Fiyatı oldukça ucuz ancak, etkisi son derece yüksek bir hediye olan Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Sevgili Cüzdanı tamamen size özel olarak hazırlanıyor.

Kişiye özel sevgili cüzdanı
Gelin ve damada mutluluklar diliyoruz! Birbirini seven her çiftin en büyük rüyası ya da en önemli hedefi nedir diye sorarsam, bir çoklarımızın cevabı her halde evlenmek olur! Ancak evlilik için henüz çok erken diyecekler de çıkabilir! böyle düşünenler için genellikle gerekçe şu olur; mutlu bir evlilik gerçekleştirmek için en başta ekonomik anlamda bir takım hedeflerimizi gerçekleştirmek ve evlilik için belli bir olgunluğa erişmek gerekir diye. Olması gereken de budur. Peki henüz daha hiç evlenmeden, sevgilinize esprili bir biçimde evlilik provası yaşatmak ister miydiniz? Kesinlikle Eveeeet... An itibariyle sevgilinizi çok şaşırtıp mutlu edebileceğiniz romantik sürpriz önerileri arıyorsanız ve bu bağlamda İnternetin altını üstüne getirerek orijinal sürprizler araştırıyorsanız şimdi sıkı durun! Çünkü sizlere mükemmel ve kız arkadaşınızın iddia ediyorum ki uzun yıllar unutamayacağı orijinal bir sürpriz önerisinde bulunacağım. Şaşırtıcı sürprizinizi şu şekilde yapacaksınız. Hani şu klasik evlilik cüzdanları var ya? Genellikle nikah memurunun geline verdiği ve bir yerde evliliğin resmen ilanı anlamına gelen evlilik cüzdanı! İşte herkesin çok iyi bildiği evlilik cüzdanının bir benzeri ile sevgilinize akıllara durgunluk verecek şekilde mükemmel bir sürpriz yapacaksınız! Bayanlar ve baylar işte sürpriz perdesi aralanıyor ve hemen ardından kişiye özel sevgili cüzdanı ile tanışıyorsunuz. 

fiyat
sevgili cüzdanı sipariş
Üzerinde sevgili cüzdanı ibaresi bulunan ve içerisindeki sayfalarında size özel olarak hazırlanacağı fotoğraflı sevgili cüzdanı ile kız arkadaşınızı mutlu etmekle kalmayıp, Ona olan bakış açısınızı da ciddi bir oranda etkilemiş olacaksınız. Bir nevi aranızdaki sevgi bağının esprili bir biçimde resmiyete dökeceğiniz sevgili cüzdanı ile yıldönümünüzde Onu çok mutlu edebilirsiniz. Evlilik cüzdanından ilham alınarak tasarlanmış olan sevgili cüzdanı, hem esprili, hem ilginç, hem de son derece orijinal bir hediye seçeneği. Bu sıra dışı cüzdanı kız arkadaşınıza başka hiçbir hediyeye gereksinim duymadan da armağan edebileceğiniz gibi, Ona alacağınız klasik bir hediyeyi daha etkileyici kılmak için hediye paketi içerisinde de sunabilirsiniz. Fiyatı oldukça ucuz ancak, etkisi son derece yüksek bir hediye olan Sevgili Cüzdanı tamamen size özel olarak hazırlanıyor. 
kişiye özel sevgili cüzdanı
Sevgilinize yapacağını romantik sürprizlerde tüm seçenekleri tükettiyseniz, aslında bir şansınız daha var. Bu sürprizi ise daha önce eminim ki kimseciklerin aklına gelmemiş ve hem eğlenceli, hem de oldukça orijinal bir hediye seçeneği olan Sevgili Cüzdanı ile mümkün olabilir. Sevgilinize tüm özel günler için şaşırtıcı bir hediye vermek istiyorsanız, sevgili cüzdanı tam aradığınız şey!
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz