Arkadaş için yılbaşı hediyeleri önerisi verecek olursak Noel babalı bir kupa bardak, yılbaşı konseptli bir yastık veya çok lezzetli çikolatalar olabilir.

arkadaşa yılbaşı hediyesi
Yeni yıla girmemize çok az bir zaman kaldı. Sevdiklerinizi yeni yıla girerken mutlu etmek ve aranızdaki bağları kuvvetlendirmek istiyorsanız güzel yılbaşı hediyeleri ile bunu sağlayabilirsiniz. Örneğin yılbaşınızı arkadaşlarınız ile beraber kutlamayı planlıyorsanız arkadaşlarınıza hoş bir sürpriz yaparak onları şaşırtabilirsiniz. Peki, en yakın arkadaşı yılbaşı hediyesi ne alınır diye düşünüyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Sitemizde yer alan birbirinden farklı ve güzel hediyeleri arkadaşlarınız için tercih edebilirsiniz. Arkadaşa yılbaşı hediyesi seçerken onların zevkine ve tarzına uygun hediyeler seçmeyi sakın unutmayın. Arkadaş için yılbaşı hediyeleri önerisi verecek olursak Noel babalı bir kupa bardak, yılbaşı konseptli bir yastık veya çok lezzetli çikolatalar olabilir. En yakın arkadaşıma yılbaşı hediyesi seçerek onları çok sevindirecek ve yeni yıl mutluluğunuza mutluluk katacaksınız. Bu birbirinden özel ve güzel hediyeleri sevdiklerinize hediye etmek için daha ne bekliyorsunuz?

En Yakın Arkadaşa Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri


arkadaşa yılbaşı hediyesi

İSME ÖZEL MUTLU YILLAR KAHVE KUPASI


Bu yılbaşında sevdiklerinizi çok özel bir hediye ile mutlu etmek ister misiniz? İsme özel mutlu yıllar kahve kupası ile yeni yıla arkadaşlarınız çok mutlu bir şekilde girecek. Bu kahve kupası diğer sıradan kupa bardaklara hiç benzemiyor! Üzerinde yılbaşına özel Noel baba figürü yer alan bu sevimli kahve kupası çok şirin bir hediye olacak. Kupa bardağının üzerine hediye vereceğiniz arkadaşa olan notunuzu belirtmeniz mümkün. Ayrıca kişiye özel tasarlanan bu kupa bardaklara arkadaşınızın ismini yazdırmayı sakın unutmayın! Bu kahve kupası sayesinde arkadaşlarınız yeni yıla kahvesini yudumlayarak girerken, sizi de anımsaması kaçınılmazdır.

İsme Özel Yılbaşı Çikolata Kavanozu

İSME ÖZEL YILBAŞI ÇİKOLATA KAVANOZU


Çok lezzetli ve sıra dışı bir yılbaşı hediyesi ile karşınızdayız! Arkadaşlarınız için hala yılbaşında ne alacağınıza karar veremediyseniz sakın telaş yapmayın. İsme özel yılbaşı çikolata kavanozu, en güzel yılbaşı hediyelerinden biri olacak. Şık tasarımlı kavanozu ile gören herkesin dikkatini çekecek bu hediye, sevdiklerinize ayrı bir gurur verecektir. İçerisinde 24 adet özel kaplı çikolata bulunan bu hediye kavanozunu birlikte paylaşarak yılbaşına keyifli bir şekilde girmeniz mümkün. Hem kavanozun dış yüzeyinde hem de çikolata kaplarının üzerinde Noel baba figürü yer almaktadır. Yılbaşına özel tasarlanan bu harika hediye aracılığı ile arkadaşlarınıza özel yılbaşı notunuzu da iletebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu çikolata kavanozunun üzerine hediye vereceğiniz arkadaşınızın ismini yazdırmayı sakın unutmayın!

en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi

KİŞİYE ÖZEL MUTLU SENELER YASTIK


Yılbaşı hediyesi seçerken basit ve sıradan hediyelerden sıkılmadınız mı? 2017 yılına girerken sevdikleriniz için çok farklı bir hediye almaya ne dersiniz? Kişiye özel mutlu seneler yastık ile arkadaşlarınızı oldukça şaşırtabilirsiniz. Yumuşacık iç dolgusu sayesinde arkadaşlarınızın rahat bir uyku çekmesini sağlayacak olan bu yastık kişiye özel tasarlanmaktadır. Yastığın üzerine arkadaşınızın iki adet fotoğrafını ekleyebilirsiniz. Yastık üzerinde yılbaşını vurgulayan canlı renkli figürler yer almaktadır. Ayrıca hediye yastık üzerine arkadaşınızın ismini de yazdırarak kendisini daha özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Bu yastık sayesinde arkadaşınıza çok güzel bir 2017 hatırası vermiş olacaksınız. 

yılbaşında arkadsaşa ne hediye alınır

YENİ YILIN GÜZEL OLSUN KİTAP AYIRACI


Kitap kurdu arkadaşlarınız için yılbaşında küçük ama harika bir hediye almak ister misiniz? Yeni yılın güzel olsun kitap ayıracı ile arkadaşlarınıza en güzel yılbaşı hediyesini siz verebilirsiniz. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu özel tasarımlı kitap ayıracını en yakın arkadaşlarınızdan sakın esirgemeyin. Ayıracın üzerinde Noel baba, yılbaşı çorabı gibi figürler yer almaktadır. Ayrıca bu kitap ayıracı vasıtası ile hediye vereceğiniz arkadaşınıza yılbaşı notunuzu iletebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu kitap ayıracına arkadaşınızın ismini yazdırmayı da sakın unutmayın. Bu güzel tasarımlı hediye sayesinde arkadaşınız kendisini daha özel hissedecek ve arkadaşlık bağlarınız kuvvetlenecektir. 2017 yılına girerken sevdiklerinizi bu güzel hediyeden mahrum etmeyin.

yılbaşı çikolatası

MUTLU YILLAR DİLERİM YILBAŞI ÇİKOLATASI


2017 yılına en tatlı şekilde arkadaşlarınız girsin istemez misiniz? Onlara hediye edeceğiniz harika lezzetli çikolatalar en güzel yılbaşı hediyesi olabilir. Mutlu yıllar dilerim yılbaşı çikolatası ile arkadaşlarınız yeni yıla girerken mutluluklarına mutluluk katacaktır. Yılbaşına özel tasarlanan hediye kutusu ile herkesin dikkatini çekecek olan bu yılbaşı çikolatasın dışı kadar içi de çok güzel! Harika lezzetli bu çikolataların her biri farklı ve rengarenk kaplar ile kaplanmıştır. Her bir kabın üzerinde ayrı bir not bulunan bu hediyelik çikolatalara arkadaşınız eminiz ki bayılacak! Bu harika yılbaşı çikolatasını almak için daha ne bekliyorsunuz?

Yılbaşına Özel Mesajlı Kanvas Tablo

YILBAŞINA ÖZEL MESAJLI KANVAS TABLO


2017 yılına girerken sevdikleriniz için çok anlamlı bir hediye vermeyi düşünüyorsanız tam da doğru adrestesiniz! Yılbaşına özel mesajlı kanvas tablo, 2017 yılının en güzel hediyelerinden biri. Evin en güzel köşesini hak eden bu harika tablo, kişiye özel tasarlanmaktadır. Arkadaşlarınız, kendisine özel tasarlanan bu kanvas tabloyu gördüğünde kendisini çok özel hissedecek ve daha çok mutlu olacaktır. Üzerinde Noel baba figürü bulunan bu kanvas tabloya arkadaşınız için en içten duygu ve düşüncelerinizi yazdırabilirsiniz. Ayrıca hediye vereceğiniz arkadaşınızın ismini de tabloya yazdırmayı sakın unutmayın. Yılbaşına özel mesajlı kanvas tablo çok güzel bir 2017 hatırası olacak. 

en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi

YILBAŞI SÜRPRİZ KONSERVESİ


2017 senesine girerken arkadaşlarınız için harika bir yılbaşı hediye önerimiz var. Harika tasarımlı yılbaşı sürpriz konservesi en güzel yılbaşı hediyelerinden biri olacak. Bu sürpriz konservenin içinde yok yok! İçerisinde 1 adet özel tasarımlı kitap ayıracı, 1 adet anahtarlık, 2 adet yeni yıl kutlama mesajlı kupa bardak altlığı, 1 adet mini şişe içerisinde renkli drajeler ve Noel baba maskotlu kar küresi bulunmaktadır. Arkadaşınız bu eşsiz hediyeler ile dolu kavanozu gördüğünde çok şaşıracak ve mutlu olacaktır. Her bir hediyeyi kullandığında sizleri anımsayacak ve aranızdaki arkadaşlık bağları daha bir kuvvetlenecektir. Her bir hediyenin üzerinde arkadaşınıza olan yılbaşı mesajınız yer alacaktır. Ayrıca bu hediye kişiye özel tasarlandığı için hediye vereceğiniz arkadaşınızın ismini yazmayı sakın unutmayın! Noel baba ve yılbaşı figürleri ile dolu bu harika hediyeyi arkadaşlarınızdan sakın mahrum bırakmayın!

EL YAPIMI YILBAŞI HEDİYE AYICIK

EL YAPIMI YILBAŞI HEDİYE AYICIK


Arkadaşlarınız için yılbaşında hem çok sevimli hem de çok yumuşak bir hediye almayı ister misiniz? Peki, böyle bir hediyeyi nerede bulurum diye düşünüyorsanız hiç endişelenmeyin! Çünkü şuan tam da doğru adrestesiniz. Kişiye özel yılbaşı temalı hediye ayıcık, arkadaşlarınız için çok güzel bir hediye alternatifi olacaktır. Yumuşacık olan bu sevimli ayıcığı arkadaşınıza hediye ettiğinde çok sevinecek ve şaşıracaktır. Arkadaşınıza olan yılbaşı mesajınızı ayıcığın giydiği tişört üzerine yazdırabilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu sevimli ayıcığın üzerine hediye edeceğiniz arkadaşınızın ismini yazdırmayı sakın unutmayın. Kendisine özel tasarlanan bu hediyeyi gördüğünde çok mutlu olacak ve kendisini daha özel hissedecektir.

erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi

ERKEĞE ÖZEL YILBAŞI KUPA BARDAK


Yılbaşında arkadaşınız için harika tasarımlı bir hediye almak ister misiniz? Özellikle erkeklere için tasarlanan erkeğe özel yılbaşı kupa bardak, erkek arkadaşlarınızı oldukça mutlu edecektir. Hem çok kullanışlı hem de çok değerli bu hediye, 2017 yeni yılının en güzel hediyelerinden biri olacak. Kupa bardak üzerinde çam ağacı ve yılbaşı süsleri figürleri bulunmaktadır. Hediye vereceğiniz arkadaşınızın fotoğrafını ve ismini kupa bardak üzerine bastırarak kendisini daha özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca arkadaşınıza özel yılbaşı mesajınızı kupa bardak aracılığı ile iletmeniz mümkün. Hediye kupa bardak sayesinde, arkadaşınız her kahvesini yudumladığında sizleri anımsayacaktır. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu eşsiz hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz?

erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi

KİŞİYE ÖZEL SİYAH USB BELLEK


2016 yılını acısıyla tatlısıyla yaşandı. İyide olsa kötüde olsa pek çok anı biriktirmiş olduk ve birçoğunu fotoğrafladık! 2016 yılında biriktirdiğimiz bu güzel anıları ömür boyu kalıcı hale getirmek ister misiniz? Kişiye özel siyah usb bellek ile bunu sağlayabilmeniz mümkün. Şık tasarıma sahip bu usb belleği en yakın arkadaşlarınıza hediye ederek birlikte geçirdiğiniz güzel anıları sonsuza kadar saklayabilirsiniz. Sürekli yanında taşıyabileceği bu küçük ama anlamlı usb belleği arkadaşlarınıza hediye ederek onları oldukça mutlu edebilirsiniz. Siyah renkli usb bellek kişiye özel tasarlanmaktadır. Hediye vereceğiniz arkadaşınızın ismini usb bellek üzerine yazdırarak kendisini daha özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Kendisi küçük ama etkisi büyük olan bu anlamlı hediye 2017’nin en güzel hediyelerinden biri olacak!

DİJİTAL FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ

ARKADAŞIMA YENİ YIL HEDİYESİ 


Yılbaşında hediye olarak tercih edilebilecek en güzel hediyelerden biri ile karşınızdayız. Arkadaşlarınız için yeni yıl hediyesi arayıp hala bulamadıysanız bu hediye önerimiz sizleri oldukça tatmin edebilir. Dijital Fotoğraf Çerçevesi ile arkadaşınıza çok anlamlı bir yılbaşı hediyesi vermiş olacaksınız. Ayrıca kişiye özel arkadaşlık sertifikası da düşünebileceğiniz güzel hediyelerden biri. Kişiye özel tasarlanan bu sertifika üzerinde yeni yılı anımsatacak figürler yer almaktadır. Sertifikaya güzel bir başlık yazabilir ve arkadaşınıza olan güzel duygularınızı belirtebilirsiniz. Bu sertifika hediyesi ile sevdiklerinize çok güzel bir 2017 hatırası vermiş olacaksınız. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu harika yılbaşı hediyesini arkadaşlarınızdan sakın esirgemeyin!

Yılbaşı Temalı Mesajlı Kare Duvar Saati

YILBAŞI TEMALI MESAJLI KARE DUVAR SAATİ


2017 yılına girerken sevdiklerinizi mutlu etmek sizin elinizde. Arkadaşlarınız için en özel ve güzel hediyeleri seçerek onları şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz. Örneğin yılbaşı temalı mesajlı kare duvar saati çok güzel bir yılbaşı hediyesi alternatifi olacaktır. Evin en güzel köşesini hak eden bu duvar saati, gören herkesin dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacaktır. Saatin üzerinde yılbaşı çanı ve süsü figürü yer almaktadır. Kişiye özel tasarlanan bu duvar saatin üzerine hediye vereceğiniz arkadaşınızın ismini yazdırmayı sakın unutmayın. Ayrıca bu saat aracılığı ile arkadaşınıza olan yılbaşı mesajınızı iletmeniz mümkün. Hediye saat sayesinde, arkadaşlarınız her saate baktığında sizleri anımsayacak ve yüzlerinden tatlı bir tebessüm eksik olmayacak.

kız arkadaşıma yılbaşı hediyesi

MUTLU YILLAR ARKADAŞIM KUPA BARDAK


2017’ye damgasını vuracak en güzel hediyelerden biri ile karşınızdayız. Yılbaşında arkadaşlarınız için hala hediye bulamadıysanız sakın dert etmeyin. Çünkü sizler için harika bir hediye önerimiz var! Arkadaşlarınız için bir kupa bardak alarak onları oldukça memnun edebilirsiniz. Fakat bu kupa bardak ötekilerden çok ama çok farklı! Kişiye özel tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken mutlu yıllar arkadaşım kupa bardak, en güzel yılbaşı hediyelerinden biri olacaktır. Kupa bardak üzerinde yılbaşını anımsatacak çam ağacı, süslemeler ve kar figürü bulunmaktadır. Hediye kupa bardak aracılığı ile arkadaşlarınıza olan en içten ve güzel mesajlarınızı iletebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu hediye kupa bardak üzerine arkadaşınızın ismini ve fotoğrafını ekleyebilirsiniz. Arkadaşınız, kendisine özel tasarlanan bu hediye kupa bardağı gördüğünde kendisi daha özel hissedecek ve memnun olacaktır. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu eşsiz hediyeyi arkadaşlarınıza almak için daha ne bekliyorsunuz?

Paylaş :

hediyegurmesi

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz