Bilgisayar tutkunlarına hediye önerileri arasından seçimler yaparak sevdiklerinize ilgi alanlarına göre bir hediye hazırlayabilirsiniz.

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayar tutkunlarına hediye önerileri arasından seçimler yaparak sevdiklerinize ilgi alanlarına göre bir hediye hazırlayabilirsiniz. Ona verdiğiniz değeri daha da iyi bir şekilde gösterebileceğiniz birbirinden farklı tasarımları sizler için hazırladık! Haydi, o zaman başlayalım…

İlginç Ofis Seti

bilgisayar tutkunlarına hediye
Ofis içi çalışan birine bundan daha güzel ve farklı bir hediye olabilir mi? Oldukça sevimli ve işlevsel olan bu setin farklı renkleri de mevcut! 
bilgisayar tutkunlarına hediye
Zımba, ataç toplayıcı gibi farklı ürünlerin minimalize edilmiş hali olarak bu şirin ve sevimli ofis seti, bilgisayar tutkunlarının çok hoşuna gidecek! İster siyah ister beyaz hangisi olursa olsun sizce de çok güzel görünmüyor mu?

Bilgisayar Mühendisi Sihirli Kupa

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayar tutkunlarına hediye önerileri arasında sihirli kupayı saymamak olmaz… Bilgisayar tutkunu olan kişi bir de bilgisayar mühendisiyse, mesleki bir hediye de olacağı için oldukça hoşuna gidecektir. 

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bu sihirli kupaları sipariş ederken isme özel bilgisayar tutkunu gibi bir tasarımla da hazırlatabilirsiniz. İlk bakışta sade siyah bir kupa olarak görünen bu bardak, içine sıcak su doldurunca sihrini gösterecek… 

Kişiye Özel Kalemlik

bilgisayar tutkunlarına hediye
Kişiye özel kalemlik de bilgisayar tutkunları için tercih edebileceğiniz hediyeler arasında yer alıyor. Üzerinde esprili bir mesaj, hediye edeceğiniz kişinin ismi ve küçük bir bilgisayar resmi olan sevimli ve kullanışlı bir kalemlik, oldukça güzel ve makul bir hediye olacak! 
bilgisayar tutkunlarına hediye
Üstelik bu kalemliklerin ahşap olanları da bulunuyor. Siz de istediğiniz bir tasarımı seçerek kendi özel hediyenizi tasarlatabilirsiniz.

İsme Özel USB Bellek

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayar tutkunlarına hediye önerileri arasında bulunan USB bellekleri biraz daha özelleştirmeye ne dersiniz? 
bilgisayar tutkunlarına hediye
Farklı renk seçenekleri ile üzerinde isminin yazılı olduğu bir flash belleğe kim hayır diyebilir ki? Bu belleklerin depolama kapasitesi de farklılık gösteriyor. Hediyenizi hazırlarken içerisine güzel fotoğraflardan oluşan bir slayt gösteri de yükleyerek daha anlamlı bir hediye hazırlayabilirsiniz. Annenize, sevgilinize ya da arkadaşınıza… Herkese uygun bir hediye seçimi olarak alternatiflerinin arasında düşünebilirsiniz.

Kişiye Özel Mousepad

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayar tutkunlarına en iyi hediyenin, bilgisayar kullanımını daha konforlu ve özel bir hale getirecek seçenekler olduğunu düşünürsek; özel tasarım bir mousepad seçimi yapabilirsiniz.

Fotoğraf ve isminizin yazdığı bu kalp şeklindeki mousepad, sizce de çok hoş durmuyor mu? Sevgilinize bu şekilde bir hediye hazırlayabileceğiniz gibi; arkadaşlarınıza da kalp formatında olmayan düz bir tasarım seçebilirsiniz. Tabi isim ve fotoğraf olmazsa olmaz… Hatta daha esprili bir tasarım da hazırlayabilmeniz mümkün. Tamamen sizin zevkinize kalmış…

Disket Bardak Altlığı

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayar tutkunlarına hediye önerileri arasında hem kullanışlı hem de esprili bir hediye olan disket şeklindeki bardak altlıkları, farklı ve ilginç bir hediye olacak! Disketler; daha önceden verileri kaydetmek için kullanılan depolama alanlarıydı. Sevdiğiniz kişiye nostaljik bir hediye hazırlamaya ne dersiniz? Üstelik üzerine isim de yazdırarak daha da özel hale getirebilirsiniz. 
bilgisayar tutkunlarına hediye
Renk renk disketler ile bilgisayar tutkunu arkadaşınıza, kardeşinize veya öğretmeninize farklı bir hediye seçebilmeniz mümkün. 

Müzikle Dans Eden 

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayar tutkunlarına hediye önerileri arasında bulunan bu hoparlör, sevdiğiniz kişinin çok hoşuna gidecek! Bilgisayar kullanırken müzik dinlemeyi seven birine verilecek en güzel hediye belki de bu ışıl ışıl parlayan hoparlör…  
bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayar ile çalışırken, oyun oynarken ya da film izlerken bu hoparlörler ortama daha farklı bir ambiyans katacak! Ses seviyesine göre farklılık gösteren ışıklandırma sistemi, onu daha özel kılıyor. Hem yer kaplamıyor hem de harika bir görsellik sunuyor. Sizce de öyle değil mi?

Laptop Standı

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayar tutkunlarına hediye önerileri ile ilgili sizlere fikir verirken laptop stantlarından bahsetmezsek olmaz…  
bilgisayar tutkunlarına hediye
Yumuşacık yastığı ile bilgisayarın kullanılacağı her alanı konforlu bir hale getiren bu minik masalar, bilgisayar tutkunlarının da oldukça hoşuna gidecek bir hediye seçimi… Üstelik hem bardak koyma yeri hem de minik bir lambası mevcut! 

USB Girişli Sinek Savar

bilgisayar tutkunlarına hediye
Bilgisayara taktıktan sonra sineklerin yanınıza gelmediği bir dünya hayal edin… Sizce de harika bir hediye değil mi?  Bu yardımcı ile bilgisayar ile çalışırken sinekler ile uğraşmaya gerek kalmayacak! Oldukça şirin bir tasarıma sahip olan bu sinek kovucu USB ile ister açık havada ister kapalı alanda rahatlıkla çalışabilmek mümkün. Konfor sağlayan bir hediye seçimi için ilk tercihiniz olabilir… 
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz