Masa üstü basketbol, parmak futbol oyun seti, masa tenisi oyun seti, mini bilardo oyun seti, langırt, bowling ve daha bir çok eğlenceli oyunla ofis yaşamınıza renk katabilirsiniz.

masa üstü oyunlar
Ofis yaşamı genelde iş güç, koşuşturma ve bol stres altında geçer. Yani kabul edelim ki sıkıcı bir ortam! O halde bu sıkıcı ortama eğlenceli oyunlar dahil ederek daha keyifli bir hale getirebiliriz öyle değil mi? İşte bu yüzden bu yazımızda sizlere ofisinizde kullanabileceğiniz birbirinden eğlenceli oyunlar bulduk seçtik! Masa üstü basketbol, parmak futbol oyun seti, masa tenisi oyun seti, mini bilardo oyun seti, langırt, bowling ve daha bir çok eğlenceli oyunla ofis yaşamınıza renk katabilirsiniz. Tabi ki de önermiş olduğumuz masaüstü oyun setlerini evinizde arkadaş buluşmalarında, sınıfınızda teneffüs aralarında veya can sıkıntınızı gidermek için de kullanabilirsiniz. Aynı zamanda mini oyun setleri, futbol, basketbol, bilardo, tenis, langırt, bowling severler için de en güzel hediye seçeneklerinden biri. Ofis hediyesi olarak da düşünülebilecek masaüstü oyun setleri ile sevdiklerinize en şaşırtıcı hediyelerden birini verebilirsiniz. 

Çalışma Masanıza Eğlence Taşıyacak Oyun Setleri

konu çizgisi
masaüstü oyunlar
Mini Bilardo Oyun Seti. Koskoca bilardo masası ufaldı ufaldı ve tam da masanızın üzerinde oynayabileceğiniz minyatür boyutlara ulaştı. Arkadaşlarınızla ofiste Amerikan Bilardosu oynamak hiç bukadar kolay olmamıştı. Mini boyutlardaki Bilardo oyun seti ile keyifli anlar sizi bekliyor. 
konu çizgisi
mini basketbol oyun seti
Basketbol severleri hop oturtup hop kaldıracak şahane bir oyun seti karşınızda! Parmak basketbolu olarak da tanımlanan Mini Masaüstü Basketbol oyun seti ile heyecnlı basketbol turnuvaları yapabilirsiniz. 
konu çizgisi
parmak basketbolu
Yukarıda gördüğünüz basketbol oyun setine alternatif olarak bu ürün de dikkatinizi çekebilir. Diğerinden farklı olarak mancınık şeklinde üzerine top koyup potaya fırlatabileceğiniz oldukça eğlenceli bir oyun seti. 
konu çizgisi
mini parmak futbolu oyun seti
Yeter ama kendinizi ofiste bu kadar harap etmenin kime ne faydası olacak ki:) Biraz da dinlenme ve eğlenme vakti... Hadi biraz parmaklarınız çalışsın! İş yerinden kankinizi alın karşınıza ve öğlen yemek molalarında heyecanlı futbol maçları yapın! İster ofiste, isterseniz de evde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Mini Futbol Oyun Seti keyifli dakikalar vaat ediyor. 
konu çizgisi
masaüstü tenis
Çekişmeli bir tenis oyununa ne dersiniz? Tenis oynamak için normalde hem boş vakit; hem kort, hem de aynı zamanda Sizin gibi boş vakti olan arkadaşlardan da bulmak gerekiyor:) İşte size tenis oynama keyfini masa üstünde yaşatacak olan ve ofis ortamında renk katacak olan Mini Desktop Tennis - Masa Tenisi Oyun Seti. Kendisi minyatür görünümde olsa da eğlencesi büyük. Mini Masa Tenisi Oyun Seti ilginç hediyelerin Dünyası Hediyemen.com'da.
konu çizgisi
bowling masa için
Ofis hayatınıza biraz hareket katmaya ve çekişmeli oyunlar oynamaya ne dersiniz? Kim demiş ofis hayatı sıkıcıdır diye? Yeter ki eğlenceli bir şeyler bulunabilsin:) Mesela Masaüstü Bowling Oyun Seti ve eğlencenin tadını çıkartın! Sıkıcı ofis veya ev yaşamınıza kendisi küçük ancak eğlencesi büyük bir oyun dahil etmek isterseniz, size de bir Mini Masaüstü Bowling Oyun Seti lazım!
konu çizgisi
parmak futbolu masaüstü
Futbol meraklılarına özel bir oyun seti daha! Kaleni ve adamlarını seç, oyuna başla! Şimdi ofislerde en yeni moda, mini futbol oyunu. Futbol heyecanını masanıza taşımak ve sevdiklerinizle heyecanlı futbol turnuvaları düzenlemek istiyorsanız Langırt şeklindeki Finger Board Football - Mini Futbol tam size göre. Sıkıcı geçen ofis yaşamını eğlenceli oyunlarla renklendirmek isteyenler, eminiz ki Finger Board Football - Mini Futbolunu çok sevecekler. 
konu çizgisi
oyun setleri
Golf tutkunları ekran başına. Çünkü gol severleri yakından ilgilendiren ilginç ve şahane bir ürünle daha karşınızdayız. Bundan böyle canınız ne zaman golf oynamak isterse, sahanız çalışma masanız olacak. Çok mu şaşırtıcı? İşte karşınızda masanıza eğlence taşıyacak olan Fingerboard Golf - Mini Golf Oyun Seti. Parmaklarınızla oynayabileceğiniz bu harika oyun seti ile heyecan fırtınasını masanıza taşıyabileceksiniz. 
konu çizgisi
masa üstü oyun setleri
Artık öfkenizi veya sinirinizi dağıtmak için zavallı masanızı yumruklamaya ya da yakınınızdaki insanların kalbini kırmaya son! Çünkü Masaüstü Vakumlu Boks Torbası ile vücudunuzda birikmiş stresi ve negatif enerjiyi kolaylıkla atabileceksiniz! Özel vakumu ve güçlü esnek metal yayıyla çalışma masanızın üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz Mini Boks Torbası stresli iş yaşamınıza rahatlama getiriyor. 
konu çizgisi
ilginç oyunlar
Rengarenk partilerinize heyecan katmak ve eğlencenin dozunu daha fazla arttırmak için, işte karşınızda Drinking Game Roullette Set - Shot Bardaklı Rulet Oyun Seti! Onunla evinize adeta Las Vegas'ın büyüleyici ve ışıltılı dünyasını taşıyacaksınız. Partilerinizde,kutlamalarınızda, davetlerinizde, eğlenceyi limitsiz bir şekilde evinize taşıyacak olan Shot Bardaklı Rulet Oyun Seti Hediyemen.com'da. 
konu çizgisi
ilginç oyunlar
İşte bu oyun kendisine güvenenler için. Sağlı sollu üst üste yığılmış 60 adet ahşap bloktan bir tane çekip çıkartıyorsunuz ve üzerinde yazılı olan görevi harfiyen uyguluyorsunuz. Tabi bu arada taşınızda içme görevi yazılıysa bardağınızdaki içeceği de tek yudumda kafanıza dikiyorsunuz. Yepyeni bir eğlence anlayışını hayatımıza kazandıran Drunken Tower - Shot Denge Oyunu Hediyemen.com'da.
konu çizgisi
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz