sevgilinizi mutlu edebilecek en güzel 5 el yapımı hediye alternatifi

Aşk her zaman ilgi ve emek isteyen tarifi hiçbir zaman açıklanamayan bir histir. Bu yüzden bugünkü yazımız aşkına emek vermeyen isteyen tüm sevgilileri kapsıyor. Sevgilinizi ister özel günlerde istersenizde sıradan bir günde şaşırtacak ve hayatına renk katacak ufak sürprizlerin bilinmesinde her zaman fayda vardır. Üzerine emek harcanarak hazırlanmış bir hediye ile mağazadan ya da online websitelerinden satın alınmış hediyeler arasında elbette dağlar kadar fark vardır. Çünkü alın terinizi akıtarak, sadece onu düşünerek hazırladığınız tamamen el emeği hediyeler sevgilinize olan değeri gösterecek en mükemmel hediye seçenekleri arasında. Sevgiliye hediye olarak hazırlayabileceğiniz birbirinden romantik hediye seçeneklerini artık sizde hazırlayarak ona olan aşkınızı anlatabileceksiniz.

Konu başlığımız el yapımı ürünler olduğundan , bu konuda bolca bahaneye sahip olabilirsiniz. " ben ilk okulda resim bile çizemezdim ", "el becerisi konusunda yeterince iyi değilim" , " bu kadar zor şeyleri ben nasıl yapayım" gibi bahaneleri bu yazıyı okuyorsanız aklınızdan dahi geçirmeyin. Doğum günü ,yıldönümü ,yılbaşı gibi tüm özel günlerde sevgilinize standart ürünler hediye edebilirsiniz fakat bu günlerin haricinde yaptığınız ufak el yapımı sürprizler ile neden o muhteşem yeteneğinizi sevgilinize göstermeyesiniz. Lafı daha fazla uzatmadan sevgilinizi mutluluktan havalara uçurak 5 farklı hediye seçeğimize geçelim.

el yapımı bileklik

El yapımı bileklik

Bayanların takıya olan merağı tüm beyler tarafından çok iyi bilinir. Alışveriş merkezlerindeki aksesuarcılara girildiğinde tüm modeller tek tek incelenir , beyleri sabırları iyice zorlanır. Bu yüzden hem bu stresten kurtulmak içinde sevgilinize el yapımı bir hediye yapmak için bileklik almak yerine bileklik yapın.


sevgiliye el yapımı hediye

Fotoğraf Çervelerinden Duvar Saati

Sevgiliniz ile birlikte çekildiğiniz "hard copy" i hak eden fotoğraflarınız var ise; hemen bir fotoğrafçıya gidin 12 adet fotoğraf bastırın. Daha sonra aynı örnek görselde gördüğünüz gibi fotoğrafları çerçeveletip, saatin rakamlarının yerine kullanın. Saatin bulunduğu o duvarı evinize gelen tüm arkadaşlarınızın hayranlıkla ve kıskançlıkla izleyeceğinize emin olabilirsiniz.

sevgiliye hediye balon

Sevgilinize Anı Balonu Yapın.

Sıradan bir balon nasıl hem romantik hemde sürprizler ile dolu olabilir? Sıradan bir balon içerisine sevgiliniz ile geçirdiğiniz onca günden aklınıza kalan tüm anıları yüzlerce kağıda yazıp balonun içine doldurarak. İçine anılarınızı doldurduğunuz balonu şişirip sevgilinize hediye edin ve iğne yardımıyla patlatmasını isteyin. Etrafa saçılan yüzlerce balon sevgilinizi hem şaşırtacak hemde çok mutlu edecektir emin olabilirsiniz.

sevgiliye fotoğraf albümü yapımı

Fotoğraflarınızla Dolu Kutu Hazırlayın.

Sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz her an çok özeldir. Bu yüzden birçok sevgili gittiği farklı mekanları, gittikleri tatili ya da geziyi sürekli fotoğraflar. Bunun sebebi ilerde çocuklarına ve torunlarına eşiyle biriktirdikleri anıları göstermek. Sizde sevgilinize en beğendiğiniz fotoğraflardan ileride torunlarınıza göstermek için çok hoş fotoğraflardan oluşan kutu hazırlayabilirsiniz.

kalp pizza

Sevgilinize Aşk dolu Yemekler Hazırlayın.

Pizzayı kim sevmez ki? Eğer hamur işleri ile sıkı fıkıysanız, ister bayan olun ister erkek elinizin lezzetine de güveniyorsanız kalp şeklinde hazırlayacağınız pizzalar sevgilinizi mutlu edebilecek en güzel hediyelerden.

Diğer El Yapımı Hediyelere Şu Adresten Ulaşabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: El Yapımı Hediyeler
Paylaş :

DSFADFSD

Yorum Yazmak İster misin?:

0 İlk Yorumu Sen Yaz