sevgiliye hediye vosvos
Tamam! Kabul edelim ki, şu dakikaya kadar tüm özel günlerde sevgilinize pahalı ve eminiz ki normal zamanlarda da oldukça işine yarayacak hediyeler verdiniz! Gömlek aldınız, olmadı isim yazılı bir cüzdan hediye ettiniz, belki sevgili tişörtlerinden aldınız, belki de tuttuğu takıma özel lisanslı bir forma armağan ettiniz! Ancak sevgilinize hep bilindik, hep aynı tarz ve başkalarının da hep sevgilisine almayı düşündüğü klasik hediyeler vermekten sıkılmadınız mı artık? 

Şimdi tanıştığınız, size önerilen tüm sıradan hediyeleri elinizin tersi ile bir kenara itin lütfen! Çünkü size bu yazımızda daha şirin, daha eğlenceli ve daha renkli hediyelerden biriyle tanıştıracağız! İşte karşınızda tıpkı gelinle damat gibi süslenmiş olan oyuncak Volkswagen Beetle (Tosbağa) arabalar! Plakasına isimlerinizi yazdırarak sevgilinize son derece sempatik bir hediye verebilirsiniz. Pembe ve lacivert renklerde hazırlanan Kişiye Özel Vosvos'lar, özel hediye kutusu içerisinde ikili olarak satılıyor! Hem orijinal, hem de çok neşeli bir hediye alternatifi olan Kişiye Özel Vosvos araçlar, tüm özel günlerin en eğlenceli hediyesi olmaya aday! Aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla satın alabileceğiniz Sevgililer için hediyelik vosvos arabalar tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Plakasına dilediğiniz isimleri yazdırabileceğiniz sevimli Vosvos'larla kız/erkek arkadaşınıza en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz.
fiyat
kişiye özel vosvos

Sevgiliye Hediye Vosvos nerede Satılıyor?


"Fiyatını Öğrenmek İçin Tıklayın" butonuna tıkladığınızda Hediyemen.com sitesine ulaşacak ve Türkiye'nin neresinde olursanız olun, Kişiye Özel Vosvos'lardan sipariş verebileceksiniz! Üstelik siparişlerinizi kapıda ödeme olarak da yapabilirsiniz. Yani kargo kapınıza geldiğinde ödemesini kargo elemanına yapabilirsiniz. 

Sevgililere Özel Vosvos Plakasına Ne Yazılabilir?


Bu tamamen size kalmış durumda! İster üzerine sevgilinizle birlikte isimlerinizi yazdırın, ister birbirinbize takma isimlerinizi yazdırın. Mesela "Edi ile Büdü" veya "Meleğim -Aşkım" gibi. Dilediğiniz mesajlarınızla hazırlayabileceğiniz Kişiye Özel Vosvos Arabalar, sevgililer günü hediyesi olarak özellikle arabalara meraklı erkek arkadaşonıza verebileceğiniz en şirin armağanlardan biri. 

Sipariş Verirsem Kaç Günde Gönderilir?


Plakasına İsim yazılabilen Kişiye Özel Hediyelik Vosvos Arabalar, aynı gün içerisinde hazırlanıp kargoya teslim ediliyor. Sipariş verdiğiniz şehirin İstanbul'a mesafesine bağlı olarak ortalama 2-3 iş günü içerisinde adresinize ulaşıyor. Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlere ise, siparişinizi verdiğiniz tarihten bir sonraki gün ulaşıyor. Ancak dikkat edilmesi gereken en önemli şey ise, siparişinizi saat 14:00'a kadar vermeniz halinde aynı gün kargoya veriliyor. Saat 14:00'ı geçirdiğiniz takdirde bir sonraki gün kargolanıyor!
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz