Yeni yaş gününde sevdiklerinize, üzerinden yıllar da geçse, hep hatırlanacak, ömür boyu unutulmayacak anlamlı hediyeler arıyorsanız, işte sizin için seçtiğimiz en güzel kişiye özel doğum günü hediyeleri...

Kişiye Özel Doğum Günü Hediyesi
Yaşamımızda bazı önemli günler vardır. Hatırlanması ve değerinin bilinmesi açısından bu özel günler bizi seven herkes için de önemli günlerdir. Mesela doğum  günümüz gibi. Yılda sadece bir kez, kendimizin ya da sevdiklerimizin doğum günlerini; mutlu ve güzel geçirmek isteriz. Bunu gerçekleştirmenin eb güzel yöntemlerinden biri de sevdiklerimize vereceğimiz güzel doğum günü hediyeleri Onları mutlu kılmak! Hatta tek başına doğum günü hediyesi değil; bir de buna ek olarak güzel sürprizler de yapmak isteriz. Eğer siz de yakın tarihlerde yeni yaşını kutlayacak olan sevdiğiniz bir arkadaşınıza, sevgilinize, kardeşinize ya da Anne-Babanıza doğum günü hediyesi olarak ne alabileceğinize karar vermediyseniz, ya da çeşitli hediye seçenekleri araştırıyorsanız, ilk etapta daha önce yayına aldığımız doğum günü hediyeleri başlıklı yazımızı okumanızı öneriyoruz. Bu yazımızda ise; diğer klasik hediyelerin dışında, çok özel, çok anlamlı ve kesin kez fark yaratacak kişiye özel doğum günü hediyelerinden bahsedeceğiz. Peki doğum günü için neden Kişiye Özel Hediyeler? Çünkü bu kategori içerisinde beğeneceğiniz herhangi bir ürün, tamamen hediye sahibine özel olarak hazırlanıyor. Yani mesela sevgilinizi ele alalım! Sevgilinize kişiye özel bir doğum günü hediyesi hazırlatmak istiyorsanız, örneğin sevgilinizin bir ya da bir kaç fotoğrafına özel, ismine özel ya da kendi kişisel mesajınıza özel bir doğum günü hediyesi hazırlatmış olursunuz! Dolayısıyla kişiye özel olarak hazırlanmış hediyeler; hem çok orijinal niteliktedir; hem de yer yüzünde bir başka kimsede eşine ve benzerine rastlayamayacağı türden sadece sevgilinize özel olarak hazırlanmış bir hediyedir. Kişiye özel armağanlar; hediye vereceğiniz kişinin adının, resminin ya da size özel bir cümlenin üzerine taşınmasıyla hazırlanıyor. Üzerinden yıllar da geçse, hep hatırlanacak, ömür boyu unutulmayacak anlamlı hediyeler arıyorsanız, işte sizin için seçtiğimiz en güzel kişiye özel doğum günü hediyeleri...

Kişiye Özel Anlamlı Doğum Günü Hediyeleri

doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı


Bizim aşkımızın romantik aşk filmlerinden geri kalır ne yanı var, diyorsanız, işte size 3 fotoğraf karesinden oluşan kalıcı bir doğum günü hediye seçeneği. Hem kişiye özel, hem de son derece anlamlı bir ürün olan Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı ile sevgilinize ömrünün sonuna kadar gözü gibi saklayacağı en şahane armağanı vereceksiniz! Kız arkadaşınıza güzel ve aynı zamanda da etkileyici bir doğum günü sürprizi yapmak isterseniz, Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı tam size göre.
erkeğe kişiye özel doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak


Çakmakların en özeli, en değerlisi ve tamamen size özel olanı işte karşınızda. Erkek arkadaşınıza, babanıza veya eşinize küçük; her zaman yanında taşıyacağı özel bir doğum günü armağanı düşünüyorsanız, fotoğrafınız, kişisel mesajınız ve belirteceğiniz isme özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak tam size göre.
doğum gününe özel hediyeler

Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti


Kişiye özel hediyelerin neden tercih edilmesi gerektiği ya da neden kıymetli olduğunu, konumuza giriş yaparken açıklamıştık! Çünkü kişiye özel hediyelerin Dünya'da bir başka örneği, eşit tutabileceğiniz farklı bir emsali ya da onunla kıyaslayabileceğiniz herhangi bir benzeri kesinlikle bulunmamaktadır. Bu nedenle de, kişiye özel olarak hazırlanan armağanlar, hediyeyi düşünen için de, alan kişi için de oldukça ayrıcalıklı ve özel bir yere sahiptir. İşte karşınızda hem orjinal, hem kişiye özel, hem de oldukça anlamlı bir doğum günü hediye seçeneği olan Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti! Profesyonel ressamlar tarafından hazırlanan 3'lü karakalem hediye seti ile yıllarca değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek en anlamlı hediye ile sizleri buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz!
Kişiye Özel Doğum Günü Hediyeleri

Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardak


Doğum gününde sevdiklerinize hem kullanışlı, hem de sürpriz bir hediye vermek isterseniz, Sihirli Kupa Bardaklar bu manada oldukça iş göreceğe benzer. Üzerine istediğiniz 2 özel fotoğrafınızla hazırlatabileceğiniz renk değiştiren kupa bardaklar kişiye özel olarak hazırlanıyor. 

kişiye özel doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


Son zamanların en fazla beğenilen ve en çok tercih edilen hediyelerinden biri olan kişiye özel yastıklar, sizin de satın almayı düşünebileceğiniz güzel armağanlardan biri. Hele ki, kişiye özel yastıklar içerisinde film şeridi yastık, başkaları tarafından da enfazla rağbet gören modellerden biri. Yukarıda yer alan film şeridi taş baskının yastık versiyonu işte karşınızda. 3 adet fotoğrafınıza ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Film Şeridi Yastık, sevgilinize en romantik doğum günü hediyelerinden biri. Yastık üzerine basılacak fotoğraflarınızı ister renkli; isterseniz de siyah-beyaz basılmasını isteyebilirsiniz. Çünkü bu hediyeyi siz nasıl isterseniz öyle tasarlatabiliyorsunz! Adı üzerinde Kişiye Özel Yastık.

kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi


Sevdiklerinize, sıradan ve artık herkesin değim yerindeyse ezbere bildiği klasik doğum günü hediyeleri vermekten sıkıldıysanız, "Doğduğun Gün Neler Olmuş?" isimli Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi düşünmeniz gereken en orijinal armağanlardan biri. Rulo haline getirilip, üzeri kurdele ile bağlanmış, şık hediye kutusu içerisinde gönderilecek olan ve 4-5 sayfadan oluşan üzerinde doğum günü olan kişinin doğduğu tarihte Türkiye ve Dünya'da meydana gelmiş en önemli olaylar, sıra dışı bilgiler listeleniyor. kişiye özel doğum günü takvimi üzerindeki bilgiler sadece olaylarla sınırlı olmayıp, aynı zamanda kişinin burç özellikleri, dergi kapağı resimleri, gazete manşetleri, o tarihte dünya nüfusu, kaç saat geçtiği gibi gereksiz bilgiler de yar alıyor.
doğum günü hediyeleri

Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak


İşte karşınızda Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak! Sakın yanlış anlaşılmasın; Bu kupa bardak gerçekte konuşmuyor. Sadece üzerine mesaj yazdırabildiğiniz için; sevdikleriniz Onlara özel olarak yazdırdığınız doğum günü kutlama mesajınızı okuduğunda kupa bardak bu şekilde dile gelmiş oluyor:) Şayet sevgiliniz için bir doğum günü hediyesi satın almak istiyorsanız, üzerinde kalp sembolleri bulunan; içine de dilediğiniz mesajlarınızı yazdırabileceğiniz bu romantik kupa bardak dikkatinizden kaçmayacaktır. Üstelik Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak, üzerine bir tane de göndereceğiniz fotoğrafın baskısı yapılıyor!  
kişiye özel doğum günü hediyeleri

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Kişiye özel çikolatalar da doğum günü için düşünülebilecek en nefis hediye seçeneklerinden biri. Kalp kutu içerisinde, üzerinde size özel fotoğraf ve kişisel mesajınızın yer alacağı 24 adet nefis lezzetlerde kişiye özel çikolatalar bu hediye sepeti içerisinde sizi bekliyor. İster erkek arkadaşınıza, ister eşinize, isterseniz de yakın arkadaşlarınıza doğum gününde sevginizi göstermek için kişiye özel çikolatalardan satın alıp hediye edebilirsiniz. 
kişiye özel doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon


Doğum günü şarkıları, pastalar, eğlenceli müzikler, konfetiler, en sevilen dostlar ve en önemlisi de yeni yaşını kutlayacak olan, çok ama çok değer verdiğiniz O özel insan! İşte karşınızda, doğum gününde sevdiğiniz kişinin ayaklarını yerden kesecek, kendisini ise inanılmaz seviyede özel hissettirecek en anlamlı hediye seçeneği Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon! İstediğiniz mesaja ve göndereceğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanacak bu anlamlı madalyon ile, herkesten farklı olarak sevdiğiniz kişiye en anlamlı doğum günü hediyesini siz verebilirsiniz! 
doğum günü hediyeleri

Sevgiliye 100 Farklı Doğum Günü Kutlama Sözleri


Sevgilinize kendi ellerinizle şahane bir hediye hazırladığınızı düşünelim! Ya da tek tek özenle , tıpkı bir çiçek aranjmanı yapıyormuşçasına Ona özelbir hediye sepeti hazırladığınızı düşünelim! İşte bu şık hediyenizi doğum gününe özel hale getirebilmeniz için, kalpli kartlar üzerine yazılı ve her biri farklı farklı kutlama mesajlarından oluşan Sevgiliye Özel 100 Farklı Doğum Günü Kutlama Sözleri karşınızda. Kırmızı renkte kalp kutu içerisinde yer alan 100 farklı doğum günü kutlama sözleri ile sevgilinize en anlamlı doğum günü hediyesini böylece vermiş olacaksınız!
kişiye özel duvar saati

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati


Zaman akıp geçiyor. Aylar, yıllar geçtikçe saatler, dakikalar, saniyeler aktıkça sevginiz hiç bitmesin ve yeni yaşını kutlayan sevdiğinize bu sevginizi hep hatırlatsın istiyorsanız, Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati tam size göre. Üzerine istediğiniz fotoğrafı ekletebileceğinniz, ister doğum günü kutlama mesajınızı, isterseniz de sevgi sözcüklerinizle kendinize özel bir mesajınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati, değer verdiğiniz herkese doğum gününde armağan edebileceğiniz en kıymetli armağanlardan biridir. 
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz