Öğretmenler günü ya da öğretmenimizin doğum günü gibi özel günlerde ucuz öğretmenler günü hediyeleri seçerek, çam sakızı çoban armağanı onları memnun edebiliriz.

öğretmene ucuz hediye fikirleri
Öğretmenlerimiz hayatımızdaki en önemli insanlar arasında yer almaktadır. Tüm hayatımızı şekillendiren ve yepyeni insanlar olmamıza yardımcı olan öğretmenlerimizi mutlu etmek için yapabileceğiniz yegane şey onları unutmadığımızı ve hatırladığımızı en özel günlerinde göstermektir. Bunun için öğretmenler günü ya da öğretmenimizin doğum günü gibi özel günlerde ucuz öğretmenler günü hediyeleri seçerek, çam sakızı çoban armağanı onları memnun edebiliriz. Öğrenci bütçesine uygun şekilde şık hediyeler bularak hem öğretmenlerimizin gönlünü kazanabilir hem de şık bir hediye alabiliriz. Öğretmene ucuz doğum günü hediyesi alternatifleri arasından sizin için derlediğimiz birbirinden hoş hediyeleri öğretmenler gününde ya da hiçbir özel gün olmasına gerek kalmadan içinizden geldiği an öğretmeninize verebilirsiniz. Öğretmene ucuz hediyeler, fiyat olarak makul seviyelerde olmakla birlikte görünüm olarak değerinin kat be kat üzerinde görünmektedir. Bu sayede ucuz bir hediye almış olduğunuz belli olmadan bütçeniz kadar bir hediye alarak öğretmeninizin kalbini kazanabilirsiniz.

100 TL Altı Öğretmenler Günü Hediyeleri


öğretmene alınacak ucuz hediyeler

İsme Özel Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti


Öğretmenlerimiz için yapacağımız her şey onların bize gösterdikleri emek karşısında yetersiz kalacaktır. Öğretmenler gününde ya da özel günlerde satın alacağımız hediyelerin mutlaka çok pahalı olmasına gerek yoktur. Öğrenci bütçesine uygun hediyelerle de öğretmenimizin kalbini kazanabilirsiniz. Ucuz öğretmenler günü hediyeleri seçerken hediyeleri kişiselleştirilmiş ürünler arasından tercih edersiniz hediyenin fiyatının bir önemi kalmayacaktır. Öğretmenler için belki de ne önemli uğraşıların başında yazmak gelmektedir. Hemen her gün saatlerce not tutan öğretmenlerimizin en fazla kullandığı ürünler arasında da kalemler gelmektedir. Sadece yazı yazmak için sıradan bir araç olarak görünse de kalemler ideal hediyeler olabilirler. Özellikle üzerinde öğretmeninizin ismi yazıyorsa kalemler hoş hediyeler haline geleceklerdir. 

öğretmene ucuz hediye fikirleri

Kişiye Özel Siyah İkili Kalem


Öğretmene ucuz hediyeler arasında isme özel beyaz kutulu 2’li kalem seti, şık ve klas bir hediye olarak karşımıza çıkmaktadır. Uygun fiyatlı olan bu hediyeyi satın alarak öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz. Üstelik böylesi uygun bir fiyata satın alabileceğinizi asla düşünmeyecektir. 2 adet kalemin yer aldığı şık kutusunun üzerine öğretmeniniz için bir mesaj yazdırabileceğiniz gibi kalemlerin üzerine de öğretmeninizin ismini işletebilirsiniz. Bu kalem seti sadece öğretmenler günüde değil öğretmene ucuz doğum günü hediyesi arayışlarınızda da sizin için doğru bir hediyedir. Kalemlerden bir tanesi tükenmez kalem diğeri ise kurşun kalemdir. Kutunun ölçüleri ise 16 x 5 x 2,5 santimetre olarak tasarlanmıştır. 

40 TL öğretmen hediyeleri

Gramofon Müzik Kutusu


Öğretmeninize verebileceğiniz birçok farklı hediye bulunuyor. Ancak bunlar arasından en özel olanını seçerek öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz. Öğrenci bütçelerinin düşük olması sebebiyle öğretmene ucuz hediyeler arasından en güzelini seçerek öğretmeninize hoş bir jest yapabilirsiniz. Nostaljik ürünleri seven bir öğretmene sahipseniz bu gramofon alacağınız en doğru hediye olacaktır. Öğretmeninizin evine çok yakışacak olan bu gramofon bir dönemin eğlence anlayışını simgelemektedir. İlk olarak 1877 yılında Amerikalı bir mucit olan Thomas Edison tarafından icat edilen Fonografın geliştirilmesiyle ortaya çıkan gramofona 1887 yılında Alman bilim insanı Emil Berliner tarafından patent alınmasından sonra yaklaşık bir asır boyunca dönemin insanları tarafından kullanıldı. Üzerine silindir biçimli bir taş plak yerleştirilen gramofonun günümüzde hala tutkunları ve koleksiyoncuları bulunmaktadır. 

öğretmene ucuz hediyeler

Nostaljik Daktilo Müzik Kutusu


Ucuz öğretmenler günü hediyeleri arasında yer alan gramofon müzik kutusu, oldukça şık ve hoş bir hediyedir. Gerçek bir gramofonun birebir aynısı olan müzik kutusu gerçeği kadar klas bir görüntüye sahiptir. Müzik kutusunun içerisine klasik müziğin en sevilen ustalarından Beethoven’ın Fur Elise eseri kaydedilmiştir. Üzerinde iğne, kurma kolu, sesi ileten boru ve plağı yer almaktadır. Dekoratif amaçlarla kullanılabilmesinin yanında takı kutusu olarak da rahatlıkla kullanılabilir. 24 x 12 santimetre boyutlara sahip olan müzik kutusunu çalıştırabilmek için yanında bulunan kurma kolunun çevrilmesi yeterli olmaktadır. Öğretmeninize verebileceğiniz bu şahane hediye üstelik çok uygun bir fiyata sahiptir. 

ucuz öğretmenler günü hediyesi

İsme Özel USB Bellek


Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesine paralel olarak verilen hediyeler de oldukça değişmiştir. Akıllı telefonlar, bilgisayarlar, tabletler, dijital fotoğraf makineleri gibi teknolojik aletler hemen herkes tarafından kullanılan ürünlerdir. Öğretmeniniz için ideal bir hediye arıyorsanız ona verilerini saklayabileceği ve aktarabileceği bir USB bellek hediye edebilirsiniz. Ucuz öğretmenler günü hediyeleri arasında yer alan USB bellek aynı zamanda öğretmene ucuz doğum günü hediyesi olarak da verilebilir. Bu hediyenin basit kaçacağını düşünmeyin. Zira öğretmeninizin ismine özel üretilen USB bellek, kişiye özel olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Uygun fiyatlı bir hediye olan USB belleği isme özel hazırlatarak hediyenizi öğretmeninizin gözünde daha değerli bir hale getirebileceksiniz. Bu sayede USB belleğin kendisine ait olduğu her zaman anlaşılacak, karışma ve kaybolma gibi durumların önüne geçilmiş işlevsel bir hediyeye sahip olacaktır. 

erkek öğretmene ucuz hediye fikirleri

Kişiye Özel Ahşap USB Bellek


Öğretmenlerin bilgi depolama sorunları oldukça fazladır. Ders notları, geçmiş dönemlerin yazılı kağıtları benzeri evrakları günümüzde bilgisayar ortamında saklamaktadırlar. Bu nedenle USB bellekler onların sıklıkla kullandığı ürünlerdir. Öğretmene ucuz hediyeler arasında USB bellek öğretmeninizin çok işine yarayacak bir hediye olmasıyla da değerlidir. Her yerde kolaylıkla taşınabilen USB belleğin içerisine video, fotoğraf, ders notu, proje ödevi, çizimler gibi sayısız doküman rahatça kopyalanabilir. 4 GB hafızaya sahip olan USB belleğin içerisinde tüm veriler güvenle taşınabilmektedir. USB bellek siyah rengiyle oldukça şık bir görünüme sahiptir be özel metal kutusu içerisinde sunulmaktadır. Öğretmeninizin isim ve soy ismini girerek kişisel hale getirdiğiniz USB bellek hediyeniz, öğretmeninizi çok mutlu edecektir. 

bayan öğretmene ucuz hediye

Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası

Öğretmeniniz için şık ve gösterişli bir hediye mi arıyorsunuz? Kısıtlı bütçenizle hangi hediyeyi alabileceğinizi bilmiyor musunuz? Ucuz öğretmenler günü hediyeleri arasında yer alan bayan öğretmenlere hediye edilebilecek hoş ve klas görünümlü bir ayna tam size göre bir hediye olacaktır. Kırmızı rengiyle çok havalı olan bu aynayı kendisine bakmayı seven bir öğretmeninize alabilirsiniz. Bu aynanın en büyük özelliği ise kişiye özel olmasıdır. Üzerinde öğretmeninizin ismi ve isminin baş harfleriyle üretilecek olan aynayla hoş bir sürpriz yapmış olacaksınız. Uygun fiyatıyla dikkat çeken aynayı öğretmene ucuz doğum günü hediyesi olarak da satın alabilirsiniz. 

kadın öğretmene ucuz hediye

Öğretmenlere Özel Makyaj Aynası


Kadınlar için önemli olan dış görünümlerini kontrol etme ihtiyaçlarını karşılayacak olan ayna rahatlıkla çantada taşınabilir. Bu sayede öğretmeniniz günün her anında bakımlı görünümünü koruyabilecektir. Kişiye özel hazırlanan makyaj aynası oldukça uygun bir fiyata sahip olmasının yanında her iki kapağında da aynası bulunmaktadır. metal malzemeden yazılmış dış yüzeyi kırmızı renk üstüne lazer teknolojisiyle isim yazma şeklinde tasarlanmaktadır. Lazer teknolojisiyle yazılan kapak üstündeki isim asla silinmeyecektir. Bombeli olan dış yüzeyi oldukça şık bir görünüme sahiptir. 7,5 santimetre çapında olan ayna rahatlıkla cepte ya da çantada taşınabilir. 

öğretmene ne hediye alınabilir

Öğretmeninize Özel Hediye Oscar Ödülü

Öğretmeninize alabileceğiniz en güzel hediye ona vereceğiniz içten bir teşekkürdür. Teşekkürünüzü değişik biçimlerde gösterebileceğiniz gibi eğer ona özel bir Oscar heykelciği hediye ederseniz, son derece mutlu olacaktır. Bir kişiye işinde en iyi olduğunu ifade etmenin yollarından birisi olan Oscar heykelciği hediyesi öğretmenler için en ideal hediyeler arasında yer almaktadır. Ucuz öğretmenler günü hediyeleri arasında yer alan Oscar ödülü bütçenizi sarsmadan öğretmeninize alacağınız en anlamlı hediyelerden birisidir. Oscar heykelciğinin en güzel yanı bu hediyeyi kişiselleştirebilmenizdir. Böylesi bir hediyeyi alan öğretmeniniz duygulanacak ve çok mutlu olacaktır. Öğretmeniniz için alacağınız Oscar hediyesi öğretmene ucuz doğum günü hediyesi olarak da verilebilir. 

öğretmene ucuz hediye

Bunu mu Demek İstediniz Öğretmen Kupası


Hediyenin fiyatı ucuz olsa da öğretmeniniz bunu fark etmeyecek ve hediyenin manevi değeri karşısında duygulanacaktır. Oscar heykelinin üzerine öğretmeniniz için bir mesaj da ekleyebilirsiniz. Öğretmenlere yönelik tasarımlar arasında ön plana çıkan Oscar heykelciği, öğretmenine ne hediye alacağını hala bulamayanlar için uygun bir hediye alternatifi olarak karşınıza çıkmaktadır. Özel bir kaliteyle tasarlanan Oscar ödülü heykeli parlak altın sarısı renktedir. Kahverengi bir kaidesi bulunan heykelin üzerine yazılacak olan mesajlar ve öğretmeninizin ismi yine altın rengi metal bir plakanın üzerine baskı tekniğiyle yapılmaktadır. 300 gram ağırlığa sahip olan heykel 30 x 9 x 9 santimetre ebatlarındadır. 

öğretmenlere ucuz doğum günü hediyesi

Öğretmenlere Hediye Madalyon


Öğretmenlerimiz için en özel günler arasında öğretmenler günü gelmektedir. Yılda bir kez kutlanan bu özel günde öğretmenlerimiz için özel hediyeler seçmek ve onları mutlu etmek önemlidir. Ancak öğretmenlerimize hediye almak sadece bir günle sınırlanabilecek bir şey değildir. İlerlememizde ve olduğumuz insan haline gelmemizde büyük katkıları lan öğretmenlerimize ister hala öğrenci olalım, ister çoktan mezun olmuş olalım hediye almak ve onları düşünmek oldukça önemlidir. Öğretmenlerimize verdiğimiz bu değer onların üstümüzdeki emeklerini karşılamasa da küçücük mutluluklar yaşamalarına yardımcı olacaktır. Büyük emek isteyen öğretmenlik mesleğini icra eden iyi kalpli öğretmenlerimiz için ne hediye alsak azdır. Öğrenci bütçesiyle ucuz öğretmenler günü hediyeleri arasından farklı hediyeler seçerek öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz. 

öğretmene hediye listesi

Atatürk Silueti Yaka Rozeti


Öğretmeninize verilecek ilginç bir hediye olan madalyonla uygun fiyatlı ve şık bir hediye satın almış olacaksınız. Madalyonun en büyük özelliği kişiye özel hazırlanıyor olmasıdır. Madalyonun üzerine öğretmeniniz için hoş bir mesaj ve onun ismini yazdırabilirsiniz. Öğretmeninizi yılın en başarılı öğretmeni, yılın en iyi kalpli öğretmeni, tüm zamanların en sevilen öğretmeni gibi değişik unvanlarla adlandırabilir ve onu yüceltecek bu hoş hediyeyi ona alabilirsiniz. Öğretmenlere özel madalyon sadece öğretmenler günüde değil, öğretmene ucuz doğum günü hediyesi arayışlarınız için de ideal bir hediye olacaktır. Öğretmenlere özel madalyon 6 x 6 santimetre ebatlarındadır ve orijinal bir madalyon görüntüsüne sahiptir. Özel hediye kutusu içerisinde gönderilecek olan madalyonla öğretmeninizi çok mutlu edeceksiniz. 

10 Tl altı öğretmen hediyeleri

Dilek Tohumları


Bu öğretmenler gününde öğretmeninize ne hediye alacağınızı mı düşünüyorsunuz. Ona mutluluk, para, aşk, şans, para, sağlık alabilirsiniz. Öğretmene ucuz hediyeler arasında yer alan bu çok anlamlı hediye makul bir fiyata sahip olmakla birlikte anlam ve değer bakımdan çok yüksektir. Sizleri bir tohum gibi eken öğretmeninize alacağınız tohumlarla, siz de ona bu emeklerinin karşılığını iyi dileklerde bulunarak sunabilirsiniz. Dilek tohumları toprakta filizlenerek niyetlerin gerçeğe dönüşmesi anlamını taşıdıkları için öğretmenlere verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. Öğrenci bütçesiyle uygun bir hediye alternatifi arıyorsanız ucuz öğretmenler günü hediyeleri arasında yer alan bu dilek tohumlarını kaçırmamanızı öneririm. Tohumlardan sadece 1 tane alabileceğiniz gibi tüm tohumlardan birer tane sipariş vererek tüm iyi dilekleri öğretmeniniz için dileyebilirsiniz. 

öğretmene ucuz hediyeler

Atatürk Temalı Kitap Okuma Ayracı


Dilek dileme gelenekleri insanların için çok eskilere dayanmaktadır. Sevdiğimiz kişiler için verebileceğimiz en güzel hediyeler bu nedenle anlamlı dileklerde bulunmaktır. Dilek tohumlarıyla öğretmeninize yetiştirebileceği çiçekler vermiş olmanın yanında her tohum paketinin üzerinde anlamlı bir mesajı da öğretmeninize vermiş olacaksınız. Dilek tohumu mesajları; sağlık, başarı, aşk, para, şans, mutluluk gibi dileklere sahiptir. Dilek tohumlarıyla öğretmeninize vereceğiniz tohumlar gerçektir. Tohum kutusunun ölçüleri 4 x 4 santimetre şeklinde olup, ürün özel Kraft kutusu içerisinde iple bağlı şekilde sunulmaktadır. 6 model ve renk seçeneğiyle sunulan dilek tohumları şık bir tasarıma sahiptir. Dilek tohumu hediyenizle öğretmeninizi çok mutlu edecek onu duygulandıracaksınız. 

20 tl altı öğretmen hediyeleri

Öğretmenler için Hediyelik Mousepad


Öğrenci bütçesiyle öğretmenimiz için verilecek olan hediyeleri seçerken zorlanabiliriz. Ancak farklı hediye alternatifleri arasından kişiye özel öğretmen hediyeleri seçerek, hediyelerimizi daha değerli hale getirebiliriz. Üzerinde öğretmeninizin isminin yer aldığı bir mausepad hem bütçenizi sarsmayacak hem de öğretmeninizin çok hoşuna gidecektir. Öğretmene ucuz hediyeler arasında renkleri ve tasarımıyla dikkat çekici bir yapıya sahip olan mausepad, hangi dersin öğretmenine almak isterseniz o ders şeklinde de sunulabilmektedir. İstediğiniz dersin öğretmenine alacağınız mausepad üzerinde derse ilişkin şekillerin yanı sıra öğretmeninizin ismi yazacaktır. Ucuz öğretmenler günü hediyeleri arasında bulunan mausepad’in üzerine dilediğiniz mesajı da yazdırabilirsiniz. 23 x 20 santimetre ölçülere sahip olan mausepad’i öğretmene ucuz doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. Öğretmeninizin en özel günüde hediye edeceğiniz bu kişiye özel hediye ile onun kalbini kazanacaksınız. 

öğretmene ucuz hediye fikirleri

Kişiye Özel Osmanlı Tuğrası Desenli Kartvizitlik


Padişah fermanlarında, resmi yazışmalarda ve paraların üzerinde kullanılan Osmanlı tuğrasını kartvizitlik üzerine bastırarak öğretmeninize hediye edebilirsiniz. Eğer Osmanlı’ya ilgi duyan ve bu tip tasarımlardan hoşlanan bir öğretmeniniz bulunuyorsa, bu hediye onun için ideal olacaktır. Üstelik sadece tuğra değil, üzerine ismini de yazdıracağınız bu hediyeyle öğretmeninizi çok mutlu edeceksiniz. Oldukça prestijli bir görünüme sahip olan tuğra baskılı kartvizitlikle öğretmeninizi en özel gününde sevindirmiş olacaksınız. 

30 TL altı öğretmene alınabilecek hediyeler

30 TL Altı Öğretmene Alınabilecek Hediyeler


Öğretmene ucuz doğum günü hediyesi olarak düşünülebileceği gibi ucuz öğretmenler günü hediyeleri arasında da tercih edilebilecek olan Osmanlı tuğralı kartvizitlik havali ve zarif bir tasarıma sahiptir. Osmanlı tutkunu olan öğretmeninizin bu hediyeyle gönlünü kazanacaksınız. Oldukça uygun bir fiyata sahip olan kartvizitlik ödenen bedelin kat be kat üzerinde bir görünüm taşımaktadır. Gümüş metalik renkte olan kartvizitlik uzun ömürlü olmasıyla da öğretmeniniz için uygun bir hediyedir. İçerisine 15-20 adet kartvizit sığabilen ürünün ebatları 9,5 x 6,5 santimetredir. Bütçenize uygun bir hediye arıyorsanız Osmanlı tuğrası desenli kartvizitlik alabileceğiniz en doğru hediyelerden bir tanesidir. 

öğretmen için ucuz hediyeler

Pen Grass - Çim Kalem


Öğretmenlerimizin en sık kullandığı ürünler arasında kalemler ilk sırayı almaktadır. Şehir yaşamının yoğunluğu ve çevredeki beton blokların arasında stresten kurtulmak için tasarlanan çim kalemlik öğretmeniniz için alınabilecek en uygun hediyelerden bir tanesidir. Öğretmene ucuz hediyeler arayanlar için ideal bir hediye olan çim kalem, öğretmeninizin masasına doğayı getirecektir. Yazı yazmayı adeta bir keyfe dönüştüren bu kalemle öğretmeniniz notlarında daha bonkör bir hale gelecek ve sizin bu tatlı hediyenizi unutmayacaktır. Oldukça uygun bir fiyata sahip olan çim kalem hediyesi öğrenci bütçesi için de tercih edilebilecek bir hediyedir. 

20 Tl öğretmen hediyeleri

Öğretmenlere Özel Kupa Bardaklar


Ucuz öğretmenler günü hediyeleri arayanlar ya da öğretmene ucuz doğum günü hediyesi bakanlar için tercih edilebilecek bu ürün doğa dostu bir tasarıma sahiptir. Gerçek çim olmayan kalem çim görünümü verilmiş tükenmez kalemdir. Siyah renkte yazan tükenmez kalemi uzun süre boyunca mürekkebini koruyabilir. 23,9 santimetre uzunluğa sahip olan çim kalem TPR ve ABS malzemelerinden imal edilmiştir ve elastik bir yapıdadır. Öğretmeninize en özel gününde vereceğiniz çim kalemle onun kalbini kazanabilirsiniz.

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz