Kişiye Özel Ucuz Anahtarlık
Her zaman görmek istediğiniz fotoğrafınız bu özel anahtarlıkta! Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Anahtarlık, devamlı bakmak istediğiniz, özlemini duyduğunuz kişilerin fotoğrafı ile hayat buluyor! Sevgilinizin fotoğrafına bakmaya doyamayanlardan mısınız? O'nun gül cemalini her an karşınızda görmek mi istiyorsunuz? O halde sevgilinizin en güzel fotoğraf karesini, en çok kullandığınız ve her an yanınızda taşıdığınız anahtarlık üzerine bastırmak sizce de harika bir fikir sayılmaz mı? 

Kişiye Özel Fotoğraflı Anahtarlık, bir yanda iş yeri, araba, kasa, ev anahtarları gibi tüm anahtarlarınızı üzerine toplarken, diğer yandan sevgilinizin fotoğrafını üzerine taşıyacak! Sevgilinizden ayrı kaldığınız her an, anahtarlık üzerşinde yer alan fotoğrafı ile bir nebze de olsa hasret gidermiş olacaksınız! Kişiye Özel Fotoğraflı Anahtarlık, üzerinde yer alan fotoğraf 5,5 Cm. ebatlarındadır. Özel bir baskı yöntemi ile hazırlanan bu şık anahtarlık üzerinde yer alan fotoğraf, uzun yıllar adeta ilk günkü gibi görünümünden hiçbir şey kaybetmez!
fiyat
Bu harika anahtarlığı kendiniz kullanabileceğiniz gibi, sevgilinize de hediye edebilirsiniz. Ucuz fiyatı ile dikkat çeken Kişiye Özel Fotoğraf baskılı Anahtarlığı kişiye özel hale getirebilmek için, fotoğrafınızı yüklemeyi unutmayınız
kişiye özel fotoğraflı anahtarlık
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz