tarz ürünlerden veya farklı tasarımlardan hoşlanan sevdikleriniz için düşünülebilecek mükemmel de bir ev hediyesi seçeneği. Bildiğiniz gibi sıradan klasik kapı önü paspaslar, genellikle kahverengi tonlardadır ve üzerinde yeşilimsi çiçek motifleri bulunur. Hatta bunu siz de test edebilirsiniz. Yakınlarınızdaki herhangi bir apartmana girin ve dairelerin önünde yer alan paspaslara şöyle bir göz atın tarif ettiğimiz klasik paspaslardan mutlaka kapı önlerinde görürsünüz. Klaket Görünümlü Paspas ise diğer klasik paspaslardan farklı olarak evinize ya da ofisinize gelen tüm konukların yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturacak kadar eğlenceli ve şık bir tasarıma sahip. Setlerin vazgeçilmezi klakete birebir benzer şekilde tasarlanan bu paspası ister evinizin dış kapısında ister iç mekanda kullanabilirsiniz. Ev hediyesi olarak şöyle ilginç ne hediye alsam diye düşünüyorsanız, Klaket Tasarımlı Paspas kaçırılmayacak bir ilginç ürün.

Sevgiliye Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Duvar Saati

sevgiliye hediye fikirleri
sevgiliye hediye fikirleri
Bazen içinizin ferahlaması ve kendinizi rahatlamış hissetmek için karşınızda rengarenk güzel şeyler görmek istersiniz. İşte bu duvar saati tamamen insan psikolojisi düşünülerek üretildi. Baktıkça gerçekten içinizin açılacağı bir saate kim sahip olmak istemez ki? Gün boyunca geçen 12 saatin hepsi yazı ile yazıldı ve her yazı da ayrı ayrı renkler ile tasarlandı. Yaşadığı ortamda renklilikten ve canlı renklerden ödün vermeyenler bu saati mutlaka kaçırmamalı. Renkli Yazılı Duvar Saati ile kendinizi saatin o capcanlı renklerine bırakın. Sıradan saatlerden sıkıldıysanız bu son derece özel tasarlanmış Renkli Yazılı Duvar Saati tam size göre. İlginç ve güzel bir ev hediyesi, ofis hediyesi ya da sevgilisine değişik hediyeler düşünenler bu saati detayları ile incelemeli.

Sevgiliye Ucuz Hediye Fikirleri - Sevgiliye Özel Magnetler

sevgiliye hediye fikirleri
sevgiliye hediye fikirleri
Sevgiliye Özel Magnetler ile tüm değerli fotoğraflarınız buzdolabınızın üzerini süsleyecek! Bilgisayarınızın Hard Disc'inde sakladığınız size özel fotoğrafların gün yüzüne çıkmaz zamanı çoktan geldi! Tüm bu özel fotoğraflarınızı Sevgiliye Özel Magnetlere bastırarak, her an karşınızda bulabileceksiniz. Mükemmel çerçeve ile süslenmiş olan bu magnetlerin tam kalbinde sevgilinizin ve sizin fotoğraflarınız yer alacak! Fotoğraflar son derece değerlidir ve içerisinde özel yaşamımızın izlerini taşırlar. Bazen bir fotoğraf aşk ile dolu bir ilişkinin özeti olabilirken, bazen yine tek bir fotoğraf dudaklarda mutlu bir tebessüme yol açar. Sevgiliye Özel Magnetler ile sizi mutlu eden en özel fotoğraf karelerini metal yüzey olan her yerde sergileyebilirsiniz. Sevgiliniz ile bulunduğunuz her yerde bir hatıranız olur! Belki minik bir tartışmanız, belki en romantik dakikalarını bu mekanlarda geçer! Bazı insanlar için yaşanılan her dakika çok özel ve çok değerli olduğundan tüm bu anları fotoğraflamak ve ilerde bu fotoğraflar ile hatıralarını tazelemek isterler. İki Farklı modeli bulunan Sevgiliye Özel Magnetler den istediğiniz modeli seçip ister bir tane isterseniz onlarca buzdolabı magneti yaptırabilirsiniz. Sevgilinize güzel bir sürpriz için Sevgiliye Özel Magnetler tam size göre...
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

1 Bu Konudaki Yorumlar