Öğretmene hediyeler
Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı! Size müthiş derecede emekleri olan Öğretmeninize hediyeniz ile güzel bir jest yapıp, ödüllendirmek isterseniz O'na Yılın En İyi Öğretmeni Oscar Heykelciği hediye edebilirsiniz. Herkes göstermiş olduğu emeklerin, fedakarlıkların veya çabaların karşısındaki kişilerce takdir görmesini ve beğenilmesini bekler. Öğretmenler de , bir eğitim yılı süresince tüm bilgi ve birikimlerini öğrencilerine aşılamaya ve onları geleceğe hazırlamaya çalışmaktadırlar. Öğretmeninizin sizin için göstermiş olduğu bu harikulade emekleri için O'na teşekkür etmek istiyorsanız, hem taşıdığı anlam itibari ile, hem de son derece dekoratif görüntüsü ile Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı hediye edebilirsiniz. 

İddia ediyoruz ki, öğretmeniniz bu altın sarısı ve cıvıl cıvıl Oscar Ödülü hediyesini uzun yıllar boyunca evinin en güzel yerinde sergileyecektir. Yılın En İyi Öğretmeni Oscar Ödülünü Öğretmeninize doğum gününde hediye edebileceğiniz gibi 24 Kasım Öğretmenler gününde de hediye edebilirsiniz. Böylesine şık bir hediyenin, öğretmeninizin emeklerinin boşa gitmediğinin en güzel delili olacağını düşünüyoruz.
detay
Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı’nı aldığında öğretmeniniz inanılmaz derecede gururlanacak, ve öğretmenlik mesleğinin seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğini bir kez daha anımsayacaktır.

Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı

öğretmene hediyeler
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz