ilginç ürünler
Yok artık! Tekerlekten duvar saati mi? Saate bakmak hiç bu kadar keyifli ve güzel olmamıştı. Özellikle beylerin çok hoşuna gideceğini düşündüğümüz bu özel ve ilginç ürün tekerlek şeklinde tasarlanmış olan bir duvar saati. Araba seven sevdikleriniz bu ilginç hediye ürüne bayılacaklar! Bu şık ve enteresan duvar saatine insan baktıkça tekrar bakası geliyor. 

Tamamen orijinal bir tekerlek şeklindeki bu duvar saatinin jant şeklinde bir iç tasarımı bile var. Babanıza, eşinize, erkek sevgilinize hediye edebileceğiniz Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati zamanın değerini iyi bilenlere hediye olsun. Tekerlek arabaların vazgeçilmezidir, ama Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati ise sizin mekanınızın en vazgeçilmez dekoratif unsuru olacak. Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati HDF malzeme üzerine sublimasyon baskı tekniği ile üretilmiş olup, 27 cm çapındaki bu ilginç duvar saati bir adet AA boyutu pil ile çalışmaktadır.
Hediye Sipariş
Aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla sipariş edebileceğiniz tekerlek duvar saati, otomobil meraklısı erkek arkadaşınıza, eşinize verebileceğiniz en ilginç doğum günü hediyelerinden biri.

Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?: