İster sevgilinizin doğum gününü kutlayın, ister sevgilinizden özür dileyin, isterseniz de sevgililer gününde romantik mesajınızı yazdırın! Nostaljik Şişede Mesaj ile duygularınızı olabildiğince özgür bırakın!

sevgiliye sürpriz
Mesaj şişesi ile sevgilinize yapamayacağınız sürpriz neredeyse yok gibi:) İster sevgilinizin doğum gününü kutlayın, ister sevgilinizden özür dileyin, isterseniz de sevgililer gününde romantik mesajınızı yazdırın! Nostaljik Şişede Mesaj ile duygularınızı olabildiğince özgür bırakın!

Sevgilinize hediye vermek istiyor ancak, hediyenizin romantik olmasına özen gösteriyorsanız, O'na hangi hediyeyi verirseniz verin, yanında bir de içerisinde sürpriz mesajınızın yer alacağı Nostaljik Şişe hediye edin! Deniz kumları, deniz kabukları, çakıl taşları ile süslenmiş, içerisinde mektup şeklinde kırmızı not kağıdının yer alacağı mesaj şişesi ile sevgilinizi inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz. 

Adeta ıssız ada veya macera filmlerinden fırlamışçasına nostaljik bir görünüme sahip olan bu özel şişe, üzeri sicim iple sarılı kraft bir hediye kutusuna sahip! Hem doğum gününde, hem yıl dönümünüzde, hem de sevgililer gününde sevgiliye hediye olarak ne alınır sorusunu kendinize soruyorsanız NOSTALJİK ŞİŞEDE MESAJ sizin için biçilmiş kaftan! 
satın al
Şayet Nostaljik mesaj şişesine ait daha fazla resim görmek istiyorsanız veya bu romantik hediyeyi daha yakında incelemek istiyorsanız, fiyat bilgisi için tıklayın butonundan ulaşabilirsiniz.
Şişede Mesaj
 
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz