Basit gibi gözükebilir ama insanın Google’da ‘’babalar günü hediyesi ne alınır?’’ diye aratması ve araştırma yapması bile çok güzel bir şey.

Babalar günü hediyesi
Her yıl haziran ayı yaklaştıkça araştırılan, son günlere girdikçe kafada soru işaretlerini arttıran bir konu aslında. Ancak çok güzel bir şey bu arayış. İnsanın Babasının hayatta olması güzel bir duygu. Basit gibi gözükebilir ama insanın Google’da ‘’babalar günü hediyesi ne alınır?’’ diye aratması ve araştırma yapması bile çok güzel bir şey. Çünkü evimizin reisidir Baba. Yeri gelir sinirlendiririz, kızdırırız ve bize bağırabilir. Ama bağırsa, çağırsa, kovsa bile en değerlilerimizden biridir o. Böyle olunca insanın en değerlilerine hediye alması kolay bir şey olmaz. Çünkü her yıl haziran ayında gerçekleşen Babalar günü hediyesi, bir diğer sene hediye bulmayı zorlaştırıyor. Çünkü parfüm almış oluyorsunuz, gömlek almış oluyorsunuz, ayakkabı, eşofman derken derken bir bakıyorsunuz ki birçok şey almışsınız. Ve sizde evinizin Babasına ne hediye alsam diye daha çok düşünmeye başlıyorsunuz. Birçok hediye fikirleri aklınıza gelebilir ancak yine de beğenmediyseniz sizin için yaptığımız derlemeyi mutlaka okumanızı öneriyorum. Artık birçok hediye aldığınız için farklı hediyelere yönelmelisiniz. Bu tarz hediyeler artık internet sayfalarında mevcut. Çünkü dışarıda ki mağazalardan hediye almak istediğiniz de aradığınız hediyeyi bulamayacağınızı göreceksiniz. Çünkü sürekli standart hediyeler mevcut. Ve siz artık daha farklı hediyeler almak istiyorsunuz. Almalısınız da. İnsanların hayatlarında pek önemsemez gibi gözükse de hediyeler gerçekten önemlidir. Tabi ki hediyeyi kim, ne zaman, kime, ne için aldı bunlar da ayrı önemli noktalar. Ancak size dediğim gibi hediye konusunu kesinlikle önemsemelisiniz. Tabi hediyeleri alırken önemli noktalar bulunuyor. Öncelikle hediyenizin bütçenizi zora sokmaması gereklidir. Çünkü hediyeyi alırken amacınız karşı tarafı mutlu etmek olsa da onun mutluluğu ile sizde mutlu olmak istersiniz. O yüzden bir hediye alırken bütçenizi zora sokarak strese girmeyin. Bu tüm durumlarda hediye aldığınıza pek mutlu olmayabilirsiniz. Sizler için babalar günü için hediye fikirleri temalı araştırmamı paylaşıyorum. Umarım fikirlerimi beğenirsiniz. 

ÇAKMAK TAŞIMAYI SEVİYORSA BAKMALISINIZ
fiyat bilgisi
İlk olarak sizlere hediye tavsiyesi olarak bulunacağım ürün Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak. Ben bazı insanlarda çakmak taşıma özelliği görüyorum. Yani yanında çakmak taşımayı seviyor. Veya ara ara avcılık yapan birisi olduğu için Çakmak taşıma gereği duyuyor. Veya maalesef Sigara kullanıyor. Bu tarz kişiler de çakmak kullanımı ve taşıması aktif bir şekilde vardır. Eğer babanız da çakmak taşımayı seviyorsa Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak tam size göre diyebilirim. Özellikle aile fotoğrafınızı bile Çakmak üzerine dekore ettirebilirsiniz. Şahsen ben ürünleri beğendim. Ayrıca eğer babanız sigara tiryakisi ise ikinizin birlikte olduğu bir fotoğrafı ekletebilirsiniz ve her sigara içmeden önce bir an sigarayı bırakmayı düşünebilir. Sizi ve kendisini çakmak üzerine görerek. Bu da farklı bir düşünce tabi ki. Ancak güzel bir hediye olacağı kanısındayım.


GOOGLE DA ‘’BABA’’ DİYE ARATILDIĞIN DA BABANIZ ÇIKSIN!
fiyat
Şimdi diyeceksiniz ki bu da neyin nesi? Hemen anlatalım. Bu ürün Kişiye Özel Fotoğraflı Arama Motoru Bardak. Hediye siparişi vermeden önce belirli formları doldurmanız gerekiyor. Örneğin bu bardak da bir erkeğin sevgilisine aldığı bir hediyeyi görüyoruz. Biz ise arama motorunda aratılacak cümle kısmına ‘’Baba’’ veya ‘’Dünyanın en iyi babası’’ yazabilirsiniz. Bu şekilde yazdıktan sonra isim kısmına ise babanızın isim ve soy ismini yazmanız yeterli olacaktır. Ayrıca 3-4 adet Babanızın veya Babanızla beraber olduğunuz fotoğrafları ekleyerek güzel bir hediye olmasını sağlayabilirsiniz. Bu da gerçekten güzel bir hediye olacaktır ve babanız her su içtiğinde mutlaka tebessüm edecektir. Küçük ama çok düşünceli bir hediye olacağını düşünüyoruz. Bütçesi kısıtlı olanlar için özellikle önerebilirim.


YİNE Mİ GÖMLEK? DEMEYECEKSİNİZ
babalar günü için hediye
fiyat
Çünkü bu gömlek sıradan gömleklerden değil arkadaşlar. Biliyoruz ki birçoğumuz babamıza hediye olarak gömlek almışızdır veya almayı düşünmüşüzdür. Ancak klişe bir hediye olduğunu düşünüp bu hediyeden vazgeçen birçok kişi olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama bu gömlek bildiğiniz gömleklerden değil. Çünkü inceleyeceğimiz gömlek Kişiye özel. Yakasına güzel bir mesaj yazabiliyorsunuz. Merak etmeyin öyle bir şekil de dizayn ediliyor ki bu yazıyı babanız gömleği giydiğinde başka kimse göremeyecek. Ayrıca kol kısmına ve cep kısmına da babanızın baş harflerini yazdırabilirsiniz. Bu da güzel ve anlamlı olacaktır. Ve babanızın kendisini daha özel hissettirmesini sağlayacaktır.


PRATİK KULLANIMIYLA HER AN BABANIZIN KOLUNDA
babaya ilginç hediye
fiyat
Hediyelerin en önemli noktalarından birisi de ne kadar kullanışlı olduğudur. Bir hediyeye çok ücret verebilirsiniz. Servetler ödeyebilirsiniz. Ancak o hediyeyi aldığınız kişi, kırk yılda bir kullanacaksa benim görüşümce pek bir anlamı kalmayacaktır. Çünkü hediye ne kadar değerli olursa olsun bir süre sonra işlevliğini kaybettiğin de ve hiç kullanılmadığın da değerini yitirecektir. O yüzden hediye almadan önce bu hediyenin Babanızın ne kadar işine yarayacak? Hediye ne kadar hoşuna gidecek? Ne kadar kullanışlı olacak? Diye düşünmekte gerekir diye düşünüyorum. Bu sebeple sizlere şuan çakmaklı kol saati hediyesini önereceğim. Daha önceki hediye önerilerim de kişiye özel fotoğraflı çakmak önerisinde bulunmuştum. Bu sefer de çakmaklı kol saati hediyesini tavsiye ediyorum. Neden? Derseniz. Babanız kol saati kullanmayı seviyor ve sıkılmadan takabiliyorsa daha dikkatli okuyun diyorum! Çünkü ilk aşamayı atlattık. Ve babanız yine çakmak kullanıyorsa işte bu sefer Bingo! Çünkü ikisi bir arada hediye almış olacaksınız. Eğer ki babanız sigara kullanıyorsa (umuyoruz en kısa zamanda bırakır) veya çakmak taşımayı seviyorsa bu pratik ürünle çakmak her an yanında olacaktır. Ayrıca her saate baktığında sizi anımsayacak. Veya çakmağı her kullandığında. O yüzden güzel bir hediye olacaktır. Ayrıca bütçenizi zorlamayacak ürünlerden birisidir. Güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi özellikle çakmak ve saat kullanımı olan biriyse en güzel babalar günü hediyesi olacağını düşünüyorum. Abartmıyorum. Çünkü hediye de pratiklik ve kullanışlılık çok önemlidir.

SEVGİLİ BABANIZI ÇOK ŞAŞIRTACAKSINIZ
babaya ne hediye alınır
fiyat
Hediye seçerken sadece hediye almak için bakmayın. Çünkü hediyeler önemlidir dediğim gibi. Hediyeler anlam taşır. Hediyeler düşünce taşır, düşünceliğinizi taşır iletir. Sevdiğinizi, Babanızın sevildiğini hissettirir. Her baktığında, her kullandığında size içinden teşekkür eder ve tebessüm eder. O yüzden hediye alırken 1 yerine 3 hatta 5 defa düşünün. Çünkü bu hayatlarımız geçici. Burada kimse kalıcı değil. Bir gün biz veya Babamız da olmayacak. O yüzden onlar şuan sağ iken kıymetlerini bilmek gerekir. Kıymet bilmek elbette sadece hediye almakla olmuyor tabi ki. Ama yine de hatırlandığını, sevildiğini ve değer verildiğini bilmesi onları mutlu edecektir. Ne de olsa cebinde parası yokken bile bize harçlık veren ve evin yıllardır reisi olan Babalarımızın üstümüz de büyük emekleri var. Umuyorum hediye fikirleri temalı yazım sizlere yardımcı olmuştur. 19 Hazirana az kaldı alışverişinizi tamamlayın derim gecikmeden. Şimdiden tüm Babaların Babalar günü kutlu olsun! İyi alışverişler diliyorum hepinize.
babaya hediye fikirleri
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz