ilginç hediyeler
Ah şu melet! Keşke sigara denen bu belalı şey insanların karşısına hiç çıkarılmamış olsaydı! Her yıl dünya üzerinde bir çok insan sigaraya bağlı sağlık sorunları yüzünden maalesef aramızdan ayrılıyor! Sigaraya bağlı en ciddi ölüm nedeni ise Akciğer Kanseri! "Sigara içilmez" ikaz levhaları, Televizyonlarda Kamu Spotu olarak verilen  yayınlar maalesef hala sigara içenler üzerinde istenilen o etkiyi göstermiş değil. Belki de işe kaynağından ulaşarak halletmeye çalışmak daha doğru bir yol olacaktır. Misal; görmekte olduğunuz Öksüren Akciğer Küllük ile! Nasıl olacak peki? dediğinizi duyar gibiyiz.

Efendim! Bu küllük orijinal akciğer şeklinde tasarlanmış bir küllük ve sigara içenler ne zaman sigara külünü bu küllük içerisine boşaltmak isterlerse, ciğerlerinin şeklini adeta görmüş olacaklar! Kapkara bir akciğer görüntüsü onları karşılamış olacak! 2 adet AA pil ile çalışan Öksüren Akciğer Küllük, hem sigaranın ne kadar zararlı bir alışkanlık olduğunu gösterecek; hem de sigara içen arkadaşınıza mesajlı ve esprili bir hediye olacak.
fiyat
Sensörlü Öksüren Akciğer Küllüğün bir tarafından öksürük sesi gelirken, diğer yandan da tipik sigara kullanıcıların çıkarttıkları sesler gelmektedir.

İlginç Hediyeler - Öksüren Akciğer Küllük


İlginç Hediyeler

Daha fazla hediye seçeneği için lütfen tıklayın: İlginç Hediyeler
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz