Üzerine istediğiniz doğum günü kutlama mesajlarınızı taşıyabileceğiniz Kişiye Özel Emoji Yastık, çok sevimli ve çok şık!

emoji yastık
Doğum günü için sevdiklerinize çok orijinal, çok şirin ve çok da sempatik bir armağan vermek ister misiniz? Tabi ki de çok istersiniz. İşte karşınızda mobil telefonlar ve İnternet aleminde mesajlaşma simgesi şeklinde surat ifadesi olarak tasarlanan sevimli Emoji karakteri! Ancak bu sefer cep telefonu ekranında değil, kare bir yastık üzerinde. Üstelik Emoji surat ifadesi sevdiklerinizin doğum gününü kutluyor ve kişisel mesajınızı yazılı. 

Çocuklarınızın, sevgilinizin veya arkadaşlarınızın doğum günü başka hiçbir hediye ile bu kadar sevimli kutlanamazdı herhalde! Çünkü, üzerine istediğiniz doğum günü kutlama mesajlarınızı taşıyabileceğiniz Kişiye Özel Emoji Yastık, çok sevimli ve çok şık! Koltuk köşesine veya yatak üzerine çok yakışacak emoji surat yastık ile sevdiklerinize unutamayacakları çok sempatik bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Sevimli surat sarı emoji karakterinin başında doğum günü şapkası, önünde ise doğum günü pastası bulunuyor. 
detay
Üstünde yer alan konuşma balonu üzerine ise Size özel doğum günü mesajı yazılıyor. Aynı Gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla sahip olabileceğiniz bu harika yastık nerede satılıyor derseniz, aşağıdaki "Fiyat İçin TIKLAYIN" butonuna tıklayarak hediyemen.com sitesinden satın alabilirsiniz.
gülen yüz yastık
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz