8 Mart Kadınlar günü için sürpriz fikirleri ister misiniz? Sevgilinize yapabileceğiniz en romantik ve en akılda kalıcı kadınlar günü sürprizleri bu yazımızda.

Kadınlar Günü Sürprizleri
Hayatımıza güven ve özverileri ile birlikte yön veren, her anımızda da yanımızda olan kadınlarımızın en özel günlerinden birisi olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne artık sayılı günler kaldı. 8 Mart tarihinde kutlanacak olan bu özel gün için, erkekler de gizliden gizliye sevgilileri için en özel hediyeyi bulabilmek adına gerek internet siteleri gerekse mağazalar üzerinden hediye araştırmalarına başlamış durumdadırlar. Sevgiliye kadınlar günü sürprizleri için erkelerin karşısında yüzlerce hatta binlerce farklı hediye olduğundan söz edebiliriz. Ancak, bu durum çoğu zaman bir avantaj gibi görünse de erkeklerin en zorlanacağı bir durumu ortaya çıkarmaktadır. Bundan dolayı, erkeklerin doğrudan tavsiye üzerine ya da en çok tercih edilen hediyeler üzerinden araştırma yapmasında fayda vardır.  Sevgiliye kadınlar günü sürprizleri alternatifleri değerlendirirken, ilk olarak sevgilinizin zevklerini göz önünde bulundurmalısınız. Sevgilinizin yaşı, gün içerisinde yaptığı aktiviteler, giyim tarzı ve bunun gibi çoğaltabileceğimiz onlarca farklı nedeni göz önünde bulundurarak, hediyenizi daha kolay bir şekilde seçebilirsiniz. İnternet sitemiz üzerinden inceleyeceğiniz hediyeler, açıklama kısmında da görüleceği üzere belirli bir saate kadar sipariş verildiğinde aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir. Bundan dolayı bu durumu değerlendirmeli, hediyenizi seçerek günler öncesinden de sipariş vermeniz çok daha doğru olacaktır. Hediyelerin tamamı özel kutuları ile birlikte gönderilmektedir. Bundan dolayı ekstra bir paketleme işlemine gerek kalmadan hediyenizi doğrudan sevgilinize verebileceksiniz. 

İsme Özel Kalpli Bayan Kolye

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
İsme özel kalpli bayan kolye Sevgilinize layık bir seçim olacak ve yıllar yılı tebessümle hatırlayacağı en güzel jestlerinizden de biri olacaktır. Hepimiz zarif kolyelere bayılıyoruz değil mi? Bazı hediyeler vardır ki birkaç dokunuşumuzla bambaşka detaylar yaratabiliriz. Sevgilinizin de kendi ismine özel bir kolyeyi olsun. Sevgiliniz için kolye hediye etmeyi tercih ediyorsanız, kişiye özel olmasına özen gösterin. Sevgilinize kadınlar günü sürprizinizi en güzel bu İsim yazılı kolyeyle patlatabilirsiniz. Sevgiliniz üzerindeki etkisi ise bir ömür boyu devam edecek. Hadi o zaman siz de aşkınızı hediyenizin sırtına yükleyin ve kadınlar gününde sevgilinize aşkınızı bizimle uçurun. Kadınlar gününde sevgilinize aşkınızı nasıl sunmak ya da arz etmek isterdiniz? Mesela içinize sığdıramadığınız kocaman sevginizin ifadesini bu zarif kolyeyle yapabilir misiniz acaba? Bize göre bu şekilde sevgilinize bir aşk gösterisinde bulunmak harika bir yol olacaktır. Bir kolye, kişiye özelse çok daha anlaml bir hal alır. Sevgilinizin gözünde de çok daha değerli olur. Sıradan kadınlar gününde verilebilecek hediye seçeneklerinden tamamen sıyrılmış zarif kolyedir.

Bayanlara Özel İsimli Mum

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Sevgilinize küçük ama anlamlı bir hediye ile gitmek istediğinizi biliyoruz. Sevgilinize kadınlar günü hediyesi olarak verebileceğiniz bu hediye sayesinde aşkınızı ve bağlarınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Bu yaratıcı mum sürprizi ile sevgilinizi hem şaşırtacak, hem de ona özel bir mum sürprizi yapmış olacaksınız. Sevgilinizi, üzerinde isminin yer alacağı etkileyici bir mumla kucaklaştırın. Siz isteyin yeter. Hediyegurmesi sizin için en güzel mumları profesyonel şekilde hazırlasın. Kolay şekilde sepetine ekleyerek sipariş edip, kendine özel hale getirebileceğini bu mum modeli, zevkli kişiliğini başarıyla yansıtacak. En özel günlere bile şıklığıyla ışık saçan bir armağan olan bu hoş jest ile sevgilinizin yüzünü hakikaten güldüreceksiniz. Günler öncesinden bu özel günün gelmesi beklenir. Alacağınız etkileyici hediyeler ile sevgilinizin aklında kalıcı anılar oluşturmak istiyorsanız, bayanlara özel İsimli mum ideal tercihiniz olabilir. Ayrıca kadınlar gününde sevgilinize vereceğiniz bu etkileyici mumun tasarımı sevgilinizi, fiyatı ve kalitesi de kesinlikle sizi etkiliyor olacak. 

Bayanlara Özel Kadınlar Günü Temalı Çanta

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Listemizin üçüncü sırasında sevgilinizi mutluluktan havalara uçuracak İsme ve mesaja özel bir bez çanta sizi bekliyor. Bu sayfada yer alan bez çanta gerek özel sunumu, gerek kalitesi ve gerekse de tasarımıyla hediye sahibine harika hisler yaşatacak. Bez çanta size banal bir hediye fikri gibi gelebilir, ancak kişiye özel olduğu için her insanın takdir edeceği bir hediyedir. Kaliteli ve güvenilir alışverişin durağı Hediyegurmesi mağazamızda geniş bir bez çanta kataloğumuz bulunmaktadır. Bez çanta siparişiniz hem kaliteli, hem güvenli hem de özel bir hediye olarak adresinize ulaşmış olacak. Kadınlara yapılabilecek sürprizlerin başında ise çiçekler gelmektedir. Evet kadınlar çiçeklere bayılırlar, fakat biraz daha orijinallığınızı konuşturmanız gerekmektedir. Örneğin bu bez çanta ile sevgilinizi iki kere mutlu etmiş olursunuz. Özel bir tasarıma sahip olan ve anlamıyla sevgilinize kendisini çok özel hissettirecek olan bayanlara özel kadınlar günü temalı çanta, tüm özel günler için tercih edilebilir durumda bir hediyelik. Sevgiliniz, bu özel çantaya her baktığınızda böylelikle aşkınızı her daim kalbinde hissedecek. 

Bayan Sevgiliye Hediye Led Işıklı Dekor

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Tasarımı ve şıklığı ile insanı çok etkileyen bu led ışıklı dekor, son dönemlerin tercih edilen hediyelik eşyalarından. Bayan sevgiliye hediye led ışıklı dekor sayesinde sevgilinize kadınlar günü için şık ve eşsiz bir hediye seçmiş olmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Fotoğraf baskılı led ışıklı dekorun mesajı o kadar açık ki, bu led ışıklı dekora her baktığında sevgiliniz onu kadar sevdiğinizi görüyor olacak. Kişiye özel bir led ışıklı dekorla sevgilinizin şaşkınlığını katlayabilir, ona sürprizli bir kadınlar günü yaşatmayı başarabilirsiniz. Sevgilime güzel ne hediye alabilirim diyorsanız ya da sevgilime kadınlar günü kutlaması yapmak istiyorum diyorsanız da bu harika ışıklı dekorlar büyük görev üstlenecektir. Fotoğraf baskılı led ışıklı dekor ile sevgilinizi sadece şımartmış olmakla kalmayıp, özel de hissettireceksiniz. Özellikle sevgiliye hediye olarak alınabilecek olan bu led ışıklı dekor isme özel bir şekilde hazırlanmakta olup, kişiye özel hale getirilişiyle birlikte daha da etkileyici bir hale bürünmektedir. 

Bayanlara Özel Fotoğraflı Mutfak Önlüğü

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Ucuz fiyatı ile bütçenizin dostu olarak görebileceğiniz sevgiliye kadınlar günü hediye fikirleri listemizin bu beşinci sırası güzel bir önlüğe ayrıldı. Etkileyici bir mutfak önlüğü ve üzerinde hem fotoğrafınız ve hem de isminiz yer alıyor. Siz de sevgiliniz güzel bir mutfak önlüğünü, alabiliyor olmanın keyfine varın! Sevgilisini kadınlar gününde çok mutlu edebileceğiniz ve onun yanında olduğunuzu en güzel şekilde hissettireceğiniz ismine özel fotoğraf baskılı mutfak önlüğü sevgilisini çok duygulandıracaktır. Sevgiliniz belki de böyle bir mutfak önlüğü tasarımını ilk defa görüyor olacak. Bırakın o pahalı ve klişe hediyeleri. Sevgilim benden gelecek her hediyeye bayılır ve özellikle de sürpriz hediyeler sever diyorsanız ona bayanlara özel fotoğraflı mutfak önlüğü alabilirsin. Sevgiliye özel hediye önerileri listemizde beşinci sırada bu kez manevi bir hediye seçeneğini sizlere sunuyoruz. Sevgilinize kendini özel ve değerli hissettirmek için sevgilinizin mutlu olacağı ve kendini değerli hissetmesini sağlayacak hediyelerden geçtiğini biliyoruz. Emek kokan ve çok zarif bir düşüncenin eseri olduğu için de size minnet duygularıyla teşekkürlerini sunacaktır. Duygularınızı sakınacağınız en son kimselerdir sevdikleriniz. Örnek resimdeki bu tasarım mutfak önlüğüyle sevgilinize yıllarca kullanabileceği kaliteli bir üründen bahsediyoruz. Sizler de çok sevgiliye minik hediyeler alıp götürmek ve hatta kadınlar gününü hiç beklemeden sevgilinize aşkınızı göstermek için bu sürpriz mutfak önlüğü size çok yardımcı olacaktır.

Bayan Sevgiliye Hediye İsimli Çelik Termos

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Çünkü sevgiliniz bu narin ve romantik termosu hak ediyor. Hediyegurmesi sayesinde sevgiliniz için en narin ve romantik termosu alacak ve ona unutulamayacak bir kadınlar günü sürprizi hazırlayacaksınız. Hediyegurmesi'nde sevgilinize kadınlar günü hediyesi seçme anlamında harika fırsatlar var. Kişiye özel binlerce ürün ve tasarım kadınlar günü hediyeleri sizleri bekliyor. Neden sevgilinizin de böyle güzel bir termosu olmasın? Isme özel ve mesajlı bu termos bardak, direkt sevgilinize hediye edilmeye hazır. Hediyeleşmek veya hediye almek veya vermek hoş bir jest doğrusu. Hediye almaktan mutlu olmayacak insan yoktur sanıyoruz. Üstelik bu hediye sahibine özel ise, daha da etkileyici bir objeye dönüşür. Biricik sevgilinizi bu termosla mutlu etmekte geç kalmayın. Gelin sevgilinize bu kadınlar gününde söylemeyi istediğiniz güzel sözcükleri ve onun sevgisiyle dolu duygularınızı bu termosla açığa çıkartın. Kişiye özel termosu gören sevgilinizin mutluluğunu gördüğünüzde siz de ne kadar isabetli bir hediye seçtiğinizi fark edeceksiniz. Hem işlevsellik, hem de isme özel ve mesajlı tasarıma sahip bu hediyeler ile siz de sevgilinizin memnuniyetini kazanabilirsiniz. 

Bayan Sevgiliye Hediye Çubuklu Oda Kokusu

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Sahibine yönelik hazırlanan hediyelikler, başlıca popüler ürünler arasında yerini koruyarak, online şekilde alınabilen armağanlara da damgasını vuruyor. Sevgiliniz için özel bir hediye alışveriş listesi tutuyorsanız, İsim yazılı bu oda kokusunu listenize mutlaka eklemelisiniz. Kadınlar gününde sevgilinize İsim yazılı bir oda kokusu vermeye ne dersiniz? Bayan sevgiliye hediye çubuklu oda kokusu, sevgilisi için orjinal bir kişiye özel hediye seçmeye özen gösteren kimseler için yerinde bir seçim oluyor. Sizler de sevgilinizi kaliteli bir oda kokusuyla buluşturmak istiyorsanız hemen şimdi siparişinizi oluşturun. Ucuz bir kadınlar günü hediyesine çok büyük bir mutluluk sığdırmış olacaksınız. Siz de sevgilisini çok sevip de onu nasıl yücelteceğini bilemeyenlerden misiniz. Hediyegurmesi'nde sevgilinizi mutlu kılacak alternatifleriniz çok. Sevgiliniz için armağan edebileceğiniz bu muhteşem oda kokuları, sadece kendisine özel olacağından kesinlikle sevgilinizi dünya kadınlar gününde de oldukça onurlandıracak en güzel hediyelerden biri olacak. Manevi olarak değerli hediyeler hep akılda kalıcıdır. Siz de sevgilinizin aklında yer etmek, her zaman sizi hatırlamasını sağlamak istiyorsanız bu oda kokusunu bir kez daha düşünün isteriz. 

Sevgiliye Kadınlar Gününe Özel Kupa Bardak

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Çok güzel kadınlar günü hediyeleri bulunduğu önerimiz olan hediye sitesindeki alışverişinizde kafanızda acabalar varsa, hiç endişelenmeyin. Radikal tasarımıyla sevgiliye kadınlar gününe özel kupa bardak sevgilinizin baktıkça bakacağı ve güzel düşüncelere dalacağı süper bir seçim olacak. İsme ve mesaja özel kupa bardağınız ile sevgilinizi mutlu edecek eşsiz bir anlamlı hediye verin. Kişiye özel hale getirilen kupa bardaklar, sevgilinize verdiğiniz değeri de en iyi gösteren araçlardan oluyor. Son yılların en popüler hediyesi olan kupa bardakları sevgiliniz çoktan haketmedi mi? Sevgilinizin bu romantik bardağa karşı gösterecekleri reaksiyon inanılmaz güzel olacak. Kadınlar günü hediyeleri sevgiliye seçimlerinizde de hoş bir sürpriz olabilecek bu kupa bardaklar sevgilinizin olabilir. Özel tasarlanmış kupa bardağın zarif şıklığına kendinizden dokunuşlar yaparak çok daha ayrıcalıklı bir kupa bardağı kendiniz ortaya çıkartabilirsiniz. Sevgilinizin içini ısıtacak bu romantik kupa bardağın ona yaşatacağı mutluluğu izah etmeye cümleler bulamıyoruz. Ancak firmamız olarak bu güzel kahve kupasıyla merakınızı giderebileceğimizi düşünüyoruz. İsme ve mesaja özel bu romantik kupa bardak, hiçbir zaman modası geçmeyecek bir seçim. Çünkü bu anlamlı kupa bardak, tamamen sevgilinizi yansıtıyor. Harika tasarımlarla herkesin kendisini bulacağı bu romantik kupa bardak, kişiye özel hazırlanacak olmasıyla da estetik bir görünüm kazanacak. Acele edin ve bu süper kupa bardağı kaçırmayın. Sipariş etmeniz halinde bu romantik kupa bardak, en hızlı şekilde sevgilinizin olacak. 

Kadınlar Gününe Özel Konsept Hediye Kutusu

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Birçok farklı tasarımla hazırlanmış olan hediye kutusunun dışında, sevgiliniz için hediye listeniz içerisine değerlendirmeye alabileceğiniz müthiş hediye fikirlerimize de bakabilirsiniz. Sevgilinize bu konsept hediye kutusunu sunduğunuzda bu sürpriz hediyenizin hazır bir hediye olmadığını ve kendisi için özel hazırlandığını hemen anlayacaktır. Sizler bu fırsatlardan faydalanmanın keyfini sürerken, sevdikleriniz de sizin sevgilinize satın aldığınız nadide ürünleri kullanmanın mutluluğunu yaşarlar. Hediye önerilerimizde bizim de favori ürünümüz olan ve listemizde dokuzuncu sırada yer alan sürpriz bir konsept hediye kutusu var. Standart dışı ve benzersiz hediyelik eşya ürünleriyle sizlerin imdadına koşan Hediyegurmesi’den sevgilinize özel birbirinden sürpriz hediye seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Sevgilime hediye bulamıyorum bahanesine sığınmak yok çünkü sizi sevgilinize alabileceğiniz en güzel konsept kutularla buluşturmaya kararlıyız. Kadınlar gününe özel konsept hediye kutusu her açıdan hem sizin için de sevgiliniz için de etkileyici bir kadınlar günü armağanı olacak. Konsept kadınlar günü hediye kutusunun içeriği, birbirini güzel şekilde tamamlayan ve konbin yapılmış süper objelerle oluşturulmuş. Sevgilinize güzel bir kadınlar günü sürprizi yapabilmeniz için sizin de böylesi bir hediye kutusuna ihtiyacınız var. Profesyonelce özelleştirilen bu harika konsept hediye kutusu hızlı kargo ve özel paketi ile sizlere ulaşacaktır. 

İsme Özel Kupa Bardak


Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Her ne kadar klasik bir hediye olarak görünse de, kupa bardaklar özel bir şekilde tasarlandığı zaman kadınları en mutlu eden hediyelerden birisidir. Şıklığı ve güzellikleri ile bir bütün haline gelecek olan bu kupa bardakları elbette tek bir model üzerinden değerlendirmemeniz gerekmektedir. Genellikle sihirli olarak bilinen ve sıcak su ile temas ettiğinde renk değiştiren kupa bardakları burada doğrudan tercih edebilirsiniz. İsme özel kupa bardak için inceleme yapan kişilerin öncelikli olarak sevgililerin çalışıp çalışmama durumlarını da göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Eğer sevgiliniz aktif bir iş hayatı içerisindeyse bu kupa bardak, onun çalışma masasında çok özel bir yere sahip olacaktır.

Kadınlara Özel Şık Kahve Fincanı

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Sevgiliniz hediye ettiğiniz kupa bardağını aldığında, her kahvesinde ya da çayında sizlerin resmini görecek ve yine her an duygusallık içeriisnde olacaktır. Kız arkadaşınıza özel olarak tasarlanacak bu hediye için kararınızı verdikten sonra, doğrudan özelleştirme işlemine başlayabilirsiniz. Burada sizden sadece kupa bardak üzerine hangi ismin yazılacağını belirtmeniz yeterli olacaktır. Bu bölüm de sepete ekle butonunun hemen üzerinde yazmaktadır. İsim ve soyismi yazdıktan sonra doğrudan sepete ekle butonuna tıklayarak, siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Eğer dilerseniz, isim ve soy isim yazmak yerine, ilgili bölüme kız arkadaşınız ve kendi isminizi de yazabilirsiniz. Bu sayede ikinize özel bir kupa bardak da hazırlatmış olacaksınız. 

Sonsuz Aşk Fotoğraf Kalp Kolye

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Kadınların vazgeçemedikleri eşyalarının başında aksesuarlar gelmektedir. Dolaplarında birbirinden farklı kolye, küpe ya da saat bulunduran kadınlarımızın büyük bir kısmı, kolyelere büyük bir önem vermektedir. Bundan dolayı sevgiliye kadınlar günü sürprizleri için, tamamen özel bir tasarım kolye hediye edebilirsiniz. My Love yazılı olarak tasarlanan ve iki parçadan oluşan görseldeki hediye de, tercih edebileceğiniz alternatiflerin başında gelmektedir. Sevdiğiniz insana duyduğunuz hisleri bir nebze de olsa gösteren bu kolye sayesinde, kadınlar gününü sevgiliniz için unutulmaz bir hale getirebileceksiniz. Ayrıca, kolye iki ayrı parçadan oluştuğundan dolayı sevgiliniz bu kolyeyi kullanırken bir diğer parçayı da aynı şekilde sizler kullanacaksınız.

Sonsuz Aşkımız Sonsuzluk Kolye

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
İki ayrı parçadan oluşan ve birbirini tamamlayan bu kolyeyi sipariş edecek olan erkeklerin, kullanım konusunda ise herhangi bir tereddütte düşmemesi gerekmektedir. Çünkü kolye hem erkekler hem de kadınların kullanımına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Yani unisex olarak tabir edilen ürünlerden birisidir. Kolyeler aynı zamanda paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bundan dolayı kullanıma bağlı ya da geçen süreye bağlı olarak herhangi bir renk değişikliği ya da deforme durumu söz konusu olmayacaktır. İki ayrı kolye ucu olduğu gibi, anında kullanılabilmesi açısından da iki ayrı zincir ile sizlere gönderilmektedir. Burada kolye zinciri hem modern bir tasarım elde edebilmek hem de ürünlerin bir bütün halinde görünebilmesi adına, deri malzemeden imal edilmiş ve uzatılıp kısaltılabilmektedir. 

Karakalem Görünümlü Kanvas Tablo

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Sevgiliye kadınlar günü sürprizleri için en başta da belirttiğimiz gibi onun gün içerisindeki aktivitelerine ya da alışkanlıklarına ilk etapta bakmanızda fayda vardır. Eğer sevgiliniz gün içerisinde çok fazla çay ya da kahve tüketiyorsa, ona özel olarak bir bardak altlığı tasarlatabilirsiniz. Burada, hem sevgiliniz hem de sizin resminiz kullanılmakta ve doğrudan karakalem efekti de verilmektedir. Oldukça şık ve kullanışlı olan bu hediyeyi sipariş etmek için ise tek bir resme ihtiyacınız vardır. Taş bardak altlığı için resim yüklemenizi doğrudan internet sitemiz üzerinden yapabilirsiniz. İlgili resmi yükledikten sonra da sepete ekle butonuna tıklayarak, doğrudan siparişinizi verebilirsiniz.

İsme Özel Arama Motoru Kupa Bardak

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Yukarıda belirtmiş olduğumuz bardak altlığı için bir diğer alternatif de, arama motoru şeklinde tasarlanan taş badak altlığıdır. Burada, tıpkı dünya genelinde kullanılan arama motorunun ana sayfa görünümü olacaktır. Ancak, arama motorunun ismi tamamen sizin belirteceğiniz bilgilere göre belirlenecektir. Yani, sevgilinizin simini doğrudan arama motorunun ismi yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bardak altlığının üzerine yazılacak olan arama türünü de yazmanız gerekmektedir. Örneğin dünyanın en mükemmel insanı gibi bir açıklama yapabilirsiniz. Son olarak da bunu mu denediniz olarak görünen yere, doğrudan sevgilinizin isim ve soy ismini yazmanız yeterli olacaktır. Sonrasında ürünü sepete ekle butona tıklayarak siparişinizi tamamlayabilirsiniz. 

Kadınlara Özel İsimli Yastık

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Çiftler duygusal anlamda birbirini çok seviyor ve birbirlerini de düşünmeden bir an geçiremiyor olsa da zaman zaman araya mesafeler girebilmektedir. İşte tam da bu durumlarda sevgiliye kadınlar günü sürprizleri için, çok özel bir yastık tasarlatabilirsiniz. Görselde göreceğiniz ürünü sevgiliniz için tasarlattığınız zaman, sevgiliniz her akşam yastığa baş koyduğu zaman sizi düşünecek ve uykularını da daha huzurlu bir şekilde geçirecektir. Özellikle birbirine uzak noktalarda bulunan kişiler için önemli bir hediye olan bu yastıkları dilediğiniz sayıda tasarlatabiliyor ve kısa bir süre içerisinde de elde edebiliyorsunuz.

Kişiye Özel İsimli Makyaj Aynası

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Sevgiliye kadınlar günü sürprizleri için, uzakta olan sevgilinizi mutlu etmek ve bir o kadar da şaşırtmak için yastıklardan sipariş vermek istediğinizde sizden bazı bilgiler istenecektir. Sizden öncelikle yastık üzerine yazılacak olan isimler istenmektedir. Burada 30 karaktere kadar açıklama yazabilirsiniz. Sonrasında da sevgilinizin ve sizin yaşadığınız şehirleri yazmanız istenecektir. Son olarak da yastık üzerine yazılmasını istediğiniz 3 ayrı mesaj bölümü bulunmaktadır.

Fotoğraflı Anı Çerçevesi

Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizleri
Burada ilk mesaj bölümüne 50 karakter, ikinci ve üçüncü mesaj bölümüne de 75 karakter sınırına göre mesaj yazabilirsiniz. Tüm bu bilgileri doldurduktan sonra da ürünü sipariş etmek için sepete ekle butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Tamamen kendinizin sevgilinize özel olarak tasarlayacağınız bu yastık sayesinde, sevgiliniz her gece daha rahat bir şekilde uykuya dalacak ve yatak odasında da her baktığında bu yastık ona sizi hatırlatacaktır. 

1900'lerin başlarında, tüm Avrupa'da ve batı dünyasında birçok protesto patlak verdi. Nedeni? Kadınların medeni hakları için talepleri. Bu nedenle bu kadınlar günü, kadınların erkekler ve kadınlar arasındaki eşitlik ve aynı zamanda onunla birlikte gelen tüm haklar için gösteri yaptıkları birçok işçi mücadelesinden kaynaklandı. Bu grevlerin ana nedenlerinden biri oy hakkı talebidir, çünkü o dönemde kadınların görüşü dikkate alınmamıştır. Ayrıca daha iyi çalışma koşulları, yani aynı pozisyon için erkeklerinkine eşdeğer bir ücret vb. Talebi de vardır. Genel olarak, kadınlar günü, dünyadaki hemen hemen her ülkenin her yıl 8 Mart'ta kutladığı kadınlar için bir tür bağımsızlık günüdür. Elbette bu gün her yıl kutlansa da günümüzde daha fazla diplomatik mücadele devam ediyor çünkü eşitsizlikler hâlâ hüküm sürüyor. 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz