ilginç ürünler, ilginç hediyeler
Okyanus Mavisi Müzik Keyfi ile Odanızda! Masmavi okyanus görüntüsü artık odalarınıza taşınıyor. Yatak odanızda veya salonunuzda Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlör ile kendinizi masmavi okyanus dalgalarının ortasında bulacaksınız. Üstelik bu harika ürün sadece odalarınıza okyanus dalgaları görüntüsü vermekle kalmıyor, aynı zamanda müzik dinleme keyfini de yaşatıyor. 

Orijinal adı Ocean Daren olan son derece akıl dolu bu harika romantik ürün ile deniz manzarasını sadece bir gün değil, yılın her günü odanızda hissedeceksiniz. Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlör bulunduğu odayı masmavi ve hareketli dalgalarla kaplıyor ve aynı zamanda hoparlör olarak da çalışan çok sevimli bir gece lambası işlevi de görüyor. Bu harika ürünü ister kendi yatak odanızda, ister çocuğunuzun bulunduğu odada kullanabilirsiniz. Denizlere ve maviye olan hasretinizi bu son derece etkileyici ürün ile giderebilir, dalga efektini evinizin her köşesine taşıyabilirsiniz.
detay
Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlörü dilediğiniz enerji kaynağıyla, loş ışık olan bir ortamda çalıştırın, üzerinde yer alan ON-OFF tuşuna basın ve masmavi dalgaları izlemenin keyfini sürün. Dilerseniz Ocean Daren’ı müziklerinizi yüklediğiniz bilgisayarınıza, dilerseniz birbirinden güzel MP3 müziklerinizin olduğu telefonunuza ya da müzik çalar cihazınıza bağlayın!
okyanus ışığı daren waves lamba
Ürün üzerinde yer alan ses açma-kısma tuşlarından ses seviyesini ayarlayarak sevdiğiniz müzikleri odanıza yansıyan deniz manzarası eşliğinde dinleyin. Dinlemekten keyif aldığınız en favori müzikler eşliğinde, bulunduğunuz ortamda huzur verici ya da romantik bir atmosfer yaratmak ihtiyacınız olan her şey Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlör'ünde mevcut. Bu harika ürünü ilginç hediyeler kategorisinde tüm sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi, ev hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.
Daren Waves Gece lambası
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz