Hayatınızın bir parçası olan ve sizin için çok önemli bir değere sahip olan bu kadınlara el emeği kadınlar günü hediyeleri verebilirsiniz.

El yapımı kadınlar Günü Hediyesi
Kadınlara El Yapımı Hediye Sürprizleri
Kadınlar günü onlar için oldukça özel geçmelidir. Bunun özel geçmesini sağlayacak kişiler de erkeklerdir. Anneleri, bayan arkadaşları, sevgilileri ve ya eşleri için özel şeyler yapmalı ve günün kendileri için anlamlı ve önemli olduğunu bu kadınlara göstermelidir. Günün onlar için anlamlı olmasının nedeni ise o kadınlardır. Yani eşler, bayan arkadaşlar, sevgililer ve anneler erkekler için oldukça önemli bir varlıklardır. Onların kalbinde çok özel yerlere sahiptirler. Bu nedenle onlar ile ilgili olan her türlü özel güne ve ana değer vermeli ve yanlarında olmalıdır erkekler. Bu özel günlerden birisi de Dünya Kadınlar Günü’dür.

Kadınlar günü onların özel hissetmek istediği bir gündür. Sabah evlerinden çıkınca kadınlar gününe özel asılmış afişler görmek isterler. Ve ya haberleri açınca onlar için düzenlenen etkinlikleri izlemek isterler. Bu tarz yapılan etkinlikler ve sürprizler, onların mutlu olmasını ve herkes tarafından değerli olduğunu görmesini sağlar. Bu tarz günlerde kadınlara birçok etkinlik düzenlenir hediyeler verilir ve sürprizler yapılır. Bazı kadın grupları tarafından sokaklarda yürüyüşler ve söylemler yapılır. Bütün haberlerde kadınlar günü ile alakalı olarak mutlaka haberlere de denk gelinir. Haberlerde gün içinde kadınlar günü ile alakalı olarak yapılan etkinliklerden ve kadınlar gününün öneminden bahsedilir. 
El Yapımı Kadınlar Günü Hediyeleri
Dünya Kadınlar Günü Temalı Kupa Bardak
fiyat
Kadınlara bu günlerde birçok hediye verilebilir. Sürpriz yapılabilir ve çiçek alınabilir. Peki, ne tarz hediyeler verilmeli? Ve ya neler verebilirsiniz? Hayatınızın bir parçası olan ve sizin için çok önemli bir değere sahip olan bu kadınlara el emeği kadınlar günü hediyeleri verebilirsiniz. Kendiniz uğraşarak bir şeyler yapıp bunları kadınlar gününde hediye olarak verebilirsiniz. Hiç şüphesiz oldukça beğenilir ve değerli bir hediye olur. Hazır alınan ve sipariş edilen hediyelerin aksine böyle uğraşarak bir şeyler yapmanız çok daha anlamlıdır. Daha sevgi yüklü bir hediye olur ve verdiğiniz kişi kendisini çok daha değerli hisseder. Sizlere ayrı başlık altında bu konuyu açalım. 

El Emeği Kadınlar Günü Hediyeleri Nasıl Yapılır


Sevdiğiniz insanlar için uğraşarak bir şeyler yapmaktan kimse gocunmaz. El emeği göz nuru hediyeler, süsler ve daha birçok şey yapılabilir. Bu hediyeleri kolay bir şekilde para ile de satın alabilirsiniz. Fakat insanın birisini sevdiğini göstermesi için, severek ve beğenerek bir şeyleri uğraşarak yapması yeterlidir. Kadınlar için çok mu çok özel olan bu günde, kadınlara el yapımı hediyeler verebilirsiniz. Başkasına yaptırıp vermekten bahsetmiyoruz yalnız. Kendinizin uğraşarak yapmasından bahsediyoruz. Şimdi onlar için nasıl hediyeler yapabilirsiniz örneklerle göstereceğiz. 

1. Kendin Yap Kadınlar Günü Hediyesi Aşk Kavanozu


El Yapımı Kadınlar Günü Hediyeleri
el yapımı aşk kavanozu
El emeği kadınlar günü hediyeleri olarak yukarıdaki resimdeki gibi bir aşk kavanozu yapabilirsiniz. Tabi bu arkadaşlarınız için değil sevgiliniz ve ya eşiniz için uygun olan bir hediye olacaktır. Kavanozu yapmak oldukça basittir. Küçük bir kavanoz alıp resimdeki gibi ipler ve süsler ile dışını süsleyebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra küçük kâğıtlara güzel sözler ile bu kavanozu doldurmanız gerekmektedir. Oldukça basit ve hızlı bir şekilde böyle el emeği güzel bir hediye hazırlayabilirsiniz.

2. Kalpli Poşet Çaylar ile Ona Küçük Sürpriz Yapabilirsiniz

el yapımı kadınlar günü hediyesi
el yapımı çay
Yukarıdaki resimde olduğu gibi küçük sürprizler ile sevdiğiniz kişiye el emeği sallama çay poşetleri yapabilirsiniz. Son derece ilginç ve iyi düşünülmüş bir icattır diyebiliriz. Sevdiğiniz kişiye kadınlar gününde verilebilecek en güzel el yapımı hediyelerden birisidir. Bunun size sallama çay ve bu çayların içine koyulduğu poşetlerden gerekiyor. Ayrıca makas ve iğne iplikte gerekmektedir. Aldığınız sallama çayların içini çıkartın ve bi kaba dökün. Daha sonra şekildeki gibi kalpli olarak yeni aldığınız çay poşetlerini kesin. Kapta duran çayları bu poşetlerin içine koyarak kenarlarını dikiniz. Ve sonuçta karşınıza oldukça güzel bir el yapımı poşet çay çıkmaktadır. Sevgilinizi ve ya eşinizi oldukça şaşırtacak ve mutlu olmasını sağlayacaksınız. Kadınlara el yapımı hediye olarak verebileceğiniz hediyelerden sadece birisidir bu.

3. Küçük Şirin mi şirin Şifoniyer

El Yapımı Kadınlar Günü Hediyeleri
el yapımı kartondan şifoniyer
El emeği kadınlar günü hediyeleri için bir diğer önerimiz ise bu şifoniyerdir. Oldukça güzel görünümlü ve el yapımı olması kadınların beğenmesi için yeterlidir. Ayrıca evlerinde sürekli kullanabileceği ve kullandıkça sizi hatırlayacağı bir hediye olması da cabasıdır. Yapımı oldukça basittir görüldüğü üzere. Küçük kutular ve ya ayakkabı kutuları ile yapılabilirler. Ve ya sert karton kutuları ile de yapabilirsiniz fakat dışını kaplamanız gerekecek her türlü. 
Kadınlar Gününe Özel Yastık
Kadınlar Gününe Özel Yastık
fiyat
Yapımı için yukarıdaki gibi kutulara makasa ve yapıştırıcıya ihtiyaç vardır. Ayrıca kaplama içinde keyfinize göre malzeme alabilirsiniz. Öncelikle şifoniyer için kasa yapmanı gerekmektedir. 3 çekmecede bu kasaya gireceği için ölçerek yapmanızda fayda var. Kasayı yapmadan önce bütün malzemeleri kaplayarak güzel bir görüntü vermelisiniz. Daha sonra ise çekmeceleri de kartondan yaparak ortaya güzel bir el yapımı hediye çıkartabilirsiniz. Oldukça beğenilecek bir hediyedir. 

4. Yumurta İçine Güzel Notlar Bırakabilirsiniz


el emeği kadınlar günü hediyeleri
el yapımı sürpriz yumurta
Kadınlara el yapımı hediyeler verirken birçok seçeneğinizin olduğundan bahsettik. Bunlardan biriside yukarıdaki resimde görüldüğü gibi yumurta içine koyabileceğiniz notlardır. Çok ilginç fakat oldukça ince düşünülmüş bir hediyedir. Yumurtanın tepesinde bir delik açarak o delikten içindeki yumurtayı bir kaba boşaltın. Sonrasında ise yumurtanın içinin kuruması için güneşli ve ya sıcak bir yere bırakın. Daha sonra yumurtanın dışını süslemek için boya malzemesi ve fırçaya ihtiyacınız olacak. Bunun için küçük fırça gerekir sulu boya kullanabilirsiniz. 
kadınlara el yapımı küçük hediyeler
kadınlara el yapımı küçük hediyeler
Dışını nasıl süsleyeceğiniz tamamen size kalmıştır. Sonrasında yumurtanın içine koymak için deliğe uygun ince bir kâğıda notunuzu yazıp yuvarlayıp yumurtanın içine sokun. Bu işlemin ardından da yumurta için güzel bir hediye kutusu bulun ve ya yapın. Sonrasında el yapımı hediyenizi istediğiniz kişiye verebilirsiniz. En son hali ise yukarıdaki gibi olacaktır. 

5. Sevgiliniz ve ya Eşiniz İçin Fotoğraf Albümü


kadınlar günü sürpriz hediyeleri
kadınlar günü sürpriz hediyeleri
Sevgiliniz ve ya eşiniz için oldukça güzel ve eğlenceli bir fotoğraf albümü yapabilirsiniz. Kendin yap kadınlar günü hediyesi olarak kullanabilir onu bu güzel günde oldukça mutlu edebilirsiniz. Kadınlar sizi sevdiklerinde onlara sunduğunuz ufacık hediyelerle bile mutlu olmayı bilmektedirler.
Kadınlar Gününe Özel Plaket
Kadınlar Gününe Özel Plaket
fiyat bilgisi
Onun için kadınlar gününde yukarıdaki gibi bir fotoğraf albümü yapmak oldukça basittir. İhtiyacınız olan şeyler ise, resimleri yapıştırmanız için yukarıdaki gibi sert karton hepsi aynı kalınlık ve büyüklükte olmalıdır. Ne kadar büyük albüm yapacaksanız o kadar çok kullanın bunları. Yapıştırıcı, resimdeki gibi kartonları birleştirmek için ip ve fotoğraflar. Bütün bunlara sahip olduktan sonra kartonların hepsini aynı yerden resimdeki gibi delerek buradan iple kartonları birbirlerine bağlayınız. Daha sonra ipi sıkıca bağlayarak sağlamlaştırın. Ayrıca yapıştırıcı ile kartonların ile bağlandığı yeri yapıştırın. Sonrasında ise ilk sayfalara sevdiğiniz ve beraber olduğunuz resimleri yapıştırın. Yalnız sevgilinizin ve ya eşinizin de resimler yapıştırabilmesi için boş yerler bırakmayı da unutmayın. 


6. Ceviz Kabuğu İçerisine Kolye


el yapımı kadınlar günü hediyesi
Ceviz Kabuğu İçerisine Kolye
Yukarıdaki gibi el emeği kadınlar günü hediyesi hazırlamak hiçte zor değildir. Bu tarz bir hediyeyi arkadaşlarınıza da hazırlayabilirsiniz. Yapımı oldukça kolaydır ve çok beğenilecek hediyeler içerisinde yer alır. Yapım aşamalarına geçelim. Öncelikle ceviz kabuğunun içerisine koyulacak bir kolye seçmeniz gerekmektedir. İri bir cevize ihtiyacınız var. Ayrıca içini süslemek içinde sim ve kolyenin altına da resimdeki gibi bir bez gerekiyor. Bütün bunları elde ettikten sonra cevizi çok dikkatli bir şekilde tam ortadan ikiye ayırıyoruz ve içindeki cevizi yiyoruz. Daha sonra içini tamamen temizleyip pürüzsüz bir hale getiriyoruz. Aldığımız simler ile cevizin içini bir güzel süslüyoruz. Daha sonra kolyenin zincir kısmını bezin altında kalacak şekilde kolyeyi de bezin üstüne yerleştiriyoruz. 
El Yapımı Kadınlar Günü Hediyeleri
ceviz kabuğunda kolye hediye etmek
Sonra ise cevizi kapatarak yapıştırıyoruz. En son olarak küçük bir kurdele ile güzel hediyemizi sonlandırıyoruz. Son aşamada yukarıdaki gibi gözükmektedir. Büyük ihtimalle vereceğiniz kadının ağzı açık kalacaktır. Çok özel ve güzel bir hediye olduğu tartışılmazdır. 


7. Ampulden Vazo İle El Yapımı Kadınlar Günü Hediyesi


kendin yap kadınlar günü hediyesi
kendin yap kadınlar günü hediyesi
Sevdiğiniz kişiye el yapımı kadınlar günü hediyesi olarak yukarıdaki gibi bir vazo yapabilirsiniz. Vazo dedik ama bunu benzetecek başka bir kelime bulamadığımızdan bu isimi verdik. Siz dilediğiniz isimi verebilirsiniz. Yapım için Süs eşyaları (yukarıda ip kullanılmış), ampul ve ufak çiçekler yeterlidir. Birde ampulün içini boşaltmak için teknik aletlere ihtiyacınız olabilir. 

Almış olduğunuz ampulün içini bir yerinizi kesmeden dikkatli bir şekilde boşaltın. Metal kısmının en üstünde bulunan siyahımsı yeri delebilirsiniz. Orta kısmı delmeniz yeterlidir. Daha sonrasında içine bir tornavida sokarak içindeki malzemeleri parçalayın ve sonrasında açtığınız delikten yere dökün. Şimdi sıra çiçeklere ve süse geldi. İsterseniz ampulün dışını boyayarak süsleyebilir ve ya içine ışıklar koyabilirsiniz. 
Kadınlar Günü Makyaj Aynası
Kadınlar Günü Makyaj Aynası
fiyat bilgisi
İçine uygun bir çiçek belirledikten sonra yukarıdaki gibi içine su doldurarak çiçeği koyunuz. Dilerseniz süs deniz taşları alarak dibine birkaç tane koyabilirsiniz. Hoş bir görüntü sunacağı kesindir. Bu şekilde hediyenizin son hali yukarıdaki gibi olacaktır. Siz çok daha iyi yerlere getirebilir ve geliştirebilirsiniz. Bu tamamen sizin hayal gücünüze ve el becerinize kalmıştır. Fakat bu hediyeyi vereceğiniz kişi bunu muhtemelen ömrünün sonuna kadar saklayacaktır. Oldukça değerli ve güzel bir hediyedir. 
kadınlara el yapımı hediyeler
Resimli ve Mesajlı Kadınlar Günü Çikolatası
fiyat bilgisi
Kadınlar günü için el yapımı hediyeleri yukarıdaki gibi birçok örnek ile açıkladık ve fikirler verdik. Bu örneklerin illa aynısını yapacaksınız diye bir kaide yoktur. Dilerseniz geliştirebilir ortaya çok daha farklı seçenekler çıkartabilirsiniz. Bu tamamen size bağlıdır. Ayrıca eliniz bu tarz işlere yatkın ise çok daha iyi süslemeler il muhteşem görsellere sahip hediyeler üretebilirsiniz. BU hediyeleri vereceğiniz kişi muhtemelen kendisini çok değerli ve özel hissedecektir. Son zamanlarda kimse bu tarz şeylerle uğraşmamakta ve hazır hediyelere kaçmaktadır. Bu nedenle el yapımı hediyeler oldukça ilgi görmektedir. 

Kadınlara el yapımı hediyeler vererek onların duygularını okşayabilirsiniz. Sevgiliniz ve ya arkadaşınız fark etmeden ilişki seviyenize göre bu tarz uygun hediyeler yapabilirsiniz. Sevgililer günü, anneler günü ve dünya kadınlar günü dâhil olmak üzere bütün özel günlerde bu tarz hediyeler sunabilirsiniz onlara. Hem masraf yapmamış olacaksınız hem de el emeği göz nuru ve ömür boyu saklanabilecek tarzda çok değerli hediye üretmiş olacaksınız. Yalnız bu tarz hediyeler sevgiliniz ve ya eşiniz gibi size daha yakın ilişkileri bulunan kişiler için daha sevindirici olacaktır. Sonuçta onlar hem sizin için hem de siz onlar için diğerlerine göre daha önemli ve özelsinizdir. Bu nedenle onlar için yaptıklarınız ve aldığınız hediyeler özel düşünülmüş ve uğraşılmış tarzda olmalıdırlar. Bu noktada da aklımıza en güzel el yapımı hediyeler gelmektedir. El emeği kadınlar günü hediyeleri için oldukça uygundurlar. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz