Bu yazımızda sizlere resimleri ve videolarıyla birlikte erkeğe yapılabilecek inanılmaz güzel, inanılmaz etkileyici hediyeler ve sürpriz fikirleri veriyoruz.

Erkeğe sürpriz
Heni şu doğru bildiğimiz yanlışlar vardı ya; Mesela saçlarımızı kazıtırsak daha gür çıkar veya çok okumak gözler bozar diye, işte bunlardan biri de erkekler ne anlar romantizmden veya sürprizlerden yanlışıdır. Gerçekten de erkekler de tıpkı bayanlar gibi romantik sürprizlerden bal gibi hoşlanır! Nasıl ki bayanların aşka, sevgiye veya romantizme ihtiyacı varsa, erkeklerin de kendilerine yapılan ufak sürprizlerden çok hoşlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Zannediyoruz ki hem bayanlar hem de erkekler tarafından bu konuda aksini iddia eden de çıkmaz herhalde! Ayrıca şöyle bir klişe daha var; Nedense söz konusu sürpriz veya sürpriz yapmak olduğunda sürprizleri yapan taraf veya kendisine bu görev yüklenen cinsiyet erkekler oluyor! Aslına bakarsanız bu konuda kadınların da kabahati yok değil! Bayanlar sürpriz yapma işini tamamen erkeklere terk etmiş durumda! Bunun nedenler irdelenebilir ama kanımızca bayanların sürpriz yapma konusunda isteksiz olmaları, veyahut soğuk bakmalarının en büyük nedenleri, "Acaba sürprizi elime yüzüme bulaştırır mıyım?", ya da "Sevgilimin karşısında mahçup duruma düşer miyim?" düşünceleridir. Oysa ki hanımlar; az önce de dediğimiz gibi erkek sevgilinizin de sizden sürpriz beklentisi var! Bunu aklınızdan çıkartmayın! Eğer sorun erkeğe sürpriz olarak neler yapılabilir veya erkeğe yapılabilecek sürprizler nelerdir diyor ve bu konuda romantik fikirler istiyorsanız o başka bir konu! Siz yeter ki tüm cesaretinizi toplayarak, sevgilinize sürpriz yapma inancına sahip olun! Onun dışında sürpriz fikirleri vermek de bizden olsun! O halde hazır mıyız? Çünkü bu yazımızda sizlere resimleri ve videolarıyla birlikte erkeğe yapılabilecek inanılmaz güzel, inanılmaz etkileyici sürpriz fikirlerinden bahsedeceğiz. Her biri farklı bir erkek üzerinde denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmış, aşk dolu, sevgi dolu erkeğe yapılabilecek romantik sürpriz fikirleri işte bu yazımızda sizlerle.

Erkeğe Etkileyici ve Romantik Sürprizler 

konu çizgisi

Erkeğe Bir Oda Dolusu Romantik Kalp Sürprizi


Sevgilinize yapacağınız büyük bir sürprizi özel bir güne denk getirerek, hem O günü unutulmaz kılabilir, hem de aşkınızı en güzel şekilde Ona hissettirebilirsiniz. İşte erkek arkadaşınızı mutluluk göz yaşlarına boğacak, sevildiğini ise tüm zerrelerine kadar hissedebileceği harika bir sürpriz önerisi. O'na aşkınızın yıl dönümünde üzerinde aşk dolu 101. mesajınızın yer alacağı her biri tavandan sarkıtılmış kalpli kartlarla sürpriz yapmaya ne dersiniz? Hem şaşırtıcı, hem de inanılmaz etkileyici bir sürpriz olacaktır. Kalpli kartlar üzerine 1 den başlayarak 101'e kadar numaralar vererek, Seni Sevmemin 101 nedeni sözlerini yazabilirsiniz. Tabi bu sürprizi yaparken sevgilinizin evde olmayacağı bir zamanı seçin:) Bu sürprizi aynı zamanda evlilik yıl dönümünüze denk getirerek eşinize yatak odasında acayip romantik bir sürpriz yapabilirsiniz.
konu çizgisi

Binmeyi En Çok İstediği Spor Arabayı Kiralayın

Erkeğe güzel sürprizler
Her genç kızın hayallerinde nasıl ki bir gün rüya gibi bir gelinlik giyinmek varsa, erkeklerin de en büyük hayali şöyle üstü açık, ateş kırmızısı spor bir arabaya binmektir. Siz de evliliğinizin yıl dönümünde veya sevgilinizin doğum gününde O'nun binmeyi en çok istediği, (Ferrari-Porsce, Bugatti, Audi, BMW)  tarzı Spor bir Araba Kiralayabilirsiniz. İnternet üzerinden küçük bir araştırma yaptığınızda çok da maliyetli olmayan ve 1 saatlik ya da 1 günlük spor araç kiralama merkezlerine ulaşabilirsiniz. Bırakın bir günü, yarım saatliğine bile sevgilinizle üstü açık spor bir arabayla turladığınızda O'na hayatının en güzel sürprizini yaşatacak, en güzel hediyesini vermiş olacaksınız! 
konu çizgisi

Erkeğe Sürpriz El Yapımı Hediyeler

Akıllara sürpriz düşüncesi geldiğinde hep erkekler bayanlara sürpriz yapacak diye bir kural varmış gibi bir algı oluşur. Dediğimiz gibi, erkekler için de sevgilisi tarafından yapıldığında kendisini çok mutlu ve aşkı ta derinden hissedeceği sürprizlere ihtiyacı vardır.  Erkeğe yapılabilecek sürprizler neler olabilir derseniz yukarıda yer alan, YouTube'dan çektiğimiz romantik el yapımı hediyeler kesinlikle erkek arkadaşınız için denemeniz veya yapmanız gereken hediyelerden! Sadece doğum gününde, ilişkinizin miladı sayılan yıl dönümünüzde veya sevgililer gününde değil; erkek arkadaşınıza/eşinize herhangi bir günde de Ona verdiğiniz önemi gösterecek, sevdiğinizi tüm kalbiyle hissedeceği romantik sürprizler yapmalısınız! İşte karşınızda 5 adet romantik el yapımı hediye tasarımı! Yabancı dille hazırlanmış olan bu videoyu izlediğinizde eminiz ki, bu sürpriz hediyelerin nasıl yapıldığıyla ilgili kafanızda hiçbir soru işareti kalmayacak! Eğer beğenmediyseniz aşağıda sizi bekleyen daha bir çok sürpriz önerisi sizi beliyor.
konu çizgisi

Fotoğraflarınızla Sihirli Kupa Bardak Sürprizi

Erkeğe Sürpriz
satın al
En başından itibaren sevgilinize, kalbinizde özel yeri olan, baktıkça doyamadığınız bir çok özel fotoğrafınız vardır. O özel fotoğraflarla yatak odanızın dört bir yanını donatabilir, tabandan aşağı iple sarkıtıp mandalla tutturabilir, Sevgili kitabı hazırlatabilir, Fotokolaj yapabilir veya Slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz. Ya da şimdi önereceğimiz sihirli kupa bardakla erkek arkadaşınıza fotoğraflarınızdan en önemli bir kaç tanesi ile harika bir sürpriz hediye hazırlatabilirsiniz. Bu kupa bardak tüm özel günler için erkeğe hediye edebileceğiniz en güzel sürpriz armağanlardan biri. Sihirli Kupa Bardağın ne olduğunu merak edenler için; Soğuk haldeyken dışı simsiyah olan ancak içerisine sıcak içecek konulduğunda renk değiştirerek beyazlaşan ve üzerindeki fotoğrafları dışarı gösteren bir kupa bardaktır. 
konu çizgisi

İnanılmaz Romantik Bir Doğum Günü Sürprizi

Lütfen bu videoyu dikkatlice sonuna kadar izleyin! Orijinal ve güzel bir doğum günü sürprizi nasıl planlanır, nasıl yapılır en güzel örneklerinden biri. A-Z'ye her şeyi ile mükemmel! Ayrıca bu videoyu izler izlemez "İyi de burada erkek kıza sürpriz yapıyor" benzeri sözler hiç boş yere sarf etmeyin! Böylesine romantik bir sürprizin kızı erkeği olmaz:) Adam sevgilisini doğum gününde bir oda dolusu balonla karşılıyor, Yetmedi tavandan aşağı en güzel anlarını yansıtan fotoğraflarla süslüyor odayı! Bu da yetmez diyor, ilişkisinin en güzel en romantik anlarını tek tek mpntajlayarak sevgilisine izlettiriyor. Daha sonrasında ise ortak arkadaşlarını, aile bireylerini davet ediyorç Yani baştan sona son derece etkileyici ve güzel bir sürpriz. Zaten hanım kızımız da bu sürpriz karşısında göz yaşlarını tutamıyor! Eşinize, sevgilinize kendinizden yartıcı fikirler katarak böyle bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz! 
konu çizgisi

Fotoğraflı Puzzle Çikolatalarla Sevginizi Şaşırtıcı Şekilde Gösterin

erkeğe sürprizler
satın al
Çikolata sevmeyen yok! Siz de aşkınızı 20 Adet lezzetli Puzzle çikolatalarla O'na gösterebilirsiniz. Üzerine duygu dolu mesajınızı ve en beğendiğiniz fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz Kişiye Özel Puzzle Çikolatalar ile, sürprizlerin en tatlısına imzanızı atacaksınız:) 
konu çizgisi

Ona Yapacağınız Sürprizi Kesinlikle İyi Planlayın:)


Kabul edelim ki erkekler içerisinde erotizm olan sürprizleri daha çok severler. Evlilik yıl dönümünde O'na yeni aldığınız kışkırtıcı bir iç çamaşırla hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Ama siz siz olun, nasıl bir sürpriz yapacaksanız, tüm fiziki şartları iyi tartıp, hesap kitap işlerini iyi ayarlayıp, mümkünse ince eleyip sık dokuyun:) Yoksa başınıza gelecekler videodaki gibi olabilir:)
konu çizgisi

Erotik Görevler İçeren Kalp Kutu Sürprizi

Erkeğe Sürprizler
satın al
Erkekler romantiklikten ne anlar? Bu şekilde sızlanmayı bir kenara itip, ipleri elinize almaya ne dersiniz? Belki hiç romantik değil dediğiniz adamın içinde uyuyan devi harekete geçireceksiniz:) İşte bu sürpriz önerisi de gecelerinizi renklendirmek için! İçerisinde 100'den fazla erotik görevler içeren kalp kutu ile ilişkinize dolu dizgin, yepyeni heyecanlar katabilirsiniz. Erotik Kalp Kutu ile hem gecelerinizi renklendirecek, hem de romantiklik konusunda biraz ketum davranan erkek arkadaşınıza yepyeni romantik görevler yükleyeceksiniz! 
konu çizgisi

Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler # Tuttuğu Takımın Maçına Gidin

erkeğe yapılabilecek sürprizler
Erkeğe yapılabilecek en güzel sürprizlerden biri de tuttuğu takımın basketbol veya futbol maçına iki kişilik (Siz ve O) bilet almaktır. Erkek arkadaşınızdan farklı bir takımı tutuyor olabilirsiniz. Ya da futbol topu gördüğünüzde midenize ağrılar da girebilir! Ancak farkında mısınız bilmiyoruz ama sevgilinize tuttuğu takımın maçını birlikte izleyelim sürprizi yaptığınızda O'na dünyaları vermiş olacaksınız:) Gerçekten de bir bayan olarak futbolu hiç sevmeseniz bile O'nu bu zevkten bu seferlik mahrum bırakmayın! Yaklaşan derbi maçına iki kişilik bilet alın ve sevgilinize bu keyfi sizinle birlikte yaşama fırsatı tanıyın! Özellikle Fenerbahçe-Galatasaray maçını tribünde birlikte izleyin. 
konu çizgisi

El Yapımı Kırmızı Minik Kalpler Tablosu

Erkek arkadaşınız duygusal ve romantik hediyelerden hoşlanan biriyse, O'na kendi ellerinizle kalp şekilde kesilmiş kağıtlardan romantik bir tablo tasarlayabilirsiniz. Yukarıda yer alan videoda adım adım kalp tablo yapımı anlatılıyor. Lütfen yabancı dil bilmiyoruz nereden anlayalım diye yorum yazmayın çünkü her adım yeterince açık ve net:) 
konu çizgisi

Kinder Yumurta Çikolatadan Sürpriz Yapmak

Bugün erkek sevgilinize yapacağınız küçük sürprizler, ileride çocuklarınıza anlatabileceğiniz büyük hatıralara dönüşebilir. Bu bilinç ve motivasyonla sevgilinize zaman zaman ufak sürprizle yapmayı aklınızdan çıkartmayın. İşte karşınızda O'na olan sevginizi sürpriz bir şekilde gösterebileceğiniz Kinder Yumurta Sürprizi. İçerisine en romantik notlarınızı koyarak hazırlayabileceğiniz Sürpriz Yumurta ile Erkek arkadaşınıza gelecekte unutamayacağı tatlı bir hatıra armağan edebilirsiniz.
konu çizgisi
Erkeğe sürpriz
satın al
Erkek arkadaşınıza her daim cebinde taşıyabileceği küçük sürpriz bir hediye arıyorsanız kişiyue özel fotoğraf ve mesaj baskılı bu çakmağı düşünebilirsiniz. Üzerinde size özel fotoğraf baskısı yer alacak olan bir hediye olduğundan, sevgilinizin gittiği her yerde O'nunla olacak, hiçbir zaman aklından çıkmayacaksınız! Erkek arkadaşa alınabilecek sürpriz hediyelerden bir diğeri de işte bu şık ve güzel metal çakmak.
konu çizgisi

Dekoratif Kalp Tablo Sürprizi


Bayanlar yılın 365 günü 7/24 sürpriz beklentisi içerisindedir. Ya erkekler? Erkekler ise, gece gündüz kafa patlatıp sevgilime acaba doğum gününde nasıl bir sürpriz yapmasam hesap kitap yapma halindedirler. Dolayısıla bir bayan sürpriz yapmak şaşırtıcı değildir ama bir bayanın erkeğe sürpriz yapması çok daha etkili ve şaşırtıcı olacaktır. İşte karşınızda el emeğinizle hazırlayabileceğiniz dekoratif kalp tablo. Biz Türk'lerde bu tarz videolar olmadığı için çok üzgün olarak belirtmeliyiz ki bu çalışma da yabancı dilde! Ama dediğimiz gibi bu sürprizden geri kalmanızı gerektirecek ya da anlaşılmayacak hiçbir şey yok:)
konu çizgisi

Sabah Kahvaltısında Kalp Yumurta Sürprizi


Sürprizler adeta hayatın kreması veya çileğidir. Her zaman da büyük sürprizler yapılamayabilir tabiki de! Eğer siz de büyük prodüksiyon ve masraf gerektiren sürprizler bana göre değil diyorsanız, işte sabah kahvaltısında eşinize/sevgilinize yapabileceğiniz harika bir sürpriz daha! Erkek arkadaşınıza kalp şeklini almış haşlanmış yumurta yapmaya ne dersiniz? Yapımı sadece dakikalar olan bu küçük sürprizle erkek arkadaşınıza/eşinize güne güzel ve neşeli başlangıç yapmasını sağlayacaksınız! 
konu çizgisi

Kalp Şeklinde Pizza Sürprizi


Bir Erkeğin kalbine girmek istiyorsanız, önce midesini dolaşmanız gerekiyor:) Şaka değil gerçekten! Çünkü inanmayacaksınız ama erkekler açken romantizm filan hayatta akıllarına gelmez! Karnı bir güzel doyduktan sonra iş tamamen değişir. Eşinize sevgilinize veya babanıza sevginizi Pizza ile göstermeye ne dersiniz? Erkeklerin büyük bir bölümü pizza yemekten keyif alır. Sürpriz önerisi olarak sunduğumuz bu pizza ise klasik pizzalardan çok farklı! Neden mi? Çünkü bu pizza Kalp şeklinde! Hem çok az maliyetli, hem de erkeğe yapılabilecek en güzel sürprizlerden biri. Nasıl hazırlandığını görmek için videoyu izleyin! 
Paylaş :

Unknown

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz