Doğum günü ya da sevgililer günü için sevgilinize romantik bir aşk kutusu nasıl hazırlanır? Erkeğe ve bayana en güzel hediye romantik kalp kutu hazırlama fikirleri.

Sevgiliye romantik hediyeler
Aşk gibi özel bir duyguyu etkili bir şekilde ifşa etmenin en güzel yolu, romantik hediyelerden geçer! Eğer siz de bizim gibi düşünüyor ve sevgilinize olan özel hislerinizi romantik hediyeler ile göstermek istiyorsanız, bu yazımızı dikkatli okumanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bu yazımızda siz değerli okurlarımıza, tüm özel günler için sevgilinize nasıl romantik bir hediye kutusu hazırlayabileceğinizin çok önemli ip uçlarını vermeye çalışacağız! Konumuza girişte değindiğimiz gibi, sevgiyi kelimelerle ifade etmek bazen gerçekten de mümkün olmayabiliyor. Hele hele sevgilimize karşı bir hatamızdan ya da yanlışımızdan dolayı O'ndan affedilmeyi beklemek, bir ilişkide yaşanabilecek en zor durumdur! O'nu çok seviyorsunuz ama, gelin bunu bir de sevgilinize kelimelerle anlatın! Çok zor çok! O'na olan aşkımı nasıl anlatsam, "O'nu sevdiğime nasıl inandırabilsem" ya da nerden girsem, nerden çıksam diye dakikalarca düşünür dururuz! Oysa ki, bir sevgilinin gönlünü almanın, kalbine yeniden taht kurmanın en kestirme yolu, sevgi ile kurgulanmış, iyi düşünülerek seçilmiş romantik bir hediyeden geçer. Peki, sevgilinize kalbinizi en net şekilde açıp göstermenizi sağlayacak, O'nu ne kadar çok sevdiğinizi belli edecek, kalbini ve gururunu okşayacak romantik bir hediye ne olabilir? İşte bu yazımızda, erkek ya da bayan sevgiliye alınabilecek en romantik hediyelerle nasıl romantik bir hediye kutusu hazırlanabileceğini sizlerle paylaşmaya çalışacağız! 

Sevdiklerinizin veya sevgilinizin kalbine giden o engebeli yol, romantik hediyelerle çok daha rahat aşılabilir. İşte bu dolambaçlı ve engebelerle dolu yolu aşmanızı sağlayacak romantik hediye kutusu önerisi!

Sevgiliye Romantik Hediye Kutusu Hazırlama


# Romantik Kırmızı Kalp Hediye Kutusu 


Sevgiliye romantik hediye kutusu hazırlayacak isek, yapmamız gereken en önemli şey, daha hediye kutusunu eline alır almaz, romantik sevgi mesajları verecek boş bir kalp kutu satın almak! Elbette ki hem aşkı, hem de aşkın rengini temsil eden en özel hediye kutusu; Kalp Kutudur. Belki siz bu konuda farklı da düşünüyor olabilirsiniz! İlla da kalp kutu olmasına gerek yok diye de düşünebilirsiniz! Olsun, nihayetinde bu sizin tercihiniz. Ama merak edenler için, aşağıda boş hediye kutusu satın alabileceğiniz, hediye sitelerinin ürün linklerini sizinle paylaşıyoruz! Beğendiğiniz hediye kutusu üzerine tıklayarak, ilgili siteden satın alabilirsiniz.

Boş hediye kutularıBoş hediye kutusuBoş hediye kutusu


# Sevgiliye Romantik Hediye Kutusu Nasıl Hazırlanmalı?


Beğeninize/zevkinize uyan özel bir hediye kutusu seçtiyseniz, ikinci adımımıza yani bu özel kutunun içerisini dolduracak romantik hediyelere geçebiliriz artık. Biz hediyegurmesi olarak, aşağıda birbiriyle muhteşem bir şekilde uyum gösteren, hepsi de son derece romantik erkek ve bayan sevgililer için alınabilecek hediyeler listesi hazırladık! Hediye kutusunun biçimine ve rengine karar verdikten sonra, aşağıdaki romantik hediyeler içerisinden, istediğiniz hediyeleri seçerek, değim yerindeyse sevgilinize adeta bir çiçek buketi şıklığında son derece güzel bir hediye kutusu hazırlayacaksınız. Ancak daha öncesinde bir hediye kutusunun nasıl daha romantik bir hale getirilebileceği hakkında kısaca düşüncelerimizi paylaşalım.
  • Sonuna Kadar Emek: Unutmayın ki, sevgiliniz için en kıymetli ve en özel hediye, hiç şüphesiz ki içerisinde el emeğinizin olduğu hediyelerdir. Bu yüzden sabırlı ve özenli bir şekilde hediyenizi hazırlamanızı tavsiye ediyoruz!  
  • Hediyeniz Şaheseriniz: Sevgilinize özel hazırlayacağınız romantik hediye kutusunu, tıpkı bir müzisyenin bestesi, bir ressamın baş yapıtı gibi düşünüp öyle hareket edin! Yani sanki karşınızda boş bir tuval var ve siz bu tuvalin karşısına oturup mükemmel bir eser ortaya çıkaracakmışsınız gibi.
  • Hediyenize Duygularınızı Katın: Sevgilimize eğer bir hediye hazırlıyorsak, asıl amacımız O'nu etkilemek! Yoksa hediye kutusu içerisinde Dünya'nın en pahalı hediyesi bile olsa kar etmez! Kutu içerisine fiyatı ucuz minik, küçücük bir hediye bile koysanız bu hediyeyi kendinize özel hale getirin. Çünkü, sevgilinizin kendisine örneğin alacağınız hediye bir kol saatine değil, sizin sevginize ihtiyacı var! Bu yüzden sevgilinize romantik hediye kutusu içerisinde mutlaka ama mutlaka hayal gücünüzü kullanarak minik sürprizler eklemeyi unutmayın! Mesela sevgiliniz için oturup yazdığınız romantik bir mektup olabilir. O'nun için hazırladığınız güzel bir şiir de mükemmel olur. Ya da çok beğendiğiniz romantik aşk notları. 
  • Sevgilinize Hediyeyeniz Sürpriz Olsun: Aşağıda hediye kutusu içerisine koyabileceğiniz ve hediyenizi daha da özel, daha da çekici ve çok daha fazla etkileyici hale getirebilecek, muhteşem romantik sürprizlere göz atabilirsiniz. 

Sevgiliye sürpriz hediye yapımıSevgiliye hediye sürprizleriSevgiliye romantik hediye kutusu hazırlama

Sevgililere Özel Romantik Hediyeler


Şimdi ise sırada hediye kutusu içerisine konulabilecek romantik hediyelere geldi! Biz bu konuda hayal gücümüzü olabildiğince özgür bıraktık! İçerisine sevgi mesajları alan tüm romantik hediyelere burada yer vermeye çalıştık! Elbette ki, beğenmiş olduğumuz hediyeler, sanal alemin en çok rağbet gören, sevgililer tarafından en çok tercih edilen hediyeleri. İçerisinde hediye sepetlerinden, kişiye özel hediyelere, sevgiliye alınabilecek ilginç hediyelerden, en sıra dışı hediyelere kadar bir çok kategoriden armağanlar bulabilmek mümkün! Umuyoruz ki, seçmiş olduğumuz romantik ürünler ile, size güzel hediye fikirleri vermiş olalım!

# Kız Arkadaşınıza Romantik Kolyeler


Kız Arkadaşınıza, doğum günü hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi verecekseniz, aşağıda yer alan birbirinden göz kamaştırıcı kolye modelleri, en favori olarak gördüğümüz romantik hediyelerden. Üstelik sizin için seçmiş olduğumuz bayan kolyelerinin 3'ü de kişiye özel olarak hazırlanabiliyor. Yani üzerine kız arkadaşınızın ismini ya da isim baş harfini yazdırarak sevgilinize özel hazırlatabiliyorsunuz! Bir yanda göz kamaştırıcı romantik bir hediye kutusu, bir yanda ise o özel kutu içerisinde sevgilinizi %100 mutlu olmasını sağlayacak şık bir kolye! Daha ne olsun?

Sevgiliye romantik hediyelerSevgiliye romantik hediyelerKız Arkadaşa romantik hediye kutusu yapmak

# Sevgiliye Sürpriz Sihirli Kupa Bardaklar


Ya Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardaklara ne demeli? Bu kupa bardaklar ile sevgilinize inanılmaz müthiş sürprizler yapabilirsiniz! Daha önceden sihirli kupalar ile ilgili olarak belki de sadece kulaktan dolma bilgi sahibisiniz! Ya da belki de hiç duymamış da olabilirsiniz! Bu yüzden bu kupa bardağın tam olarak ne olduğu ve bununla sevgilinize nasıl harika sürprizler yapabileceğinizi kısaca açıklamak istiyoruz! Sihirli kupa bardaklar kişiye özel olarak hazırlanır! Yani üzerine fotoğraf, mesaj, isim gibi bilgiler basılabiliyor. 

Siz şimdi haklı olarak bunun neresi şaşırtıcı? diyebilirsiniz! Ancak asıl şov bundan sonra başlıyor! Sihirli kupalar, içi boşken simsiyah bir görünüme sahip! Ancak içerisine sıcak bir içecek döktüğünüz zaman, o sakladığı baskıyı dışına veriyor. Yani örneğin kupa üzerinde fotoğraf baskısı varsa, içerisine çay döküldüğünde 2-3 dakika içerisinde siyah olan görüntü kayboluyor, kupa bardak beyaz bir renge bürünüp üzerindeki fotoğraf baskısı görünmeye başlıyor! Hem bayan sevgilinize romantik hediye kutusu hazırlamak, hem de O'na sevgililer günü için romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız kişiye özel sihirli kupa bardak bu kutunun olmazsa olmazı diyebiliriz. 

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa BardakSevgiliye sürpriz hediye kutusu yapımıSevgiliye romantik hediye kutusu içine ne konulur

# Erkek Arkadaşa Romantik Hediye Kutusu Hazırlama


Erkeğin kalbinin sert olduğu ve genellikle romantizme karşı duyarsız kaldıkları söylenir! Oysa ki bir erkeği romantik sulara sürüklemek için, belki de kalbine yanlış anahtar uzatılıyordur? Erkeğin dilinden iyi anlamak ve kalbine açılan pencereyi doğru fark etmek gerekiyor. Eşinizin veya erkek arkadaşınızın romantik bir erkeğe dönüşmesini istiyorsanız, ısrarla, asla vazgeçmeden etmeden Ona sürekli romantik hediyeler alın! Nihayetinde erkek de olsa taş değil ya! En sonunda o da istediğiniz çizgiye ulaşacaktır:)

Aşağıda erkeğe özel olarak seçmiş olduğumuz romantik hediyeler ile, sevgilinize hazırlamayı düşündüğünüz hediye kutusu tam anlamıyla büyüleyici bir kıvama ulaşacak! Hayatınızdaki erkeğe O'nu ne çok sevdiğinizi hissettirecek romantik hediyeler düşünüyorsanız, buradaki hediyelik ürünler tam size göre! Diğer yandan acaba erkek arkadaşıma ne hediye alsam diye kararsızlık içindeyseniz, büyük bir ihtimal bu söyleyeceğimiz içinizi çok rahatlatacaktır; Çünkü erkeğe özel bu 3 romantik hediye, diğer bayanların özel günler için eşine/erkek arkadaşına/sevgilisine satın aldıkları en popüler 3 hediye! Yani "Acaba erkek arkadaşıma güzel bir hediye aldım mı?" diye tereddüt yaşamanıza gerek kalmayacak:) Haa! Benim hediye farklı olsun, herkes gider Mersin'e ben giderim tersine diyorsanız o başka!

Erkek sevgiliye romantik hediye kutusu hazırlamaErkek sevgiliye romantik hediye kutusu yapmaErkek arkadaşa romantik hediye kutusu yapımı


# Sevgilinize Hediye Kutusu Hazırlarken İçerisine Koyabileceğiniz En Romantik Hediyeler


Piyasada hazır olarak satılan hiçbir hediye sepetini beğenmediniz mi? Ya da belki de kendi el emeğinize çok güveniyor ve sevgilinize layık olabilecek en güzel hediyenin el yapımı bir hediye olabileceğini düşünüyorsunuzdur! Eğer böyle bir yeteneğiniz varsa, el yapımı hediyeler yapmayı becerebiliyorsanız, bu muhteşem bir şey! Kesinlikle sabır gösterin ve sevgilinize yeryüzünün en özel, en değerli hediyesini kendi ellerinizle hazırlayın! Ama yok, elimden bu tarz işler gelmiyor diyorsanız, aşağıda sizin için seçtiğimiz romantik hediyelere de göz atabilirsiniz! Bu arada belirtmeden de geçemeyeceğiz; Aşağıda hediye fikirleri olarak paylaşmış olduğumuz tüm ürünler; Erkek/Bayan sevgililer için doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, yıldönümü hediyesi ya da yılbaşı hediyesi olarak düşünülebilecek, geniş kapsamlı ve sürpriz içerikli hediyelerdir. Konumuza giriş yaparken de belirttiğimiz gibi, öncelikle şık bir boş hediye kutusu temin edin! Daha çok zevkinize bağlı ama mümkün mertebe bu kutu kalp şeklinde ve kırmızı olsun! Daha sonra içerisini gül yaprakları, minik sürpriz hediyelerle süsledikten sonra, aşağıdaki hediyelerden birini de içerisine koyarak, üzerini kurdele ya da tül ile süsleyip sevgilinize hediye edin! 

Sevgiliye romantik hediye sürprizleriSevgiliye sürpriz hediye yapımıErkek sevgiliye romantik hediyeler
Sevgiliye sürpriz hediyelerSevgiliye romantik hediye kutusu hazırlamaSevgiliye romantik hediyeler
Sevgiliye romantik hediyelerSevgiliye Romantik HediyelerSevgiliye romantik hediyeler
Sevgiliye romantik hediyelerSevgiliye romantik hediye kutusuErkek sevgiliye romantik hediye

Şansınız açık olsun:)
Romantik Hediye Fikirleri
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz