Öğretmenler günü için hediye arayışındaysanız bu konuyu iki şekilde ele alabilirsiniz. Öğretmeninize sunacağınız hediye ya hazır alınmış bir ürün olacak ya da bizzat kendi el emeğiniz ile hazırlayacağınız çok özel bir ürün olacaktır.

Öğretmenler Günü İçin Hediye

 Öğretmenler günü için hediye arayışındaysanız bu konuyu iki şekilde ele alabilirsiniz. Öğretmeninize sunacağınız hediye ya hazır alınmış bir ürün olacak ya da bizzat kendi el emeğiniz ile hazırlayacağınız çok özel bir ürün olacaktır. Yazımızda her iki seçeneğiniz için de bulabileceğiniz hediye fikirleri bulabileceksiniz. Hepsini tek tek inceleyebilir, elinizdeki imkanları, sahip olduğunuz el becerileriniz ve öğretmenler günü için kalan zaman dilimini göz önünde bulundurarak en uygun olanına hemen karar verebilirsiniz. Merak etmeyin! Çok az bir zamanınız kalmış olsa bile tam da istediğiniz gibi bir hediyeyi öğretmeninize verebileceksiniz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyeleri


1. Öğretmenlerin kısacık molada en büyük ödülleri yudumladıkları çay veya kahveleridir. Bu çay ve kahve zevklerini biraz daha arttırmaya ne dersiniz? Öğretmenlerinizin elinden eksik etmeyecekleri kupa bardakları ister hazır olarak satın alabilir isterseniz evinizde kendiniz uğraşarak da elde edebilirsiniz. 
öğretmene özel kupa bardak
fiyat bilgisi
Tüm bu yazıları yazmak ve kupaların üzerini süslemek hiç de zor değil. Gerekli malzemeler listesini ve hediyenin yapım aşamaları ile ilgili bilgilerin tamamını sitemizde ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz.  Çok daha özel bir kupa bardak fikri ister misiniz? O zaman öğretmeninizin en çok sarf ettiği sözleri bir kenara not alın. Çünkü bu kelimeler ya da cümleler öğretmenler günü hediye hazırlığında bize lazım olacak. 
öğretmenler günü hediyesi
fiyat bilgisi
Hocanızın klasik sözlerini bu bardağa yazdırabilirsiniz. Hediyemen sitesinde bulabileceğiniz bu kupa bardağı sipariş ederken, dilerseniz hocanızın bir fotoğrafını da gönderebilirsiniz. Böylelikle çok daha özel olarak hazırlanmış bu bardak, öğretmeninizin en sevdiği eşyaları arasında yerini alacaktır. Ancak yazdırdığınız sözlere biraz dikkat etmeniz gerekir. Onu kızdıracak bir sözün, hediyemiz içeriğinde yer almasını eminiz hiçbirimiz istemeyiz. Seçenekleri arttırmak sizin elinizde. Buradaki fikirlerden esinlenerek çok daha eşsiz bir kupa bardağı hediyesi elde etmek son derece kolay olacaktır.
öğretmene hediye
fiyat bilgisi
Öğretmeniniz kahveden daha çok çay içmeyi tercihe den biri olabilir. Eğer gözlemlediğiniz kadarıyla elinde kupa bardaktan çok çay bardağı varsa o zaman hediyenizi değiştirebilirsiniz. Güler yüzlü bir kaşığı ile öğretmeninizi her zaman mutlu edebileceğiniz bir hediye önerisi olarak bu ürünü satın almayı düşünebilirsiniz. 
öğretmene hediye
fiyat bilgisi
2. Öğretmenlerin ellerinden düşürmedikleri diğer eşyalar ise defter ve kalem olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sebeple öğretmenler günü hediyesi düşünürken bu ayrıntıyı da göz önünde tutmakta fayda var.  Öğretmeninizin branşını da bu defterin üzerine yazdırabilirsiniz. Örneğin ‘Edebiyat Öğretmeni …… (isim, soy isim), Matematik Öğretmeni ….. (isim, soy isim) gibi bir ifade ile hediyenizi bütünlüğe kavuşturabilirsiniz. Öğretmeninizin cinsiyetini de bu defter üzerine vurgulayabilirsiniz. 
sınıf öğretmenine hediye
fiyat bilgisi
Şekilde gördüğünüz gibi, ufak bir bıyık eklemesi ile hediyemiz çok daha özel bir hale kavuşabilmektedir. Hediyenizi hazırlarken ya da satın alırken tüm yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Hayal gücünüz ne kadar geniş ise hediyenizin de öğretmeniniz tarafından beğenisinin o kadar yüksek olacağını unutmayın. Yukarıdaki ahşap kaplamalı defterleri Hediyemen Mağazası’ndan sipariş edebileceğiniz gibi, kendiniz de zamanınız ve el becerileriniz varsa bu defteri yapabilirsiniz. 

Öğretmene Ne Hediye Alınır?


3. Her öğretmen biraz pohpohlanmayı ve böylelikle kendi öğretmenliği ile gurur duymayı ister. Sizler de öğretmeninize sunacağınız hediye ile onların kendileri ile gurur duymasını sağlayabilirsiniz. 
öğretmene hediye
fiyat bilgisi
Dünyanın en iyi öğretmeni olarak görüldüğünü bilen her öğretmen ister istemez gururu yaşayacaktır. Bu düşüncenizi ona plaket ile birlikte sunmaya ne dersiniz? Evet cevabınız evet ise, bu hediyeniz ile öğretmeninizi çok mutlu edeceğinizden emin olabilirsiniz. Plaketin üzerine yazdırmak istediğiniz mesajlar çok daha özel olabilir. Öğretmeninizin isim ve soy ismini de bu plakete yazdırmayı düşünebilirsiniz. Bu kararlar tamamen sizin arzunuz ve öğretmeninizin kişiliği ile ilgili olacaktır. 

Öğretmene Alınabilecek Anlamlı Hediyeler


öğretmenler için hediye
fiyat bilgisi
Hatta öğretmeninizin çalışmaları ve başarıları sizin için efsane boyutta ise onu yılın öğretmeni yapabilirsiniz. Tüm bu düşüncelerinizi ona özel olarak hazırlatacağınız plaket ile sunabilme şansına sahipsiniz. 
öğretmene hediye
fiyat bilgisi
4. Çikolataların ve çiçeklerin gücü adına diyerek son hediye önerimize başlayalım. Şimdiki hediyelerimizde çikolataların eşsiz lezzetinden ve çiçeklerin efsanevi kokuları ile etrafa yaydıkları huzurdan yararlanacağız. Sadece çikolata veya sadece çiçekleri hediyelerinizin oluşumunda tercih edeceğiniz gibi her ikisini ve hatta kurdeleler ve sepetler ile de aranjmanınızı doruk noktasına taşıyabilirsiniz. 
öğretmen oscar
fiyat bilgisi
Her ne kadar kırmızı olanlar bir gül gibi görünse de aslında bu hediyenin üzerindekilerin tamamı yenilebilen leziz birer çikolata… Öğretmenlerinizin ağızlarında unutamayacakları lezzetleri onlara sunmayı düşünebilirsiniz. Hediye sepeti ile öğretmenler gününü kutlamak için öğretmenlerinizin karşısına geçtiğinizde hepsinin bundan etkileneceğinden emin olabilirsiniz. Bu sepeti ister gül veya diğer çiçekler ile isterseniz sadece çikolatalar ile hazırlatmak isteyebilirsiniz. 
öğretmenler günü hediyesi
fiyat bilgisi
Kalp şekilden sevginizi sunacağınız bu hediye ile öğretmeninize olan duygularınızı ortaya koyabilirsiniz. Üzerine ‘Canım Öğretmenim’ yazdırmanın yanı sıra çok daha yaratıcı sözler de bulabilirsiniz. 
öğretmen hediyesi
fiyat bilgisi
Eğer öğretmeniniz kişiliği ve karakteri ile çok daha sade bir özelliğe sahipse o zaman doğanın sunduğu en sade çiçekler ile mükemmel bir çiçek aranjmanı hazırlatabilirsiniz. Hatta satın almak yerine bizzat bu hediyeyi kendiniz elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken doğadan ya da çiçekçi dükkânlarından çiçekleri temin etmek olacaktır. Saksı, tül parçaları, kurdeleler, boncuklar gibi daha nice küçük malzemeleri kullanarak öğretmen günü hediyesi için özel bir sunum hazırlayabilirsiniz. Öğretmeniniz için hangi hediyeyi seçerseniz seçin, kesinlikle ona özel bir detayın sunacağınız hediyenin içeriğinde olmasına özen gösterin. Unutmayın! Hepimizin özel olduğumuzu hissetmeye ihtiyacı var.
Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz