Sevgilinize oldukça etkileyici bir sürpriz hediye olan El Yapımı Mesajlı Mandal yaparak O'nu acayip derecede şımartabilir, mutluluktan bulutların üzerinde gezinmesini sağlayabilirsiniz

El yapımı Hediyeler
Eğer siz de sevgiliye verilecek hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diye düşünenlerdenseniz bu el yapımı sürpriz hediye tam size göre. Sevgilinize oldukça etkileyici bir sürpriz hediye olan El Yapımı Mesajlı Mandal yaparak O'nu acayip derecede şımartabilir, mutluluktan bulutların üzerinde gezinmesini sağlayabilirsiniz. Nasıl mı? Ayrıntılar yazımızın ilerleyen bölümlerinde.

Sevgilinize büyük mutluluklar yaşatmak için pahalı hediyelere hiç gerek yok! Bazen küçük sürprizler de sevgilinize inanılmaz çapta büyük mutluluklar yaşatabilir. Aşağıda detaylarıyla anlatacağımız el yapımı mesajınız var mandalı ile kız arkadaşınıza O'nu ne kadar sevdiğinizi, ne kadar değer verdiğinizi küçük bir hediye ile gösterebileceksiniz. Bu el yapımı hediyeyi sevgilinize sunmak için, illa da O'nun doğum gününü olması ya da 14 Şubat Sevgililer Gününün kutlanıyor olmasına gerek yok! Sıradan herhangi bir günde de sevgilinizi şımartmak için O'na minik el yapımı hediye sürprizlerinden yapabilirsiniz. 

Ahşap Mandaldan Etkileyici Mesajlı Bir Romantik Hediyeye

Bazen beklenmedik küçük sürprizler sevgilinize/eşinize en büyük mutlulukları yaşatabilir. İşte size bunun en tip örneklerinden biri! Sizinle birlikte her evde rahatlıkla bulunan ahşap bir mandaldan romantik bir hediye tasarlayacağız! Peki Süpriz Mesajlı Mandal Nasıl Yapılabilir? 

mandalla romantik mesaj
El Yapımı Ahşap Mandal Mesajınız Sürprizi için Gerekli Malzemeler: 1 Adet Ahşap Mandal, Makas, Mesajınızın yazılı olacağı kağıt ve son olarak da mandal üzerine mektup şekli vermek için keçeli mavi ve kırmızı kalemler. Bahsetmiş olduğumuz malzemeleri hazırladıysanız, adım adım bu sürpriz hediyenin nasıl yapıldığına geçelim;

  • Birinci adımımızda şunları yapacağız; Mandalın alt ve üst kısmına tam oturacak bir biçimde 2 adet kağıt kesiyoruz. Bu kağıtların ortasına ise sevgilinize iletmek istediğiniz romantik mesajları yazıyoruz. Elbette ki en etkileyici sözlerden biri "Seni seviyorum" mesajı. Dilerseniz arka yüzünde de "I Love You" yazısı yazabilirsiniz. Mandalın orta kısıma kesilecek aşk mesajı kağıdının çok büyük olmamasına dikkat edin. Çünkü mandallar tamamen kapandığında kağıt bu şekilde dışarı taşmayacak ve daha hoş bir görüntü ortaya çıkacaktır.
mandalla seni seviyorum mesajı
  • İkinci adımımızda kesmiş olduğumuz 2 adet kağıdı sürpriz mandalımızın alt ve üst kısımlarına yapıştırıyoruz. Sonraki adımda ise içerisine ufak not yazdığımız kağıdımızı hazırlıyoruz. İçerisinde sevgi mesajlarınızın olduğu romantik kağıtları, mandalın ağzı en son açıyla açık olacak şekilde üst ve alt kısımlarına yapıştırıyoruz. Neden mandal açıkken yapıştırıyoruz? Çünkü Mesajınız Var Mandalını açıp kapattığımızda kağıdın mandalın tam merkezine toplanmasını sağlamak için! El Yapımı Mesajınız Var Sürpriz Mandalının iç kısmı ile alakalı işlemleri tamamladıktan sonra, kalemle mandalın ahşap kısmına "Mesajınız Var" yazsı ekleyip sürpriz hediyemizi bu şekilde tamamlıyoruz.
mandallı sürpriz
Tüm işlemler bu kadar! Daha fazla el yapımı sürpriz hediye önerisi görmek isterseniz lütfen BURAYA tıklayınız. Herkese sevgi ve selamlar...
ışıklı pano resimli
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz