Merhaba bugünkü yazımızın konusu Erkeklere evde yapılabilecek el yapımı sürpriz önerileri ile ilgili olacak.

sevgiliye ev sürprizleri
Merhaba bugünkü yazımızın konusu Erkeklere evde yapılabilecek el yapımı sürpriz önerileri ile ilgili olacak. Hemen baştan yazalım, Bu önerilerimiz öyle pahalı, büyük, yapımı zahmetli olan aman aman el yapımı sürpriz önerileri değil! Küçük, şirin, romantik ve duygu yüklü olan sürpriz önerilerini özellikle sizler için seçtik. Zaten el yapımı hediye önerileri hazırlamaya çoğu zaman insanın ne vakti ne de isteği olabiliyor. Açıkçası bazı kendin yap projelerini hazırlayabilmek için hemen herkesin marangoz, terzi ya da mühendis olması gerekir. Bu sebeple bizim bugünkü önerilerimiz kolaylıkla hazırlanabilecek türden sürprizler. Bu sebeple sakin olun ve yazımızın devamını okuyun. Yazımızın başında değindiğimiz gibi çok basit ama romantik küçük sürprizler olacağından bahsi etmiştik. Dilerseniz “her haftaya bir küçük sürpriz” sloganı ile Küçük sürpriz önerilerimize başlayalım. Yapımını anlatacağımız el yapımı sürprizlerin görselleri o kadar fazla ki neredeyse anlatımıza yer bırakmayacak sayıda fotoğraflar var. Bu fotoğraflardaki talimatları izleyerek çok kolay bir şekilde sürprizler hazırlayabilirsiniz. Çoğunlukla yoğun veya sıradan geçen günlerimizi renklendirmeye ve sıcaklık katmaya hazır mısınız? O zaman hadi bakalım kızlar iş başına!

1-Mini Mesaj Şişesi Kavanozu Hazırlayın

Mini Mesaj Şişesi Kavanozu Hazırlayın
Son zamanlarda en çok tercih edilen romantik sürprizlerden biri, minik mesaj şişelerinin içini süsleyerek içine romantik notlar koymak dersek abartmış olmayız. Zira birçok internet sitesinde görmüş olmanız gerekiyor. Hatta bazı internet sitelerinden mini mesaj şişeleri şeklinde arama yaparsanız ücretli bir şekilde satın alabiliyorsunuz. Sadece içerisine yazacağınız notu kendiniz yazıyorsunuz.. Dilerseniz küçük dilerseniz de biraz daha büyük mesaj şişesi içine kalbinizin en derinlerinden gelen mesajları yazarak sevgiliye sunabilirsiniz. Sevgiliye romantik mesaj şişesi sürprizini evde hazırlamak işitiyorsanız resimdeki talimatları izleyebilirisiniz. Resimde gördüğünüz minik şişeleri zanaat malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz. TIKLAYIN

2-Kalp Şekilli Çay Poşeti

Kalp Şekilli Çay Poşeti
İşte size evde hazırlayabileceğiniz küçük ama romantik kendin yap romantik sürpriz önerisi daha. Yeter ki insan istesin. Sevgiliye her şeyden romantik bir sürpriz yapmak mümkün olabiliyor. Sallama çay poşetinden romantizm çıkabiliyor. İşte bunun ispatı. Resimdeki talimatları inceleyerek sizde kalp şekilli tek içimlik poşet bardak çay yapabilirsiniz. Bu çay en güzel sevgiliyle beraber romantik bir sohbet eşliğinde yudumlanırsa güzel olur. 
Kalp Şekilli Çay Poşeti
Kalp Şekilli Çay Poşeti
Kalp Şekilli Çay Poşeti
Kalp Şekilli Çay Poşeti
Kalp Şekilli Çay Poşeti
Kalp Şekilli Çay Poşeti

3-Erkek Sevgiliye Romantik Mini Kitap

Erkek Sevgiliye Romantik Mini Kitap
Erkek arkadaşınıza yanında sürekli taşıyabileceği minyatür bir kitap hazırlamak? sizce de harika olmaz mı?. Ona özel hizlerinizi minicik defter içine yazarak ona hediye etmek bizce süper bir fikir. Hoş bir örnek olmayacak ama, sınavlarda minik minik yazılarla hazırladığımız kopyaları bu defa hayatımızın anlamı olan sevgili için yapacağız. 
Erkek Sevgiliye Romantik Mini Kitap
Bu defa kalbinizden geçen en romantik sözleri ortaya çıkarın. Bu arada defter üzerinde fazla bir alanınız yok ona göre hisleriniz arasından en özel olanları seçerek deftere yazın. Bu projenin nasıl yapıldığını resimleri inceleyerek öğrenebilirisiniz.
Erkek Sevgiliye Romantik Mini Kitap
Erkek sevgiliye küçük sürprizler

4-Erkek sevgiliye Kalp kutuda romantik çikolata

Erkek sevgiliye küçük sürprizler
Çikolatayı sevmeyen var mı?. Bildiğiniz bir reklamın sloganı gibi durduğunun farkındayız ama, gerçekten de çikolatayı sevmeyen çok nadir insan vardır. Şimdiki sürpriz önerimizi özetlersek, Tatlı yiyelim tatlı konuşalım sözünün şekil bulmuş halini yapacaksınız. 
Erkek sevgiliye küçük sürprizler
Erkek sevgiliye küçük sürprizler
Erkek sevgiliye küçük sürprizler
Erkek sevgiliye küçük sürprizler
Erkek sevgiliye küçük sürprizler
Erkek sevgiliye zaten bayıldığı çikolatayı küçük bir kalp kutu içine yerleştirerek sunmak oldukça zevkli bir sürpriz olur. Burada dikkat etmeniz gereken konu çikolata sayısının abartmamak olabilir. 

5-Erkek Sevgiliye Mini Kalp Yastık

Erkek Sevgiliye Mini Kalp Yastık
Yine sevgilinizin yanından hiç ayırmak istemeyeceği sıcak bir sürpriz daha. Son zamanların en gözde kendin yap projelerinde kullanılan keçe kumaşından yapılma minik kalp yastıkla tanışın. Bu minik kalp şieklinde keçe kumaş üzerine ister seizin ve sevgilinizin baş harflerini yazın isterseniz de ona özel bir kelime yazın. Minik kalp yastıklarından en güzel anahtarlık olabilir diye düşünüyoruz. Evinizin eveya otomobilinize romantizm ve şahsiyet kazandıracak harika bir hediye olmaya aday minik kalp yastıkları nasıl yapıldığını merak ediyorsanız resimdeki talimatları inceleyiniz.
Erkek Sevgiliye Mini Kalp Yastık
Şimdililik bizden bu kadar. Bugünkü yazımızda kolay bir şekilde evde erkek sevgiliye hazırlanabilecek romantik el yapımı sürpriz önerilerimiz oldu. Kolay bir şekilde sizin erkek arkadaşınızın hayatına renk katabilecek el yapımı sürpriz önerilerini okudunuz. Gördüğünüz gibi çok küçük şeylerden bile sevgilinizin yüreğine dokunabilecek sürprizler yaratılabiliyor. Yeterki sevdiklerimiz hayatına anlam katmak ve her zaman sevdiğimizi hissettirecek fırsatları kovalayalım. Bu fırsatlar aslında her zaman etrafımızda.Umarız bu yazımız faydalı olmuştur. Tekrar görüşmek dileğiyle hoş çakalın

Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz