İnternetin en popüler online hediye siteleri içerisinden, sizin için en güzel kişiye özel hediye seçeneklerini bir araya getirdik.

Kişiye özel hediye
Hediye siteleri içerisinden en güzel kişiye özel hediye seçeneklerini bir araya getirdik! Çünkü istedik ki, sevdiklerinizi her zamankinden daha fazla mutlu edebilecek, gururlandıracak ve kendilerini özel hissettirecek hediyeler tek bir başlık altında olsun ve size de bu fikirler içerisinden daha rahat seçim yapmak kalsın! İsme özel ya da kişiye özel olarak bilinen bu hediyeleri, İnternetin en popüler hediye siteleri arasından seçtik! Hediyelerin en temel görevi insanları mutlu etmektir. Mutlu edecek hediyenin ne olduğu ise kişiden kişiye değişir. Kimilerine göre çok sıradan ve basit bir hediye, bir başkasını dünyanın en mutlu insanı kılarken, kimileri için ise yer yüzünün en pahalı hediyesi bile, hiç bir duyguyu harekete geçirmez. Bu konu subjektif ve kişiden kişiye değişebiliyor. Ancak hediyeler konusunda genel olarak ve herkes için genel kabul görmüş bir hediye çeşidi, özellikle diğer hediye türlerinden açık ara öndedir. Tahmin edebileceğiniz üzere, kişiye özel hediyelerden bahsediyoruz!

Neden Kişiye Özel Hediyeler Tercih Edilmeli?


Çünkü; kişiye özel hediyeleri, sıradan ve basma kalıp bir hediyelerden ayırt eden en temel özelliği, bu hediyeler üzerinde kişiyi hatırlatacak özel bir işaretin, mesajın ya da görselin olmasıdır. Üzerinde yer alan ayırt edici özelliği, bu hediyeleri diğerlerine göre daha özel, benzersiz ve anlamlı kılar. Örneğin sevgilinize armağan edeceğiniz bir kolye üzerinde sizin ya da sevgilinizin isminin yazılı olması, bu kolyeyi sevgilinizin gözünde daha anlamlı hale getirecektir. Sevgiliniz için kişiye özel bu kolye, pek tabidir ki diğer düz ve sadece takı olmaktan öteye geçemeyen kolyelerden çok daha değerli olacaktır. Ya da erkek sevgiliniz için doğum gününde kişiye özel bir gömlek hediyesini düşünelim. Sevgilinize sıradan düz bir gömlek hediye ettiğinizde taşıyacağı anlam ile, örneğin yaka kısmına sevgilinizi özel hissettirecek bir mesaj yazdırdığınızda taşıyacağı anlam, herhalde aynı olamaz! Çünkü gömlek üzerinde yer ala, sizden sevgilinize hitaben yazılmış sevgi dolu bir aşk sözü, bu gömleği sevgilinizin gözünde bambaşka ve çok özel bir yere taşımasına neden olur.

Kişiye Özel Hediyeler ile Sevdikleriniz Kendilerini Daha Değerli Hisseder!


Sevdiğiniz insanları hangi hediyeler daha çok mutlu eder? Hangi hediye karşınızdaki kişiyi daha çok onurlandırır? Ya da sevdikleriniz için seçilmiş olan hangi hediyeler daha anlamlı ve özeldir? Siz bu soruları düşüne durun, biz bu konudaki cevabımızı kişiye özel hazırlanmış olan en seçkin hediye örnekleri ile sizlerle paylaşmaya başlayalım. Bize göre, kişileri en fazla onurlandıran, duygulandıran, kalıcı olma özelliği olan ve en anlamlı hediyeler; Kişiye Özel HediyelerdirErkek veya bayanlara alınabilecek hediyeler daha özel nasıl olabilir? Ya da kalbinizi verdiğiniz, derin duygular hissettiğiniz sevgilinize hangi hediyeler daha anlamlı ve özeldir? Sevgiliye özel sevgililer günü hediyesi nasıl olmalıdır? Erkek sevgiliye en şık doğum günü hediye seçenekleri neler? Kız arkadaşınıza isme özel hangi hediyeler alınabilir? Bu yazımızda özel, güzel, anlamlı ve şık bir hediyenin nasıl olabileceği konusunda fikirlerimizi sizinle paylaşacağız. Yazımız içerisinde sevgilinize, eşinize dostunuza özel günler için alabileceğiniz en güzel kişi özel hediye örneklerini ürün görselleri ile birlikte bulabileceksiniz. Hediyelik ürün görseli üzerine tıkladığınızda, ilgili hediye sitelerinden rahatlıkla ve güvenli bir şekilde online hediye alış verişlerinizi yapabilirsiniz.

İşte En Güzel Kişiye Özel Hediyeler


Harfli Sonsuzluk Bileklik

Bayan Sevgiliye Kişiye Özel Hediye - Harfli Sonsuzluk Bileklik


Öncelik bayanların deyip, kişiye özel hediye fikirleri içerisinden ilk olarak bayanlara alınabilecek kişiye özel hediye seçenekleri ile başlayalım. Kişiye özel hazırlanan ve bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz çok zarif, şık bir bileklik. Üzerinde sevgilinizin isminin baş harfi olacak şekilde ve "Sonsuzluk" işareti ile birlikte bu bileklik daha büyük bir anlam kazanıyor. Özel kutusu içerisinde satışa sunulan Harfli Sonsuzluk Bileklik, sevgililer günü hediyesi olarak kız arkadaşınıza, eşinize hediye edebileceğiniz en güzel aksesuarlardan biri. Aşkıma hediyem, hem değerli olsun, hem kullanışlı ve sürekli üzerinde taşıyabileceği şık bir aksesuar olsun diyorsanız, 14 Ayar Altın kaplama olan Harfli Sonsuzluk Bileklik güzel bir hediye seçimi olacaktır.

İki Harfli Sonsuzluk Nazar Bileklik

Sevgiliye Kişiye Özel Hediye - İki Harfli Sonsuzluk Nazar Bileklik


Kız arkadaşınız şık bir doğum günü hediyesi düşünür müsünüz? Yukarıda yer alan kişiye özel bayan bileklik modelinden farklı bu bileklik üzerinde sizin belirleyeceğiniz iki harf seçeneği bulunuyor. Diğer yandan bileklik üzerinde harfleri bir araya getiren sonsuzluk işareti yer alıyor. Bu bilekliğin bir başka diğer güzel özelliği ise, üzerinde yer alan nazar boncuğu! Kişiye özel olarak hazırlanan Kişiye Özel İki Harfli Sonsuzluk Nazar Bileklik de yukarıda yer alan şık bileklik gibi 14 ayar altın kaplamadır. Bu harika ürünü de sipariş etmeniz halinde özel kutusu içerisinde hediye edilmeye hazır olarak tarafınıza gönderilmektedir.

Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü

Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü


Sevgiliniz için aklınıza belki de yüzlerce hediye seçeneği gelmiştir ama, eminiz ki bir gün sevgilinize böylesine şık bir ödül vereceğiniz hiç aklınıza gelmemiştir. Erkek arkadaşınıza diğer klasik hediyeler dışında, daha farklı ve anlamlı bir hediye düşünürseniz, yine kişiye özel olarak düzenlenen Kristal Yıldız Ödülü sizin için iyi bir tercih olabilir. Üzerinde şıkır şıkır kristal şeffaf yıldız ve hemen altında da sevgilinize özel hazırladığınız mesajınız yer alıyor. Böylesine anlamlı ve özel bir ödülü sevgilinize ne maksatla vereceğinizi siz belirleyin! Örneğin sevgilinize, O'nun ne kadar özel ve değerli biri olduğunu hissettirmek için, "Yılın en yakışıklı sevgilisine","Yılın en mükemmel sevgilisine","En romantik sevgilisine" şeklinde özel mesajlar yazdırabilirsiniz. Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü yine özel günler için, sevgilinize veya sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye fikirlerinden.

Kişiye Özel Gömlek

Erkeğe Kişiye Özel Hediye - Kişiye Özel Gömlek


Erkeklerin kıyafet alternatifleri bildiğiniz gibi çok sığ. Moda tasarımcılarının bu duruma biraz eğilmelerini ve daha bol seçenekli erkek kıyafetleri tasarlamalarını yeri gelmişken rica ediyoruz. Erkek giyim denildiğinde ilk anda akıllara gelen kıyafet hiç şüphesiz gömlektir! Aynı şekilde yine erkekler için akıllara gelebilecek en güzel hediye alternatifi de gömlek! O halde erkek için en iyi giyim alternatifi ile en güzel hediye düşüncesi bir araya geldiğinde ortaya Kişiye Özel Gömlek çıkıyor. Kişiye özel gömleğin yaka, cep ve manşet üzerine harf ve yazı yazarak kişiye özel gömlek haline getirebiliyorsunuz. Erkeğe kişiye özel şık bir sevgililer günü hediyesi ya da doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, isim baş harf ve mesajınızı yazdırabileceğiniz kişiye özel gömlek iyi bir hediye seçeneğidir.

Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati

Kişiye Özel Hediyeler - Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati


Biricik aşkınıza olan sevginizi, belki de ömürlük, kalıcı hangi hediye ile ifade edersiniz? Bu konuda size harika bir hediye önerimiz olacak! Ahşaptan yapılmış, Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati ile romantizmi en doğal hali ile duvarlara taşıyabileceksiniz. Üzerinde sevgilinizin ve kendinizin isimlerinizin yazılacağı bu şık duvar saati, sevgiliye hediye fikirleri arasına mutlaka alınması gereken bir ürün! Ahşap kare duvar saati üzerinde yer alan rakamlar ve isimler çok şık bir yazı karakteri ile saat üzerine işleniyor. Sevgilinize uzun yıllar kalıcı ve özel bir hediye düşünüyorsanız Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati güzel bir hediye seçimi olacaktır.

Kişiye Özel Bambu Ayna

Bayana Özel Hediyeler - Kişiye Özel Bambu Ayna


Bayan çantalarının vazgeçilmezi el veya makyaj aynalarıdır. Bir kadının yaşamı boyunca belki de en fazla baktığı eşyadır ayna! Dolayısı ile bir ayna ve bir bayan bir araya geldiğinde ortaya harikalar çıkabiliyor. Kadınlar tüm makyaj, bakım, güzellik gibi işlerini aynalardan yardım alarak gerçekleştirirler. Bayanlara hediye olarak şimdi önereceğimiz ürün ise Bambu ağacından yapılmış olan ve üzeri son derece şık bir şekilde süslenmiş Kişiye Özel Bambu Ayna! Kız arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize ya da annenize özel günlerde kişiye özel ucuz bir hediye düşünürseniz, üzerinde hediye edeceğiniz bayanın isminin yer alacağı Kişiye Özel Bambu Ayna hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti


Hediyenin ne olduğu kadar, hediyenin göze hitap etmesi de son derece önemlidir. Şık ve göze hoş gelen hediyeler için ise, hediye kutularından ya da hediye sepetlerinden yararlanırız. Hediyeyi içinde taşıyan şık bir hediye kutusu, sepet ya da hediyenin set halinde olması, yaratacağı etkiyi de arttırmaktadır. Şimdi bahsedeceğimiz hediye de yine kişiye özel bir hediye ve erkek için ideal hediyelerden biri. İçerisinde yer alan 2 adet kişiye özel tükenmez kalem ve bir tane yine kişiye özel çakmak, son derece şık bu hediye kutusu içerisinde bir arada! Sevgiliniz ya da eşiniz şayet sigara kullanıcısıysa, o halde O'nun bir de şık bir çakmağa ihtiyacı var! Üzerinde isminin yer alacağı son derece şık kırmızı çakmak bu hediye kutusu içerisinde! Yine bu hediye kutusu içerisinde 2 adet de, üzerinde isim yazılı kalem bulunmakta! Bu ürünlerin tamamı da, güzel bir şekilde sunum yapabileceğiniz hediye kutusu içerisinde! Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti mükemmel bir hediye düşüncesi.

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek


Günümüzde dijital ortamlarda gerçekleştirdiğimiz her şey, yedeklenmeye veya korunmaya muhtaç! Çünkü olası bir virüs tehlikesi, yine olası bir hacker saldırısı size özel bir çok önemli veriyi tehlikeye sokar. Kişisel fotoğraflarınız, kişisel dökümanlarınız, müzik arşiviniz ya da film arşiviniz için, son derece şık ve üstelik kişiye özel 4 GB USB Flash Bellek önereceğiz. Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, ilginç ve zarif tasarımı ile görenleri büyüleyecek! Üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabileceğiniz 4 GB USB Bellek, özel günlerde sevdikleriniz için düşünülebilecek en ilginç ve şık hediyelerden biri. Bilgisayar USB girişine takıldığında mavi led ışık yayan Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek erkek sevgilinize, babanıza, kız arkadaşınıza, patronunuza hediye edebileceğiniz ilginç kişiye özel hediyelerden!

İki Harfli Kalp Yüzük

Sevgiliye özel hediyeler - İki Harfli Kalp Yüzük


Kişiye Özel İki Harfli Kalp Yüzük, sevgilinizin yüzük parmağına çok yakışacak! Üzerinde sizin ve sevgilinizin isimlerinin baş harflerini taşıyan İki Harfli Kalp Yüzük ortasında ise son derece romantik bir kalp yer alıyor! Aşkınızın yeni nesil sembolü İki Harfli Kalp Yüzük, sevgilinize inanılmaz değerli ve güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır. Sevgilinize karşı romantizmin sınırlarını zorlayacak İki Harfli Kalp Yüzük, "Seni Seviyorum" demenin en şık ve etkileyici şekli! 14 Ayar altın kaplama olan kişiye özel iki harfli yüzük, hediye edilmeye hazır bir şekilde, özel kutusu içerisinde adresinize gönderilmektedir. Yalnız özellikle kişiye özel hediyeler için şunu belirtmekte yarar görüyoruz; Kişiye özel hediyeler belirli bir hazırlık işlemlerinden geçtiği için kargoya teslim edilmesi 2-3 gün gecikmeli olabiliyor. Bu sebeple kişiye özel hediye siparişlerinizi en az 2 gün öncesinden vermeniz gerekiyor.

Kişiye Özel Harf Yüzük

Kişiye Özel Harfli Yüzük


Kişiye Özel Harfli Yüzük, sevgilinizin yine çok beğeneceğini düşündüğümüz son derece şık ve zarif bir Yüzük! Üzerinde sevgilinizin isminin baş harfi yer alıyor. Kişiye Özel Harf Yüzük ile kendisini değerli hissetmeni, özel hissetmesini sağlamak ise çok kolay. Kız arkadaşınız ile ilişkinizde bu yüzük belki de yeni bir çağı başlatacak! Sevgiliniz ile olan ilişkinize bambaşka bir soluk, bambaşka bir boyut kazandıracak! 14 Ayar altın kaplama olan kişiye özel harfli yüzük, hediye edilmeye hazır bir şekilde, özel kutusu içerisinde adresinize gönderilmektedir. Yalnız özellikle kişiye özel hediyeler için şunu belirtmekte yarar görüyoruz; Kişiye özel hediyeler belirli bir hazırlık işlemlerinden geçtiği için kargoya teslim edilmesi 2-3 gün gecikmeli olabiliyor. Bu sebeple kişiye özel yüzük hediye siparişlerinizi en az 2 iş günü öncesinden vermenizi önemle hatırlatmak isteriz.

Kişiye Özel Notlu Duvar Saati

Kişiye Özel Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Notlu Duvar Saati


Kişiye özel ve çok sıra dışı bir hediye deneyimine hazır mısınız? Eğer hazırsanız şimdi tavsiye edeceğimiz hediyelik ürün şık bir tasarımla hayat bulan duvar saati. Kişiye Özel Notlu Duvar Saati üzerine sevdiklerinize iletmek istediğini 6 adet size özel mesajınız yer alabiliyor. Bu duvar saati üzerine sipariş verirken yazdırdığınız özel notlar, duvar saati üzerinde sanki raptiye ile tutturulmuş sticker gibi yer görünüyor. Bu şekliyle de orta inanılmaz güzel ve son derece şirin kişiye özel bir duvar saati çıkıyor. Üzerinde romantik mesajların yer alacağı Kişiye Özel Notlu Duvar Saati sevgilinize güzel bir yıl dönümü hediyesi olabilir. Saat üzerinde yer alacak yaratıcı sevgi mesajlarının ne olacağı da tamamen size kalmış.

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Kişiye özel hediye iyi tamam ama hediyem biraz da sürpriz içermeli mi diyorsunuz? O halde 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle tam aradığınız o sürpriz hediye! Özel kalp kutusu içerisinde sipariş edebileceğiniz Puzzle seti tam 130 parçadan oluşuyor. Adım adım muhteşem bir doğum günü sürprizine! Sevgilinize ile birlikte çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğrafı hediye sitesindeki ilgili alana yüklüyorsunuz ve size ait bu fotoğraf tam 130 puzzle parçaya bölünüyor! Sevgiliniz size ait 130 parçadan oluşan puzzle'i bir araya getirip de anlamlı bir fotoğrafın ortaya çıktığını gördüğünde, ne kadar anlamlı ve özel bir hediyenin kendisine verilmiş olduğunu daha iyi anlayacak! 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle sevgilinize harika bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Bu sürpriz ürün, aynı zamanda yeni yıl hediyesi ve doğum günü hediyesi olarak da düşünülebilir.

Kişiye Özel Şişede Mesaj

Kişiye Özel Şişede Mesaj


Şişeye mesaj koyma, birçokları gibi eminiz ki sizin de aklınızda korsan-macera filmlerinden kalmıştır. Kahramanımız ıssız bir adaya düşer ve yardım talebini bulduğu bir şişenin içerine yazarak, şişeyi denize bırakır. Şişe içerisine mesaj yazmak, artık sadece filmlere özgü bir hareket olmayıp, sevgilinize muhteşem bir sürpriz için de var1 evet hayal değil tamamen gerçek! Kişiye Özel Şişede Mesaj ile ister sevgilinize çok etkileyici bir "Evlilik Teklifi" yapın, isterseniz sevgilinizin doğum gününde O'nu ne kadar çok sevdiğinizi içerisindeki mesaj kağıdına işleyin! Sevgilinize karşı gerçekten de harika ve çok güzel bir jest olacaktır. Kişiye Özel Şişede Mesaj, sevgilinize hediye sürprizi yapabileceğiniz harika kişiye özel hediyelerden biri.

Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

Kişiye Özel Dekoratif Ayna


Bu ayna aynı duygularınızı yansıtıyor! Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna, şık görüntüsü ve dekoratif yönü dışında, sevgilinize veya evliyseniz eşinize karşı aşkınızı da yansıtıyor. İç içe geçmiş kapl şeklinde tasarlanmış olan kişiye özel aynanın içerisine isimleriniz yazılıyor. Kalpli ayna içerisinde yer alan, yine kalp şeklindeki boşluklar ise, bulunduğu duvar zeminin rengini dışarı veriyor. Bu haliyle de hem ortamlara şık bir görüntü kazandırıyor, hem de aşkınızın en güzel tercümanı oluyor. Akrilik malzemden yapılmış olan Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna diğer sıradan cam aynalar gibi kırılma veya çatlama sorunu yaşatmayacağından, uzun yıllar sevgilinizin duvarlarında size ait bir iz bırakacak. Erkek ve bayan sevgililerin birbirlerine armağan edebileceği hediyeler içerisine Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna için de yer açmaları gerekecek.

Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye

Kişiye Özel Nazar Boncuklu ve İsimli 14 Ayar Altın Kolye


Son yıllarda özellikle bileklik ve kolyeler üzerinde isimlerin yazılı olmasını hanımlar pek beğendi! Yukarıda da kişiye özel bileklik modellerinden bir kaç tane örnek göstermiştik. Şimdi ise, yine üzerinde isim yazılı ve aynı zamanda nazar boncuğu da bulunan şık bir kolye önereceğiz. Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolye üzerinde en şık ve en sade hali ile sevgilinizin ismi yazılıyor. Zincir üzerine tutturulmuş olan nazar boncuğu ise, sevgilinizi kem gözlerden korumak için! Takı meraklı ve özellikle kolye koleksiyonu olan sevgilinize çok özel ve anlamlı bir hediye için Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolye birebir! Boynunda gururla taşıyacağız sizden O'na çok güzel bir hatıra! Bu harika kolyeyi sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak armağan edebilirsiniz mesela!

Kişiye Özel Köstekli SaatErkek için Hediyeler - Kişiye Özel Köstekli Saat


Kişiye Özel Köstekli Saat, erkek arkadaşınızı, eşiniz, babanızı veya patronunuzu şaşırtacak derecede orijinal bir hediye seçeneği. Bu harika cep saat ile nostalji cebinize giriyor! Üzerine isim yazılabilen Kişiye Özel Köstekli Saat, parlak krom kaplı görüntüsü ile son derece şık bir ürün! Tasarımcıları geçmişe ait bu nostaljik erkek saatini, orijinal görüntüsünden bir şey kaybetmesin diye, eskiden olduğu gibi birebir aynı tasarlamışlar. arka bölümünde demir yolları logosu bulunan Kişiye Özel Köstekli Saat erkekler için düşünülebilecek orijinal kişiye özel hediyelerden!

Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

Erkeğe Hediye - Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası


Amacımız sizlere erkek ve bayan için alınabilecek kişiye özel hediye fikirleri vermek! O halde sizlere ne kadar çok hediye önerirsek, o iyi olur düşüncesindeyiz. Çünkü tüm kişiye özel hediyeleri bir arada! Şimdi önereceğimiz hediye ürün, size romantik gelmeyebilir ama inanın bir erkek için son derece kullanışlı bir ürün! Hatta bu ürün sayesinde erkek eşinize, ya da sevgilinize belki de çanta taşıma alışkanlığı kazandıracaksınız. Gerçek deriden imal edilmiş olan ve uzun yıllar bir erkeğin rakatlıkla kullanabileceği Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası erkekler için en güzel armağanlardan biri. Üzerinde isminin yer alacağı bu el çantası ile sevgiliniz, tüm üzerinde, ceplerinde taşıdığı araç gereçleri bu çanta içerisinde taşıyacak! Belki de bu çanta sayesinde sevgiliniz, sizinle her buluştuğunda saatlerce ceplerinden bir şeyler çıkartmak zorunda kalmayacaktır. Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası sevgilinize doğum gününde hediye etmeniz için tavsiye edeceğimiz bir ürün!

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

3 Bu Konudaki Yorumlar

  1. Burda yer alan hediyeler her gün yenilenmeye çalışılmaktadır.

    YanıtlaSil
  2. Sitemiz içerisinde şu hediye de olmalı diyorsanız lütfen görüşlerinizi paylaşınız...

    YanıtlaSil
  3. Burda yer alan hediyeler her gün yenilenmeye çalışılmaktadır.

    YanıtlaSil