Ev hediyesi ne alınır konusunda yaptığımız araştırmalara sizler için yer verdik. bu araştırmalar yardımıyla sevdiklerinize iyi ve kullanışlı bir ev hediyesi alabilirsiniz.

ev hediyeleri
Ev hediyesi özellikle birbirini seven arkadaşlar arasında büyük anlam taşımaktadır. Yeni ev sahibi olan veya yeni eve taşınmış sevdiklerinize ev hediyesi getirmeniz çok hoş bir davranış olacaktır. Ev hediyesi ne alınır konusunda yaptığımız araştırmalara sizler için yer verdik. bu araştırmalar yardımıyla sevdiklerinize iyi ve kullanışlı bir ev hediyesi alabilirsiniz. Ev hediyeleri genellikle kullanışlı olarak tercih edilmektedir. Uzun süre kullanılabilecek, sağlam ve şık görünüme sahip ürünler, ev hediyesi olarak tercih edilebilmektedir. Ev hediyeleri genelde dekorasyon ürünlerden oluşmaktadır. Ev hediyesi çeşitleri olarak da en uygun ürün grupları dekoratif ürünler arasından seçilmektedir.

Ev Hediyesi Fikirleri

Yakınlarınız için ev hediyesi alımı konusunda tereddütler yaşıyorsanız, sizin için çok ideal hediye fikirlerimiz var. Bizim fikirlerimizden yola çıkarak siz de sevdikleriniz için en iyi ev hediyesini tercih edebilirsiniz. Ev hediyesi, yeni ev ziyaretine gidildiğinde mutlaka getirilmesi gerekmektedir. Arkadaşlarınız arasındaki sevgi bağının daha da güçlenmesini sağlayan hediyeler, ev hediyesi olarak da tercih edilebilir. Ev hediyeleri, uzun yıllar kullanılabilecek ve baktıkça sizi hatırlatacak ürünlerden oluşmalıdır. Ev hediyeleri, çikolata vb. ürünlerden de oluşabilir ama bununla birlikte bir dekoratif eşya almanızı da kesinlikle tavsiye ediyoruz. En iyi ev hediyeleri daima kullanılabilecek olanlardır. Dekoratif süslemeler ve kullanılabilecek eşyalar ev hediyesi önerileri olarak ideal bir tercih olacaktır.

Ev Hediyesi Ne Alabilirim?

Bir çok sevdiği birinin evini ziyarete giderken "ev hediyesi ne alsam" diye uzun uzun düşünmektedir. Ev hediyesinin hem çok beğenilmesi hem de kullanılabilir olması kesinlikle önemlidir. Ev hediyesinin kullanışlı olması, sizin de uzun yıllar hatırlanmanızı sağlayacaktır. Kullanışlı bir ev hediyesi alarak, yıllarca arkadaşınızın evinde hediyenizin kullanılmasını sağlayabilirsiniz. "Ev hediyesi ne almalı?" konusu genellikle kişiden kişiye değişmektedir. Ev hediyesi alacağınız kişinin tarzı ve kişiliği bu durumda çok önemlidir. Ev hediyesi alacağınız kişinin yaşam tarzına uygun bir hediye seçimi yapmanız gerekmektedir. Arkadaşınızın tarzını ve hoşlandığı şeyleri göz önünde bulundurarak, hoş bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Ev hediyelerinin hem ilgi çekici hem de kullanılabilir ürünlerden oluşmasını tavsiye ediyoruz. Sizin için araştırdığımız ev hediyesi seçeneklerini aşağıdaki maddelerde inceleyebilirsiniz. Verdiğimiz öneriler doğrultusunda sizde sevdikleriniz için ideal bir ev hediyesi seçimi yapabilirsiniz.

ev hediyesi fikirleri

Projeksiyonlu Gece Lambası

Özel projeksiyonlu tasarımı ile çok ilgi çekici ve kullanışlı bir ev hediyesi olacağınızdan eminiz. Gece lambası, hemen hemen her evde kullanılan bir eşyadır. Farklı ve özel tasarıma sahip olması da bu gece lambasını daha da anlamlı kılıyor. Ev hediyesi olarak çok iyi bir alternatif seçenek olabileceğinin altını çizmek isteriz. İster yatak odasında, ister çocuk ve genç odasında rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. Projeksiyonlu özelliği sayesinde odanın tavanı ve duvarlarına yıldız efektleri yansıtmaktadır. Bu özelliği de gece lambasını daha da çok ilgi çekici hale getiriyor.

ev hediyesi fikirleri

Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas

Arkadaşınıza ev hediyesi olarak getirebileceğiniz ideal ürün çeşitleri arasında yer almaktadır. Arkadaşınızın sosyal medya hesabından derleyebileceğiniz fotoğrafları baskı yaptırarak çok hoş bir kolaj haline getirebilirsiniz. Fotoğrafların baskı yapıldığı kanvas özellikteki bu tablo, evin her odasında rahatlıkla kullanılabilir. Çok şık ve dekoratif bir görünümü olan bu tabloyu ev hediyesi olarak kesinlikle önerebiliriz. Arkadaşınız veya ailenizden birine ev hediyesi olarak getirebileceğiniz çok hoş bir hediyedir.

ev hediyesi seçenekleri

Gramofon Müzik Kutusu

Vintage eşyalardan hoşlanan bir arkadaşınız varsa, gramofon tasarıma sahip müzik kutusu mükemmel bir hediye seçeneği olacaktır. Gramofon tasarıma sahip olan bu müzik kutusu, evin dekorasyonuna şıklık katacaktır. Vitrin veya konsol üzerinde rahatlıkla kullanılabilen şık bir hediyedir. Dekoratif dizaynı ile ev hediyesi seçenekleri arasında ideal bir yere sahiptir. Müzik kutularının ayrıca duygusal bir anlamı olması da bu hediyeyi daha da özel kılmaktadır. Ev hediyesi olarak şık ve özel bir ürün arayışındaysanız, bu müzik kutusu sizin için ideal bir seçim olacaktır.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

en güzel ev hediyeleri

Telefon Kulübesi Dokunmatik Gece Lambası

Dokunmatik özelliğe sahip telefon kulübesi tasarımlı gece lambası çok şık bir ev hediyesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Ev dekorasyonunda farklı ve şık bir atmosfer yaratan bu gece lambası ile siz de ideal bir ev hediyesi seçimi yapmış olacaksınız. Sevdiğiniz bir yakınınız için ev hediyesi seçenekleri araştırması yapıyorsanız, bu dekoratif lambayı kesinlikle önermekteyiz. Londra şehrinin simgesi haline gelmiş olan telefon kulübesi tasarımlı gece lambasını evin dekorasyonunda kullanmak çok şık bir görünüm sağlayacaktır.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay

Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay

Taksim'in en büyük simgesi olan nostaljik tramvay, ev dekorasyonunda da kullanılabiliyor. Nostaljik tramvay tasarımlı dekoratif süs evlerde çok şık bir görünüm oluşturuyor. Ev hediyesi olarak da ideal bir seçim olarak karşımıza çıkmaktadır. Ev hediyesi seçeneği düşünenler için çok hoş bir hediye olduğunu söyleyebiliriz. Taksim nostaljik tramvay tasarımlı dekoratif süs, ev dekorasyonunda ilgi çekici ve şık bir görünüme sahip olacaktır. Sevdikleriniz için hoş bir ev hediyesi seçimi olabilir.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

çiftlere ev hediyesi

Kişiye Özel Bu Kalp Senin Duvar Saati

Kişiye özel olarak hazırlanan bu duvar saati, özellikle çiftler için ideal bir ev hediyesidir. Yeni evlenenler için de tercih edebileceğiniz mükemmel bir ev hediyesi olduğunu söyleyebiliriz. Kişiye özel olarak hazırlanması da ayrıca bir anlam katmaktadır. Ev hediyesi olarak getireceğiniz yakınlarınızın isimlerini saat üzerine yazdırabilirsiniz. Böylece daha şık ve özel bir anlama sahip olmaktadır. Ev dekorasyonunda çok hoş bir görünüm yansıtacak olan duvar saati, kesinlikle iyi bir ev hediyesi seçimidir.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Kişiye Özel Banktaki Sevgililer Dekoratif Süs

Kişiye Özel Banktaki Sevgililer Dekoratif Süs

Dekoratif süsler, ev hediyesi olarak sıklıkla tercih edilmektedir. Kişiye özel olarak hazırlanan bu dekoratif süs de ideal bir ev hediyesi seçimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Kişiye özel olarak hazırlanması sayesinde üzerine fotoğraf baskısı ve isim baskısı yaptırılabiliyor. Bu da hediyeyi daha anlamlı ve özel kılan önemli bir detaydır. Dekoratif bir görünümü olan bu süs eşyası, ev dekorasyonunda şık ve anlamlı bir hediye olmaktadır.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Kalp Desenli Fotoğraflı Dekoratif Ahşap Saat

Fotoğraflı Dekoratif Ahşap Saat

Evlerin olmazsa olmaz ürünleri arasında duvar saatleri yer almaktadır. Duvar saatleri de farklı tasarımlarıyla günümüzde halen kullanılmaya devam ediyor. Herkesin cep telefonunda ve kolunda saati olmasına rağmen, evlerde duvar saati kullanımı halen popülerliğini sürdürmektedir. Hem bir alışkanlık olarak hem de dekoratif görünümü sayesinde duvar saatleri tercih edilebilmektedir. Kalp figürlere sahip ahşap malzemeden üretilmiş olan bu dekoratif saati ev hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Şık ve kullanışlı bir ev hediyesi olarak ideal bir seçim olduğunu söyleyebiliriz.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>


ev hediyesi seçenekleri

Kız Kulesi Sarkaçlı Duvar Saati

Kız kulesi tasarımına sahip olan bu duvar saati, en şık ev hediyesi önerilerimiz arasında yer almaktadır. İstanbul boğazının bir incisi olan Kız Kulesini evinizin duvarında görmek çok keyif verici olacaktır. Şık ve ilgi çeken tasarımı ile evin dekorasyonunu tamamlayan önemli bir detay olacaktır. Ev hediyesi seçenekleri arasında bu ürünü kesinlikle listenize ekleyebilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir ve özel tasarımıyla da modası geçmeden şıklığını koruyabilir bir üründür.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Şampanya Şişesi Dekoratif Mum

Şampanya Şişesi Dekoratif Mum

Dekoratif mumlarda iyi bir ev hediyesi seçimi olmaktadır. Mumlar, son zamanlarda ihtiyacın dışında dekoratif amaçla kullanılmaya başlandı. Şampanya şişesi görünümüne sahip olan bu mum tasarımı evinizde çok şık bir görünüm yansıtacaktır. Dekoratif süslemelere önem veren bir arkadaşınız varsa bu mum seçimi iyi bir ev hediyesi olabilir. Şampanya şişesi tasarımlı olması da muma farklı ve ilgi çekici bir görünüm kazandırmaktadır. Şampanya türü içeceklere ilgisi olanlar için de iyi bir hediye alternatifidir.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Her şey Bi Kahve ile Başladı 2'li Kupa

Her şey Bi Kahve ile Başladı 2'li Kupa

Kupa bardaklar, en kullanışlı ev eşyası olarak tercih edilmektedir. Kupa bardaklar, kahve ve çay alışkanlığı olan arkadaşınız için çok mükemmel bir ev hediyesi olmaktadır. Üzerindeki ilgi çekici yazısıyla da kupa bardaklara ayrıca bir anlam katılmıştır. Anlamlı ve kullanışlı bir ev hediyesi düşünüyorsanız, bu 2'li kupa seçeneğini önerebiliriz. Hem günlük yaşamda kullanılabilir hem de şık bir görünümüyle dekoratif amaçla da tercih edilebilecek muhteşem bir hediye seçeneğidir.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

500 EURO Peçete

500 EURO Peçete

Para görünümlü peçeteler, son zamanlarda oldukça yoğun bir ilgi çekmektedir. Ev hediyesi olarak eğlenceli ve ilgi çekici bir şeyler düşünüyorsanız, 500 Euro tasarımlı bu peçeteleri sipariş verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmenizi sağlayacak olan bu eğlenceli peçeteler, uygun fiyatıyla da bütçenizi sarsmayacak bir hediye alternatifidir. Ev hediyesi seçenekleri arasında şık ve ilgi çekici bir görünümü olan peçeteler, aynı zamanda kullanışlı olmalarıyla da beğeni topluyor.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Sevgililere Özel Resimli Ahşap Tepsi

Sevgililere Özel Resimli Ahşap Tepsi

Fotoğraf baskılı özelliği sayesinde çok hoş bir hediye seçim olmaktadır. Tepsiler evlerin olmazsa olmaz ürünlerinden birisidir. Eve gelen misafirlere çay, kahve türü meşrubatların ikram edilmesinde kullanılan ahşap tepsiler, iyi bir hediye seçeneği olabilir. Kullanışlı ama bir o kadarda dikkat çekici bir hediye arıyorsanız, kesinlikle tercihinizi bu tepsiden yana kullanabilirsiniz. Ahşap malzemeden üretilmiş olması, sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunmaktadır. Fotoğraf baskılı hazırlanabilmesi de tepsiye ayrıca bir anlam katmaktadır. Hem özel anlamlı hem de kullanışlı bir ev hediyesi olarak bu ürünü tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

en farklı ev hediyeleri

Kişiye Özel Resimli Bardak Altlığı 4'lü Set

Kahve çay ikramlarınızı kendi fotoğraflarınızın basılı olduğu bir bardak altlığı ile yapmak istersiniz elbette. Bu yüzden özel olarak üretilmiş olan bu bardak altlıklarını ev hediyesi olarak önermekteyiz. Kişiye özel olarak hazırlanan, fotoğraf baskılı yapıları sayesinde oldukça yoğun bir ilgi çekmektedir. İlgi çekici görünümleri ve kullanışlı yapıları sayesinde ideal bir ev hediyesi olarak önerebiliriz. Bardak altlıkları kupalarla birlikte kullanılmaktadır. Bardak altlıkları ile birlikte kupa bardak seti de almak isterseniz, diğer öneri başlıklarımızı inceleyebilirsiniz.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

ev hediyesi ne alınır

Büyük Boy Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Büyük boy ahşap çerçeveli tasarıma sahip olan taş baskı üzerine resim baskılı bu dekoratif süs, mükemmel bir hediye seçimi olarak önerilmektedir. Ev hediyesi için ideal bir tasarıma sahip olan bu dekoratif çerçeve ile arkadaşlarınızı şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz. Taş üzerine baskı yapılan fotoğraf sayesinde özel ve dikkat çekici bir anlama sahip olan bu ürün, kesinlikle ev hediyeleri arasında en ideal seçimlerden birisidir.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Gemici Dümeni Dekoratif Masa Saati

Gemici Dümeni Dekoratif Masa Saati

Denizci tasarımlarından hoşlanan bir arkadaşınız varsa, gemici dümeni tasarımlı bu masa saatini ev hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Şık ve dekoratif bir ev hediyesi olarak önerilen masa saati, aynı zamanda kullanışlı bir ürün olmaktadır. Şık ve ilgi çekici tasarımıyla birlikte kullanışlı olması da hediyeye ayrıca anlam katmaktadır. Evin her odasında rahatlıkla kullanılabilen, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Kurabiye Canavarı Kupa Bardak

Kurabiye Canavarı Kupa Bardak

Kupa bardaklar evlerde en çok kullanılan ürün grupları arasında yer alıyor. Şık ve ilgi çekici bir tasarıma sahip olan kurabiye canavarı kupa bardaklar ise eğlenceli ve ilgi çekici bir ev hediyesi olarak önerilmektedir. Bardakların alt bölümünde kurabiye konulabilecek kısım yer almaktadır. Bu da kupa bardağın daha ilgi çekici bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır. Ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz iyi birer alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Kullanışlı olmalarıyla da doğru bir ev hediyesi seçimi yapmanıza imkan sağlamış oluyorlar.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Sokak Çalgıcısı Bozuk Para Çanağı

Sokak Çalgıcısı Bozuk Para Çanağı

Evlerde en çok yapılan birikim bozuk paralar üzerinde olmaktadır. Ev alışverişlerinden arta kalan bozuk paralar, genellikle evin çeşitli bölgelerinde biriktirilmektedir. Bu bozuk para çanağı, evinize hem şık bir görünüm kazandırır hem de kullanışlı olmasıyla da beğeninizi toplamaktadır. Sokak çalgıcısı tasarımına sahip olan bozuk para çanağı ile para biriktirmek çok keyifli olacaktır. Siyah renk tasarımıyla da minimalist bir görünüm sergileyen bu ürün, çok iyi bir ev hediyesi seçimi olmaktadır. Arkadaşınız için ev hediyesi araştırması yaparken, bu ürünü de listeye eklemenizi tavsiye ediyoruz.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

iPad Manyetik Yazı Tahtası

iPad Manyetik Yazı Tahtası

iPad tasarımlı manyetik yazı tahtası, buzdolabı üzerinde çok hoş ve ilgi çekici bir görünüm oluşturacaktır. Mutfaklarda sık kullanılan not defterlerinin yerini bu iPad tasarımlı manyetik yazı tahtasına bırakabilirsiniz. iPad görünümüne sahip olması da ürüne daha büyük bir ilgi çekicilik katmaktadır. Ev hediyesi olarak düşünülebilecek ideal ürünler arasında yer aldığını söylemek mümkün. Hem kullanışlı hem de ilgi çekici bir hediye arayanlar için bu ürünü kesinlikle tavsiye edebiliriz.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

ev hediyesi fikirleri

Kara Kartal Aile Tişörtleri

Beşiktaş taraftarı olmak büyük bir önem taşımaktadır. Beşiktaş taraftarları, hayatının her alanında Kara Kartal tasarımlarına yer vermektedirler. Ev hediyesi getirmeyi planladığınız arkadaşınız Beşiktaş taraftarı ise eğer, bu hediye kesinlikle mükemmel bir seçim olacaktır. Kara Kartal tasarımına sahip olan duvar saati, Beşiktaşlı bir kişinin evindeki en şık ve özel detay olarak kullanılabilir. Arkadaşınız için ev hediyesi düşünüyorsanız, böyle ilginç ve özel anlamlı bir hediye almanızı önerebiliriz.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

karı kocaya ev hediyesi

İsme Özel Kral ve Kraliçe Yastık Seti

Dekoratif yastık tasarımlarından hoşlanan kişiler için, kişiye özel olarak üretilen bu yastık seti iyi bir hediye seçimi olacaktır. İsme özel baskıyla hazırlanan kral ve kraliçe yastık seti, yeni evli çiftler için de iyi bir ev hediyesi seçeneği olabilmektedir. Ev hediyesi olarak dekoratif ve kullanışlı bir ürün arayışında olanlar, bu yastık setini tercih edebilirler. Hediye getireceğiniz arkadaşlarınızın isimlerini baskı yaptırabilir ve yastık setini daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Allah Yazılı Duvar Saati

Allah Yazılı Duvar Saati

Evin huzurlu olması için Allah ve İslam temalı ürünler sıkça tercih edilmektedir. Bu tür ürün gruplarını evinin dekorasyonunda da kullanmayı tercih eden kişiler için çok iyi bir hediye seçeneğidir. Allah yazılı duvar saati hem kullanışlı olması hem de inançlar doğrultusunda özel bir anlama sahip olmasıyla, çok şık bir hediye alternatifi olacaktır. İnançlı bir arkadaşınız için ev hediyesi bakıyorsanız, bu duvar saati kesinlikle doğru bir seçim olabilir. Allah yazılı duvar saati ile ev dekorasyonunu tamamlayabilir ve uzun yıllar boyunca bir anı ve hatıra olarak kullanılmasını sağlayabilirsiniz.
Fiyatını Öğrenmek İçin TIKLAYIN >>

Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz