romantik hediyeler
Romantizm bu Dilek Fener ile dolu dolu yaşanacak... Sevgiliniz ile artık sadece yıldızlara bakıp geleceğe dair güzel dilekler tutmak zorunda kalmayacaksınız! Kendi yıldızınızı kendiniz yaratacaksınız. Sevgiliniz ile birlikte romantik bir akşam birlikteliğinde, Dilek Fenerinizi ateşleyin ve o gökyüzüne yükselirken el ele tutuşup en güzel dileklerinizi dileyin. Artık dileklerinizin kabul olması çok kolay! Çünkü elinizin altında her an uçmaya hazır bir dilek feneriniz olacak! İster sevgilinizle en romantik anda, isterseniz de yakın arkadaşlarınızla dilek fenerleri uçurarak bol bol gelecek ile ilgili güzel dilekler dileyin. 

Müthiş etki oluşturan Dilek Fenerleri artık özel günlerinizin, düğünlerinizin en görkemli şeyi haline gelecek. Dilek Feneri Nasıl Kullanılır? İlk önce, altındaki mumu ateşliyorsunuz ve dilek fenerinin içindeki havanın ısınmasını ve genleşmesini bekliyorsunuz. Hepsi bu kadar! Sonraki aşamada ise, Dilek Feneriniz kendi kendine avuçlarınızın içinden kayıp gökyüzüne havalanmaya başlayacak! Artık onun yükselmesini izleyerek bu büyülü anı sevgiliniz ile veya dostlarınız ile birlikte keyifle izliyorsunuz.
fiyat
Dakikalarca yükseğe çıkan Dilek balonunuz en yukarılara çıktığı anda bir anda bir yıldız gibi kayacak, işte tüm bu anda en güzel dileklerinizi tam da o an tutacaksınız. Bir öneri; Dilerseniz bu dileğinizi dilek fenerinin üzerine kendiniz yazı ile yazarak dileğinizi sonsuzluğa bırakın!
Dilek Feneri
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz