ilginç hediye ürünler
Sevgilinize, eşinize, annenize kısacası tüm sevdiklerinize özel ve güzel bir sürpriz yapmaya hazır mısınız? Bunun için tek ihtiyacınız olan şey Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak! Fotoğraf eklenebilen Sihirli Kupa Bardak ilk etapta siyah ve sıradan bir kupa iken, içine koyduğunuz kahve, çay veya sıcak su, siyah kupanın içindeki saklı resmi ortaya çıkartacak. Sihirli Kupa ile sevdiklerinizi şaşırtıp, güzel sürprizler yaşatıp ve en önemlisi inanılmaz derecede mutlu edeceksiniz. 

Kupa üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz bu Fotoğraflı Sihirli Kupa’lar başta siyah sıradan bir kupa. İçine Çay, Kahve veya Sıcak herhangi bir içecek koyduğunuzda yavaş yavaş siyah renk gidip yerine daha önceden bastırmış olduğunuz özel fotoğraf geliyor. Sihirli Kupa soğumaya başladığında da ise yavaş yavaş tekrar eski siyah haline dönmeye başlıyor. Sevgiliye doğum günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi için güzel bir sürpriz düşünenler Sihirli Kupa Bardağı kesinlikle kaçırmamalı.
fiyat
Kİşiye Özel bir ürün olmasına rağman, Hediyemen.com sitesinde sihirli kupa bardağa aynı gün kargo ile sahip olabilirsiniz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun, aynı gün kargoya verilecek olan ve İstanbul'a mesafenize bağlı olarak en fazla 3 iş günü içerisinde sahip olabileceğiniz Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardak tamamen fotoğraflarınıza özel olarak hazırlanıyor. Kupa bardağın üzerine hangi fotoğraflarınızı taşıyacağınız ise tamamen sizin zevkinize ve isteğinize bağlı! Üzerine ister kız arkadaşınızın fotoğrafını, ister her ikinizin fotoğraflarını, ister eşinizin, ister anne babanızın, isterseniz aile fotoğraflarınızı taşıyarak sevdiklerinize güzel bir sürpriz hediye hazırlatabilirsiniz. 

İlginç Hediyeler - Sihirli Kupa Tek Fotoğraflı


İlginç Hediyeler
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?: