Sevgilinize evde kendi başınıza el emeği hazırlayacağınız Aşk Dolu Kavanoz ile şahane ve asla unutulmayacak güzel bir sürpriz yapabilirsiniz!

Sevgiliye el yapımı sürpriz hediyeler
Romantik sürprizler bir ilişkiye değer katan, heyecan kazandıran en özel şeylerden. Sevgilinize sıradan günlerde yapacağınız kaliteli ve romantik sürprizlerle ilişkinizi bir basamak daha yukarıya taşıyabilirsiniz. Peki sevgilinize ne gibi sürprizler yapabilirsiniz? Bunun için size harika bir önerimiz var! Sevgilinize evde kendi başınıza el emeği hazırlayacağınız Aşk Dolu Kavanoz ile şahane ve asla unutulmayacak güzel bir sürpriz yapabilirsiniz! Nasıl mı? İşte içerisine 365 gün için 365 romantik sevgi mesajı koyabileceğiniz romantik aşk kavanozu ile. 365 Güne 365 Sevgi Mesajı Aşk Kavanozu son dönemlerin en popüler, en iyi satış rakamlarına ulaşmış ve sevgilinize verdiğinizde etkileme gücü inanılmaz yüksek armağanlardan biri. Piyasada normalde hazır olarak satılan bu özel armağanı beş kuruş para ödemeden göstereceğimiz adımlarla siz kendi el emeğiniz ile yapacaksınız. Farklı bir çok hediye sitesinde değişik fiyat aralıkları içerisinde satışa sunulan ve içerisinde 365 tane romantik aşk mesajı barındıran Aşk Kavanozu gerçekten de sevgilinize özel günler için de düşünebileceğiniz en romantik hediyelerden biri. Piyasada satılan Mesajlı Aşk Kavanozunda şöyle bir handikap var; Ürün içerisindeki kırımızı mesaj kağıtları üzerine basılmış olan romantik mesajlar hepsinde standart ve bilgisayar yazıcısından çıkma! Oysa ki el yapımı mesajlı aşk kavanozunda böyle bir durum söz konusu değil! 365 romantik mesajın herbirini siz kendi el yazınız ile hazırlayacaksınız. Bu şekilde de sevgilinize hediyelerin en anlamlısını vermiş olacaksınız. 

365 Romantik Aşk Mesajı Kavanozu Nasıl Yapılır?


Aşk kavanozunun hazırlanması için bulunacak malzemelerden daha önemlisi göstereceğiniz sabır. Sevgilinize böylesine anlamlı ve romantik bir hediyenin size yaşatacağı mutluluğu düşündüğümüzde bu sabrı fazlasıyla göstereceğinizi düşünüyoruz. Peki içerisinde birbirinden farklı 365 aşk mesajı taşıyan El Yapımı Romantik Aşk Kavanozu için hangi malzemeler gerekli? İşte bu hediyenin yapımı için gerekli olan malzemeler.

  • 365 Sevgi Mesajı hediyesi normalde hediye kutusu ile de hazırlanabilir. Örneğin kalp şeklindeki kadife hediye kutuları iyi bir tercih olabilir. Ancak, hazırlayacağınız el yapımı aşk kavanozunun göze daha hoş görünmesi için tercihen şeffaf kavanoz kullanmanız yerinde olacaktır. Şeffaf boş kavanozu nerden temin edebilirim diyorsanız, yapı marketlerde bulabilmek mümkün! Eğer şık tasarımlı boş bir kavanoz temin etmekte zorlanıyorsanız, evinizdeki reçel kavanozlarını da iyice durulayıp, bu özel el yapımı hediyenin hazırlanmasında kullanabilirsiniz. 
  • Üzerine aşk mesajlarını yazacağını kırmızı ya da favori renginiz hangisi ise o renkte karton. Kartonları daha sonra istediğiniz boyutta kalp şeklinde kesmeniz gerekecek. Bu noktada minik bir uyarı yapmak gerekirse, keseceğiniz tüm kalp kağıtlarının aynı ve eşit boyutlarda olmasına özen göstermelisiniz. Belki merak edenler olur diye neden 365 adet kalp kağıt kestiğimizi izah edelim; Sevgiliniz 365 günden oluşan tüm 1 yıl boyunca her gün için kendisini özel hissettirecek, sevildiğini en iyi şekilde düşünecek bu mesajları okusun diye:)   
  • Son olarak da 365 ayrı aşk mesaj düşünmek bir hayli kafa yorucu olacaktır. Aslında güzel olanı içerisine yazılı olacak tüm mesajların tamamen sizin gönül dünyanızdan çıkması. Ancak, yok ben bu konuda kendimi kabiliyetsiz buluyorum diyorsanız, içerisinde güzel romantik sözlerin yer aldığı bir web sitesini ziyaret ederek buradan romantik aşk sözleri bulabilirsiniz. 

Adım Adım 365 Sevgi Mesajı Aşk Kavanozu Yapılışı



365 Sevgi Sözü Yazılı Aşk Kavanozu Yapma
İlk adım olarak istediğiniz renklerdeki kağıtlardan (Tavsiyemiz bu el yapımı hediye sevgilinize özel olarak hazırlanacağı için kırmızı renkte olmalı) 365 adet kesmelisiniz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi, sevgiliniz tüm yıl boyunca bu kavanozdan bir mesaj çekecek ve okuyup ne kadar sevildiğini anlayacak. Elbette ki bu kavanoz içerisinde 365 Adet mesaj olması bir şart ya da kural değil. Siz dilerseniz 100 ya da 50 tane de hazırlayabilirsiniz. Elbette ki kavanoz içerisinde ne kadar fazla sevgi mesajı olursa, sevgilinizin gözünde o kadar iyi ve etkileyici olacaktır. Gerçi bu daha fazla emek ve fedakarlık demek ama, amacımız sevgilinizi mutlu etmekse buna fazlasıyla değer.

Genellikle bu el yapımı hediyeyi kafasına koyup yapmayı planlayanların takıldığı nokta; "365 Adet Sevgi Mesajını Nereden bulayım da yazayım?" sorunudur. Her şeyin bir kolayı var! Elimizin altında internet denen bir nimet var ve işte bu el yapımı hediyeyi hazırlarken de internetten yararlanacağız. Kestiğiniz kalp şeklindeki kartonların üzerine yazılmak üzere romantik aşk sözleri arşivi bulunan bir internet sitesini ziyaret edebilir, oradan güzel sözler alabilirsiniz. Mesaj kağıtlarının tamamen size özel olmasını istiyorsanız, ilişkinizin ta başından itibaren yaşadığınız güzel anları da bu kağıtlar üzerine işleyebilirsiniz. Mesela ilk buluştuğunuz tarihi yazın ve o gün ne hissettiğinizi, nasıl heyecanlandığınız yazın! Sevgilinizin ilk elini tuttuğunuzda yaşadığınız mutluluğu yazın! İlk O'nunla sinemaya gittiğinizde nasıl kalbinizin küt küt attığından bahsedin! Sevgilinize iltifatlar yağdırın! O'nun gözlerinin güzelliğinden, gülüşünden, saçlarından, boyundan posundan bahsedin mesela:)

Aklınızdan geçen ya da hazır olarak bulduğunuz aşk dolu mesajları kırmızı kağıtlar üzerine işledikten sonra, 365 mesajın tamamını kavanoz içerisine doldurun! 365 Sevgi Mesajı Dolu Aşk Kavanozunu daha da orijinal kılmak isterseniz, kutu içerisine çikolatalar, gül yaprakları, nazar boncukları, deniz taşları, kumlar serpiştirebilirsiniz. İddia ediyoruz ki, içerisinde 365 adet aşk dolu mesaj içeren Sevgi Kavanozu sevgilinizin bugüne kadar alacağı en güzel, en romantik hediye olacaktır. Dahası bu hediyeniz üzerinden asırlar bile geçse asla unutulmayacaktır! Neden mi? Çünkü A'dan Z'ye bu hediyenin yapılışında el emeğiniz var! Yani tıpkı içerisine sevgi katılmış enfes bir yemek gibi...
Sevgiliye sürpriz hediyeSevgiliye sürpriz hediyeler
Eğer sevgilinize mutlaka 365 Gün Yıllık Sevgi Mesajı Sürprizi yapmak istiyor ancak, bu el yapımı hediyeyi hazırlamak için vakit bulamıyorsanız, piyasada hazır olarak satılan yukarıdaki hediyelerden alıp sevgilinize hediye edebilirsiniz.

Sevgi Hiç Peşinizi Bırakmasın:)))
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz