Neden ilginç hediyeler? Çünkü burada yer alan ilginç hediyeler ile sevdiklerinize unutamayacakları sıra dışı anlar yaşatabilirsiniz. Erkek ve bayan sevgiliye ilginç hediye fikirleri.

ilginç hediye fikirleriSevgilinize ilginç bir doğum günü hediyesi mi baktınız? Belki de siz, biricik aşkınıza yıl dönümü hediyesi almayı düşünüyorsunuz. Öyle ilginçlikte bir hediye olmalı ki, O'nu şaşkına çevirecek, daha önce hiç tanık olmadığı, sıra dışı ve çok farklı bir hediye düşünüyorsunuz. O halde, şu an doğru bir başlıktasınız ve biraz sonra aradığınız o ilginç hediyeleri burada bulabileceksiniz. Sevgilinize, erkek arkadaşınıza, kız arkadaşınıza, annenize, babanıza, dostlarınıza alabileceğiniz birbirinden ilginç hediyeler öneriyoruz. Bu hediyeler gerçekten çok sıra dışı, orijinal, değişik ve gerçekten çok ilginç hediyeler. Tavsiye ettiğimiz bu benzersiz ve ilginç hediyeler içerisinde neler neler var. Sevdiğiniz insanların günlük yaşamında kullanabilecekleri türden hediyeler var. Dostlarınızın, arkadaşlarınız hayatlarını kolaylaştıran ilginç hediyeler var. Ev ve ofis için dekoratif ilginç hediyeler var. Sevgilinize olan duygularınızı daha önce hiç karşılaşmadığı türden, farklı bir şekilde duygularınızı yansıtabileceğiniz, aşkınızı anlatabileceğiniz sevgiliye alınabilecek ilginç hediyeler var. Sevgiliniz hem kendisini düşünüp almış olduğunuz bu hediyelerden dolayı mutlu olacak, hem de bu ilginç hediyeleri görünce hayretler içerisinde kalıp, şaşkınlığını gizleyemeyecek. Sevgilinize, sevdiklerinize madem ki bir hediye alacaksınız, bu neden daha önce hiç denemediğiniz ilginç hediyeler olmasın ki? Hediye, sevdiğiniz insanları mutlu etme gayesi ile verilir. Satın aldığınız bir hediyeden dolayı, sevdiklerinizi mutlu görmek, yüzlerinin güldüğünü görmek, sizin de kalbinizi ısıtır. Bu mutluluktan siz de payınıza düşeni alırsınız. Hediye, sadece bir eşya ya da bir objeden ibaret olmayıp, karşınızdaki insana vermiş olduğunuz değerin de bir göstergesidir. Hediye, O'nu unutmadığınızın, özel bulduğunuzun ve hatırlamış olduğunuzun en güzel kanıtıdır. Ancak hediye almak, günümüzde maalesef sadece özel günler için düşünülen bir davranış olmaya başladı. Oysaki bir birini seven insanlar arasında hediyeleşmek, sadece, doğum günü gibi, sevgililer günü gibi, sevgiliye yılbaşı hediyesi ya da yıldönümü gibi özel günler içerisine sıkıştırılan bir şey olmamalıdır. Diğer sıradan günlerde de, sevgilimize, annemize, babamıza, dostlarımıza kısaca bütün sevdiklerimize hediye vermeyi düşünmeliyiz. Çünkü bugün konuştuğunuz, gülümsediğiniz ya da gözünün içine bakarak konuştuğunuz, değer verip sevdiğiniz kişinin/kişilerin, yarın yine sizin hayatınızda fiziken var olacağının bir garantisi var mı?

Erkek ve Bayana İlginç Hediyeler

nokta
ilginç hediye fikirleri

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak


Sevdiklerinize sürpriz içerikli ve son derece kullanışlı bir kupa bardak hediye etmeye var mısınız? Sihirli kupa bardağı diğer sıradan kupalardan farklı ve ilginç kılan en önemli özelliği, bu kupa normalde kendi halindeyken simsiyah bir görünüme sahip, ancak ne zaman ki içerisine sıcak çayınızı doldurduğunuzda o zaman renk değiştiriyor ve üzerindeki fotoğraf baskısı ortaya çıkıyor. Kişiye özel olarak hazırlanan sihirli kupa bardak ile arkadaşlarınıza ilginç bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. 
nokta
sevgiliye ilginç hediye

Sevgilinizi Şaşırtın! Kalbimin Aşk Tapusu


Çılgınlar gibi sevdiğiniz kız arkadaşınıza, hem ilginç hem de esprili bir hediye vermek isterseniz, kalbimin aşk tapusu sertifikası bayılacağınız türden. Klasik tapu şeklinde tasarlanmış olan aşk tapusu ile, bir nevi kalbinizin tapusunu kız arkadaşınıza veriyorsunuz. Sevgililer gününde, ilişkinizin 1. yıl dönümünde sevginizi esprili bir biçimde göstermek isterseniz, Aşk Tapusu sevgilinizi epeyce etkileyecek en ilginç hediyelerden biri.
nokta
İlginç hediyeler

100'den Fazla Görev İçeren Romantik Kalp Kutusu


Romantizmin sınırlarını zorlamak ister misiniz? İşte sevgilinizle aşk hayatınıza çılgın eğlenceli oyunlar katabileceğiniz romantik kalp kutusu! İçerisinde 100'den fazla romantik aşk görevleri bulunan bu özel kalp kutu ile hem ilişkinize renk katın, hem de sevgilinize sıradanlıktan uzak en ilginç hediyelerden birini verin!
nokta
İlginç hediyeler

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası


Uykuya gözlerinizi aşkla yumun! Projeksiyonlu Romantik Gece Lambasının yatak odanıza katacağı sevgi dolu ışıklarıyla kendinizi hiç yalnız hissetmeyeceksiniz. Duvara yansıttığı aşk dolu ışık hüzmeleri ile mışıl mışıl bir uyku vaat eden Star Lover - Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası, aynı zamanda sevgilinize de hediye edebileceğiniz hem romantik, hem de en ilginç hediyelerden biri.
nokta
erkeğe ilginç hediyeler

Objektif Görünümlü Kupa Bardak


Fotoğraf çekmeye meraklı dostlarınıza hediye mi arıyorsunuz? Belki de fotoğraf stüdyosu olan arkadaşlarınıza veya gazeteci dostlarınıza! O halde sizin için de oldukça ilginç bir hediyemiz var! Profesyonel fotoğraf makinesi objektifi şeklinde bir tasarımla son derece dikkat çekici bir görünüme kavuşmuş olan Objektif Görünümlü Kupa Bardak, erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz en sıra dışı hediyelerden biri. Enteresan görüntüsüyle Objektif Kupa, hem çalışma masasına dikkat çekecek, hem de kullanan kişiye de tarz katacak!
nokta
ilginç hediyeler

Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları


Hiç tartışmaya yer vermeyecek şekilde üzerinde pozisyon ve mekan zenginliği bulunan bu zarlar, aşk hayatınıza renk ve heyecan katıyor. Karanlıkta bile parlayabilme özelliğine sahip Kamasutra Zarları elinizden düşürmek istemeyeceksiniz. Aslında oyunun kuralları gayet net ve açık! Sırasıyla bir siz, bir de partneriniz zar sallayacak, artık şansınıza ne çıktıysa:) Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları ile bundan böyle bir an önce gece olsun da sevgilimle zar atalım diyeceksiniz. Bu sıra dışı ve oldukça ilginç ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.
nokta
sevgiliye ilginç hediyeler

Kişiye Özel Instagram Yastık


Özel hayat diye bir şey kalmadı. Ne var ne yok artık sosyal medya pazarına döküldü. Kim, kiminle, kim neyi beğenmiş, kimin canı sıkkın, kim biraz üzüntülü, kim şu an ne yiyor ne içiyor. Eğer sizin de sosyal medya bağımlısı bir kız arkadaşınız varsa, İşte ona verebileceğiniz en şık ve en ilginç hediyelerden biri olan Kişiye Özel Instagram Yastık! Üzerine 8 adet fotoğraf bastırabileceğiniz bu ilginç yastık modeli ile, Instagram hayranı kız arkadaşınız çok mutlu edeceksiniz.
nokta
ilginç hediyeler

Sevgilinizi Kahkahaya Boğacak Kişiye Özel Aşkbiyotik


Dermansız aşka tutulanlar, aşkına ilaç arayanlar müjdemizi isteriz. Kişiye Özel Aşkbiyotik ile artık kalp sızılarınız yerini kahkahaya ve eğlenceye bırakacak:) Orijinal İlaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan Aşkbiyotik ile sevgilinize en unutulmaz hediyelerden birini verebilirsiniz. Üzerine isim yazılabilen, prospektüsünü kendinizin hazırlayabileceği Aşkbiyotik sevgiliye verilebilecek en eğlenceli ve ilginç hediyelerden biri.
nokta
ilginç hediye fikirleri

Kişiye Özel Bisiktirol


Sınıf arkadaşlarınıza, iş yerinden mesai arkadaşlarınıza hem değim yerindeyse eşek şakası yapmak, hem birlikte gülmek için ilginç bir hediye arıyorsanız, ilaç kutusu şeklindeki Kişiye Özel Bisiktirol ilginizi çekecektir. Bu ilginç ürünü aynı zamanda artık hayatınızda yer vermek istemediğiniz, ancak her defasında sizinle barışmak isteyen eski sevgilinize de verebilirsiniz:)
nokta
Bayana ilginç hediyeler

Ruj Şeklinde Kırmızı İç Çamaşırı


Aman partneriniz hiç bilmesin. Partnerinize sürpriz yapmak istediğiniz tüm anlarda çantanızda kırmızı don rujunuz var! Tatilde, seyahatlerinizde, yılbaşı gecesi, hem seksi, hem de kırmızı bir iç çamaşıra ihtiyacınız olursa, rujun kapağını açmanız yeterli. İşte bu ruj, kendinizi her yerde seksi hissetmenizi sağlayacak! Ruj Şeklinde Kırmızı İç Çamaşırı, bayan sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz en ilginç armağanlardan biri.
nokta
ilginç hediyeler

İlginç Hediye Fikirleri & Dinamit Alarm Saat


Mışıl mışıl uyku, mis gibi rüyalar ve sımsıcak bir yatak. Şimdi gel de işe kalk... Sabahları yatağınızdan kalkmak zor mu geliyor? O halde baş ucunuza bir bomba saat koyun, bakın nasıl zıpkın gibi yerinizden kalkıyorsunuz:) Mavi kablo mu keiliyordu, yoksa kırmızı kablo mu? Amannn... Şimdi bu gerilime de ne gerek var! Dinamit lokumu şeklindeki görüntüsüyle diğer klasik alarm saatlere tasarımsal açıdan açık ara fark atacak olan Dinamit Saat, hem yatak odanıza renk katacak, hem de Onunla sabahları keyifle uyanacaksınız! Bu ilginç saati ister kendiniz için satın alın, isterseniz de arkadaşlarınıza doğum gününde armağan edin.
nokta
ilginç hediyeler sitesi

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası


Herkesin masanıza bakıp ilkin olup bitene anlam veremeyecekleri, son derece dikkat çekici bir lambanız olsun ister misiniz? Bu lamba bardak şeklinde tasarlanmış ve sanki fincana kahve boşaltıyormuş gibi enteresan bir görünüme sahip. Hem ilginç, hem tarz, hem de dekoratif bir ürün olan Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası, sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz ilginç ürünlerden biri.
nokta
ilginç hediyeler

Hem Esprili, Hem de İlginç Bir Hediye & Aşk Çek Defteri


Sözünde durmayan bir sevgiliniz/eşiniz mi var? Artık öyle kolay kolay verilen sözler unutulmayacak. Neden derseniz, elinizde kapı gibi aşk çekiniz olacak. Bu çek sayfalarını istediğiniz gibi doldurabiliyorsunuz. İster esprili bir dille doldurun, isterseniz de gerçekten sevgilinize yaptırmak istediğiniz konularla ilgili söz alın! Vadesi geldiğinde de elinizdeki çeki Ona gösterip, alacağınızı tahsil edin:) Sevgilinize Aşk Çek Defteri hediye ederek, bundan sonra size söz verirken daha dikkatli davranmasını sağlayabilirsiniz. Aşk Çek Defteri, sevgilinize verebileceğiniz en esprili hediyelerden biri.
nokta
sevgiliye ilginç hediye

İlginç Hediye Fikirleri & Sihirli Yumurta


İnsanoğlunun hayal dünyasının ve pratik zekasının ürünü olan ve ilginç tasarıma sahip ürünlerin hediye edilmesinin bazı avantajları olabilir. Örneğin; Sevgilinize, eşinize, sevdiklerinize çeşitli vesilelerle doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, yılbaşı hediyeleri gibi özel günlerde daha önce birbirinin benzeri klasik sayılabilecek, bir çok hediye ürün zaten almıştınız. Bu sefer hem kendiniz için, hem de hediyenizi takdim edeceğiniz O özel kişi için, denenmemiş olanı deneyip bir ilki gerçekleştireceksiniz. İlginç, orijinal tasarıma sahip hediyelerden birini tercih etmiş olmakla, değer verdiğiniz kişinin hediye ezberini bozacak, belki de hayatınıza daha farklı bir heyecan, bambaşka mutluluklar kazandıracaksınız.
nokta
Sevgiliye ilginç hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak


Sevgilinize Google ile harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu kupa bardak üzerine "Dünyanın en sevimli sevgilisi?","En Yakışıklı Erkek","En komik erkek?","Türkiye'nin en güzel kızı" gibi sözler ve altına da sevgilinizin ismini yazdırıp, fotoğraflarınızla Ona unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz. Bu ürünü neden tercih etmelisiniz? İçerisinde ilginç bir hediyenin olduğu hediye paketini açan sevdiklerinizin, o hediye ile ilk karşılaştıklarında yaşayacakları şaşkınlık durumu bile, bizce ilginç hediye tercihi için yeter bir sebeptir.
nokta
bayana ilginç hediyeler

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Değer verdiğiniz bayan arkadaşlarınıza, kız kardeşinize veya sevgilinize hem romantik hem de ilginç bir hediye vermek isterseniz, fiyatıyla da oldukça hesaplı bir kolye olan İnci Kolye tam size göre. Sevdiklerinize neden ilginç hediyeler vermelisiniz? Çünkü ilginç ürünlerden hediye yapmanız için bir diğer neden ise, insanların alışık olmadığı ilginç ürünlerin, her zaman için daha dikkat çekici olmasıdır. Hediye ettiğiniz ilginç tasarımlı ürün, başkalarının da dikkatini çekecek ve sizin hediyenizin hafızalarda daha fazla kalıcılığını sağlayacaktır.
nokta
ilginç hediyeler

Erkek Arkadaşa İlginç Hediyeler & USB Mini Buzdolabı


Günümüzde insanlar, sıradanlıktan kurtulmaya, farklı olmaya ve birbirinin tekrarı olan rutin bir yaşama karşı direnmeye, farklı heyecanlar, farklı tatlar bulmaya çalışırlar. Bazıları hayatına yenilikler kazandırarak bunu başarır, bazıları ise bu şekilde bir hayatı kabullenir. Aslında bu durum kendisini bir hediyenin yaratacağı mutlulukta da gösterir. İşte karşınızda sıradanlıktan uzak, bilgisayar başında çalışan erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz USB Mini Buzdolabı! Artık yazın içecekler sıcak içilmek zorunda kalınmayacak. Çünkü içecekleri 8 dereceye kadar soğuk tutan USB Mini Buzdolabı var! Bilgisayarın USB noktasından bağlanıp çalıştırılabilen USB Mini Buzdolabı, erkeğe en ilginç doğum günü hediyesi olmaya aday.
nokta
arkadaşa ilginç hediye

Şırınga Şeklinde Kalem


Siz de şahit olmuşsunuzdur mutlaka; Genelde erkek ve bayan sevgililer özel günlerde birbirlerine, kazak, gömlek, kravat, kolye türü hediyeler alır ya da verirler. Artık hediye edilen şey de, üç aşağı beş yukarı belli olduğu için, kimse kendisine uzatılan hediye kutusunda "Acaba içerisinde ne var" şeklinde bir heyecan yaşamaz. Yitirilen ya da kaybedilen hediye heyecanı belki de ilginç ve sıra dışı tasarım sahip hediyelikler ile giderilebilir. Bu şekilde hediyenin sürpriz olma özelliği de devam ettirilmiş olur. İşte sınıf arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri olan Şırınga Şeklinde kalem... Diğer ilginç kalem modellerine buradan bakabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN
nokta
Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara

Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara


Size özel sırlar ve eşyalar, Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara ile artık çok güvende! Orijinal bir kitap, kitaplığınızda nasıl gözüküyorsa, Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara da aynen gerçek bir kitap şeklide. En değerli mücevherlerinizi, altınlarınızı, para, çek, takı, aksesuar gibi özel eşyalarınızı Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara içerisine kilitliyor ve kitaplığınıza geri koyuyorsunuz! Evinize ya da ofisinize gelen davetsiz misafirler ise, orijinal bir kitap içerisinde değerli eşyalarınızın olabileceğinden asla şüphelenmiyor. Size geceleri rahat bir uyku çektirecek ve güvende olduğunuzu hissettirecek Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara, kalın bir İngilizce Sözlük şeklinde gözüküyor. Hatta tasarımcıları o kadar ince düşünmüşler ki, kitap üzerindeki cilt yapısı bile dokulu şekilde tasarlanmış. Yine Sözlük kapağı üzerindeki yazılar, yaldızlı bir şekilde yazılmış. kısacası orijinal bir kitap nasılsa aynen öyle! Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara, ilginç hediye kategorisi içerisinde, hem kendiniz için, hem de sevdikleriniz için armağan edebileceğiniz çok enteresan hediyelerden biri.
nokta
Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

İlginç Hediye Fikirleri & Çok Seviyorum Aşk Drajeleri


Sevgilinize aşkınızı esprili ve bir o kadar da eğlenceli bir hediye ile dile getirmek ister misiniz? Orijinal ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan ve üzerinde isimlerinizi taşıyacak olan Çok Seviyorum Aşk Drajeleri, hem şekerleri, hem de içerisindeki kendi hazırlayacağınız prospektüsü ile son derece orijinal. Aşka çare olabilecek bir ilaç yok muymuş? Bunu kim demişse Çok Seviyorum Aşk Drajelerinden bihaber zannediyoruz. Aşk mektupları, romantik SMS'ler, aşk dolu e-mail'ler. Gelin bu sefer sevgilinize daha önce hiç denemediğiniz farklı bir yolla aşkınızı anlatın! Hem içindeki lezzetli drajeleri, hem de kendi yazacağınız aşk dolu mesajınız ile Ona hediyelerin en ilgincini, en orijinalini verin. Sevgilinize aşk dolu mesajlarınız bu Çok Seviyorum Aşk Drajeleri Ona ulaşsın!
nokta
İlginç Hediyeler

Erkeğe İlginç Hediye Fikirleri & Tasarım Fotoğraf Albümleri


Fotoğraflar, geçmişin izlerini yansıtan, en özel anları ölümsüzleştirdiğimiz belgelerdir. Özel fotoğraflar özel albümlerde saklanmalıdır. Sinema Klaketi şeklindeki bu albüm ile en güzel fotoğraflar, bu albümün içerisinde yerini alacak. Sevgilinize armağan edebileceğiniz çok ilginç ve aynı zamanda kullanışlı bir doğum günü hediyesi.
nokta
erkeğe ilginç hediyeler

İlginç Hediyeler - Kendi Magnetini Yap 8'li Set


Sizin yakın plan çekilmiş bir yüz fotoğrafınızı 4 eşit parçaya bölelim. Aynı şekilde sevgilinizin de yüz fotoğrafını 4 parçaya bölelim ve size gönderelim. Eğlence şimdi başlıyor. Elinizde size ve sevgilinize ait tam 8 parça magnet var artık. Bu magnetleri alın ve buz dolabınızın üzerine yapıştırın. Sonra onları bir güzel karıştırın! Sevgilinizin burnu, sizin burnunuz olsun, O'nun gözleri sizin gözleriniz olsun! Sizinkiler de O'nun tabi' Ortaya inanılmaz eğlenceli magnetler çıkıyor! Buz dolabınızı eskisinden daha çok sevecek ve her an yanı başında olmak isteyeceksiniz. Kendi Magnetini Yap 8’li Set, sevgilinize armağan edebileceğiniz çok enteresan bir hediye olacaktır.
nokta
Erkek sevgiliye ilginç hediyeler

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri


Sevgiliniz duygularını size açmakta bir az utangaç mı? Belki de ilk adımı sizden bekliyordur! Neden O'nun karşısına geçip ve kollarınızı da iki yana açıp "Seni Bu kadar Seviyorum" demiyorsunuz? Belki de bu hareket mutlu ve mesut bir gelecek için yapılması gereken şey! O yapmıyorsa siz yapın o halde! Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri, ile biricik aşkınıza doğum gününde o yapmak istediğiniz hareketi bir hediye ürün ile yapacaksınız! Oldukça şirin bir tasarımı olan Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri, masa saati, duvar saati, mouse pad ve kupa bardaktan oluşuyor. Bu ürünün bir de erkek versiyonu olduğunu belirtmekte yarar var.
nokta
İlginç hediyeler erkek için

İlginç Hediye Fikirleri - Kendi Magnetini Yap 8'li Set


"Yok artık!" İşte sevgiliniz sizden bu ilginçlikte bir hediye duvar saati aldığında vereceği tepki bu! Işıklı Duvar Saati, belki romantik bir hediye sayılmayabilir ama, erkek arkadaşınızı çok şaşırtacak ve son derece mutlu edebilecek çok sıra dışı bir ürün! Bu saatin yelkovanı ya da akrebi yok! Bunun yerine mavi ve yeşil ışıklar saat ve dakikayı gösteriyor. Duvarlarda son derece dekoratif ve çok farklı bşr hava katacak olan Işıklı Duvar Saati, ilginç doğum günü hediyesi arayanlara önemle duyurulur.
nokta
İlginç hediyeler erkeğe

Erkeğe İlginç Hediye Fikirleri - Kablosuz Hoparlör


Teknolojiyi tutabilene aşk olsun! Şu günlerde tuşlu telefonların artık esamesi bile okunmuyor. Herkesin elinde dokunmatik telefonlar var artık! Bi Dünya dolusu ödeme yapılır şu telefonlara ama gelin görün ki, müzik dinlemek istediğiniz de bir türlü istediğiniz o ses kalitesini alamazsınız! Şimdi size, bir cihaz olduğunu ve bu cihazın üzerine telefonunuzu koyduğunuzda adeta müzik seti kalitesinde ses alabileceğinizi söylesek? Evet yanlış duymadınız! İOS ve Androit uymlu telefonunuzu Kablosuz Hoparlör üzerine herhangi bir kablo bağlantısı yapmadan müzik sesi alabiliyorsunuz! Cihaz ile ilgili detaylı ayrıntıları almak için ürün görseli üzerine tıklamanız gerekiyor. Kablosuz Hoparlör, telefonuna aşık erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz yine çok ilginç hediyelerden biri...
nokta
ilginç ve orijinal hediyeler

İlginç Hediye Fikirleri - Baloncuklu iPhone 5 Kılıfı


Şu kolilerin içerisinden çıkan baloncuklu poşetler yok mu! İnsan patlattıkça patlatası geliyor. Yanınızdaki kişi için son derece sinir bozucu bu hareket, o an için size, dünyanın en keyifli şeyi gelir. Patlatmaktan keyif aldığınız bu baloncuklar şimdi iPhone 5 Cep telefonunuza koruma kılıfı olarak geliyor. Üstelik patlat patlata bildiğin kadar! Çünkü bu baloncuklar hiç bitmiyor. Aslında bu ürünü sadece erkekler için değil, bayanlar için de ilginç hediyeler arasına alıyoruz. Baloncuklu iPhone 5 Kılıfı, telefonunuzu darbelerden, kirden ve tozdan korurken, aynı zamanda bu keyifli aktiviteyi her yere taşıma fırsatı da verecek.
nokta
Dekoratif Akrilik Çerçeveler

Sevgiliye İlginç Hediyeler - Dekoratif Akrilik Çerçeveler


Bir fotoğraf bazen sevginizi her şeyi ile gözler önüne serebiliyor. Çünkü fotoğraflar yalan söylemez! Gözlerinizdeki mutluluğu, hatta kalbinizdeki sevgiyi bile anlatmaya yetebilir. En güzel fotoğraflarınızı şık bir fotoğraf çerçevesi içerisinde sergilemek ve sürekli bu fotoğrafı karşınızda görmek ister misiniz? Dekoratif Akrilik Çerçeveler, sıra dışı tasarımları ile en ölümsüz anlarınızı sonsuza dek koruyor! Masa üzerinde de son derece dekoratif bir görünüm sağlayacak olan Dekoratif Akrilik Çerçeveler, ev hediyesi olarak da sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bir ürün!
nokta
Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü

İlginç Hediyeler - Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü


Hazır yılbaşı da yaklaşıyorken, 80'lerin modasını kutlamalarınıza katmaya ne dersiniz? Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü yılbaşı, doğum günü gibi eğlencenin doruk yaptığı anlarda kullanabileceğiniz ve sevdiklerinizi kahkahalara sevk edecek son derece ilginç bir kostüm! 80'li yılların efsane arkadan uzatılan uzun saç ve iri çerçeveli gözlükleri Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü ile tekrar aramıza katılıyor. Bu sıra dışı kostümü kendiniz için düşünebileceğiniz gibi, çocuklara da hediye edebilirsiniz. 
nokta
40’lı Fotoğraf Askısı

Orijinal Bir Ev Hediyesi - 40’lı Fotoğraf Askısı


Kıyıda köşede kalmış tüm fotoğraflarınızı çıkartın! Çünkü 40’lı Fotoğraf Askısı, gün yüzü görmemiş olan ve unutulmaya yüz tutmuş 40 adet fotoğrafınızı sergilemeye geliyor. İster kapı arkasına asın, ister duvarınıza! İçerisine 40 tane fotoğraf yerleştirebileceğiniz 40’lı Fotoğraf Askısı ile en sevdiğiniz fotoğraflar her an yanınızda olacak! Bu şahane ürünü ev hediyesi veya ofis hediyesi olarak sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz.
nokta
Orijinal hediyeler

Sizi Uyandırmak Bizim için Bir keyif - Gizli Ajan Alarm Saati


Bir Enstantane: Zifiri karanlıkta, hemen yanı başınızda gizli ajan silahı var! Saatin kaç olduğunu öğrenmek için silahınıza sarılıyorsunuz! Evet yanlış duymadınız silahınıza sarılıyorsunuz. Silahınızı karanlık odanızın duvarına tutup, tetiğe basıyorsunuz! Silahtan çıkan kırmızı ışık size saati bildiriyor. Ohh! Saat daha 04:00 biraz daha uyuyabilirsiniz. Sabah 07:00 de uyanmanız lazım. Gizli Ajan Alarm Saati işte o an titreşimi ile sizi uyandırıyor. Sınır tanımayan tasarım ve pratik zeka budur işte! Sıra dışı ve son derece ilginç olan Gizli Ajan Alarm Saati, sabahları uyanmanıza yardımcı olurken, gece karanlığında ise bir saat görevi görüyor. Nasıl sizce de çok orijinal değil mi?
nokta
Çip Görünümlü Tarak

Erkeğe İlginç Hediye - Çip Görünümlü Tarak


Gelecek çiplerin sırtında yükselecek! Bilgisayar kasasını açtığınızda mini minnacık yüzlerce parça görürsünüz. Bu neredeyse mikroskop ile bile görmekte zorluk çektiğiniz tüm parçalar son derece hassas parçalardır. Bilgisayarın ana kartı üzerinde ise tüm bilgisayar fonksiyonlarını yürüten bir işlemci yani beyin vardır. Bu bilgisayarın her şeyi demektir. Buraya kadar anlattıklarımız bazıları için yabancı gelebilir ve bu ürün ile ne alakası var diyebilirsiniz. Hemen söyleyelim şöyle alakası var, görmekte olduğunuz ilginç ürün aslında bir bilgisayar çipi! Ama bu sıradan bir bilgisayar çipi değil, tarak şeklinde tasarlanmış bir ürün! Yani insana elin oğlu yapmış dedirten türden bir ürün! Geçekten de hayret uyandırıcı bir tasarım. Erkek arkadaşınızın eminiz ki böyle sıra dışı bir tarağa ihtiyacı vardır.
nokta
Özel Tasarım Ahşap Aksesuar Serisi

İlginç ev hediyeleri - Özel Tasarım Ahşap Aksesuar Serisi


Beton bloklar içerisinde doğaya ne kadar da hasret kaldık! Artık büyük şehirlerde bir ağaç gölgesi bile bulabilmek neredeyse imkansız bir hale geldi. Doğaya ve doğallığa siz de bu kadar hasretseniz, muhtemelen evinizin her köşesinde ahşap ve benzeri eşyalar kullanıyorsunuzdur. Görmekte olduğunuz Özel Tasarım Ahşap Aksesuar Serisi, ile evinizin salonuna muhteşem bir hava verebilirsiniz. Ahşap görünümündeki bu 3 birbirinden farklı aksesuarlar ile hem evinizi süsleyecek, hem de fotoğraflarınıza çok doğal bir görünüm kazandıracaksınız. Özel Tasarım Ahşap Aksesuar Serisi, son derece dekoratif ve son derece şık! İster sevdiklerinize yeni ev hediyesi olarak armağan edin, ister kendi salonunuza ya da yatak odanıza satın alın!
nokta
Daha Fazla hediye önerileri görmek için lütfen tıklayın: İlginç Hediyeler
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

3 Bu Konudaki Yorumlar

  1. wawww! Sitenizi çok beğendim tebrik ederim... Gerçekten çok ilginç hediyeler..

    YanıtlaSil
  2. Şu ışıklı duvar saatine bayıldım. Siteniz kesinlikle çok güzel harika, süper ötesi...

    YanıtlaSil
  3. Benim ilgimi en çok ilaç kutusu şeklinde olan hediye çekti. Oldukça orjinal bir hediye

    YanıtlaSil