Sevgili Babanıza Babalar Gününde alabileceğiniz 10 en özel hediyeyi beğeninize sunuyoruz!

Babalar Günü
Babalar Günü yaklaşıyorken, vitrinlerde bu özel gün için hazırlanmış binlerce hediyelik ürün şimdiden raflardaki yerini almaya başladı bile! Takipçilerine hediye fikirleri veren hediyegurmesi.com olarak boş durmadık ve bu özel günü anlamlı kılacak, en güzel 10 Babalar Günü hediyesi oluşturduk!   

Sadece Baba olanların kendilerini ayrıcalıklı hissedeceği çok özel bir gün, yani Babalar Günü, 15 Haziran 2014 Pazar Günü start alıyor. Bu günün Babama ne hediye alayım diye köşe bucak hediye araştırmasına kalkışıp, binlerce hediye seçeneği içerisinde iyice kafa karışıklığı mı yaşadınız? Hiç sorun değil! Çünkü bu yazımızda, Sevgili Babanıza Babalar Gününde alabileceğiniz 10 en özel hediyeyi beğeninize sunuyoruz! Sevgili Babanızı çok seviyor ve bu özel günde, O'na kalbinizde ne kadar değerli bir yerinin olduğunu anlatacak babalar günü hediyeleri arıyorsanız bu yazımız tam size göre! Babanıza olan sevginizi en şık şekilde gösterebileceğiniz, ilginç, farklı ve anlamlı 10 en özel Babalar Günü Hediyesi şimdi burada!

Babalar Gününü Anlamlı Kılacak 10 En Özel Hediye


Kişiye Özel Gömlek

Üzerine Mesaj Yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Gömlek


Babanıza, bir gömlekten çok daha fazlasını armağan etmek ister misiniz? üzerine istediğiniz sevgi mesajınızı yazdırabileceğiniz kişiye özel gömlek ile, hem babanızın şıklığına bir armağan vermiş olacak, hem de oldukça anlamlı bir babalar günü hediyesi hazırlamış olacaksınız!

Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan

Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan


Benim Babam, cömertliği ile nam salmıştır diyorsanız, hiçbir zaman sizi harçlıksız bırakmayan Babanıza kendi ismine özel kaliteli bir cüzdan hediye edebilirsiniz! Siyah ve kahve rengi seçenekleri ile, Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan, hem kullanışlı, hem de anlamlı bir babalar günü hediyesi.

Kişiye Özel Kahverengi Set

Babaya Kişiye Özel Kahverengi Set


Çalışmayan Baba olmaz! Vaktinin büyük bir bölümünü iş yerinde-ofiste geçiren Babanıza, oldukça kullanışlı ve aynı zamanda anlamlı bir babalar günü hediyesi arıyorsanız, kendi ismine özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Kahverengi Set tam sizin için! Defter, Anahtarlık, kartvizitlik ve kalem seti ile, prestijli bir iş düyasının kapılarını Babanıza açmış olacaksınız!

Babaya Özel Sevgi Kulesi

Babaya Özel Sevgi Kulesi


Babanız dışında başka hiç kimseyle konuşmak sizi rahatlatmaya yetmiyorsa, gelin Bu Babalar Gününde Babaya Özel Sevgi Kulesi içerisindeki enfes draje ve bonbonlar eşliğinde Babanızla bol bol sohbet edin! Üst üste 4 kalp kutu içerisinde birbirinden şirin hediyelerin yer aldığı Babaya Özel Sevgi Kulesi, hem anlam itibari ile, hem de lezzet itibari ile en güzel Babalar günü hediyelerinden biri! Kutuların içerisinde ne olduğunu görmek istiyorsanız, ürün resmi üzerine tıklayabilirsiniz.

Babalar Gününe Özel Plaket

Babalar Gününe Özel Plaket


Anne ve Babaya duyulan sevgi-bağ ile başka hiçbir şey boy ölçüşemez! Çünkü, bu sevginin sınırı veya bir ucu yoktur! Bu sevgi olsa olsa sonsuz bir sevgidir! Biricik babanıza Babalar Gününde, hiçbir hediyeyi layık görmediyseniz ve O'na olan duygularınızı şiir gibi bir babalar günü hediyesi ile anlatmak istiyorsanız Babalar Gününe Özel Plaket ile tanışma zamanı! Üzerine ister en güzel Babalar Günü Şiirinizi yazın, ister Babanızı ne kadar çok sevdiğinizden dem vurun! Masasında ya da kitaplığında sonsuza kadar saklayacağı Babalar Gününe Özel Plaket, en iddialı babalar günü hediyesi!

Babaya Özel Fotoğraflı ve Mesajlı Plaket

Babaya Özel Fotoğraflı ve Mesajlı Plaket


10 En iyi Babalar Günü Hediye listemiz içerisinde yer alan hediyelerin sıralaması sizi yanıltmasın! Bu hediyelerin hepsi birbirinden anlamlı ve değerli! Şimdi ise sırada yine bir plaket! Yukarıda yer alan Babalar Günü Plaketinden farklı olarak, kadife kutu içerisinde, mavi bir fon üzerine hem mesajınızı yazdırabiliyorsunuz hem de üzerine Babanızla çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğraf basılabiliyor! Tercih sizin.

Babalara Özel Prestijli Hediye Seti

Babalara Özel Prestijli Hediye Seti


Babaların hakkı asla ve kat'a ödenmez ama, günün yıldızının Babaların olduğu Babalar Gününde yapacağımız minik sürprizler ile kendilerini çok fazla mutlu hissetmeleri elbette ki sağlanabilir. Örneğin, hiç hesapta yokken O'nu çıkartacağımız güzel bir akşam yemeği ya da Sinema sürprizi gibi! Şimdi gelelim hediyemize! Babalar Günü için içerisinde acayip derecede kullanışlı hediyeliklerin yer aldığı Babalara Özel Prestijli Hediye Set armağan etmeye var mısınız? Lacivert ürünlerden oluşan bu hediye seti, kesinlikle babanızı çok memnun edecektir. Çünkü tamamı işine yarayacak ürünler. Gömlek, defter, çakmak ve 2 adet kalem! Gömlek dışındaki diğer 3 ürüne de Babanızın ismini yazdırabiliyorsunuz!

Kişiye Özel Siyah Aksesuar Seti

Kişiye Özel Siyah Aksesuar Seti


Yine Babalar Günü için oldukça kullanışlı bir hediye seti öneriyoruz! İçerisinde Çakmak, anahtarlık, kalem ve kol düğmesi bulunan bu aksesuar seti, babanızın günlük kullanımında yanından ayırmayacağı en temel ürünlerden oluşuyor! Siyah çok asil renk! Bu rengi üzerine taşıyan ve oldukça prestijli bir görünüme sahip Kişiye Özel Siyah Aksesuar Seti, üzerine Babanızın ismini yazdırmanızla birlikte anlamlı bir babalar günü hediyesine dönüşüveriyor!

İsme Özel Deri Kılıflı 2'li Kalem Seti‏

İsme Özel Deri Kılıflı 2'li Kalem Seti‏


Güzel yazı yazmak bir sanattır. Bu sanatı en iyi icra edenlerin başında Babam gelir diyorsanız, Babanıza bu babalar günü için kendi ismine özel İsme Özel Deri Kılıflı 2'li Kalem Seti‏ armağan edin! Özel deri kılıfı içerisinde yer alan ve üzerinde babanızın isminin yer alacağı bu 2 kalem, Babanızın prestijini arttıracağa benziyor!

Babaya Özel Madalyon

Babaya Özel Madalyon


Benim ve ailem için bu kadar emek veren, canını ortaya koyan Bir Tanecik Babama Babalar Gününde ancak bir ödül verirsem içim rahat eder diye düşünüyorsanız, Babaya Özel Madalyon bu beklentinizi karşılayacak türden! Üzerine istediğiniz özel mesajı yazdırabileceğiniz madalyon ile, hem babanızı çok gururlandıracak, hem de yıllarca saklayabileceği bir çok anlamlı bir madalyonu olacak!

Babaya hediye
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz